37137
-
Ha így gondolkodtak volna a tűzoltók a Csernobili esetnél, akkor lehet te ma nem élnél. Nem gondolkodni hanem menteni kell vagy megpróbálni legalább! -
Ui.: Tovább árnyalja a kamionsofőrt a forgó kerék megemlítése. Úgy próbálja meg feltüntetni, mintha már az elején ott lett volna, mikor még lehet ér valamit a porral oltó.
Az is érdekel, hogy a nő saját erejéből, vagy segítséggel tudott kimászni a kocsiból.
Egyre undorítóbb lesz ez, minél jobban átgondolom. -
Egyébként, ha olvasnál vagy kérdezgetnél néhány egészségügyi alkalmazottat a mai világban, akkor tudnád, hogy egyiknek se volt semmi esélye, mikor a videó készült. Még ha kirángatta volna őket abból a tűzből egy ember (fizikailag lehetetlen, akármit is mondasz), még akkor is több ok miatt meghaltak volna.
1. Mérges gázok: Beszippantanak egy nagyobb adag CO és/vagy CO2-t, és már kezdődik a baj. S lehetne folytatni az egyéb anyagokkal, amik az ülések, üzemanyag, gumi stb. égésekor keletkezik.
2. Tűz belélegzése: Ha nincs olyan szerencséjük, akkor letüdőzik a rohadt forró levegőt, ami használhatatlanná teszi egyből a tüdőt. A harmadik ok miatt átültetésben nem fogják részesíteni.
3. Égési sérülés: Tudniillik, ha ~20% vagy afölötti része harmadfokon sérült, akkor a jelenlegi orvostudomány már nem tudja megmenteni. 2 héten belül meg FOG halni vérmérgezésben.
Amúgy csak én érzem úgy, hogy hangulatkeltő hatása van ennek a hírnek? Szemtanúnak említik a kamionost, holott ő csak az eredménynek volt a szemtanúja (hazudtak is, meg nem is). A felvételen jól látszik, hogy több autó is megállt az ellenkező oldalon. Ebből feltételezhető, hogy voltak már ott segítségnyújtók. Az égő kocsi környékén ők sem flangálnak. Szívesen megnézném a teljes felvett videót, szerintem hirtelen másképp nézne ki a sztori.
Pedobear, őket miért nem szidod, hogy nem rángatták ki az embereket a kocsiból? Mert ők is tudták és látták, hogy lehetetlen lenne kimenteni őket? -
ember, ezt már a tűzoltók sem tudták volna eloltani... -
Interstate 95 #19691 Te, figyelj már. Láttál már szétfröccsent benzint begyulladni ? Pár másodperc alatt itt akkora tűz lehetett, hogy esélytelen volt bármit is csinálni.
Nagyon mérges leszek ha a kamionos (meg a másik) viszi el a balhét, ebben a rühes világban kitelik. -
Nem nézegetni, meg videózni kell, hanem valamit tenni! -
Azt az 1 porral-oltót azért ráfújhatta volna. Egyébként lehet olvasni olyan történeteket a világból, hogy sikerült már megmenteni reménytelen helyzetből is emberek életét. -
Meg sem állt a kamion amikor hatalmas lángok csaptak fel.
A kamionosnak is lehet családja,gyerekei.
Felmérte,hogy a mentés a saját élete kockáztatásával járna.
Ha nem lettek volna lángok gondolom nem egy ember ment volna segíteni.
Itt annyit lehetett tenni,hogy hívják a 112-t. -
Szerintem te beszélsz hülyeségeket. Mikor odaért nyilván nem égett ennyire. Meg kellett volna legalább próbálnia az oltást az arra járó embereknek meg segíteni illett volna.
Nem tudhatod előre, lehet 1 embert meg lehetett volna menteni. -
Ne veszélj már hülyeségeket légyszíves.
Ilyen helyzetben már esélytelen akármit is oltani. Az meg a másik, hogy ilyen helyzetben nem szabad megállni szerintem, mert csak a hatóságok odajutását akadályozod.szvsz. -
n003 #19685 ügyeske
nem baleset de napi wattafakk-nak elmegy
-
Blum #19684 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Linkbe rakd mar azokat a rohadt videokat...
-
Nyiri #19683 Így van. Meg embere válogatja. Napokkal az eset után lehet fröcsögő szájjal fórumon észt osztani, de aki itt arcol az ha ott van lehet olyan szinten ledermed hogy mozdulni se bír. -
DIESEL DOG #19682 0:50-nél... ez teljesen hülye... O.o -
-
Persze, ilyenkor lehet segíteni...ahha...kb. semmit.
