37137
  • st3ve
    A drogosthol is gyorsan letudta a büntetést.
  • st3ve
    Kiváncsi leszek a további fejleményekre, mert ha mi csinálnánk hasonlót gyorsan le is sittelnének.
  • DIESEL DOG #19613
    Mi volt?
  • Carlos
    és bevarrnak a sittre a picsába...
    Halálos közúti baleset okozása. max 5 év.
  • Varenga
    olyankor odamegyünk mindannyian és feldugjuk a seggedbe a hulladék öthuszönöt dé szarodat......
  • pedobear
    Az erkölcsi értékrendje nem alakulhatott ki a "hölgynek", hiszen az egész család pénzen megvett mindent kilóra. Édesanyja lelkén két ember élete szárad. Ugyanúgy közúti balesetben két embert küldött a halálba, de megúszta. A vőlegény pedig elütött egy gyalogost, aki szintén meghalt. De ő is megúszta. Most a lányka lett soros, és mivel ez nem egyedi a családban, így lelki terhet sem jelent szerintem számára. Nagyon kíváncsian várom, hogy az általában jó döntéseket hozó elsőfokú bíróság ítéletét mennyire fogja a másodfok enyhíteni...

http://www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas/?cid=2103733

kár, hogy nincs most hír topic itt
  • Benel
    meghalt_az_m3-ason_tortent_baleset_utolso_aldozata_is
  • st3ve

Ez nagyon állat :D
  • Totti5
    Ez a munkájuk. Jó hogy nem jelentik be előre... amúgy meg aki a normális keretek közt közlekedik azoknak nincs semmi felháborodni vagy félnivalójuk. Aki meg nem... annak igen, vállalja a következményeket és ne másra mutogasson.
  • bosco05 #19602
    a rendőrök is azt csinálják csak amit orbánék parancsba adnak... nem ők találják ki hogy kiállnak oda téged szopatni...
  • pedobear
    szemita/cionista utasításra szarnak a zsernyákok mindenre, de egyszerű embert azt megbaszkodják rendesen
  • desigo
    20-án hazafelé épp egy taxis idióta állt be 100-al a középsőbe.Ő onnan ki nem mozdult volna a szélére pedig az tök üres volt.Inkább feltart egy tucat autót.

Tegnap mentem Veszprémbe meg vissza a 8-ason.
    Szép tájak vannak arra,haladni is korrektül lehet.
    Egy-két száguldozó kamionos és pár korlátozó táblát leszámítva semmi zavaró tényező nem volt.
  • gordon 24
    Hát jahh.. Ez van sajnos.. Én kb már úgy vagyok vele, és egyébként km be még jobban is járok, hogy max fehérvárig el majd le országútra, és nyugiba leautózom..

Tele van ezzel a sok barommal.. A 3 sávról meg ne is beszéljünk.. Jobb szélső üres középen a középső sáv bérletesek 110-el (ha leesik a nap az égről akkor sem megy le onnan) belül meg 210 el mert jól megy a q7.

Szóval én nem tudom ki találta ki ezt a 3sávot (tudom hogy jó indulat, és hogy azt gondolják, hogy az emberek ismerik a KRESZ-t) de szerintem inkább be kéne vetni kukoricával a jobb sávot.. Amíg 2 sáv van addig viszonylag jól megy..

Persze az előbb leírtak pl ott történtek....
  • desigo
    Minden hétvégén le és vissza ez megy az M7-esen.

Elmondom hol voltak egyedül és kizárólag rendőrök akiket legutóbb láttam:
    20-án reggel 8 körül M7-esen Pest felé sunyin elbújva egy felüljárón traffipaxoltak az Audi TT mellől.
    Tudnám mi szükség volt az autópálya rendőrségnek a sok RS Octáviára?
    Legalja nép a rendőr...
  • gordon 24
    És tudod az a durva, hogy nem egy ilyen baromarcú büdös görény van az úton..

Mivel Magyarországon kívül egyetlen ország nem adja ki az állampolgárait nekünk, így kb az összes külföldi rendszámos Magyar, vagy nem magyar azt csinál az utakon amit akar.

