37137
-
a való életben is gyakorta ez történik... -
Nyiri #23086 A "csávó" konkrétan szétszakadt -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kalapáld ki, sokkal egyszerűbb mint kérni egy újat ami 12k körül van, és akkor még egy csomó időd is elmegy az utánjárással.. -
-
Ma belém jöttek a Bécsin. Egy villamosmegállónál lévő zebránál álltam meg, hogy átengedjek egy nénit, aki a villamoshoz sietett, egy Octavia meg belém szállt. Elismerte a srác, írtunk papírt, cseréltünk számot, lefotóztuk mindketten, stb.. Neki lett nagyobb baja, begyűrődött az orr-rész és betört a rács, de a hűtője szerencsére nem tört össze, működőképes maradt a kocsi. Nálam (Megane II) a hátsó, széles lökhárító alatti rész karcolódott csúnyán, egy-két benyomódás lett rajta, meg a festék jött le, de lehet, hogy nem kell cserélni sem, javítható lesz. A nagyobb gond a rendszámtábla, aminek a jobb alsó sarka kapott egy nagyobb ütést, láthatóan behajlott. Nem esett le és teljesen olvasható, nem kopott le számfestés sem, de úgy tudom, a táblát nem lehet javítani, csak cseréltetni. Valakinek volt már ilyen tapasztalata mi a teendő ezzel?
-
st3ve #23080 http://www.youtube.com/watch?v=m8UqGV3t0UU -
-
2 nappal később megtalálta a motort, de szinte teljesen újjá kell építenie. -
Ez nem semmi. A motor meglett? -
-
ruszki véglények...
http://www.liveleak.com/view?i=e6d_1379919858 -
-
-
-
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/gyalogost-gazolt-halalra-egy-auto-2213199 -
sokat nem szenvedett a szerencsétlen.. -
SNICKER #23069 video? -
Ha nem száll ki lehet túléli -
1.25nél mit vártak? Ez nem a hazárd megye lordjai, hogy 20méteres ugrás után karcolás nélkül megy tovább a verda..
-
baaaaaaz
-
-
RealCián #23064 Nem az utakon múlik, teljesen más a morál.
Az oroszok elképesztően agresszívak és szabályszegők. -
st3ve #23063 Ja, de azért ott is be tudnak vadulni páran.
Ott jők az utak. :D -
Ezek az amerikai balesetek többnyire olyan tök békések, nyugisak az oroszokéhoz képest. :)
-
Coral Springs #23061 -
Coral Springs #23060
-
raptor22 #23059 Na ma kis híján az M3-on telibevertem egy a külső sáv közepén fekvő kamion kerekét. Nappal kb. 5 óra körül, kombi Astra.
A sztori röviden annyi, hogy én a külső sávban 130-135 körül mentem, előttem autók, mögöttem egy BMW és a belső sávban több autó a környékemen, akik kicsivel voltak csak gyorsabbak. Azt vettem észre, hogy jóval előttem, egy platós teher se index se semmi behúz a belső sáv felé, majd vissza a külsőbe. Gondoltam, hogy elbóbiskolt vagy csak befele húzott, nem tett hirtelen mozdulatot. Az előttem haladó autó teteje sokat kitakart, csak a platót láttam, a hátsó lámpáit és a vezető fülkét.
Ahogy haladtunk tovább az előttem menő autó indexelt és bement a belső sávba, még volt helye. Akkor vettem észre, hogy valami szürke izé (a majdnem szürke aszfalton) van az út közepén, a tempó továbbra is 130 körül, mivel senki nem jelezte sehogyse nekem, hogy "baj" lenne. A megoldás a részemről az volt, hogy közepesen intenzív fékezés (nagyobbat nem mertem, mert tudtam, hogy mögöttem egy autó jön, követési távolsága az közelebb volt mint kellene), közbe rácsaptam az elakadásjelzőre. Emlékeztem, hogy a belső sávba jönnek mások oda nem csaphattam be a kocsit, így maradt a leálló sáv. Olyan 90-100-as tempó lehetett, hogy elmentem a gumi mellett de ez nem biztos. Utastársaim az egészből annyit vettek észre, hogy a leállóba megyünk, majd vissza a külsőbe. Nézem a tükröt villog rám a mögöttem jövő BMW. Majd mikor mellém ért, mert addigra a belsőbe ment már apa meg anya a hüvelyk ujját mutatja fel, a fejüket nem láttam. Azóta se tudom eldönteni, hogy ez most pozitív vagy negatív jelzés volt a részükről. Bár én abban a pillanatban negatívként érzékeltem, de lehet, hogy rosszul. Szerintetek?
Ez a kis történet időben nem volt több 5 másodpercnél. Mondjuk az szomorú, hogy akik előttem mentek semmilyen jelzést nem adtak, még akkor sem, mikor elmentek a veszélyforrás mellett (lehet ezt köszönte meg nekem a BMW-s, hogy figyelmeztettem). A gumitól kb 200 méterre a tartályos nyerges ott állt a leállósávban. Nem volt veszélytelen a szituáció igyekeztem a legjobban megoldani, szerencsére senkinek nem lett semmi baja.
Bízom benne, hogy a kamionos meg visszament a gumiért, mert mikor elmentem mellette ott állt a kamion mellett... -
besorolt hamar a teher elé az személy az tuti, de fékezésre nem késztette, mert gyorsabb volt. Nem volt ott semmi veszélyes. Amúgy is a teherautó miért előzget vissza? "Kibaszott fontos hogy ő legyen elől?" -
ezt nem vitatja senki, de pont ugyanakkora aszott agyú debil közveszélyes állat az autós is...
ha nem faszkodik a teherautóssal a szándékos bevágás és lassítás kombóval, vagy legalább utána eltűnt volna előle akkor nem történt volna semmi, ha amikor leakarja szorítani a másik inkább lassít és kikerüli balról, nem történik semmi... de nem.. ez a nagyokos ugyanúgy próbálta megelőzni.... mert tényleg kibaszott fontos hogy Ő legyen elől, nehogy a teherautós..
viszont nem látjuk az előzményeket... természetesen nem látjuk a videóba, hogy 2percel hamarabb mi volt, mert úgy már nem azt látnánk mint amit az autós akar mutatni... :D -
W aWaW Wah #23056 elég hamar sorolt vissza a teherautó elé ez tiszteletlenség, de ez a teherautós tényleg egy elmebeteg fasz, jól szét kellett volna verni a fejét.
még azt mondom egy kis fékezés belefér és mindenki megy a dolgára, de hát ezek hülye tajvani genyók -
a teherautós egy aszott agyú debil közveszélyes állat volt nem igazságosztó... -
Esetleg ha afarok autos fekezett volna akkor nem perecel ekkorat... -
A kerékpáros gázolásról
Egy régebbi cikk, most találtam -
st3ve #23052 itt ki kivel van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nyiri #23051 Ez te igazságosztónak tartod? Nem szeretnék veled találkozni a pályán mikor igazságot osztasz, mert ha túlélem akkor utána te tuti nem :) -
bevágott a teherautó elé, hogy szándékosan lassítsa, majd utána vissza ment a középős sávba és felvette a többiek lassabb tempóját... -
RealCián #23049 Nem vitatatom, az autós sem éppen hófehér, de egy bevágás mégsem ér fel egy szándékos balesetbe hajszolással. Meg is halhattak volna.
Ráadásul az a elévágás sem volt valami nagy szám, komoly sebességkülönbség van a két autó között a személyautó javára. -
a kamerás autó vágott be elég durván a teherautó elé.. tehát nem a teherautós volt a rohadék, csak "igazságosztó".. :D