37137
-
Fúúú mint a kocsonyahús főzés előtt...
-
[spoiler][URL=http://www.documentingreality.com/forum/f166/guy-pretty-bad-shape-16003/]Ha minden igaz ez az.Erősen 18+, krumplit meg süssétek előtte.Lehet menni tunkolni:][/URL][/spoiler] -
A butaf.sz.: DDD Nem sok maradt csórikámból.
De azt írja, hogy még a gyújtás előtt robbant. what? Nem szilárd robabnó anyaggal csinálta?: D -
Jaja, anatómiailag fontos lenne
-
Documentingreality-re biztos felkerűl. Csak erős idegzetű embereknek ajánlom az oldalt. -
jaja
kéne az a videó
elvégre nem minden nap láthatunk fejnélkül sétáló alakokatXDXD -
Senkit nem érdekelnek a kegyeleti okok. 

VI-DE-ÓT!

-
azé a negyedik képen jól látszik mekkora ereje volt az öreg robbanószarjának, jó nagy lyukat ütött a betonfalba... -
de a videóra nagyon érdekelneXD
mármint megnézném a videótXD -
bammegS:S:
nem tudom mit kell saját cuccokkal szórakozniS:S::S
de a videóra nagyon érdekelne
"Tót videó megosztókon Már kering a felvétel, kegyeleti OKoK miatt nemlinkelem, de megdobbento, elosszor az oreg három szatyrot pakolt, majd egy gyutacssal bíbelódik, ekkor egy hatalmas bevillanás, majd rettenetes durranás rázta meg a szobor korlátot, ekkor tobb fiatal a detonációtól hátravágodva, majd egy rettenetes sikoly, ekkor a fejnélkuli test, egy pufajká tiszta feketén tett még pár lépést, osszerogyva, hátratirt e gernicnél, a feje pedig szilánkokban szétvetoditt a sikolytozó tomegre ! Kellet ez?" -
csak ezt találtam, 4 semmitmondó kép.. -
videó? -
Buék!
---
Saját gyártású petárdája szakította le a szlovákiai férfi fejét
-
st3ve #20895
http://www.hirado.hu/Hirek/2013/01/01/06/Haznak_csapodott_az_auto__fotok_a_sulyos.aspx -
st3ve #20894 BUÉK -
st3ve #20893 GÁZOLÁS
AUTOLOPÁS
-
st3ve #20892 HÁTULROL KIS BELECSUSZÁS
HAVAS UT
dŐL A FA!!!(OSZLOP)
HAVAS UT 2
HAVAS UT 3
FRONTÁIS 4 -
st3ve #20891 BOMM3
ÉV VÉGI BAROM
FRONTÁLIS
PARKOLÁS FAIL
FRONTÁLIS 2
FRONTÁLIS 3 -
st3ve #20890 COMPILATION 1
COMPILATION 2
bOOOM
COMPILATION 3
kÖD
MA ILYEN IDŐJÁRÁS VOLT AZ ORSZÁG NAGY RÉSZÉN.
BOOM2
-
Reménykedtem, hogy ez kamu videó, de nagyon úgy tűnik, hogy nem az. Kommentekben, olyanokat írtak, hogy egyik keze lerobbant, a másik megégett és az egyik lába is megégett. -
A hülye barma ..... -
st3ve #20887 átment tarzanba, lábát is retusálni kell -
st3ve #20886 már linkeltem anno
-
megérdemli mindegyik
én is voltam fiatal ( most se vagyok öreg), de idiótafasz sose -
úúúúbazzz egy mócsing maradt a kezéből :S -
Interstate 95 #20883 Én az eddigi életem során 2-3 alkalommal dobtam el petárdát, néhány éve szilveszterkor, azóta egyszer sem. Nem kísértem az ördögöt.
A csávó pedig majd vesz kampót implantátumnak. -
petárda -
27:00 után vannak a legjobbak :D -
Ohhh MY God -.-
-
-
legjobb hozzászólás ytn..
"The police siren sounds like a toy gun."
-
jó zene,tudják mik a jó autók :P:D -
Most komolyan, az a golf legendásan szemétrevaló. Ha meglesz az MX5, az tuti, hogy egyszer elviszem ide. :> -
Aki ide bemegy ezt vállalja. Mindenki tudja, hogy meg lehet a baj. Plusz kb 4 a4-es lapot íratnak alá veled:))
Nem beképzeltség ez. Egyszerűen sok, nem jön össze. Azt ne higgyük, hogy ők most mennek itt előszór:) Ismerik pontosan mit tudnak mit nem.. Ez van. -
Héeder #20874 Nem is a hiba lehetőségtől tartok, hanem mint hogy a videóban is a 3-as VR6-os Golf is elf*sta magát és víz meg kiömlik a pályára. A motoros se tudta, hogy csúszik és el is perecelt. Inkább az tántorít el, hogy ott bármi történhet, ön hibán kívül. -
n003 #20873 biztonsági öv csak dísz -
Interstate 95 #20872 A világ egyik leggazdagabb országa, és ilyen ótvar szarokkal közlekednek még mindig a rendőrök. Vicc, az X5 még lyukas gumikkal is meglógott. -
A minis meg a golfos azt sem tudta hol van, hová sikáljon a kormánnyal össze-vissza mielőtt becsapódtak a falba...jó hogy minden szerencsétlent beengednek, jól mehet a környék szerelőinek. :D Azért "a kanyarba bemegyünk gyorsan és csodálkozunk nem tudjuk bevenni csak a korláton csúszva" eset is elég sok volt, nem értem az ilyen embereket, miért nem dumálják meg valami tapasztaltabb arccal menjen előttük aztán köröznek pár kört mögötte, körvonalazódik nagyjából melyik kanyarban mit lehet alkotni ésszerű határokon belül, aztán önállósítás...tanulságos esetek. :) -
Mire való a szimulátor...pályát gyönyörűen meglehet tanulni, hogy mit milyen kanyar követ. Ezt a valóságban ha tudod fél siker. A többi rajtad múlik meg az autód felszereltségén. -
Interstate 95 #20869 Nem, a videóban szereplők azt hitték hogy ők ettől már pro versenyzők. A tapasztalat és a beképzeltség nem egy és ugyan az.