37137
-
"egy takarítónő elkötött egy utasok nélküli vonatot, ami kisiklott, és belecsapódott egy háromemeletes bérházba"
Ezt többször el kellett olvasnom,hogy megértsem xDD
22 évesen de szép mutatvány
-
semmi gond csak menetet vág az aszfaltba :) -
öregember #21106 valami jutub videó, cikk, még több kép esetleg ? -
az útnak annyi baja se lett, mint ami itt megszokott
-
öregember #21104 aaaaaaaaaaz kemény lehetett -
Mész nyugisan az úton és egyszer csak jön veled szembe egy vonat :DDD -
st3ve #21102 Itthon is vonatokat kellene uzemeltetni a k0zutakon legalabb egy hetig, hat ha akor tenylegesen felujitanak az utakat.Bar abban is ketelkednek. -
na ezt hogy? megszeppent a nyulam bulam azt letért a helyes útról? :D -
st3ve #21100 Ha meg nincs ilyen, akkor megy a !kurvaanyazas!
-
-
st3ve #21098 beeloztel -
Egy épület tetején felállított darunak ütközött, majd az utcára zuhant egy helikopter szerda reggel London Vauxhall városrészében. A hatóságok helyi idő szerint reggel 8-kor kapták az első bejelentéseket a balesetről.
A daru letört, egy darabját megtalálták a földön, a többi jelenleg is lefele csüng az épület tetejéről, a helikopter a földre zuhant - írja a BBC.
Szemtanúk arról számoltak be, hogy törmelék borítja a környéket, egy, a helyszínen készült amatőr videón pedig az látható, hogy az utcán hosszú lángcsóvákat húzott a lezuhanó helikopter.
A Twitteren közzétettek egy amatőr fotót, amelyet egy környékbeli ház emeletéről készítettek. A fotó tanúságra szerint megállították a forgalmat az érintett utcán, ahol jól láthatóan lángol valami - vélhetően a lezuhant helikopter darabjai.
A baleset részleteiről egyelőre nem sokat tudni. A környéken nagy füst gomolyog, a vastag füstoszlop messziről is jól látható. A mentősök és a tűzoltók a helyszínen vannak.
-
mindenkinek kell 15perc hírnév.
a takarítónő most 15percig volt vasutas :) -
-
Három halott, sok sérült egy svéd tömegbalesetben. -
Interstate 95 #21093 -
ki-be szerelgeted, oszt megunod az állandó fel szerelést:D olyan lenne jó ami egyben visszapillantó is, nem feltünő, hogy értékes cucc. -
naja.
ja, én fogalmaztam rosszul.. büntetésre gondoltam én is, csak valamiért a betiltás jutott eszembe.
de lényeg a lényeg, még pár dolog, amiért lehúzhatnak a rohadékok pár tízessel.. -
st3ve #21090 Mint a lezerblokkolo, nincs betiltva, de buntetnek erte, aki meg torvenyt hozza az a legnagyobb bunozo, az ok autoik vannak full/full extran is felszerelve blokkoloval. -
st3ve #21089 Elvegre rend van, es nagy a kozbiztonsag, >D A kormany nap mint nap ezt hangoztatja, ott hagyhatsz egy k0teg penz barhol, nem fog eltunni>D -
most volt híradóban, médiában erről a beszélgetés 1-2 napig. nincs betiltva. ( de szerintem ami késik nem múlik) -
st3ve #21087 Hol van betiltva>Nap mint nap lehet latni soforoket, bal kez telefon, jobb kez cigi.Ha be lenne tiltva nem lenne ez. -
jaja
értelmetlen faszság
hála istennek nem vagyunk oroszorzág -
ha ki-be szerelgeted, akkor igencsak hamar kuka lesz a cuccos.. -
st3ve #21084 Az agyoniskolazott fajta meg azt hiheti hogy dzsipsziajresz.
Majd elotte jobb lesz zsebre rakni. -
végén majd betiltják ezt is :DD
mert, ha cigizni nem lehet majd, akkor kamerázni miért lehessen -
még egy cucc, amiért bekúrhatják az ablakot... nem a cigányok lakta Magyarországra való -
st3ve #21081 http://kamerak.eu/HD_autos_kamera_auto_kamera -
st3ve #21080 En is fogok venni, lesz mit felvenni vele, vannak barmok itt is, foleg atutazo romanok, ukranok, ciganyok.Tavaly is jol j0tt volna egy ilyen, egy ket ember alkotott furcsat.Ilyen hajszalon mulott frontalis, istennek kepzeltek magukat vagy nem tudom. -
st3ve #21079 Sok ,ugyanilyet 1oooo forintert lehet mar venni. -
19600 Ft -
mennyi? -
De nagyot nevettem az előbb.
Jön mail a gyorsbolttól: "heti best 3 termék" között:
Omega DVR205, 720p autós kamera
Nah itthon is egyre nagyobb az igény rá?
Kéne venni egyet.
hang és HD720P kép felvétel, 2,4"-os színes TFT kijelző
éjszakai felvétel (infravörös)
felvételi felbontások: VGA (640x480), QVGA (320x240), SXGA (1280x960)
SD / MMC kártya támogatás 64 GB-ig (kártyát a csomag nem tartalmaz)
a jármű beíndításakor automatikusan elkezdődik a felvétel
nagy sebességű felvétel, gyors reakció a fényváltozásokra
beépített akkumulátor és autós töltő
-
rohaggyále
-
há bammeg nem vezettem hanem csúsztam a szar helyzetbe te fasz XD itt nem a vezetési tudás számít, nem figyeltem, hogy le van fagyva és lecsúsztam az aljára ennyi... -
Interstate 95 #21073 Családtagjait ? Mármint az üres szeszes üvegekre gondoltál az ablakban, egy leeresztett guminő társaságában ?
-
Interstate 95 #21072 Mondjuk az a kipárnázás egy relytett kamerás felvételt megért volna egy segítőkész szomszéd által.
A fél fórum rajta röhögne. Weed owl !
-
Csak szórakoztatni akarja a családtagjait és a szomszédokat xD -
hol a pcsba tanultál te vezetni?:D
3 malacért adták oda a jogsid vagy mi? :DDDD
most írd le 6 sorban milyen nehéz ki-be állni a garázsodba:D -
öregember #21069 amatőőőőőőr