37137
-
Hurrá hétvége!
"Óriási dugó az M7-esen..
Az Útinform tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 17-es kilométernél. A rendőrség szerint jelentős a torlódás ezen az útszakaszon. Sérültekről nem érkezett jelentés.
A pályán egy sávon lehet közlekedni az M0-ás autóút és az érdi csomópont között." -
ja azt majd milliárdokat fognak érni az alktrészek 50 év múlva mikor átköltözik az emberiség a MARS-ra, azt majd sírhatsz hogy én milliárdos leszek mert az emberek felstrófolják majd a liciteket egy FÖLDi alkatrészért. -
vén papó mit keresett az úttesten? -
Az de g*ci -
És mondd csak, látsz képeket a cikkhez? Nem bazmeg.
Ha nem fogod fel agyilag, hogy a LÁTVÁNY durva, szerintem inkább ne linkelj semmit. És ha azt hiszed, hogy ettől aztán baromi menő leszel, hogy eszméletlen, hiányzó fejű hullákat linkelsz videóban, elég hülye vagy, de legalábbis átlagon aluli intelligenciával bírsz.
tipitmi: neked meg no comment. Gyűjts bélyeget, vagy hangyákat, de mindenképpen nézesd meg magad egy orvossal. Ja, egy kérdés: sokat TV-zel? Mert akkor értem, hogy ennyire retardált vagy. -
engem pl érdekel ez is, nyugodtan linkeld.
am ha valakit érdekel tartok itthon balesetből származó roncsdarabokat a pincében, van olyan amelyiket még a vérfolt is rajta van egy halálesetből származó balesetből. -
Értem köszi!
Joccaka!Holnap re!+ -
Blum #22434 Abbol aztan tenyleg kurva sokat tanulok,hogy szarra roncsolodott holttesteket nezegetek. Magat a balesetet linkeld,ne az utana kovetkezoket mert ITT,EBBEN a topikban szerintem senki nem kivancsi ra. Ott van a buntetes topik,oda tessek az ilyeneket berakni. -
st3ve #22433 Na akkor egy kis off, meg hazai:Ez szerintem durvább!!!
Link -
st3ve #22432 Már beszéltünk régebben erről.Azért mert ott vannak elterjedve ezek a kamerák a sok retardált és az idiota jogi faszságok miatt és jobb is ha mindenki bebiztositja magát mert fontos bizonyiták lehet,láthasz sok olyan videot amikor szándékosana kocsi alá ugranak, a pénz reményében.Nálunk még csak most indult be nemrég az árusitása, eddig nem volt sem kereslet, sem nagyon kinálat, ha volt is akkor drágán.De már 10-20 ezer forint körüllehet jó ilyen kütyüt venni + a memóriakártya. -
Hát én nem ezért járok ide, ez nem gore topik... -
De hogy-hogy mindig ruszki vidik vannak? -
st3ve #22429 Most mit izéltek? :D A baleset az baleset.Szerintem meg kell is elrettentő példa a népnek,mert sokan istennek hiszik magukat.Amugy meg olyan alien sci-fi meg akciofilmek ami kap 12 es karikát, azt én már meg sem nézem :D -
kezdesz durva videókat linkelni... -
Uhh..Csak holnap nézem meg mert melegszendót eszek :-) -
Blum #22426 Ezeket inkabb a bunti topikba szerintem... -
st3ve #22425 link akkor:https://www.youtube.com/watch?v=27fIyZRVD6U -
st3ve #22423 3, ....vagy ennyi ideig tart náluk egy szondáztatás? :D -
st3ve #22422 baleset utáni vegyesvágott video 18+
motoros a bukfenc után, 1 talán tulélte és bepillanthatunk az orosz mentősök vonulásába 18+ (akinek olyanja van az tényleg ne nézze meg!)
Segitsetek már kitalálni itt miféle éjszakába nyuló nézeteltérés történt? :D -
st3ve #22421 én meg azt hittem összekaptak valamin cheng-ék (mert mintha made in china lenne),azt bedühödött :DDD -
Azt láttam:-) De akkor is ááááő -
harmadiknál beragadt a gázpedál és D-ben volt a váltó -
st3ve #22418 Ha a kamionosra irod szerintema nő volt a hibás, mert ugy akart átmenni mintha az a kamion ott sem lenne,nem is láthatta őket a holt tér miatt. -
st3ve #22417 páran meghaltak
szintén zenész
Ezeket mi lelte?need for speed kamikaze? :D
Ezis tulélte?
-
Jajj de durva! -
st3ve #22415 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=BOP5v0mPQGU]"Hé ember végigmentél rajtaa kamionnan" - Biztos ezt mondhatta neki 18+"[/URL]
egy frontális
fasza muszaki mentés :D
no comment::
tankolás :D
a fa szállitó -
st3ve #22414
2013 Car Crash Compilation June 18+
bentley vs vonat
-
st3ve #22413 -
-
st3ve #22411 Annak szerintem is kakukk -
Durva...és a túloldali járdán a személy simán továbbsétál azért ez is elég gáz :S Jó nem mondom ,hogy tudna rajta akár segíteni de hát na... -
hát az ott halt meg azonnal -
st3ve #22408 Halálos baleset történt a 6-os úton, Baracsnál, személyautó és kamion ütközött össze frontálisan – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. Kiss Z. Edward elmondta, eddig ismeretlen okból a személykocsi áthajtott a szemközti sávba – a balesetben a járművet vezető nő életét vesztette. A rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt, a forgalmat Baracs belterülete felé terelik. -
st3ve #22407 Tanulóvezető gázolt halálra egy nőt Budapesten -
RealCián #22406 Uhhh... :((
-
Nem ebbe a topicba való és nagyon off téma lenne. -
Hol is személyeskedtem?
A másik: honnan tudod, hogy a motoros nem 250-el jött, tehát már ELEVE ő követett el szabálysértést azzal, hogy utolérte a maximális megengedettel haladó személyautót? Hm? Mert hidd el,ezzel a motorral nem 130-al fog menni autópályán. Így pedig ismét a motoros a hibás. Problem? -
A ralis videót törölték, de itt van.
-
Az igaz ,pörög rendesen:-) Meg veled lagalább lehet. Annyira utálom, ha valaki elkezd fröcsögni, meg lehet ezt dumálni normálisan is.. -
Az autós neki megy, mert előtte egy méterrel besatuzik a motoros. A kocsi vezetője tehát a vétlen fél szerepét tölti be.
Legalább pörög a topic XD