Pl Pénteken... 3 napos ünnep volt kb az egész ország a Balatonra megy.. Mi is.. Szépen autózom 130-140 körül a pályán úgy hogy full vonat van, de még nem állt be tehát tudtuk tartani a tempót.. De mind a 2 sáv csumira tele...
    Erre megérkezik a vad barom egy q7 tel (ez még Magyar) levillog.. Mondom menjél barátom nagyon sokat fogsz előre jutni.. Elengedtem.. Megy előttem:) tehát kb olyan 5 métert jutott előre... Megyünk Szlovák Saab. Megérkezik éppen előztem egy kamiont.. Villog.. Mondom most vársz picit, mert ugye balra korlát,fű jobbra kamion, nehéz döntés de egyik sem szimpi.. Erre berakja az orrát kb 3 diknak, hogy lássam, vagy nem tudom, a kamion és közém.. Oké, megvan a kamion index, lemegyek előle, nagy dirrel durral elmegy. Utol éri a Q7 et. Nahh most ő nem ment le előle, ezért újra be középre 3 diknak, mellette egy Chevy Aveo szintén egy komplett családdal gyerek matrac faszom tudja.. Mondom ez vicc, kimegyek mögé rávillogtam hogy nyugodjon meg, Erre satu fék érted::) én is bele álltam, sikerült megállni, elengedem a féket vissza rá, újra satu... Én megint satu kb kézen állás. Majd elindult és jobbra ki leállósávon megelőzte a q7-et meg az aveot, és előre jutott kb 10 métert..

Nahh most ennek helyből egy fejlövés ez az alap..

Mindenki csinált már olyat, hogy féklámpát bevillantott, mondjuk a városban de könyörgöm autópályán???

Felfogják ezek azt, hogy mi ez? 130-140 es tempónál ezt?? Mi van ha nem én vagyok? Mi van akkor ha nem tudok lefékezni..

Elmondom.. Meghalok én a párom, meghal ő és rajtunk kívül kb 15 ember, plusz ripityára törünk 50 autót.. És mindezt azért, mert a büdös gyökér azt hiszi, hogy ő a terminátor, és nem ér rá... Az ilyet falhoz, és puff, kérdezés nélkül..

A következő kérdés az, hogy a rendőrök, hol a büdös kurva anyjukba vannak ilyenkor?? Nem ilyenkor kellene az autópályákon razziázni???

Nem.. Kedd hajnalban, amikor kb 3 ember megy rajta.. Akkor áll ki mérni, meg kamerázni..

Nahh szóval ez nem az első és utolsó eset, hogy ilyen történt sajnos.

Részvét nekik..
  • pajti
  • w77d
    a szlovák kurva kiírtott egy családot :(
  • desigo
    "Meghalt az az 54 éves nő, aki a kedd hajnalban az M3-as autópályán balesetet szenvedő autó negyedik utasa volt"

RIP :(
  • Blum
    Cars On the Road Compilation 2012 (100)
  • desigo
    Az apja már közel 10 éve elhunyt.
    Viszont amíg élt az ország második leggazdagabb embereként emlegette a szlovák média.

Ez a baleset most annyi figyelmet kap,hogy nem lehet eltussolni semennyi pénzzel sem.
    Idióta picsa ittas is volt.

Kommentek kemények.

• pedobear
  • pajti
    alagút
  • DIESEL DOG #19589
    Hát ezt a fazont sem az eszéért fogják ellopni...
  • pedobear
    Ezeket a híreket miért nem lehet kommentálni... érdekes
  • w77d
    rohaggyále XXD
  • Pluskast
    Hogy a topik témájához visszatérjünk :)

• öregember
    ócska kurvák nyalogatják, erre ne verd a melled :D

istentudja hányféle baktérium lehet benned ( és a seggedben is ) :D
    a kis cerkaméretet kompenzálod a kocsiddal
  • w77d
    nekem áll a farkam, mint a cövek, de én is csajokat húzok rá szóval nyugi van XD
  • öregember
    kókadtfaszú vagy.........

én meg nőpárti :D szóval esélyed sincs :P
  • w77d
    vadul szereted mi? XXXD
  • öregember
    vegyél előtte viagrát :D
  • Blum
    De aztan ne sajnald! :D
  • w77d
    megbaszlaaaaaak
  • Carlos
    http://velvet.hu/sztori/2012/08/22/eva_varholikova-reze_ova_az_m3_baleset_okozoja/
  • Pluskast
    Nem az írtam, hogy megállapítottad, hanem, hogy "még ha te úgy is gondolod".
  • öregember
    a weed véleménye kb olyan mintha fingott volna 1-et
  • Effe88
    Én nem állapítottam meg csak nekem ez a véleményem meg úgy a tapasztalatom az ilyen ügyekkel kapcsolatban(mármint amit az ehhez hasonló ügyekkel kapcsolatban olvasok ,ez van).
    Weednek is ez a megállapítása amúgy.
  • Pluskast
    Majd elválik, hogy mi lesz az ítélet vele szemben. Előre megállapítani olyasvalamit aminek még az sem tudod mi lesz a kimenetele - még ha te úgy is gondolod - szerencsétlen dolog.
  • öregember
    *te
  • Effe88
    "ti mire vagy ilyen...:D:D:D"