37137
-
Ha megnézed youtubon ezek a srácok kimondottan az olyan autosókra utaznak akik szabájtalanul parkolnak illetve közlekednek.Tehát nem hinném és ebben 99% biztos vagyok hogy a volvos nem a dugót akarta kikerülni mint ahogy az elötte lévő auto sem.És igen igazad van én sem akartam álltalánositani ez kimondottan azoknak az autosóknak szól akik azthiszik az utakra hogy a hungaroringen vannak
-
Egyetértek..
De ettől függetlenül, a videóban nincs feltétlenül igazuk a srácoknak.
Nem tudom figyelték-e azt, hogy az autók honnan jönnek, ugyan is nagyon sok helyen van itthon is úgy, ugye lakó telepek közelében, hogy a járdák 2 széle parkoló. Tehát ha ott laksz felmehetsz a járdára végig mész rajta, majd megállsz. Van 2-3 lehajtó ahol le tudsz jönni róla. 13 dik kerben pl a népfürdő utcában is végig így van.
Tehát ha mondjuk ez a Volvos gyökér ott lakik, és csak elindult a parkoló helyéről akkor nincs igazuk.. Ha viszont a dugó kikerülése érdekében tette akkor meg igen.
Szóval ezt így látatlanban elég nehéz eldönteni..
Egyébként én is bringázom, és nem lehet/szabad általánosítani. Minden járművön emberek ülnek vagy benne ülnek. Egyszóval mindegyik járműben ülnek idióta faszok. De vannak normálisak is.. -
st3ve #20023 -
Interstate 95 #20022
-
Mert aki bringázik az majom
Majom vagy te ,egyébként BKV val közlekedek
De ha netán bringára pattanék (mert van az is) nem közlekedem az utakon mert sokk a köcsög buzi padloignyomomagáztinduláskormertnekem M5BMW-m van plussz nem tartom fell a forgalmat sem mert van bennem annyi jóindulat hogy ne engem keljen kerülgetnie az autósnak
.És ensem közlekedem az utakon gyalogosan mintahogy elvárom ezt is az autval közlekedöktől hogy na a járdán kocsikázzanak ÉSMOSTMONDMEGHOGYMIÉRTNINCSIGAZAM
-
Cars on the road Compilation 2012 (112) -
na a tipikus bicikliemelgetős majmok dumája: "Retkes féreg takarodjon a dugóba ha autóba ült" -
Lehet, hogy előbb meg kéne nézd a videót is, amiről szó van. :) -
HAHA ha ezt nekem akarnád megmagyarázni mikor a járdán közlekedz az autodal valószinüleg nem dijaznám de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.Retkes féreg takarodjon a dugóba ha autóba ült -
Interstate 95 #20016 Jöttek rendet rakni, végül őket rakták rendbe. -
st3ve #20013 Orosz rohamrendőrök tartóztattak fel a Kreml közelében egy esküvői menetet, amelynek tagjai örömükben a levegőbe lövöldöztek.
(Northfoto)
A zömében dagesztáni származású személyekből álló násznépet szállító gépkocsioszlopot a Leningrádi sugárúton tartóztatta fel vasárnap délután a fővárosi rendőrség különleges osztaga. Szemtanúk szerint a közlekedési szabályokat sorozatosan megsértő, nagy sebességgel haladó konvoj járműveiben ülők kézifegyverekből lövöldöztek a levegőbe, hangoskodásukkal megsértették a közrendet, és több alkalommal is balesetveszélyes helyzeteket okoztak azzal, hogy figyelmen kívül hagyták a piros jelzést a kereszteződésekben.
Miután a közlekedési járőr felszólítására nem voltak hajlandók megállni, az ámokfutó esküvői menet útját végül az OMON egyik autóbusza állta el, mielőtt még behajthattak volna a Vörös térre. A rohamrendőrök tizenöt személyt állítottak elő, akiknél műanyag lövedékek kilövésére alkalmas önvédelmi tűzfegyvereket találtak.
A konvojban haladó személygépkocsik vezetői a helyszínen még megpróbáltak ellenállni a rendőri intézkedésnek, ezért az előállításukhoz némi rendőri erély alkalmazására volt szükség, és az esküvői bokrétáik mellé bilincsekkel is felruházták őket - írja a BaltInfo hírügynökség. A tudósításból nem derül ki, hogy az ifjú pár vajon hol tölti majd a mai „nászéjszakát”. -
volt már kifejtve az, hogy mit jelent a felirat ami a levonón van? -
Interstate 95 #20011 Amikor megjönnek a kemények a Porsche terepjáróval, és tömegverekedésbe torkollik a műsor.
-
lehet, hogy azon a járdán, vagy úttesten járhatnak autók -nemtudom, de akkor miért állnak elé? ....gondolom nem szivatásból. volt hasonló helyzet szintén ezektől az "aktivistáktól", ugyanez a forgalmi helyzet, ott viszont frankón járdán kerültek a drájverek úgy, hogy a gyalogos húzódtak félre.... aztán egy ladás kezdte őket utaztatni a mocitetőn.
