37137
-
Szerintem simán bejelentheted a Fejér megyei közút kezelőnek. Veszteni nem vesztesz vele semmit, viszont lehet leszedik a táblákat mielőtt ellopnák. -
Dodo55 #21708 Hi!
Tudom, hogy kicsit off, de az mi már, hogy 7-es út fehérvár-dinnyés szakasz, M7 felhajtó után lejtőn lefelé épp hogy leérve 90-100km/h körül hirtelen 40-es tábla! (úthibák tábla társaságában)...
Az egy dolog, hogy lejtő + enyhe kanyar után van kitéve tehát semmi idő nincs előre észlelni és felfogni hogy igen ez egy 40-es lakott területen kívül főúton, max satuzással tudtam volna elkerülni a "gyorshajtást" (viszont simán tömegbalesetet okozni ha belémjön a sor lejtőnek hátulról, így is már 60 körülre lassítva rendesen tolták a picsámat, biztos volt náluk helyben felesleges 300k kp-ban...), de az meg egy másik dolog, hogy nincsenek semmiféle úthibák csak jónéhány kilóméterrel arrébb egy keskeny terelőtáblákkal lezárt része a sávnak 10-20 méteren, viszont addig a 40-es korlátozás úgy 6x meg van ismételve, illetve még utána is egészen a dinnyési felüljáróig.
A poén: dinnyési felüljárótól ugye újra szabadon 90, mire a dinnyési bekötőutat elhagyva semmi úthibák jelzés, semmi korlátozás de szét van fagyva kb 1 kilóméteren át az aszfalt (nem annyira mély kátyúk, de kurva sok)!
Még egy poén: visszafelé fehérvár irányában semmi korlátozás sehol (kivéve a szokásos 60-as abban a nagyobb kanyarban a két felüljáró között)...
SZÓVAL EZ ÍGY MÉGIS MICSODA ÉS HOGYAN? MI AZ, HOGY VAGY SATU+TÖMEGBALESET VAGY TÖBBSZÁZEZRES BÍRSÁG KOCKÁZATA TOTÁL INDOKOLATLAN ÉS ROSSZUL ÉSZLELHETŐ KORLÁTOZÓ TÁBLÁBA BELESZALADÁS (+UTÁNA FOLYAMATOS SOROZATA) MIATT? -
-
st3ve #21706
http://www.szon.hu/meghalt-a-zalai-tartalykocsi-baleset-negyedik-aldozata/2247204
-
st3ve #21705
http://www.szon.hu/motoros-ele-vagott-a-szlovak-gepkocsi-egy-ember-megserult-nyiregyhazan/2246771
Ma én is azt tapasztaltam, hogy megszaporodtak a versenymotorosok, lakott területen 100km/h-150km/h val repesztenek.Le se szarják a sok biciklist.Mi van ha a bringás épp lefordulna valahova? -
Az fájhatott.
Lehet jobban jár ha lepottyan. -
Aúúú... -
az kellemetlen -
-
Fluxuskondenzátort hiába szádra ne vedd!
Lépjünk tovább! -
Ja meg a sugárhajtóműtől meg a fluxuskondenzátortól ja...lépjünk túl inkább. -
Te szerintem még a tévében sem nézed akkor, mert felrobbanhat a hanghatástól a tévé vagy a hangfal és megsérülhetsz... -
majd 1 kilométerre vannak a tűztől.. semmi nincs abban hogy nézik -
Inkább másik böngésző kellett a művelethez. Still tartom magam ahhoz amit mondok, mert ez nekem nem okoskodás hanem tapasztalat. -
hát.. benne van a pakliban XXD -
Nagyobb a valószínűsége annak hogy te elcsapsz részegen, mintsem hogy megtörténjen pár orosz eset:
-
frissítés gomb? -
hát hogy nehogy bajod essen... kitudja, felrobban mondjuk az egyik jármű és az egész kerület meghal... -
403 - Forbidden elég messze volt. -
A kettő hogy függ össze azt elmagyarázhatod. -
-
Ha egy utcában két kocsi összeütközik te akkor is kimenekülsz a kerületből? -
Nekem van annyi eszem hogy nem bámészkodok. -
lehet még 1 nap múlva is futna XXD -
Elég messze voltak, te meddig menekültél volna? -
haha én is inkább azt néztem,minthogy iskolába menjek -
Azért nem a fal mellől videózták, nem kell okoskodni. Nem lehetett tudni hogy pukkan, vagy ha netán pukkan akkor ekkorát. Amikor nálunk a Budapest Sportcsarnok leégett úgy jópárszáz ember nézte végig. Na meg egy tűzesetnél a hatóságok sem szokták a fél várost kiüríteni. -
Nyilván én is látnék egy égő épületet biztos kamerázni kezdeném ahelyett hogy elhúznék a véreres picsába miután értesítettem a hatóságokat. Egy égő házban is lehet PB palack, nem kell hozzá ipari létesítmény, ami úgy szint szépet pukkan. -
legalább hatvanan meghaltak és több százan megsérültek 
USÁra most rájár a rúd...
"óómájgááád" ez az első szó amit egy amerikai megtanul kiskorában? -
Jaj, nem minden égő épület robban fel, és főleg nem ekkora erővel. Az apuka elment a kislányáért a suliba, láttott egy égő épületet, amelyről feltehetőleg nem tudta, hogy műtrágya gyár, a gyereknek is tetszett, hát videózták. -
A hülye, ahelyett hogy elhúzni a véreres picsába...ráadásul a lányával...mekkora idióta barom édes faszom... -
Coral Springs #21678 Robbanás Texasban - több tucat halott, több száz sérült. Itt a többi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Pont így kell meghalni :DDD -
"Mansell, 70,..."
Azért ennyi évesen nem semmi, hogy volt ereje rajthoz állni. -
Meghalt egy versenyző a Targa Tasmania nevezetű rally versenyen. John Mansell egy 2009es Porsche Caymannal indult. Angol szöveg, aki nem érti, csak a képet nézze meg :/. -
http://sportgeza.hu/sport/2013/04/16/becsapodott_ketteszakadt_a_lamborghini/ -
st3ve #21672 tehén :D -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=dPl_2DOLcqw]Car Crash Compilation 2013 #15 [/URL] -
Mads Østberg crash