37137
-
RealCián #23047 Egy extra rohadék teherautós.
-
-
st3ve #23045
http://www.boon.hu/kisodrodott-az-utrol-egy-auto-somogyban-a-sofor-meghalt/2367490 -
http://sportgeza.hu/sport/2013/09/22/major_bukott/ -
Halálutak a világban -
Mintha filmforgatás lenne kaszkadőrökkel olyan látványos. -
vajon miért ment be full gázzal egy hajtűkanyarba? -
Stockbauer33 #23040 Elképesztő: Szó szerint kettészakadt a 90 millió forintos Lamborghini -
-
Tavaly az ismerősi körömben is előfordult hasonló.
Akkor a tízezres címlet lett felcserélve az ezressel.
Pórul is járt egy tanár aki 140 ezer helyett csak 14 ezret kapott.
Mehetett reklamálni a bankjába.
Egyébként az automata felismeri a kazettákat akárhogy van betöltve.De a kazettában a címletet már nem is meri fel. -
Hagyta, hogy milliomossá tegye egy ATM -
-
Csütörtökön reggel fél hatkor ott mentem el mellettük, mondani se kell, román volt mind..
http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/m1-es_kocsisorba_rohant_egy_autos_-_fotok/2350161/ -
Azért a faszinak sem kellett volna ott fetrengenie, tisztára mint a focisták, aztán sípszóra felpattannak. Mindkét fél vétkez, tisztel Bíró Úr!
-
durva :/ -
st3ve #23031
-
-
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/100-zal-rohant-hendeekbe-a-ralis-2212133
-
random pic.: 
-
Megkülönböztető fény- és hangjelzést használó jármű - többek között - megszegheti a villamospályára vonatkozó szabályokat, számára minden járművel elsőbbséget kell biztosítani. Villamossal is.
Ha a rendőr beborít az árokba, bíróság dönti el, hogy észlelted-e és mindent megtettél a baleset elkerülésére, vagy a rendőr volt túl erőszakos és nem győződött meg róla, hogy megkapta-e az elsőbbséget.
Itt nem ez történt. A szemtanúk szerint a rendőr már jóideje jött a villamos síneken vijjogva, és a megállóban álló villamos mellett járt, amikor az elindult és szemből is jött a másik. A rendőr belehajthatott volna a tömegbe is, persze, és akkor nem a villamosok között akad el és nem töri össze a milliós járgányokat...
-
:D
csak tudod mi zavar leginkább ezekbe a "vicces" képekben mindig, amikor törik zúzzák a rendőrautókat?! hogy ezt mind a Te és az én pénzemből vették illetve csináltatják, aztán szarnak az egészre.. de arra képtelenek a traffizáson kívül, hogy egy komolyabb ügyet megoldjanak ( pár kivétellel)
mert mikor szerenscétlen 80 éves öreganyámnak a cigányok ellopták a krumpliját, öregapámat meg addig verték amíg bele nem halt, mert meg akarta védeni a földjét, akkor annyit mondtak a rendőrök, hogy sajnáljuk..nincs semmi nyom.
csak ez az egy ami miatt "nevetek" rajtuk és rohadtul zavar ez az egész, meg hogy hetente zúznak le x milliós autókat. lehet jönni azzal, hogy rendőr és minden ellenes vagyok:) -
fasza, ennek szívből örülök :D -
én nem irigyellek, mielőtt jönnél ezzel :D
bár nincs mercim és valószínű soha nem is lesz, de akkor sem:D -
nna itt a másik -
hagyd rá, buzi XDDDDDDDDDDd -
na nemmáááár, tényleg ne nézz senkit hülyének, ott van, hogy válasz w77d üzenetére.. az üzenet nyelvtani szerkezete még csak nem is félre érthető apci :D -
chem01 #23020 Honnan gondolod, hogy Rád gondoltam? Nekem nem lehet Mercedesem? XD
Mindenesetre én nem hülyéztem le senkit és nem bazdmegoltam csak mert más a véleménye.
Köszi a tartalmas beszélgetést! :D -
ejjjj bazdmeg de tudtam hogy megint arról van szó, hogy rugjunk bele a másikba mert annak van és ezért nekünk szar meg egyébként is a rendőrség is szar meg minden ember szar meg fújj na XXD -
chem01 #23018 Tudjuk, a Mercis csak okos lehet! -
nincs, finn jégkorong eredményekkel kapcsolatban hülyeségeket beszéltem havernak XD -
de a vezető csak ellát párszáz méterre, hogy nicsak egy rendőrautó, talán lehet hogy itt akarja kerülni az autótengert... ne legyünk már ennyire hülyék gyerekek na :D -
chem01 #23015 Igen, mindenben igazad van! -
chem01 #23014 Igen, tökéletesen megértetted a lényeget :) .
Gondolom a villamos nem tud úgy megállni mint egy személyautó. -
amúgy még szabálytalanságot sem követtek el, ugyanis a villamos pályán megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárművek és a BKK járművei bármikor közlekedhetnek, más állami és segélyszervezetek járművei pedig engedély kiváltása után tehetik ezt... tehát inkább a BKK emberei vakarhatják a fejüket hogy rendbe tegyék azt az Opelt... -
mert a villamosnak árokba kellett volna hajtani? XXD meg kellett volna állni, ezt viszont a kresz kimondja... -
Azt is kinézem, hogy így kerülték ki a dugót :):D
Igazából részben mindkét hszel egyetértek.. de vicces ilyet látni, még ha használták a megkülönböztetőt akkor is -
chem01 #23010 A megkülönböztető jelzés használata nem menti fel a rendőrautót a szabálytalanságból eredő károk megtérítése alól. A KRESZ ettől még ugyanúgy vonatkozik rá.
És adott esetben nem vagy köteles például árokba hajtani csak hogy elférjen a villogó, szirénázó rendőrautó. -
Igazság szerint miért is hibás a rendőr? Többen mondták, hogy megkülönböztető jelzéssel távolról jól halhatóan és láthatóan érkezett a rendőrautó és a dugó miatt érthetően a villamos sínen szeretett volna tovább haladni, de a villamosok csesztek megállni. Így tehát javítanám a híreket: béna villamosvezetők bénították meg a körutat. Vagy a villamosra nem vonatkozik a megkülönböztető jelzés? De. -
[URL=http://myriport.hu/menozni-akartak-a-rendorok-az-egesz-jozsef-korut-lebenult-miattuk/]"Meglepő" mondattal kezdődik..miért is nem lepődök meg?! :D[/URL] -