37137
-
szerintem a videóban szereplők is pont ugyanezt hitték.
Ismerem a pályát, mert szimulátorban már láttam, a kocsi meg az enyém.
Csak éppen a képességek hibádznak kicsit. :) -
Interstate 95 #20867 Hát ha ismered az autódat, a pályát, akkor már kevesebb a hibalehetőség. -
Héeder #20866 Ide kimennék én is szívesen, csak félek, hogy így fogok én is járni :\ :D -
Interstate 95 #20865 -
Interstate 95 #20864 Graphic video: First moments after Tu-204 plane crash near Moscow -
Nézd már meg, hogy mire válaszoltam, thx. :) (Csak a videót egészítettem ki a hírrel.) -
#20853 -
Orosz repülőbaleset. -
-
úúúbazz :S -
Héeder #20858 Oroszországban sok ! :) -
Mennyi lehet az esélye,hogy melléd parkol le egy gép? -
Interstate 95 #20856 Ez nem kevéssel csúszott le a kifutóról, itt valaki kúrva nagyot tévedett... -
st3ve #20855 Hát ez meg mi volt, KITT Turbo boost? -
st3ve #20854 oroszok az utakon -
video -
Csoda,hogy nem voltak rajta utasok...
(odaírhattad volna ,hogy mit linkelsz) -
2012 összeállítás -
Русские на дорогах?
köszi, most már tudom miről szól majd a video...
-
st3ve #20849 Car Crash Compilation / Part 2
KÖD
Русские на дорогах
-
Uhh.. -
Ott nem szoktam, azokat én is elítélem.
De leginkább várom mikor csukja össze a vasat:D -
st3ve #20846 A sünök belekötnek, én meg abba ha valaki forgalomba csinálja :DD -
Azért hangsúlyoztam, hogy üres, mindentől távol eső parkolóban :D gondoltam beleköt valaki :D -
st3ve #20844 Te amuigy nem tudtad hogy aparkolokra kiemelt figyelmet szentelnek? 
-
st3ve #20843 Egyszer valaki igy szórakozott a friss hóba előbb majdnem nekem jött majd utána az árokba sikerült majdnem belemnnie.Aki kézifékezni akar az menjen olyan helyre. -
Szerintem ezt az idióta illegál míting témát lehet szviccselni. Inkább videót/képet tegyetek. -
Ja, igaz :) Így meg ha a közepénél megy ki, akkor valamiért úgyis le tudják húzni pár ezerrel.
Csak ugyanazt tudom mondani, hogy álszentségből a média se és a rendőrség se írja azt, hogy a tömeg érdekében, életük megmentéséért mennek/mentek ki, mert ilyenről szó nincs (sose volt, sose lesz) -
Minek mennének oda?
Abból nincs pénz,nem úgy mint a traffipaxolásból... -
Ja, meg jövőre nem lesz?! Ugye..?!
Remélem ezt ők maguk sem hiszik el.. -
Aha.. csak ha gugliznak 3 másodpercet, akkor kiderült volna, hogy évek óta megrendezik ezt, ugyanott. Ha annyira fuuu de nagyon életveszélyes akkor miért nem az elején ment ki 2 járőr? Mivel a guugli kidobja, hogy hol, mikor lesz a következő "verseny".
De ez most milyen jól hangzik, hogy behajtottak x ezer forintot, mentve ezzel a tömeg életét. -
Interstate 95 #20837 Arrafelé is alkotnak azért, nem kell egy mutatványhoz alkesz orosznak lenni. 
-
Interstate 95 #20836 High Speed Police Chase Ends In a Crazy Crash -
Blum #20835 Feher Lupo azert daral rendesen :D -
Nordschleife.. -
Interstate 95 #20833 Bármennyire is fura, de a hír köré épített felhajtást nem a média csinálta, hanem akik lereagálták. Különböző autós oldalak / blogok, és végül ti magatok. Ezt le lehetett volna szerintem úgy is reagálni hogy oké, ki nem szarja le, a köcsög újságíróknál most ez a "menő" cikk, lépjünk tovább. Én magam részéről annyit foglalkoztam ezzel az egésszel, hogy leszűrtem hogy az egyesült államokban valamivel magasabb a színvonal az illegális autóstalálkozók terén, vagy épp az oroszoknál, azt ennyi, nem kezdtem el háborogni. -
Szégyen ez a hozzáállás. Gyerekek. Szörnyűek vagytok, kifigurázzátok. Itt mindenki veszélyben volt. Oltári nagy veszélyben, akár meg is halhattak volna. Mind.
Utálom, hogy ennyi álszent barom vesz körül minket. Ez oltári nagy hírnek számít, mert húdeveszélyes, a közbiztonságunk meg a béka segge alatt, cégeket lehet bedobálni többmilliós tartozásokkal, következmények nélkül. Miez?? Igenis kell a cirkusz. És az ingyencirkusz méginkább. Ha kocc van? kit érdekel? Én spec nem láttam még "drifthalottat" (na jó kivéve arab drift). -
3 hours of Cars on the road Compilation 2012
-
Interstate 95 #20830 "Ezt követően a rendőrök a helyszínen maradtak, az illegális verseny abbamaradt, de a tömeg nem oszlott fel.
Egy óra elteltével egy személygépkocsi kivágódott a tömegből, és forgolódni kezdett, majd megpróbált elmenekülni a rendőrök elől."
Forgolódni kezdett !! A kúrva mindenit neki !
-
a 2 összekoccant autó elintézte egy pacsival a dolgot, ha jól olvastam....nagy anyagi kár nem keletkezett...+ az 1ik már így is törve volt...