37137
-
n003 #21188 szerintem tele zöld van a legtöbb ilyen kereszteződésben
tarkólövéssel díjaznám :( előbb olvassátok el a szöveget
okoskák fát vágnak
kivel szórakozz :D -
st3ve #21187 Az volt a legjobb.Vajon a lámpa kinek adott elsőbbséget?Biztos be volt kötve . :D -
Első csatt nál hogy felült a kiscsaj a műszerfalra:'DD És még "törli" a hátát az ablaktörlő: D -
Interstate 95 #21185 Az utolsó azt hittem hogy a kamerást célozza meg. 
-
Interstate 95 #21184 -
Érdekessss ötlet Audiéktól... 
Egy kis összeállítás, hogy baleset is legyen
-
Közben felvilágosítottak, hogy ez a "kiszakad a kormány" effekt állítólag az Audi "PRE SENSE" rendszere. Hátrafele csúszásnál inkább kiszakad, nehogy a kipukkant légzsákos kormányt fejeld meg miutánn elindul a tested visszafele a csatt utánn:]
Értelmét nem látom, nem tudom mi igaz belőle, nekem nem tűnik biztonságosnak: DDDD -
Ez nem olyan meglepő. Bizonyos sebesség (130-140?) felett a légzsákoknak nincs idejük kinyílni, az ütközés hamarabb elnyírja a vezetékeket. Egy ismerősöm fuvaros, egyszer egy búzával fullra megrakott pótos Liazzal ment a sofőrje (ő akkor nem volt ott) egy vidéki, egyenes úton és BMW-vel beleszálltak, majd kivágódtak a fák közé. A vezető és az utas ottmaradt (fiatal srácok, egyikük apjának friss autójával), kanállal kellett őket lekaparni, a légzsákok mind bentmaradtak. A Liaznak kiment a bal első futóműve, a BMW betolta egészen hátra, más bajuk nem lett.
-
KaBuTo666 #21180 Én kivehető kormánynak nevezném. :D -
st3ve #21179 Állitható kormány :D -
Az indítók gondolom elöl és oldalt vannak, hátul egy sincsen, mivel a segge kapott nagyot, ezért nem nyílt ki egy sem. A kormány meg szerintem csak azért szakadt ki, mert a sofőr abba kapaszkodott. Ha a sofőr kicsit több volt, mint 120 kg, amit el tudok képzelni
, akkor ez a mutatvány könnyen előfordulhatott. Félreértés ne essék, nem védem az Audit, csak anno én is láttam ezeket a képeket, és eleget agyaltunk rajta.
-
És kajak mi van, ha nem kicsit elfordulva, hanem merőlegesen érkezik meg valamire háttal? fejbevágja a kormány az embert, és csá: D -
jajj:S -
kormany kiszakadas eleg kemeny :D -
és?:D
nyilván nem mindegyik szar
de egy 15-20 millás a6-tól elvárható lenne, hogy kinyiljanak a légzsákok, meg a kormány ne szakadjon ki -
Apám mikor TK-ra törte az A3-at akkor minden légzsák kinyílt és sértetlenűl szállt ki. -
lol
ez nem túl jó reklám az audinak:D
légzsákok nem nyíltak ki:D viszont a kormány keszakadt
-
Régebbi, de most láttam, és fu...
ódi -
igy kell osszetartani es segiteni egymast!!!
nagyon jo! -
Interstate 95 #21169 A végén milyen rendesen takarítanak ezek a motorosok ! 
-
az én fateromnál feljebb kell a probléma forrását keresni, hisz ő is csak parancsot teljesít és próbál az x milliós költségvetésből X+2X milliós feladatokat teljesíteni ;)
A probléma igazi forrásai egy bazi nagy teremben szoktam csücsülni néha ilyen patkó alakú felállásban... -
Ugyanezt mondtam, csak nem akartam weed apját bántani:DDD -
akkor ne működj baszki...
-.-
csúszik..
ilyen kamera szemszögből még nem láttam videót :D -
Interstate 95 #21165 -
nem Józsival van a baj, az Ifába vagy a Mercibe..mert ő csak parancsot teljesít...
Odafent a fejekben kellene rendet tenni...
On: még meleg:
-
Milyen hadseregről beszélsz?
-
Én nem várom el. Mert valószínűleg teljesíthetetlen lenne.
Azon szoktam felháborodni, hogy mindig nyilatkozzák tél előtt, tél első napjaiba azokat az überidióta dumákat.
Ha mindenki hallgatna és úgy lenne hó egy szót se szólnék.