weed, az lehet, hogy a rendőrnek van joga intézkedni, de ezekszerint kevés eredménnyel. ha valaki paraszt, azt kell basztatni, én is drájvolok nem keveset, sőt békávézni és bringázni is szoktam, ha én vagyok a hunyó, akkor nem állok neki feljebb, de ha velem szarakodnak, akkor igenis minimum elküldöm a k.anyjába és ha nem tetszik neki akkor így járt....^^ -
n003 #20009 'stopham' -re keressetek rá jútúbon :) ott lehet ilyeneket látni -
Loco #20008 Gondolom ezzel a rendőr dologgal orosz szinten viccelsz. Ha te lennél az autós, előbb utóbb ezzel az attitűddel addig ütnének odakinn ameddig szuszogsz. -
akármilyen szabálytalanságot csinál az autós, intézkedni csak a rendőrnek van joga... az ilyen önjelölt aktivistákat pedig illik eltaposni, ha kárt tesznek más tulajdonában, illetve akadályozzák a szabad mozgásban. -
Nem tudom, feltűnt-e, hogy azon a járdán, ami egyébként nem járda, autók parkoltak... -
Interstate 95 #20005 -
....akkor remélem én leszek az, aki a mocitetőtökre fekszik... ;) sőt közben még belekarcolom majd a nevemet is, hogy ne felejtsetek el ^^
megérdemelte a volvo-s fattyú,érdekes a többi autós képes volt a dugóban várni a sorára? teljesen fejlett egy büdös parasztnak kell lenni ahoz, hogy ilyen módon, pölö a járdán kerülgessem ki a sort....hát lol! ha van mellékutca, ahol kitudom kerülni, akkor oké, de járdán?! képzeljétek el, hogy a körúton úgy dönt egy-két csököttagyú, hogy nem akar várni és felmegy a járdára...mi lenne itt? vicc :D
kár, hogy ilyen kis nyikhaj csókák voltak és hagyták magukat szopatni. -
annyira várom, hogy egyszer én is ilyen helyzetbe kerüljek... kiváncsi vagyok a kis majmok meddig tudnának kapaszkodni, na meg hogy vajon mekkorát tud a két tonna huppanni rajtuk... -
Nem tisztem megítélni, ki volt ez esetben jó és rossz, én csak annyit láttam itt, hogy valaki ki akart kerülni egy dugót egy kisebb úton, ahogy a ruszkik írták, "járdán"...
Namármost ezen a "járdán" sorban álltak parkoló autók, tehát gondolom, hogy nem annyira szokatlan egy-egy autó ezeken a kis "mellékutakon".
Én csak azt sajnálom, hogy nem volt az autó tulaja kicsit vérmesebb. Az én autóm lett volna, az első érintésnél vágom pofán úgy a kis nyikhajt, hogy a takony vág menetet a nyakán, nemhogy még a kocsimra feküdjön... A motorházas jelenetnél meg nem kellett volna több, csak 1-2 satufék, aztán megtanulja a kis libsi ruszki-elempés majomfalka a leckét.
Minden tiszteletem a gyalogosoké, kerékpárosoké, stb, de azért mindennek van határa valahol...
-
Blum #20001 Egy ilyen kaliberu autonal ez egyaltalan miert extra? -
st3ve #20000 Amit lehet venni a kocsiba poroltót nem sok szart ér, talán a kezdődő kis tüzet el lehet vele oltani. -
raptor22 #19998 Jók ezek a videók sokat láttam ilyet. A srácok a szabálytalanul parkoló, megálló, közlekedő autósokat (luxus leggyakrabban) szivatják meg. Aztán aki belátja, hogy szabálytalankodik az szó nélkül elmegy, aki meg csak azért se akkor jönnek a motorházon utazós jelenteke.
Az a hülye csávó meg utaztatja annak a szép Volvónak a motorházán a kölyköket...kár hogy nem horpadt be, vagy a fiúk egy kalapáccsal új dizájnt adtak volna neki:) -
leesel pofára a betonra, tuti hogy felébredsz és mész tovább...
én meg elhiszem... -
st3ve #19996 Vagy mikor a motorháztetőn fennt vannak fékkel belelökni az iszapba. :DDDD -
st3ve #19995 Ezt sem tudom kihagyni, tudjátok mit csináltam volna? :D Lementem voltna arra a füves, sáros részre, kormány balra a megfeleő pillanatban és padlógáz.Egy kis sárarcpakolás, de a csávó nem tudott gondolkodni ilyesmin annyira felhuzák :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=2JaJbqwBjL8
-
st3ve #19994 Ahogy mondod, sok a vágott és sok benne a régi is, de mindig akad amit nem látsz, ami uj. -
Ha belelendülsz magával ragadnak a videók xD -
st3ve #19992 Jó jó, de egy uccsó még :D
http://www.youtube.com/watch?v=nCGKQA7m3PY
Ezt az állatot 3:25 nél ! -
Interstate 95 #19991 Te hallod, megint sok a videó. Szerintem csináld azt hogy az idő alatt amíg ezeket nézed a linkeket kimásolod valahova. Majd mikor úgy érzed hogy már befejezted szúrd be őket ide úgy, hogy max egy-kettőt hagysz elől a többit pedig spoilerbe rakod. Akit érdekel hidd el megfogja nézni és kommentet is fűz hozzá, akit meg nem az pedig könnyebben áttudja ugrani. Köszi. -
st3ve #19990 Ez is felcsapott szupermenek :D
-
O.o -
st3ve #19988 Tőlünk keletre a mentősök kicsit lemaradottak pár évitzeddel :DD
-
Szerintem meg te vagy fake, ebben mi fake már? -
st3ve #19986 -
st3ve #19985 Hacsak nem ez az uj supermen :D
-
raptor22 #19984 Le se lehet tagadni:) -
ez fake.... :)