37137
-
Hát ez súlyos... -
itt a sofőrnek csak annyit kellett vna tenni hogy intenzív fékezés kiséretében kicsapja jobbra a kormányt a bozóntosba, és kevésbé töri össze a kocsiját. -
CdelG #22560 te jó ég:S
-
st3ve #22559
-
st3ve #22558 Ez azt hitte ő a supermen??????
". A ferdén lévő Iveco kamionfülkéje előrebillent, és egy fiatalember alá állva megpróbálta megakadályozni, hogy a platóra csapódjon. A vezetőfülke a 23 éves férfit halálra nyomta."
-
st3ve #22557 Kamion hátuljába hajtott egy Seat a 62-es főúton
-
Rossz irányba rántotta a kormányt a sofőr. Ha a másik fele rántja akkor megúszhatták volna lehet. -
ez itt volt mellettem most nézem.
nem voltak bekötve a trabiban, egyik csávó ki is esett, azóta már válságos az állapota, azt mondják nem éli túl. rendőr haverom szerint olyan 70-el verte telibe a kamion..
nem értem még mindig, hogy miért nem félnek az emberek a vonatoktól meg a kamionoktól.. :( -
CdelG #22554 kettő az egyben:/ -
a temetés is megvolt...
-
Elég veszélyes dolog áttolni a zebrán a kerékpárt. Én se szoktam tolni. -
-
Szegény kiskacsák
-
st3ve #22549 https://www.youtube.com/watch?v=aMMUIvsdLl4 -
20 km-re tolunk tortent..
Baleset érte a Tusványosra tartó Orbán Viktort kísérő konvojt pénteken délután Kelementelke és Erdőszentgyörgy között. A miniszterelnököt szállító autó nem volt érintve a balesetben, de kórházba szállították mások mellett Zsigmond Barna Pál csíkszeredai főkonzult is. Egy személy meghalt, hatan megsérültek.
Baleset érte a Bálványosi Nyári Szabadegyetemre menet az Orbán Viktor miniszterelnököt kísérő konvoj egyik autóját péntek délután a Maros megyei Kelementelke és Erdőszentgyörgy között, a miniszterelnököt szállító kocsi nem érintett a balesetben – erősítette meg az MTI információját a helyszínről a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.
Havasi Bertalan közölte: a konvoj román rendőri felvezetéssel haladt Tusnádfürdő felé, amikor a baleset történt. Az érintett autóban a csíkszeredai főkonzul és helyettese, valamint a miniszterelnöki hivatal három munkatársa utazott, őket kórházba vitték.
Mivel a konvoj román rendőri felvezetéssel haladt, és a helyszínelést a román rendőrök végezték, a történtekről részletes tájékoztatást a román rendőrség tud adni – tette hozzá a sajtófőnök.
FRISSÍTÉS:
A román rendőrség közlése szerint a balesetben egy személy életét vesztette. A rendőrség ugyanakkor azt állítja, a balesetben érintett két autó egyike sem volt része a miniszterelnöki konvojnak.
A citynews.ro hírportál információi szerint az a sofőr vesztette életét, aki autójával belehajtott a magyar miniszterelnöki konvojjal együtt haladó járműbe. A portál szerint az elhunyt gépkocsivezető járműve átsodródott az ellenkező sávba. A Maros megyei rohammentő-szolgálat azt közölte, hogy összesen hat ember került kórházba, de egyikük sem szenvedett súlyos sérülést.
Arra reagálva, hogy a román rendőrség szerint a balesetben érintett egyik autó sem volt a miniszterelnöki konvoj része, Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek azt mondta, fenntartja korábbi nyilatkozatát. Mint korábban közölte, a konvoj román rendőri felvezetéssel haladt Tusnádfürdő felé, amikor a baleset történt. Az érintett autóban a csíkszeredai főkonzul és helyettese, valamint a miniszterelnöki hivatal három munkatársa utazott, akiket kórházba vittek.
FRISSÍTÉS:
A Maros Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője délután 5.33 órakor kiadott közleményében a következőképpen fogalmaz: „A Maros megyében a 13 A jelzésű országúton történt közlekedési balesettel kapcsolatban, amely Kelementelke és Gyulakuta között következett be, pontosítunk: a balesetben érintett járművek közül egyik sem tartozott valamilyen hivatalos gépkocsioszlophoz.
A balesetben egy személy életét vesztette, s jelenleg folyik a vizsgálat a baleset körülményeinek kiderítése érdekében.
A helyszínre több intézmény mentő-személyzete érkezett, hogy a balesetben érintett járművek utasain segítsen.”
18.32 órakor újabb közleményt bocsátott ki ugyanaz a rendőr-főkapitányság. Ebben a következő áll: „Július 26-án 15.45 óra körül a 13 A jelzésű országúton, Gyulakuta és Kelementelke között egy Szováta irányából Marosvásárhely felé tartó személygépkocsi vezetője áttért a szembejövő sávra, s ott frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival, amelyet több más járműbe csapott.
