37137
  • st3ve

http://www.szon.hu/harom-serultet-vagtak-ki-a-kisbusz-ele-sodrodo-autobol-nagykallo-kozeleben/2145830
  • pajti
    Cars on the road Compilation 2012 (130)
  • st3ve
    Pont ennek az amatőri bénázásnak köszönhetően halt meg az szerencsétlen ember.Többször végignéztem a videót, de nem tudom hova tenni.Ha megfigyelitek semmi különös esemény nem volt addig, mig a hátsó oda nem szaladt.

W77d nek van igaza, arráb bevárni őket pár egységgel, addig csak menni kellet volna utánuk, nem elé állni.
  • Effe88
    nem a rendőrség a hibás
    de szerintem akkor is amatőr módon jártak el
    full bénán
    bár túl sok filmet nézekXD
  • w77d
    Gyerekek egy dolog a biztos. Nehogymár a rendőrség legyen a hibás azért, mert egy aljas féreg nem állt meg... Hová tart a világ, ha már a rendőrt megbasszák mert intézkedik egy tetű ellen?

Tele van a net ilyen hülyeségekkel, hogy miért lőttek rá szegényre meg hogy miért akarja minden áron megállítani. Egy dolgot csináltak rosszul a rendőrök: azt kellett volna, hogy 5 percig követni, majd rádión beszólni, hogy 2-3 egységet küldjenek ki egy kilométerrel elé.. amikor odaér akkor mindenki tűz és szitává lőni...
  • Effe88
    hát ott voltak a motoros zsaruk is, üldözték már egy idejeXD
    csak le esne, hogy megakarnak állítani
    nem tudom mi a rákos gecis faszt kell okoskodni mindenkinekXD
    de folytassad mégXD
  • Szabi #20660
    és ha egy civil autó beáll eléd keresztbe az úton és elkezd lövöldözni akkor te megállsz neki ? :D
  • st3ve
    Annyiba igaza van hogy kocsival kellet volna elé állni, nem motorral.
  • Effe88
    itassan vezetett a vakXD
  • Effe88
    ne offolj!
  • desigo
    ne személyeskedj...
  • Effe88
    jól van tökike:)
  • RatBaG #20654
    így is mondhatta volna Carlos...
  • Carlos
    túl sok filmet nézel.
  • Effe88
    amatőrök
    a civil rendőrnek meg kellett volna előzni a hummerest, majd keresztbe megállni, kiszálni egy két figyelmeztető lövés az égbe és ráfogni a sofőrre, felszólítani, hogy száljon ki, feküdjön a földre stb...
    hihetetlen lúzerek ezek a magyar rendőrök
  • st3ve
    A hummeres egyébként honnan tudhatta a civil kocsirol, hogy rendőrkocsi, benne rendőrrel?Biztos megprobálta leszoritani az meg visszaszoritott.Csak is igy sérülhetett meg a civil jármü.
  • st3ve
    Újabb videót közölt a bécsi Kurier az apátfalvai rendőrmotoros-gázolásról. Ezt a felvételt is a német terepjárókonvojban haladó autóból készítették. A szemtanú szerint a rendőrök bosszúból cselekedtek: az intézkedő rendőrmotoros nemcsak paprikasprayvel fújta le a konvoj élén haladó Hummer vezetőjét, Thomas B.-t, hanem azután is több lövést leadott rá, amikor már kirángatták autójából és feltartott kézzel állt.

A négy autóból álló konvoj Romániából lépett be Magyarországra. Egy traffipax-ellenőrző pontnál gyorshajtás miatt intézkedtek a rendőrök. A Hummer sofőrje kifogásolta a helyszíni bírságot. A konvoj tovább haladt, majd találkoztak egy civil rendőrautóval, amelyre a férfi ráhúzta a Hummert, és kárt is okozott az autójában, sőt be is mutatott a rendőrnek. A civil rendőr erősítést kért, ekkor jelent meg a két motoros rendőr.

Apátfalván állították meg a Hummert. Az egyik motoros elé állt, a másik motorjáról leszállva az autó ablakához ment. Egy az esetről megjelent korábbi videó alapján szemtanúk azt állították, hogy a rendőr paprikasprayt fújt be a Hummer ajtaján. Ezt a magyar ügyészség azzal cáfolta, hogy a terepjáró összes ablaka zárva volt. A szemtanú ugyanakkor most azt állítja: "úgy látszott, hogy a rendőr sprayt fújt be", de Thomas B. közben megnyomhatta az elektromos ablakemelőt. Thomas B. ügyvédje szerint a Hummer vezetője az arcába kapott spraytől nem látott semmit, pánikba eshetett, majd rálépett a gázra és ekkor gázolta el az előtt álló rendőrmotorost.

A videó szerint a kocsiból kiszállított Thomas B. már feltartott kézzel áll, amikor az intézkedő rendőr több lövést is lead felé. A motorzaj miatt alig hallatszik, mi történik a helyszínen, de a videót kommentáló szemtanú összesen 14 lövést számolt össze.