Volt már hat millió vita ilyen esetekről...ebben a helyzetben nem tudsz mit tenni. -
látszik a felvételen, hogy ott már tök mindegy mivel oltasz
esélytelen
már mind halottak lehettek -
"Egyébként nem tudni, hányan mentek el mellettük segítségnyújtás nélkül, akik esetleg(!) enyhíthettek volna a veszteségen"
"A kamionosnak üzenem: azért nem álltál meg mert gyáva **** vagy.
Ezt te is tudod. Mindig van remény arra, hogy lehet valamit segíteni. Pl. a földön fekvő, égő embert eloltani. Videózni bezzeg volt eszed! Mennyit zsebeltél be érte? Hosszú életed legyen, hogy soká emlékezz erre a tettedre!" -
"Emberek?!
Hova jutott a világ?Meglát, lefilmez,tovább megy,jó lesz a felvétel valamelyik megosztón.Borzasztó.Nem hiszem el hogy fel sem merült benne,hogy a puntóban emberek vannak,másrészt egy 6 kilós poroltó igenis elolthatta volna.Persze nem Ő az okozó,de ez a közönyös mentalitás engem felháborít"
Ő az M3-ason történt baleset szemtanúja! -
Hummer -
Blum #19675 Cars on the road Compilation 2012 (102)
5:41-nel beszartam a rohogestol :DDD -
Interstate 95 #19674 Az szép...
-
füstbe ment terv...
-
holy shhh...
-
"243 squirrels disliked this video..."
-
Amcsiban már lövöldöznének a zsaruk az tuti. -
Cars on the road Compilation 2012 (101) -
rohaggyámeg XD -
ez igaz:D:D
de sok a meleg is sg-n pl.te!!!!
:D:D:DD: -
az arabok elkergetik a rendőröket..
hát miez?... -
hozzá lehetett már szokni, hogy az sg tele van profi f1-es pilótákat alázó sofőrökkel... PC-n Logitech kormánnyal... XXD -
lehet Te így gondolkodsz....
neki viszont volt lélekjelenléte és nem pánikolt be..nem okozott balesetet (hiszen okozhatott volna úhy mint a mostani szlovák nő is) de nem tette mert kért segítséget.
Lehet, hogy balfasz volt, bár respect az én részemről, hogy megtudott állni, úgy hogy nem halt meg senki.
nemtudom, hogy miért kell lenézni azt aki így jár...
Te biztos 3m-en belül megállsz, mert Te...
:) -
Azt hogy koreaiaknál mi a szokás nem tudom, de ha japán lenne pl Suzuki, akkor ki KELL vizsgálni, amit meg is tesznek és nem csak mondják, mert jól hangzik. -
reactor1 #19662 Még hogy kivizsgálja az ügyet a KIA :DDD
Szerintem magasról leszarják a ribanc szerencsétlenkedését. -
reactor1 #19661 Ez nem a KIA hibája volt.
Amúgy ha nem lett volna balfasz a csaj egy határozott padlófékkel meg tudta volna állítani, mert utána végig nyitott állásban van a fojtószelep, és ha elsőre elbassza a fékezést, úgy hogy leveszi a lábát a fékről, és megpróbálja másodikra is lenyomni elmegy a fékrásegítés, nem fog fogni a fék, felkeményszik a pedál.
Nyugodtan próbáljátok ki 2. ba padlógáz, megnyomkodjátok 4-5ször a fékpedált és elszáll a fékhatás.
Na meg csak beakadt a szőnyegbe eleve balfasz volt, nekem is akadt már be a gázpedál, de a lábfejemmel kipiszkáltam, nem kell pánikba esni...
Érdekes, hogy ehhez rendőri segítség kell, hogy eszébe jusson kipiszkálni a beragadt pedált.
Nekem ez az ügy büdös, vagy csak simán balfasz volt a csaj. -
így már oké thx ;) (btw, micsoda f@szság ez...) -
"A Kia kulcs nélküli rendszerrel volt felszerelve, tehát az indítást nem gombnyomással kellett végrehajtani, de a gombbal menet közben már nem lehetett leállítani a motort"
Te mit olvastál? Ezeket csak akkor lehet kikapcsolni ha P-be teszed a váltót. -
persze, csak nem értem, hogy nem lehet megoldani, hogy megszakítod a gyújtást -
st3ve #19657 Olvastad a cikket
? -
és mivan akkor, ha leveszi a gyújtást? túl egyszerű lett volna?