A szembejövő sávba áttérő személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, hat másik, a balesetben érintett személyt a marosvásárhelyi Sürgősségi Rohammentő Szolgálathoz (SMURD) szállítottak be orvosi vizsgálatok megejtése céljából.
A helyszínen folynak a vizsgálatok a baleset körülményeinek tisztázására, az útszakaszon tobvábbra is szünetel a forgalom.
Emlékeztetünk, hogy a balesetben érintett járművek egyike sem tartozott valamilyen hivatalos gépkocsioszlophoz.”
Tovabbi infok,kepek. -
-
XXXD -
3 egész éve(?!), az igen, akkor te már tudsz mindent! 
-
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=N9GeBSeUmtc]Car Crash Compilation #62 [/URL] -
Most az volt a hírekben, hogy technikai gond is volt. nem fékezett az elektronika, bár annyira nem figyeltem, csak ezt így hirtelen meghallottam.. -
igen. Kíváncsi leszek a vizsgálat végére. -
Ez az ETCS2. Csak éppen nem tette a dolgát. Utána következő bekezdést is elolvastad? -
-
dehogynem, téged lefektetnek a sínre 

-
"José Antonio Santamera, a spanyol építőmérnöki kamara elnöke szerint elképzelhető, hogy a vonat egyik sebességszabályozó rendszere hibásodott meg, és nem tartja valószínűnek, hogy a vezető volt a hibás, ugyanis - mint mondta - ha a biztonsági rendszerek érzékelik, hogy túl nagy a sebesség, akkor működésbe lépnek, és lefékezik a vonatot."
pontosan erről beszéltem... ha minden klappol akkor ég direkt sem lehet kisiklatni egy ilyen vonatot. -
Amúgy ebből a rövidke cikkből leszűrhető, hogy milyen komoly rendszer lehet ott.
A spanyol szakértők se tudják, hogy az adott szakaszon milyen funkciót lát el a vonatbefolyásoló...
http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/spanyolorszagi_vonatbaleset_8211_nem_biztos_hogy_a_vezeto_tehet_a_sebessegtullepesrol/2343119/ -
Elbaszott hangulatkeltő cikk. A vonalon a végsebesség 300km/h... Még jó hogy tolja neki... -
Leírom még egyszer rövidebben:
Vagy egy alacsonyabb szintű vonatbefolyásoló berendezés van a vonalon, vagy kikapcsolta a mozdonyvezető.
A központban nem tehetnek semmit ez ellen. -
eszméletlen a csávó :DDD szerintem is alreg, nem rég regisztrált, de nem ambrus az tuti :D -
neked is nyomja privibe a hülyeséget rendületlenül? XXXD amúgy szerintem egy troll alreggel van dolgunk. -
Kössz a privit, már egyre kevesebbet vonatozom, bár attól még elbaszhat ahogy kérted. Mikor egy redvás csöves beugrott a vonat alá, mert be volt baszva.. és levágta combnál a lábát, akkor én voltam az első aki leugrott a vonatról és rohant megnézni mi van vele. Gondolom te is így tetted volna, az írásaid olvasva :)
Saját magad égeted az ilyesfajta kommentekkel és privikkel, főleg úgy, ha motorozol is.. Mert tudod a motorosok arról híresek, hogy ismeretlenül is ölnének egymásért ha kell, úgy látom te nem ebbe a kategóriába tartozol :) -
CdelG #22530 erről beszélek, nem volt őrült tempós semmi
vagy be volt baszva ami nem lenne meglepő vagy csak szimplán béna volt, de az ilyen meg ne üljön motorra, mert könnyen ez lehet a vége
ami nem megy nem kell erőltetni -
ne haragudjatok de már messziről lehetett látni hogy áll a sor.. égnek a féklámpák de a motoros csak húzza neki. a teherautót még el sem érte már akkor fékeznie kellett volna.. csúszós időben nem jaszkarizok 2 keréken.. -
CdelG #22528 Magyarországon?:D
Esélytelen. -
-
Ha apád elesik esetleg véletlenül bringával és én ilyeneket irkálok róla névtelenül akkor mellém állsz és együtt nyomjuk tovább az esetet? Mert te erről az emberről kb annyit tudsz, mint én édesapádról... -
Empátia level 90.
Remélem egy orosz motoros mentő megy majd érted bebaszva, ha rád borul a mocid :) -
Én meg több mint 20 éve. Ilyen esetben annyit tehetett volna, hogy középre belevágódik a kocsi hátuljába, de ő el akarta kerülni az ütközést oldalról, erre fázott rá. De az ember ilyen helyzetben a másodperc tört része alatt ritkán hoz jó döntést. -
CdelG #22523 Az egy kicsit már eset.Részvétem:/
Ez meg egy balfasz volt kicsit jobban kellett volna odafigyelni meg egy kis tudás se ártott volna csórinak.De hát még egy alkoholista orosszal kevesebb. -
erről beszélek... na de ilyenkor előbújnak ám a felsőbbrendű fotelbetyárok és lehordanak egy olyan szerencsétlent, aki lehet hogy náluk értelmesebb ember volt. Ezen nagyon fel tudom baszni az agyam.