37137
-
st3ve #22318
Halálba vitte a sofőr a kislányt -
-
Megdönthetetlen érveid vannak.
-
vicces olvasni, a sok irigy tipikus barom magyar ember kommentjét :D
azt se tudják mi van de már előítéleteket gyártanak, hogy biztos az apja vette alá az autót, stb.
ha velem történne ilyen kihívnám a sajtót, és és pontosítanék a blikk nyilatkoozatára reagálva: "hibás cikket közöltek balesetembről, mivel azt írták, hogy nem bírtam a lóerőkkel, pedig én kordában tartottam, a szar magyar utak miatt csúsztam ki."
A mentésről meg nem fizetném ki a számlát, pereljenek be, úgy is én nyerném meg, nem lehet valakire rákötelezni a mnetés díját, amit nem is kért.
Én a sráccal vagy, fullos verda, jó csaj, jó verda.
turbóóó nitróó ez így a jó így a jó de ha nincs nem baj csak taposd a pedált racingoljál testvér nyomd az illegált.
ez az élet -

nem tudom sajnálni.. -
Patakba zuhant a drogos ámokfutó -
-
én igazság szerint örülök hogy elbaszta a motort, mert igaz, hogy valamennyire a kocsi is sérült, ám a közveszélyes barom motorja legalább TK lett... -
RealCián #22307 Sértegetés nélkül is lehet válaszolni.
Ha megnézed a 11. másodperctől már rá kell hogy lásson a motorra, nincs takarásban, inkább az a magyarázat, hogy másfelé bambult. -
"volt ideje"
ez le van lassítva te ökör, és valószínű nem látta, az előtte haladó autótól, hogy épp egy motor csúszik felé.. -
RealCián #22305 Idióta barom.
Mondjuk a második autó igazán jobban lehúzódhatott volna a feléje csúszó motor elől, volt ideje.
-
http://www.liveleak.com/view?i=f4d_1373371425 -
Ez abszolút nem KRESZ kérdése. Van gyereked? Ha van, nem fogsz azzal foglalkozni, hogy egyirányú-e az út. Én úttípustól függetlenül tanítom a fiamat, hogy minden irányba körülnézünk, mielőtt áthaladnánk rajta. Aki kísérte a gyerekeket, azt kéne jól megruházni. Más kérdés, hogy a KRESZ megvédi-e majd a jogait... -
http://www.liveleak.com/view?i=3c9_1373422346 -
raptor22 #22299 Ez teljesen jogos, bár eddig én nem tapasztaltam ilyet, hogy pattogott volna a bicajos, hogy a kocsis nem adott neki elsőbbséget zebrán. Néha van olyan nálam is, hogy nem szállok le a bicajról, de olyankor hagyom, had menjen a kocsis, de rengetegszer intenek, hogy menjek, na olyankor nem győzöm megköszönni:) Ha meg kocsiba vagyok addig nem pattogok még nem állat módjára a semmiből esik elém a bicajos. -
én hagyom, de amíg nem szál le a bicajos addig ne is pattogjon ha átmegyek előtte... -
raptor22 #22297 Hagyjuk már ezt a leszállásos témát a zebránál, már olyan uncsi... gondolom kocsiba ülve mindig betartod a sebességhatárokat és az össze KRESZ szabályt, sőt telefonálni is csak kihangosítóval szoktál.
Mind a biciklis és mind az autós társadalom megéri a pénzét, kár ujjal mutogatni a másikra. A biciklis arra és ott megy ahol helyet lát, árkon bokron keresztül, szabálytalanul, csak, hogy haladjon. Az autós meg ott előz ahol nem szabad, többel megy mint a tábla engedi és barom módjára viselkedik. Mind a 2 oldalon megvan az idióta, akiket előbb vagy utóbb utolér a végzetük.
Sokat vezetek és bicajozok is, látom, hogy mi megy az egyik meg a másik oldalon. -
ahol kell leszállok. -
KaBuTo666 #22295 Pont az előbb értem haza...zebránál megállunk, rendőrnő bicajjal megközelíti a zebrát, lepattan a bicajról és a zebrán áttolja, majd újra felszáll és tovább megy. Ha biciklivel megy át, nincs elsőbbsége. Viszont itt rizikósabb a helyzet ,mert stop tábla is volt. Azaz kötelező volt megállni. Szóval ha elütöttük volna, hiába biciklivel tekert át, akkor is mi lennénk a hibásak. Oda kell figyelni. :) -
Szegény kicsikék.
