37137
-
miki30246 #20828 csak álszenteskednek.
De főleg leginkább ez a tót barom játssza az eszét. -
Kurvára túl van lihegve ez az egész. Kiment egy halom veréb, csapattak, hazamentek. Ennyi történt. Fúúú, meg össze is koccantak ketten.. Ezek meg mindenféle életveszélyről beszélnek, meg "mennyépályára". LOL. Ahogy leesik a hó, én is megvárom az éjfélt, aztán megyek forogni :DD Ahogy csinálják sokan, amióta van autó. Most annyi a nagy szám, hogy FÚÚÚ amatőrvideó KÉSZÜLT az ILLEGÁLIS autóversenyről..
Pfff. -
Totalcar reakció a debreceni esetre.
-
Car crash compilation 2012 [# 34] -
Király... Erről beszéltem. -
nana!
engem már büntetettek meg télen kézifékezésért 10 ezerre xDD
valami nagyon kamu gyökér indokkal.. hogy veszélyzetettem a forgalmat vagy ilyesmi :D még akkor volt helyszíni bírság..
miközben egy sportcsarnok mögött 1kmre elzárva a forgalomtól egy tök üres parkolóban volt :D -
XDXDbalfaszXd -
Végülis látványos volt a megérkezésed szerintem.
-
Pont ugyanígy füvön kézifékest követően csapódtam bele egy nagy fa színpadba egyszer xD
Szerencsére csak a lámpa bánta.
Az elképzelés : látványos megérkezés
-
Vszleg ügyesség- és bátorságpróba, hogy meg tud-e állni a partvonal előtt. :) Pár száz éve főleg az amerikai spanyol fiatalemberek körében volt ismert ugyanez, csak szakadék szélén és lóval. :P
-
de, mi volt az elképzelés?
-
Hát ez nem jött össze. 
Szegény Lada.
-
-

-
Milyen büntetést kapnak ezért a sofőrök? -
Na még az kell, hogy a magyar kreszben betiltsák a driftelést... El tudom képzelni... Megcsúsztál? 10.000.- Nagy volt a padka és az autó által bezárt szög? Fok*10.000.-... Ez alapján én ma kaphattam volna büntit egy elcseszett driftből faragott donut után...
-
Gondolom itt mindenki vérprofi, és a Ladával ugyanezt megtudja csinálni, az unalmas körbe-körbe dolgot. Egyértelmű, welcome to the internet.
Ja, és belülről nem unalmas ám, és az 1.500 néző sem azért ment oda, mert unalmas. De hát ugye neten nézni a videót egészen más, ebből is látszik, hogy nem sokan voltatok ilyen éjszakai összejövetelen.
Amúgy meg ha beülnél egy Ladás mellé, és látnád miket művelnek (nem csak rally-n), összefosnád magad 2 perc után.
-
Ezt még videón is unalmas nézni. -
Nagy hír, tv-ben is bent van :DD
Mondjuk a híradó manapság már a szánalom kategóriába tartozik..
De vicces, mert már volt jó pár "verseny" ott, a kutya nem foglalkozott vele
Ám voltam már ilyenen, a hangulat nem rossz. Persze mindenkinek más jön be.. Nem feltétlen csak helyi paraszt gyerkek élvezik ezt -
Most mutatták a retek klubbon a híradóban :DDD
"Megnézhetik vágatlanul az rtlhirek pont hun"
vagy az SG Balesetek topikban
-
Interstate 95 #20808 Debrecenben a semmin kívül nincsen semmi, ott még egy ilyen is nagy tömegeket vonz össze.
-
Ez aztán a verseny. Körbe körbe karikába. Nagyon élvezetes lehet.
Nálam a buszos nyert, gyorsabban körbement mint a sok "driftelős" :D -
Interstate 95 #20806 Szeretem az illegal autós dolgokat, de ez inkább a helyi parasztgyerekek összejövetelére hasonlít. -
háhááá a két BMW-s tirpák jól megszopta a faszt, most gittelheti majd újra mindkettő a szarkupacát...
a buszos viszont jó fej volt :D -
st3ve #20804 De csak azért ide mert egyszer összekoncantak és az már baleset :DDDD
Ennyi marhát :DD A rendőrség i gyors volt, a videó hossza alatt nem tüntek fel :D -
st3ve #20803
by debrecen
Tizenkét járművezetőt büntettek meg a rendőrök december 26-án este a Kishatár utcai körforgalomnál, ahol rendőrségi becslés szerint másfélezres tömeget vonzott egy illegális driftverseny. -
-
http://imgur.com/a/v70TZ -
Lenne kedved ezt csinálni? És ha elkapnak a zsaruk?
-
így videókból ítélve nem gyengén mennek ezek a rendőrgépek, majdnem, mint nálunk az 1.6-os focusok XDDD -
Interstate 95 #20798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Interstate 95 #20797 Need for speed
frankón lenne kedvem ezt csinálni, ezek nem unatkoznak.
-
st3ve #20796 A kanyar
válogatás
-
st3ve #20795 Car Crash compilation winter
Car crash compilation 2012 [# 33]
BUSZ
2012 неделя Car Crash compilation winter2
http://www.youtube.com/watch?v=-56DqCQPV18 -
st3ve #20794 Miért?Nézzem talán a tévébe agyonismételt rakás szar filmeket? 
-
st3ve #20793 Mintha ti nem néznétek fel. 

-
Engem nem zavar, nyomja csak. Amúgy 24-ét kihagyta, szóval egy szavatok sem lehet.
-
öregember #20791 ha még csak nézné...... de postolja is...... igazi beteg -
Interstate 95 #20790 Komoly vagy, még karácsonykor is ezeket nézed.
-
st3ve #20789 barombarom
barom2
zebrástábla
barmok :D
hahahaaaaa