37137
-
st3ve #20345 

-
Interstate 95 #20344 Nekem is, csak mert az egyik kedvencemre hasonlít nyomokban. Az Opel bevállalható számomra, a Holden még nem. -
Az egyetlen Opel, ami tetszik... -
Tavaly vettem 4 nyárit, felni nélkül.
Szereléssel..mindennel együtt 55k volt, és ez nem a legnagyobb márkákból való.
Lehet átvertek, de ez nem pest, ahol szinte fele annyi minden a fizetéseken kívül. -
ilyen vót nemrégiben az egyedi "átalakítás" előtt
-
Riviéra Boy #20340 Egy olyan családnak, aki havi 150 ezer forintból él, és vannak gyerekei is, nehezen tud annyi pénzt megspórolni, hogy 3-4 évente cserélgesse a kerekeit, nemhogy téli-nyári keveréket tartson.
Sajnos ez van, ha van is annyi megspórolt pénze, inkább karácsonyi ajándék formájában adja oda a gyerekeinek.
Én is voltam nehéz helyzetben anyagilag, de mivel fontos a biztonság, annyi pénzem mindig volt, hogy legalább egy használt, jó téli gumit tudjak venni.
Van olyan ismerősöm, akire illik a fenti profil, ő csak téli gumit tart, azzal jár már 2 éve.
Keveset megy, télen biztonságos, nyáron is jó, szerintem ez a legjobb megoldás. -
nem olyan drágák azért
-
Ha nem aranyárban lenne, hanem megfizethető árban, akkor feltételezem többen vennének. De az átlag embernek drága mulatság egy garnitúra gumi. Aztán nem kell itt fitoktatni, hogy mindenki 400k+ havi fizetésből él, mert elég sok ember meg 100kból, azt nem csak annyi dolga van, hogy 450 ftért vegye literjét a benyának, meg minimum 20kért vegyen gumit..
Ezzel nem leszólni akarlak, mert igaz amit írsz, mert sokkal nagyobb hatásfokkal bír, de amíg rengeteg embernek "megfizethetetlen", addig lesz is baleset.
Volt valami olyasmi, hogy gondolkodnak, hogy kötelező legyen, nincs is ezzel semmi gond, csak mondom.. akkor legyen emberi árban. -
2en meghaltak.
Ő a MotoGp,n meg egy srác valami autóban...de az egy másik történet..
-
Túlélte? Nehéz lefordítani
-
tegnap Macaun..
www.liveleak.com/view?i=e50_1353003381
linkbe nem engedi :/ -
Interstate 95 #20334 Biztos megérte az eszetlenkedés. -
közben megtudtam pár infot az esetről..
emberünk eszeveszett sebességgel előzgetett kocsikat, de egy teherautó bicikli kikerülés közben gyakorlatilag kilökte. Az Astra pár fát kidöntött és háromszor bukdácsolt át a tetején. A sofőr jól van, de a mellette ülő barátjáért még mindig küzdenek az orvosok, a reggelt nem biztos hogy megéri... -
az, Bertone Coupe Turbo -
n003 #20331 szépen fejre esett vele :( amúgy miez? bertone féle astra coupe? -
haverom kocsija volt, pár hónapja még én is vezettem... eladta egy 21 éves srácnak, aki nem bírt magával
-
st3ve #20329 Azért jó pár esetetet láttam amiért nagyon megérte volna. :D Aki allandóan uton van az tudja miről beszélek :D -
Itthon azért szerencsére nincs annyi idióta hogy megérje. Ami van is az nem látványos. -
st3ve #20327 4:15 Villám? :DDD -
st3ve #20326 1:20 :DDD
-
st3ve #20325 Küzületek karácsonyra vesz valaki ilyen autos kamerát ami rögziti az utat?Tök jó lenne annyi barmot fel lehetne tölteni.
-
Interstate 95 #20324 Volt egy harmadik is, valami bőrkabátos csávó ha jól emlékszem. Ő szintén egy háztetőről ugrott le bár ő lábbal érkezett, de az is elég durva volt.
Amúgy egyszer én is estem seggre egy komolyat, bár közel sem ilyen magasról, közel két hétig full hátfájás. -
hasonló volt egy srác aki befagyott medencébe próbált beugrani...
hát nekem fájt, de én csak néztem.. -
Interstate 95 #20322 Ez egy kellemes medencetörés, de az se kizárt hogy leszakadt valamelyik veséje. Egy ilyen idiótára mit lehet mondani ?
A hozzászólásokat amúgy érdemes olvasni, az egyik azt írja: Felix Bum-gartner
-
Garga Pitic #20321 Pazmek, ez majdnem nekem fájt. Nem tudok neki se jót, se felebarátian közömböset kívánni. Ez 1 nagyon hülye buzi. -
n003 #20320 napi wtf
-
stílusos lett volna, ha kiszáll és kiveszi az ATM-ből a javíttatás költségét ha már ott van :D -
Nyiri #20318 Utál lépcsőzni? Naés? :) -
-
jó lett az, nem kellett volna a végén feladni :D -
Ilyen taknyos úton hülye aki ilyen körforgalomba kilóval robban be:D -
n003 #20314 nem adta ki -
Interstate 95 #20313 Más így videóról nézni, más ott abban a pillanatban dönteni. Lehet hogy másodikra a rendőr se így csinálta volna. -
csuszasgatlo burkolat
-
kb a 3.percnél el lehetett volna kapni...
a rendőrautó túl nagy ívben fordul..simán lett volna erő elkapni...minek van rajta a fém lökhárító...megpöckölte volna oldalról..megpördült volna...aztán helló bilincs csukva...
nem 20percig kergetni..
-
Interstate 95 #20310 Na ez komolyra sikerült. Van benne crash, szembe menetel a forgalommal, stb... 
-
RealCián #20309 Csak balra nézni kellet volna...
-
Interstate 95 #20308 Only in Russia 
-
st3ve #20307
-
Héeder #20306 Én nem értem ezeket az idióta embereket :\