Egyből simán felpattantak.
-
És le szoktál szállni a cangáról zebránál? Én olyan bringás előtt simán áthajtok a zebrán, aki át akar kerekezni. -
szerencsére én amikor bicajjal megyek, és elsőbbségem van a zebrán mindig lefékezek és szétnézek jön e valami figyelmetlen autós, ha kell hátra is nézek, másoknak meg csőlátása van, leszarják elütik e őket, csak tekernek mint aki csak előre lát.
lehet azért nem csaptak még el sosem, és közelében sem voltam.
a közlekedésben hierarchia van, mindenkinek tudnia kell hol a helye, egyértelműnek kéne lennie, hogy a puhatestű vigyáz magára, hiába elsőbbsége van és szétnéz, vagy kicsit szedi a lábát ha érzi hogy gyorsan jön az autó, ez természetes.
Sajnos nem érdemes az autósokon bosszút állni a saját testünk kárára mondván hogy elsőbbségünk van majd lefékez úgy is... mi van ha nem? -
-
hülye köcsög balfasz autós.
jó hogy nem még a gyalogosokat hibáztatjátok...
ha a köcsög szabályt szeg az a minimum hogy kurva lassan menjen és figyeljen mindenre, de inkább ne is szegjen szabályt.
egy leüvöltést megérdemelt volna. -
Nem csak zebrán.
Elinduló járművel szemben az úttesten áthaladó
gyalogosnak,
Hátramenetet végző járművel szemben
Azon az úttesten áthaladó gyalogosnak melyre a
jármű rákanyarodik,
Kanyarodó főutat követő járművel szemben,
Kanyarodó főutat elhagyó járművel szemben,
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, -
én nem bántom a Merciseket....se BMW-seket :)
csak a köcsögöket utálom :D -
apropó a Mercisekről meg leszállni XXD -
A zebrás sztori pont fail, mert ott aztán tényleg elsőbbségük van. A videón szereplő módon is elsőbbsége volt a kis családnak, mivel az autós szabálytalanul és nemvárt irányból közelített. -
-
KaBuTo666 #22284 Zebrán elsőbbségük van, mégis a legtöbben nem adják meg. Érdekes hogy én mindig megadom ha autót vezetek. Tegnap is majdnem elcsaptak, fasza is lett volna, így is teli vagyok fémmel de akkor fix hogy kiszedem a lemezt a karomból és felnyársalom ott helyben. [most ideges] -
sokan azt hiszik, hogy gyalogos és ezért elsőbbségük van...
anno az általáon sulimnál volt egy apuka aki délután a "rendőrt" játszotta és a gyerkőcöket engedte át a zebrán.
a nagy jampis Mercis meg jött mint egy őrült mert neki Mercije van. Apuka megállította kiszállította majd karját fogva rángatta a gyalogosátkelő táblához....
kicsit volt erőszakos :D
-
nem tudhatod, hogy a helyes irányba elnézett e.. sőt helyesbítek tisztán kivehető a videón, hogy benéz abba az irányba, ahonnan autó jogosan érkezhet. -
Ja azt nem is néztem:D De azért körülnézés nélkül 2 gyerekkel... pofont megérdemelt volna:D -
Vagy inkább a sofőr, mert az utca kurvára egyirányú, és nem arra, amerre ő ment... -
az tuti, hogy nem százas az anyuka sem, mert soha nem lépünk le így az útra, viszont a csávó meg nagyon úgy néz ki, hogy szemben megy az egyirányú úton. vagy csak orosz mentalitás, és mindenki fordítva parkol...
-
Elütöttek két kisgyereket – megrázó videó
Idióta szülő. -
a Veyron nem kicsit fékezhetett, ugyanis nyitva van a hátsó szárny, ami vagy nagy sebességnél nyílik, vagy vészfékezésnél billen. -
A Bugatti Veyront egy autókereskedő vezette, akinek a kereskedéséhez tartozott az autó. Éppen egy autó show után tartott vissza a kereskedésbe a verdával. -
RealCián #22275 Ránézésre két 25-35 közötti srác, + ukrán rendszám, ezek sem bérből-fizetésből vették a kocsikat. -
...DB9es már úgyis régimódinak számít, Vantage jobban bejön. x)