37137
-
Beragadt gázpedállal, 190-nel száguldott egy nő az USA-ban
le a kalappal a csaj előtt, főleg a füvön volt necces, de látom, hogy amcsiban is van elég barom aki nem veszi észre a kék lámpát. -
A 20 centi távolság nem is lenne gond, ha csatlakoznának egymáshoz...
-
Csak én látom úgy, hogy a földön lévő embernek a lábszára meg a lábfeje közt van 20 centi távolság?
-
st3ve #19652 -
st3ve #19651 -
nekem elsőre ez ugrott be... csak hát ugye rwd.
-
Blum #19649 Az a motor egy kis pofozgatas utan mehet egy E30-ba driftelni :DD -
#19638: Elkeserítő, de legalább nem sétál haza csak úgy.
Remélem beteszik egy jó környezetbe ahol a cigány nők meg jól megdolgozzák:]
#19643:Na, és ez azamit mi józan paraszti ésszel élő emberek sose fogunk megérteni, hogy ez hogy a kurva anyámba lehetséges azért, emrt valakinek pénze van...:\
Ilyen pénzeseket még jobban is bűntetném példa képpen a többi ilyen gazdag tetünek, hogy ti is szopni fogtok, szóval ésszel éljetek. -
a másik fele horror lett :s -
Nem sok angol infót találtam, csak ezt.
még több kép -
DIESEL DOG #19645 Házi őrizet a Hiltonban?
Azért álljunk már meg itt egy szóra... ki a f*szt érdekel hogy a kedves Rezesova asszony mennyire van tele pénzzel, meg hogy kinek a kicsodája, ettől eltekintve jelen állásban 4 ember halála szárad a lelkén, ezen nincs mit szépíteni... ergo bedugnám egy szűk cellába ahogyan azt megérdemli. -
DIESEL DOG #19644 Ezt még így is ki lehet buherálni simán... eladnám belőle a használható cuccokat... :D -
"A bíróságon, amikor kérvényezték, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhessen, azzal is kiegyeztek volna, hogy a budai várban lévő Hilton egyik lakosztályában helyezik házi őrizetbe Évát."
Durva mi más szinten élnek egyesek... -
Több kép infó van? -
st3ve #19641 A ferdeszemüeknek népirtásból csillagos ötös! -
st3ve #19640 Nekem még igy is klne :D -
Blum #19639 Ha azt nem is,de egy 20-25 evet lazan kilehetne neki osztani. -

de ez azért elkeserítő:S:S:
"Legenyhébb esetben 3, legdurvább esetben 6 év börtönt kaphat Ruttner György ügyvéd szerint az M3-ason balesetet okozó szlovák milliomosnő."
4 ember élete ennyit ér???én simán kiosztanám ezért az életfogytot -
-
Na, eddig jobb mint amire akárki is számított.:] -
Sajna egyre több a barom. Én budapesti vagyok és minden nap kocsival közlekedem. Minden egyes napra jut valami "meglepetés". Hihetetlen, hogy mennyire lezüllött a vezetési kultúra az elmúlt pár évben. -
Interstate 95 #19634 Volt egy másik majom is VW Bora -val, az meg integet hogy előzzük le, menjünk, és bement az út közepére a csíra. A visszapillantó szinte súrolta az út menti bokrokat de le lett előzve, a legelső lámpánál meg majdnem ki lett rángatva a szarából, nem tudom mit hisznek egyesek.
-
Interstate 95 #19633 Vác környékén volt pár akció mostanában. Ilyenek hogy két sávos úton hárman megyünk el egymás mellett, mert a hülye majom előz de vissza már nem fér be, nem egyszer kellett lehúzódni a susnyásba 120-100 -ról, de hát ilyenek mindig is voltak és lesznek.
Múltkor meg egy hülye ribanc feszített be mert neki BMW -je van. Elkezdtük előzni 80 -ról, de aztán a ribanc is elkezdte nyomni, azt nem fértünk volna be így hagytuk. Majd bementünk a seggébe mert elkezdett togyorogni ismét, erre ránk satuzott párszor, azt utána borult a bili mert megint előzésbe kezdtünk, 140 nél már nem akart többel menni, berántottuk elé, és lesatuztuk szépen 50 -re, kicsit bemajrézott, le is maradt a francba utána nem erőlködött.
-
Legalább 36-an meghaltak, amikor egy autóbusz és egy metilalkoholt szállító tartálykocsi összeütközött vasárnap reggel Kína északnyugati Sanhszi (Shaanxi) tartományában
-
Подборка автокатастроф 2012 (70) -
:D:D
hát igen
nagy g*cik nagy átlagban
engem legutóbb szedtek ki mert 55el mentem 50 helyett
5000ft -
Héeder #19629 a 2. videóban a Ladás kölyök szépet tarolt, bár a srác fejfogásából következtetve a tag akit elcsapott az nem festhetett valami szépen :S -
Van olyan, amikor nem lehet"normálisan" közlekedni.
Mert igen, rengetegszer fordul elő, hogy város ki-be vezető szakaszán, ahol 50-60-as tábla van, mindenki megy 80-90-et.
Igen, akkor én is felveszem a tempót, nem pedig beállok 50-re. Mert, a 2 sávon elég gyakran fordulna elő, hogy mint az előbb is leírták, utolér egy szlovák/román rendszámos audi, bmw, vw aztán levillog a picsába vagy rosszabb esetben letol az éterből. Mert volt már olyan, hogy szerencsétlen suzukis nem tudott menekülni és a szlovák dögrácsos navara úgy gondolta, megadja a kezdő lökést neki..
Vagy a másik, hogy igen, megyek 50-el és kb. halálfélelmem lehet végig, nem gyengén feltartva ezzel a forgalmat is, pluszba megkapok minden pirosat ami létezik, mert ugye azok se 50-hez vannak állítva véletlenül sem.
Na és ilyenkor persze a rend őrei, akik verik a fa*kat az rs octáviában úgy tesznek, hogy hááde főnök, mi nem megyünk ki a pályára, mert 50 fok van, és a klíma nem bírja, meghát nincs kedvünk naponta tankolgatni, így beállunk már egy ilyen útszakaszon a fa alá, aztán megfinngatjuk a pórnép magyar rendszámosokat, és kilökünk egy traffit valahonnan a föld alól.. mert ugye másokkal nem tudunk mit csinálni :) -
:D:D
pont most volt vmikor a hírekbe, hogy oroszországba minden 5.ember halála az alkoholhoz vezethető vissza:D:D:D -
n003 #19626 vajh melyik mozi adását nézte? meg érdekes a reakció ideje mire el kezd fékezni :O
zebrán átmenni kb felér egy oroszrulettel :O -
-
bazz:SS: a bokáját tuti lekapta:S:S
de amúgy vhogy nem tudom sajnálni, nem értem miért nem nézett körbe?most egy életre megtanulja:S -
DIESEL DOG #19623 Az lehet de szvsz a lábát leszedte... :S -
azért mázlija volt,hogy nem gyűrte be maga alá:/ -
n003 #19621 miért nem figyelt??!
-
Semmi, csak egy hülye fetyázott, hogy 230-al ment és bement elé valami kispolszki és mi van ha lezúzza. -
-
-
-
Lehet, hogy drasztikus, de nem kell itt súlyos 100ezreket, milliókat költeni az ítélkezésre meg minden. Az ilyet hiába csukják be xy évre, akkor sem annak a súlyát fogja érezni hogy 4 embert ölt meg, hanem hogy a hűvösön kell nyaralnia. Az ilyet inkább helyszínen fejbe kéne lőni.