37137
-
st3ve #20706 A VIDEO VÉGÉN AZOKNAK MEG MI BAJUK?éN NEM JÖTTEM RÁ.
Mindig akad olyan akinek sietős
A sietős és a fordulgatós.
BMW X3
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=qd_xgFOSiLw]Egy hasonlo eset mint az előbbiekben a képeken #20702[/URL] -
Interstate 95 #20705 Ilyen ködös, dzsuvás időbe tolni kell neki.
-
Best of Crash & Action 2012 -
Car crash compilation 2012 [# 30] -
st3ve #20702
Jók voltak az utviszonyok, nyomvályu tele vizzel.
Nagyon sebességnél supermen lesz a kocsibol.
http://www.haon.hu/fiatalember-halt-meg-a-hosszupalyi-uton/2148863
video
Azt irják "frontális volt az ütközés", nos ez us kisodródott a másik oldalba kapta. -
st3ve #20701 A képekből itélve, egyik se ment lassan, a ferrari farral átsodrothatott a skoda elé, aminek a hátulja teljes egészében leszakadt. -
Blum #20700 NEEEEEE!!!
F355 :( Az egyik legszebb Ferrari,erre osszetorik. Van rola valami info,hogy megis mi tortent? -
st3ve #20699
-
st3ve #20698 MADE IN CHINA
http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2012/12/16/nem_birta_tovabb_kivizelt_a_dugoban_allo_buszbol/ -
Blum #20697 Surviving The Moment Of Impact -
st3ve #20696 Eléggé kulturált a közlekedés, a ruszkiknál előbb utóbb vagy a menekülő vagy a rendőr felkenődött volna valahova :D Főleg a lámpáknál. :DDD -
De a legjobb, hogy a végén elvesztik a nyomát, be is mondják a rádióban, erre előkerül az összetört kocsi és a fickó. Lehet, hogy a másik rendőrtől ijedt meg, ami látszik ott a keresztező úton. Mázli. :)
-
Ez kemény baszki.
-
Halálos Buszbaleset Borsodban -
Interstate 95 #20692 -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=9CfJkINC_fo]"hegymászók.."[/URL] -
lol
-
azt az ostobenkó kurva mindenségit...
-
Azt szépen betolta... -
ehh -.-
-
st3ve #20686 Nem hát
-
utólag rakták rá a hangot...egy biztonsági kamera nem képes hangot rögzíteni. -
st3ve #20684 Arra én is figyeltem hogy az hogy?De a hirekben is volt van fent rola videó.Azt nem találom amit az este láttam, lehet nem rakták fel. -
az elsőnél egy picit fail az utólag rászerkesztett hang... gumicsikorgás a hóban? XD -
st3ve #20682 A karácsonyi fák sincsenek biztonságban :DDDDD
Car crash compilation 2012 # 29
Ezek mit akarnak uthengerelni?A havat? :D
-
st3ve #20681 Nézzétek meg jól ezt az idióta arcot :D
Amikor a kamionnal nem sikerul megállni havas uton.
Egy idióta manővere.
kamion vs auto
ujabb havas uton száguldozás -
st3ve #20680 Egy jól sikerült motorozás!Ne nézd meg!+18
Elsőbbségadás?Minek?
Az irányithatatlan faszálito. 1:16-tól nézd!
hótolós
HÜLYE BARMOK!NEM ÉRTEM MIÉRT SZÁGULDOZNAK HAVAS UTON MIKOR MÁR 50KM/H NÁL DOBÁLJA A KOCSIT EZ (BARNA HÓ) -
st3ve #20679 Az este kapcsolgattam az orosz csatornákat, 70
%-ban ilyen havas utak, karambolok volt a téma, meg balaesetek, volt egy olyan is hogy a zebrán jött át egy robogós, aztán jött egy kamion a másik irányból kitette az indexet és ahogy fordult végigmemnt a robogóson, ha a youtubon megtalálom linkelem. -
ez hülyeség, amikor a vonat jön, még araszolgat oldalra, sehova sincs beragadva... meg hát akinek a lába beragad valahova, az megpróbálja kiszabadítani magát , nem könyököl és várja a halált. Mondom amikor megjelent az első videó, akkor azt írták rá, hogy értelmi fogyatékos volt az ürge és nem fogta fel mit csinál. -
"The man was trying to cross the tracks. He had climbed down the platform when a Metro train was approaching. He lost his balance and his legs got entangled between the tracks and the platform slab. The train driver applied the brakes but it was too late." -
Interstate 95 #20676 Police vs biker high speed chase -
Interstate 95 #20675 Az igen.
-
Egy másik oldalon volt egy leírás, miszerint egy értelmi fogyatékos volt az ember, poénra vette az egészet. -
Ez mégis mit akart? Ha már öngyilkos akart lenni akkor miért nem feküdt le a sínre? Ha meg nem, akkor meg miért áll csak úgy ott amikor simán átmehetett volna a másik oldalra, vagy előre szaladhatott volna ahol nem ütik el? -
Feltételezem közelebb is van/volt rendőrség.
Nem, nem fizettem volna, de úgy gondolom ha minden szarra van pénz, akkor ilyenekre is juthatna.
A TEK csak egy példa volt. Nem hiszem, hogy nem akadt volna a közelben "5" rendőrautó vagy motor, hogy odamehessen. -
S szerinted mennyi idő kellett volna, hogy lejöjjenek Pestről? A kiszállási díjat is te fizetnéd?
Támogatnám Weed ötletét, csak azzal meg az baj, hogy utána be lenne állítva a Hummeres valami vétlen áldozatnak. Majd pörögnének a hülyék a rendőri túlkapás miatt. -
+18 metro vs. ember -
Interstate 95 #20669 Van több megoldás is ami nem jár a fényezés szétbaszásával (PDR smart / WPT smart, vákum), de ha jól tudom ezeket kisebb horpadásokra szokták alkalmazni mint például a jégkár, a nagyobb horpadásokat pedig kitteléssel javítják. Persze nem biztos hogy így van, de nem hiszem hogy ez szervizfüggő lenne, inkább pénztárca. A videón lévő autó pedig hátul is totálba javítva volt, valószínűleg balesetes és nem kellett mérlegelni. -
Ide se vinném az autómat. :)
Ezt, a fényezés barmolása, kittelés nélkül ki lehetett volna javítani gyönyörűen. -
naja. ilyenkor hol van a TEK? az egyetemre kimennek két petárda miatt.. ez a vicces.
sokan utálnak már, de most is csak azt mondom, hogy ha a trafikhoz mindig van x száz rendőr, akkor ilyen esetben is egyből ki lehetne küldeni őket, nem bénázni.