37137
  • pajti
    Top Five Snowmobile Crashes
  • pajti
    Car crash compilation / Подборка аварий ДТП # 21
  • milk4
    Soha.
  • PetruZ
    A kormány felett, középen, a szélvédő belső oldalán. Ahol kinézel, a szemed előtt. Nem vezettél még autót? :)
  • matyi0323
    amúgy boldogat Lujcsi.
    mondjuk ezt már biztos nem tudod értelmezni :DDDD
  • RatBaG #21023
  • RatBaG #21022
    a karcagi baleset oka is a gps-buzerálás volt :(
  • icetihi
    Szerintem meg ideje lenne épeszűen alkalmazni a demokráciát. Többszintű jogsit kéne bevezetni. Szintenként más elbírálásban részesülnél lennének a rendőrség részéről, minél alacsonyabb a szinted, annál több szigorítás lenne. Nem vagyunk egyenlőek, sosem voltunk, és nem is leszünk. Ebben meg főleg nem. Nem lehet ugyanazt a szigorítást ráhúzni mindenkire egységesen.
    Pl.: 1-10-es szintig.
  • w77d
    nnna pont sikerült egy gyári GPS-es kocsit beraknod :D
  • Norbi1990
    Sztem a műszerfal felett gondolja.
    Az elég hülye aki odarakja :D
  • milk4
    Ha lehet ezen a képen jelöld be (Paintben), hogy hol volt az a qva GPS mert rohadtúl nem értelek, de nagyon érdekel.
  • PetruZ
    Nem, ez a vezetői oldalon volt, középen, elől. Ha lent van, jobb kéz felől, oldalt, kutyát nem érdekli, engem nem zavar. De ez bal oldalt, középen volt (nem lent alul, hanem középen). Ne mondja nekem senki, hogy ez nem zavaró és nem balesetveszélyes.
  • matyi0323
    :(

furcsáltm is, hogy random kiálló yardokat honnan tudja ugyan, mert erre felé meg fix kamera nem nagyon van tudtommal
  • w77d
    akkor szól, ha előtte valaki lejelenti a rendszerbe.. nálunk meg ne várj ilyen bajtársiasságra
  • matyi0323
    :DDD

okostelónak hála nem sokára én is kipróbálom már, főleg, hogy ekkroa téma volt a tvben is, no meg azért is, mert jönnek a rohadt gyorshajtási csekkek xDD elvileg szól ha trafi van, kíváncsi leszek
  • Norbi1990
    Egyáltalán nem zavaró szerintem. Ha benyomod, hogy dumáljon akkor rá se kell nézni.

Ja és miért akarják betiltani a GPS-t? Legalább valaki szól ha "túl gyorsan mész" :D
  • matyi0323
    Naja. Erre akartam utalni én is, csak lusta voltam 10 sorban leírni.
    szvsz az útszéli 5x5 méteres reklámtáblák ezerszer zavaróbbak, mint egy gps. Mondjuk életemben eddig 1x utaztam gps-el, így nem tudok annyira véleményt mondani. Mielőtt megyek valahova(ami a világvége után van, vagy eldugott kis szar helyen, vagy soha életemben nem jártam még arra) googlemaps megnézem, azt a főút utáni 3 kereszteződést max lerajzolom egy fecnire.
  • w77d
    Persze el kell tudni helyezni, de az hülyeség hogy zavar valakit a vezetésben.. ennyi erővel a műszereket is szereljék ki, mert milyen már, hogy lepillantok az órára a sebességet megnézni.. meg a vezetőülésen kívül az összeset szereljük ki, mert ha más beül csak elvonja a figyelmünk. Jah meg tiltsuk be a jó nőket, mert a sofőrök őket stírölik... Tiltsuk be az útszéli reklámokat.

Azé ez már egy agymenés. Eddig is megvolt mindenki a mostanság tiltandó dolgokkal, ezután is meglenne. Az életben meg vannak zavaró dolgok és lesznek is. Ha semmi sem zavar vagy fáj, akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy megdöglöttél....
  • PetruZ
    A GPS-ről: kb. egy hete elég sokáig mentem egy régebbi "kocka" Volvo mögött, ami tetűlassan és furán csalinkázva ment végig a Budafokin, meg a Hunyadi Jánoson, kifelé a 6-osra. Amikor végül elmentem mellette, láttam, hogy a GPS-e a vezetőoldal *elé* volt feltéve belülről a szélvédőre, nem középre lent, ahol szokott lenni. A manus egy nagy gumitappancs mellett nézett ki nagy utálkozva, eltehénkedve a székben. Nekem nincs, én nem használom (max. megállok és megnézem gyorsan telón, ha kell, nem szoktam eltévedni :P ), de az ilyennek minek?
  • w77d
    -.-
  • matyi0323
    off
    hallottátok a legújabbat? tilos lenne(lesz) az evés, dohányzás, gps nézés a kocsiban vezetés közben.
    kérdem én akkor minek gps? gondolom nem regényt olvas rajta vezetés közben senki..
    sehol nem lehet már cigizni, azért is büntetnek ha a kocsimban cigizek..
    vicc az egész.
    én betiltanám már az autókat is, sőt.. a tömegközlekedést is és mindenki weedmódszerrel közlekedjen. este jólbebaszol és teleportálsz.
  • Carlos
    ÓMÁJGÁS!
  • Benel

omájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgásomájgás
  • RealCián
    Amikor az autódat elnyeli a föld....

• st3ve
    Az aztán robbant egyet :D
  • st3ve
    A fejét majdnem levitte.
  • N o N a m e
  • RealCián
    A 3 gyalogosnak ezúttal óriási mákja volt, főleg a jobboldalinak. Ő elmehetne torreádornak.

• pajti
    Pedestrians on the road Compilation
  • desigo
    Civic Type-R
    Nürburgring

• Carlos
    aztakurva.
  • Carlos
    hehe... Meglesz ez... :)
  • w77d
    hárman csak összerakjuk XD
  • N o N a m e
  • N o N a m e
    igazából leszállás után csúszott túl a kifutópályán :P
  • Carlos
    nem lezuhant, hanem nem tudott felszállni. :)
  • w77d
    az az orosz repülő lezuhanása volt
  • Pluskast
    Ott öt perc környékén az a baleset elég durva.

• icetihi
    összeállítás
  • desigo
    Legkevesebb 57-en megsérültek szerdán reggel, amikor egy komp balesetet szenvedett a dél-manhattani révkikötőben. Két sérült állapota válságos.
    A New Jerseyből Manhattanbe tartó komp fedélzetén mintegy 300 utas tartózkodott, főként ingázó New York-i munkavállalók. A vízi jármű a reggeli csúcs idején, háromnegyed kilenckor, kikötés közben ütközött a dokknak, aminek következtében a törzsön, a vízvonal felett lék keletkezett.