De ahogy mondtam már, én nem bántom őket, mert hatalmas meló van ilyenkor és ezekről amúgy se Jóska tehet, aki lapátol vagy ül az ifába és szórja a sót. -
Interstate 95 #21161 Ezzel egyet értek. Azért a nyugatot sem kell annyira isteníteni, mikor nem olyan rég németben jártam leesett pár centi hó és biza voltak komoly szinten járhatatlan utak. A fő-fő utak pedig itthon is takarítva vannak. Azt viszont ne várja el senki hogy minden mellékút makulátlan legyen, ahhoz a pár ezer kilométerhez lehet hogy a hadsereg gépeit is be kéne vetni. -
st3ve #21160
Ilyet is rakhatnának ki vagy valami más változatot, mert ezt is lopják, mint ebben az országban minden mást!
http://www.pecsma.hu/hirzona/mar-a-hofogokat-is-lopjak/ -
st3ve #21159 Meg talán kevesebb elzárt település lenne ha a közutkezelők is végeznék a munkájukat, nem egész évben a sárga autoban döglenének, sokszor megkérdeztem tőlük mi ujság :D De jött a válasz a fejesek döntenek.Most is legfontosabb feladatuk az ut menti fák kivágása.Mi lesz ebből?Hóátfuvás! -
Hát kb:) Nem is nézem:) Csak nem szeretem, hogy indokolatlanul bántják őket. Mert ennél többet nem lehet ilyen időbe tenni. Majd megoldódik, addig meg türelem.. -
mégis mit vártok a médiától? az a hiradóba való, hogy a gigamegahiper Oláh gyerek gyűrűt vett?...vagy hogy Kiszelnek új bugyija van?..
Sokminden el van tusolva, csak a szart adják..
-
st3ve #21156 Hétfőn már 5 fokot irnak.Az utat meg ki lehetne jelölni egy sima karóval is. -
Teljesen egyetértek veled! Facebook is tele van, ilyen képekkel.
Mindenki tudja, hogy holnap nálunk is ilyenek lesznek az utak. Aznap amikor a hó esik Ausztriában, Olaszországban, Oroszországban is vannak, járhatatlan utak elzárt települések.
2 nap múlva nálunk sem lesznek. Ennyi. Ezt a média meg a sok buta ember fújja fel ennyire. Dolgoznak a hó tolok és szerintem elég jól végzik a munkájukat. -
st3ve #21154 W77D-nél a pont, a pályázati rendszer meg egy kibaszott nagy lenyulás! -
st3ve #21153 Hol vannak a kiba*ott prizmák?
Előbb egy hosszú és ízes káromkodást hallhattunk, amit idegen nyelvre képtelenség lefordítani, mivel szerepelt benne különböző rokonsági fokú ember, állat, hótoló, vállalatcsoport és még lábbeli is és a fordítás nehézségét az adja, hogy a felsoroltak mind nemi kapcsolatot létesítettek a Mindenhatóval. A folytatás azonban már nem bonyolult: "Hol vannak a kib*ott prizmák? Egy sincs! Honnan a f*-ból tudja itt bárki, merre van az út, ha nem idevalósi? Kivágták a fákat, bokrokat, a hó belepte az árkot, hát ***" - és ismét kiderült, kinek kivel kellene és mit csinálnia. No és kedves Olvasónk, rájött már, mi van az osztrákoknál, ami nálunk nincs? Hát pl. a magas, prizmás pálcák, amik hófúvásban és méteres hótakarónál is jól látszanak.
És neki van igaza!Kivágtak mindent az ut mellől, fákat bokrokat, a tévébe meg bemondják nagy hófuvás meg a kurvaanyjuk, az összes hektár földről meg aszél felhordja a havat, minden évben ezt csinálja a rohadt média. -
st3ve #21152 Hát ez semmi, alap téli idő, ami ujabban elég ritkán van, persze a szarházi "méjdia" most is felfujta ahogy szokta. -
Azzal vitatkoznék ki tudna és ki nem írni ilyen pályázatot.
Egy felsőoktatást elvégzett ember ( nem egy mai, aki 30 félév alatt elvégez egy szakot, hanem egy 45 éves értelmes ember) meg tud írni egy ilyet. Rengeteg pályázatíró kis picsát láttam már, nem kell őket miniszter asszonynak képzelni.
Nem felvágásból, de muterom (aki tanár) rengeteget írt már, mert idejönnek az idióta pályázatírók és szarnak bele, hogy milyen lesz, csak írnak valamit, úgyis megkapják utána a X Ft jutalmat, de kb fingjuk nincs az egészhez.. -
én inkább attól félek, hogy 1-2 hét után az összes le lenne tördelve vagy el lenne lopva... -
nIsTv4n #21149 Ez lehet, de gondolom a pályázatot nem a semmiért írtak ki, pénzt is kaptak érte. Az ilyen pályázatoknak pedig (ha EU-s, ha nem), szigorú követelményei vannak mind tartalmilag, mind formailag. Ezeket egy átlagember, se egy polgármester nem tudja helyesen megcsinálni, aki pedig kidolgozza, annak biza jár pénz is érte. S ha a pályázat ad 500 ezret, akkor máris jobban járt a falu, mint nélküle.
Ettől még én sem tartom akkora értékteremtő munkának a pályázatírást, de eltartunk több politikust több pénzért, akik még ennyit se tesznek talán.