Az is látható, hogy Thomas B. lehajol az úton mozdulatlanul fekvő rendőrmotoroshoz és segíteni akar neki, de elrángatják onnan. Később, amikor már a rendőrök a földre fektetve tartják, a videó tanúsága szerint Thomas B. azt kiabálja angolul, hogy help him, segítsetek neki.

Az úton megálló kamionosok és autósok is megpróbálnak odamenni a földön fekvő rendőrhöz, de az intézkedő járőrök elküldik őket. A szemtanú szerint legalább 10-15 perc is eltelik, amíg az első orvosi segítség megérkezik.

Az Apátfalván elhunyt 35 éves rendőrhadnagyot, Kenéz Imrét hősi halottá nyilvánították, és október 26-án helyezték örök nyugalomra. Temetésén több ezren vettek részt Szegeden.

index.hu
  • st3ve
    Addig nem is volt semmi gond mig oda nem szaladt az egyik, kérdés, akkor mit történt?Ha elakart menekülni akkor miért zuzott le az utról, elgázolva a másik rendőrt, másik rendőr miért állt elé?Ugy sem tudja utját állni ha meglépne, hanem ez történne ami történt, ha menekülni akart és el akarta ütni szerencsétlen rendőrt miért állt meg?, felröppent hogy valamivel lefujták, ezt cáfolták.Eléggé keszekusza ez az egész ügy.

De emlékeztek 2006 ban viperával verték a tüntetőket, ezt is tagadták, akkor is, mikor több videó is van róla, olyan hogy elejtik is az eszközt.
  • Effe88
    milyen szerencsétlen egy társaság ez a rendőrség
  • desigo
    Megjelent a teljes videó a hummeres rendőrgázolásról

link

Durva,hogy nem is próbálnak segíteni szerencsétlen rendőrön,csak fekszik ott mint egy darab fa.
  • whiskeyman
    engem nem zavar, csak megkérdeztem...
  • Interstate 95
    A #20405 példáján feltételeztem hogy van akit itt nem csak az autók törése érdekel, hanem esetleg a javítás menete is. De ha fatális hibát követtem el, megkérném a házigazdát hogy törölje az előző hozzászólásom.
  • whiskeyman
    ezt miért is ide?
  • Interstate 95
    DIY- (How To Fix Dents In Your Car), Spread Body Filler, and Block Sand
  • Effe88
    most ezt nem vágomXD
    ott a csekk:S:SS:S:

• pajti
  • n003
    robbanás ..1 percet tekerjetek előre
  • st3ve
    Én is kitaláltam egy kis cipelnivalót drága "képviselőinknek" .

• PetruZ
    Á, cipeld magaddal majd a szerződést is. Egyébként ezt az egészet nem értem, maga a rendszám is tanúsító eszköz, mi a fenének kell még csekk/cetli is mellé?
  • st3ve
    A kormány megint alkotott:

Ellenőrzi a rendőr a kgfb-szerződést is a közúti ellenőrzéskor

A KRESZ ugyanakkor kiegészül azzal az előírással, hogy a közlekedésben csak olyan járművel szabad részt venni, amelynek van érvényes kötelező felelősségbiztosítása.

Egy másik jogszabály-tervezet a kgfb-törvényt módosítja. Eszerint az ellenőrző hatóság a kgfb-szerződés meglétét elektronikus úton, a kötvény-nyilvántartóból kérdezi le. Az is bekerült a törvénymódosító tervezetbe, hogy a jármű üzemben tartója köteles a kgfb-szerződés meglétét tanúsító eszközt átadni az ellenőrző hatóságnak. Külön rendelet rögzíti majd, hogy mi lehet ez az eszköz.

- MTI -

Szerintetek mi lehet az az eszköz? :DD Csekk nem lesz elég?
  • PetruZ
    Ja, úgy néz ki, egy motoros banda tagja volt.
  • Norbi1990
    Mekkorát mentett a kamerás
  • Ulvar
    Bátor és kibaszott ostoba emberek ezek a ruszkik. Láttam már cifrább balesetet ami szintén arra ment ki hogy csaljanak.
  • Nyiri
    Miután eltemették?
  • Ulvar
    Mennyit fog kaszírozni a biztosítón.
  • Nyiri
    Ilyenkor a megforduló autó vezetője mit gondol?!?!?!
  • bakkerman
    a szívem szakad meg amikor egy ilyen gyönyörűt autót látok,ahogy éppen meghúzzák...

#20628: Na ezt én sem értem
  • Nyiri
    Ilyenkor soha nem értem a "női tulajtól" "extrát" a használtauto.hu-n Miért gondolják hogy az előny?
  • Interstate 95
    Szakadtam a videón is, de a hszed adott még egy kis ráadást.
  • w77d
    szerintem nem gondolta ő sem, hogy törés lesz a dologból, csupán a bénázós beállást akarta felvenni.