37137
  • st3ve

Halálba vitte a sofőr a kislányt
  • Szabi #22317
  • Black Ghost
    Megdönthetetlen érveid vannak.
  • tipitmi
    vicces olvasni, a sok irigy tipikus barom magyar ember kommentjét :D
    azt se tudják mi van de már előítéleteket gyártanak, hogy biztos az apja vette alá az autót, stb.
    ha velem történne ilyen kihívnám a sajtót, és és pontosítanék a blikk nyilatkoozatára reagálva: "hibás cikket közöltek balesetembről, mivel azt írták, hogy nem bírtam a lóerőkkel, pedig én kordában tartottam, a szar magyar utak miatt csúsztam ki."
    A mentésről meg nem fizetném ki a számlát, pereljenek be, úgy is én nyerném meg, nem lehet valakire rákötelezni a mnetés díját, amit nem is kért.
    Én a sráccal vagy, fullos verda, jó csaj, jó verda.
    turbóóó nitróó ez így a jó így a jó de ha nincs nem baj csak taposd a pedált racingoljál testvér nyomd az illegált.
    ez az élet
  • pajti

nem tudom sajnálni..
  • pedobear
    Patakba zuhant a drogos ámokfutó
  • pajti
  • w77d
    én igazság szerint örülök hogy elbaszta a motort, mert igaz, hogy valamennyire a kocsi is sérült, ám a közveszélyes barom motorja legalább TK lett...
  • RealCián
    Sértegetés nélkül is lehet válaszolni.
    Ha megnézed a 11. másodperctől már rá kell hogy lásson a motorra, nincs takarásban, inkább az a magyarázat, hogy másfelé bambult.
  • cement
    "volt ideje"
    ez le van lassítva te ökör, és valószínű nem látta, az előtte haladó autótól, hogy épp egy motor csúszik felé..
  • RealCián
    Idióta barom.
    Mondjuk a második autó igazán jobban lehúzódhatott volna a feléje csúszó motor elől, volt ideje.

• RatBaG #22304
    http://www.liveleak.com/view?i=f4d_1373371425
  • icetihi
    Ez abszolút nem KRESZ kérdése. Van gyereked? Ha van, nem fogsz azzal foglalkozni, hogy egyirányú-e az út. Én úttípustól függetlenül tanítom a fiamat, hogy minden irányba körülnézünk, mielőtt áthaladnánk rajta. Aki kísérte a gyerekeket, azt kéne jól megruházni. Más kérdés, hogy a KRESZ megvédi-e majd a jogait...
  • RatBaG #22302
    http://www.liveleak.com/view?i=3c9_1373422346
  • raptor22
    Ez teljesen jogos, bár eddig én nem tapasztaltam ilyet, hogy pattogott volna a bicajos, hogy a kocsis nem adott neki elsőbbséget zebrán. Néha van olyan nálam is, hogy nem szállok le a bicajról, de olyankor hagyom, had menjen a kocsis, de rengetegszer intenek, hogy menjek, na olyankor nem győzöm megköszönni:) Ha meg kocsiba vagyok addig nem pattogok még nem állat módjára a semmiből esik elém a bicajos.
  • w77d
    én hagyom, de amíg nem szál le a bicajos addig ne is pattogjon ha átmegyek előtte...
  • raptor22
    Hagyjuk már ezt a leszállásos témát a zebránál, már olyan uncsi... gondolom kocsiba ülve mindig betartod a sebességhatárokat és az össze KRESZ szabályt, sőt telefonálni is csak kihangosítóval szoktál.

Mind a biciklis és mind az autós társadalom megéri a pénzét, kár ujjal mutogatni a másikra. A biciklis arra és ott megy ahol helyet lát, árkon bokron keresztül, szabálytalanul, csak, hogy haladjon. Az autós meg ott előz ahol nem szabad, többel megy mint a tábla engedi és barom módjára viselkedik. Mind a 2 oldalon megvan az idióta, akiket előbb vagy utóbb utolér a végzetük.

