37137
-
bazdmeg:S:SS:
mi lett a vezetővel?:/ -
M7, Sormási kihajtó előtt, Budapest irányban....
-
nekem meg holnap de legkésőbb vasárnap menni kéne az epicentrumba :D -

-
Párom Veszprémben ragadt. Szerencsére nem az úton. De se kocsival se vonattal nem tud hazajönni tegnap délután óta. -
saját képek? jó ég...
itt ennyire nem volt azért durva a helyzet.. -
Blum #21503 Itt a del-dunantulon brutalis a helyzet gyerekek...
Tegnap este faterom elment dolgozni,ma reggel nem tudott kijonni meg gyalog se a telephelyrol.
Fonoke hivta a tuzoltokat,ok pucoltak le az utat. Kimentem ele,hogy elhozom haza de kb. 300 meter utan elakadtam. A semmi kozepen. Pont elakartam indulni vissza a faluba,hogy szolok valami traktorosnak es akkor a semmibol jott egy Toyota Hilux (de mint allat! :D). Meg is allt,kihuzott es adott kolcson 2 holancot,hogy tegyem fel az elso kerekekre,majd ha beertunk Kaposvarra ott visszaadom. Kurva jo arc volt,ment vegig elol,csinalta nekem az utat. 15km-t jottunk de sehol egy kibaszott hokotro vagy valami. Vicc... -
M1esen 13órája
5órája
"A 15. óra után. Amikor utoljára telefonáltunk azt mondták a baleset elhárítva, az autópálya járható, ugyan 70km-es a kocsisor, de akadály nincs, további mentés nem történik, oldják meg maguk, ássák ki magukat..."
3órája
-
szerintem neked valami bizonyítási komplexusod lehet hogy minden balesetet megmagyarázol
tök felesleges itt bizonygatnod hogy milyen okos vagy minden baleset események hosszú láncolata és ha egy kicsit is intelligens lennél akkor nem próbálnád kitalálni az előzményeket mert úgysem tudod -
Winter Car Crash Compilation 10 -
ebben a nagy hidegben egy kis melegség.. 
-
-
képek -
-
-
attól még nincs munka mindenki utra kelt, hiába mondták amugy hogy szar idő lesz, a sok sületlenje útra kelt. ebből sztem megint jó kis balhé lesz, mint az augusztus 20-i viharnál. -
st3ve #21493
LOOOOL "Aki mégis utnak indulna vigyen magával takarót, forró teát, tankolja tele az autót....stb...."

Mikor rengetegen 2-3000Ft ért tankolnak max 5000Ft ért, mert többre nem futja. :D De induljon el nyugodtan ha a pusztában akar a hidegben kocsiba aludni, rettegve mikor csapódik bele egy állat :D -
st3ve #21492 De ez két külön eset volt. -
A Belügyminisztérium javaslatára a kormány az emberek testi épsége és a balesetek elkerülése érdekében a szabadtérre tervezett március 15-i állami ünnepségeket lemondja, áll az este 11 után kevéssel kiadott közleményében a minisztériumnak. (MTI)
nem lesz márc 15...elmarad :) -
jön a hosszúhétvége, az ünnep, mindenki megy valahová, de ha TUDTÁK hogy jön az ilyen zod idő, másról sem volt szó, akkor minek indultak útnak ennyien? fele ennyi elakadás nem lett volna ha nincs márc 15. -
"A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Bicske, Gárdony, Enying, Mór és Székesfehérvár járások illetékességi területén gépjármű közlekedési tilalmat rendelt el. Ez azt jelenti, hogy a járásokhoz tartó településekről való kihajtás gépjárművel nem engedélyezett. Ezt a rendőrök folyamatosan ellenőrzik, és aki gépkocsival akarná elhagyni valamelyik települést, azt visszafordítják." -
st3ve #21488 JAJ DE JÓ HOGY LINKELTÉL :D
PSZIHO barátunk legalább láthatja, hogy másoknak is mi a véleménye.
-
majdnem biztos, hogy kint töltik.
Fejér megye legtöbb járására gépjármű tilalmat rendeltek el pl, anyumnak legkésőbb hétre itthon kellett volna lennie. 2-3 órája várnak az buszon -
1 ember meghalt -
M7-est teljesen lezárták mert 50 autó ütközött.
Fehérvárnál áll az egész.Egy kamionos azt mondta,hogy most már 5 órája vesztegel.
Lehet,hogy az éjjelt is ott töltik... -
Amatőrök... -
Azt írja az Időkép, hogy két nappal ezelőtt szedték le a hófogókat a dunántúli utak mentén...
-
hó:o
link1
link2 -
-
"Szabolcsban 20.000 ember maradt áram nélkül. Az M1-es autópálya beállt, az M7-esen 47 kocsi ütközött és sajnos halálos áldozata is van a balesetnek. A rendőrség azt kéri, senki ne induljon útnak gépkocsival a rossz időjárásra való tekintettel."
Hihetetlen,hogy 2 napja még vígan autóztam napsütésben Hajdúböszörménytől Kőszegig... -
kibaszottul nincsen igazad,majd ha egy kenyeresautóval sasszéznál a zalai dombok között vagy a nyergesed pótkocsiját levinné a szél a pályáról a tükörjégen,na akkor már nem lennél ilyen okos! -
st3ve #21478 Mintha nem lenne igazam. -
Brutál idő van kint :/
Nem irigylem azokat akik kint ragadtak az utakon... -
fejezd már be,kurvára unalmas hogy a fotelból veretsz hogy te milyen fasza csávó vagy és mindenki más hülye! -
st3ve #21475 Ez a rengeteg tömegnyomor is azért van mert mind ugy vezet, mitha +15 fok lenne, száraz ut, azt nyomni tövig a gázpedált.Figyelembe se veszik hogy -1 fokra hult a levegő és jegessé vált az ut.Meg mindig van olyan énvagyok ki vagyok tipusu ember.
-
-
mai termés:
most a hőmérőm az ablakban -5-öt mutat és majdnem elviszi a tetőt a szél
-
st3ve #21472 Ahonnan meg elhordta a szél ott nem kell lapátolni, egyébként holnap sem legyen jó idő, csak ettől is szarabb,ilyen emberek mint a fideszben,mszp,dk ...stb méltatlanok március 15.hez! -
nálunk pl. ítéletidő van keszthelyen,fél órát lapátoltam a havat mert 1 méteres buckákat emelt a szél -
nna a média megint kezdi.. aztán meg jön az ombudsman is hogy pereljük be a telet mert emberi jogokat sértett....