Sokat vezetek és bicajozok is, látom, hogy mi megy az egyik meg a másik oldalon.
  • tipitmi
    ahol kell leszállok.
  • KaBuTo666
    Pont az előbb értem haza...zebránál megállunk, rendőrnő bicajjal megközelíti a zebrát, lepattan a bicajról és a zebrán áttolja, majd újra felszáll és tovább megy. Ha biciklivel megy át, nincs elsőbbsége. Viszont itt rizikósabb a helyzet ,mert stop tábla is volt. Azaz kötelező volt megállni. Szóval ha elütöttük volna, hiába biciklivel tekert át, akkor is mi lennénk a hibásak. Oda kell figyelni. :)
  • desigo
    Szegény kicsikék.
    Egyből simán felpattantak.
  • w77d
    És le szoktál szállni a cangáról zebránál? Én olyan bringás előtt simán áthajtok a zebrán, aki át akar kerekezni.
  • tipitmi
    szerencsére én amikor bicajjal megyek, és elsőbbségem van a zebrán mindig lefékezek és szétnézek jön e valami figyelmetlen autós, ha kell hátra is nézek, másoknak meg csőlátása van, leszarják elütik e őket, csak tekernek mint aki csak előre lát.
    lehet azért nem csaptak még el sosem, és közelében sem voltam.
    a közlekedésben hierarchia van, mindenkinek tudnia kell hol a helye, egyértelműnek kéne lennie, hogy a puhatestű vigyáz magára, hiába elsőbbsége van és szétnéz, vagy kicsit szedi a lábát ha érzi hogy gyorsan jön az autó, ez természetes.
    Sajnos nem érdemes az autósokon bosszút állni a saját testünk kárára mondván hogy elsőbbségünk van majd lefékez úgy is... mi van ha nem?
  • Roger6
  • tipitmi
    hülye köcsög balfasz autós.
    jó hogy nem még a gyalogosokat hibáztatjátok...
    ha a köcsög szabályt szeg az a minimum hogy kurva lassan menjen és figyeljen mindenre, de inkább ne is szegjen szabályt.
    egy leüvöltést megérdemelt volna.
  • Pluskast
    Nem csak zebrán.

Elinduló járművel szemben az úttesten áthaladó
    gyalogosnak,
    Hátramenetet végző járművel szemben
    Azon az úttesten áthaladó gyalogosnak melyre a
    jármű rákanyarodik,
    Kanyarodó főutat követő járművel szemben,
    Kanyarodó főutat elhagyó járművel szemben,
    Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen,
  • SimaSuna #22288
    én nem bántom a Merciseket....se BMW-seket :)

csak a köcsögöket utálom :D
  • w77d
    apropó a Mercisekről meg leszállni XXD
  • w77d
    A zebrás sztori pont fail, mert ott aztán tényleg elsőbbségük van. A videón szereplő módon is elsőbbsége volt a kis családnak, mivel az autós szabálytalanul és nemvárt irányból közelített.
  • Roger6
  • KaBuTo666
    Zebrán elsőbbségük van, mégis a legtöbben nem adják meg. Érdekes hogy én mindig megadom ha autót vezetek. Tegnap is majdnem elcsaptak, fasza is lett volna, így is teli vagyok fémmel de akkor fix hogy kiszedem a lemezt a karomból és felnyársalom ott helyben. [most ideges]
  • SimaSuna #22283
    sokan azt hiszik, hogy gyalogos és ezért elsőbbségük van...

anno az általáon sulimnál volt egy apuka aki délután a "rendőrt" játszotta és a gyerkőcöket engedte át a zebrán.
    a nagy jampis Mercis meg jött mint egy őrült mert neki Mercije van. Apuka megállította kiszállította majd karját fogva rángatta a gyalogosátkelő táblához....

kicsit volt erőszakos :D
  • w77d
    nem tudhatod, hogy a helyes irányba elnézett e.. sőt helyesbítek tisztán kivehető a videón, hogy benéz abba az irányba, ahonnan autó jogosan érkezhet.
  • zzeN
    Ja azt nem is néztem:D De azért körülnézés nélkül 2 gyerekkel... pofont megérdemelt volna:D
  • Roger6
    Vagy inkább a sofőr, mert az utca kurvára egyirányú, és nem arra, amerre ő ment...
  • RatBaG #22279
    az tuti, hogy nem százas az anyuka sem, mert soha nem lépünk le így az útra, viszont a csávó meg nagyon úgy néz ki, hogy szemben megy az egyirányú úton. vagy csak orosz mentalitás, és mindenki fordítva parkol...
  • zzeN
    Elütöttek két kisgyereket – megrázó videó

Idióta szülő.
  • w77d
    a Veyron nem kicsit fékezhetett, ugyanis nyitva van a hátsó szárny, ami vagy nagy sebességnél nyílik, vagy vészfékezésnél billen.
  • Roger6
    A Bugatti Veyront egy autókereskedő vezette, akinek a kereskedéséhez tartozott az autó. Éppen egy autó show után tartott vissza a kereskedésbe a verdával.
  • RealCián
    Ránézésre két 25-35 közötti srác, + ukrán rendszám, ezek sem bérből-fizetésből vették a kocsikat.
  • Ulvar
    ...DB9es már úgyis régimódinak számít, Vantage jobban bejön. x)