37137
  • RatBaG #23288
    a group b-s tudásod "kissé" hiányos.
  • Blum
    Egyetertek. Bergrennenben pl. meg soha nem lattam nezot meg csak a szalagkorlat mogott se,nemhogy egy vacak szalagnal allva vagy a palyatol par meterre levo teraszon ucsorogve. Max. sajtosokat.
    Mindenki minimum 10m-re van a palyatol vagy a domboldalon vagy a fak kozott az erdoben.

Igy a videot elnezve eszem agaba nem jutott volna oda leulni. Ezzel egyutt nyilvan sajnalom oket (meg persze a versenyzot) de egyszeruen butasag volt onnan nezni a versenyt. Es ez az egesz nem tortent volna meg,ha van 1-2 epkezlab szervezo es elzavarja oket onnan.
  • Roger6
    Ja, csak a versenyzők haltak meg, nem a nézők. Elég nagy különbség, nem gondolod?

St3v3: nem vitázom veled, nem vagy képes felfogni, amit írtam. Először azt mondod, hogy nem sajnálod az elütött embereket, utána meg hogy a szervezők hibáztak, azaz törődsz velük. Paradox --> majd olvasgass.
  • pedobear
    A Group B pont ezek miatt lett betiltva a 80-as években, mert sok volt a halálos kimenetellel járó baleset.
  • st3v3
    mindjárt téges is leoltanak :D
  • w77d
    "Látod ott vannak a szalagok, mondta a mellényes bácsi, hogy azok mögé lehet állni. " Én pontosan ezért írtam, hogy a jelenlegi szervezői felfogás a szar. Igen is ne lehessen közvetlenül a pálya mellől nézni és kész.
  • Roger6
    Ok. Semmit nem értettél meg. Legyen igazad, jó éjt!
  • Ulvar
    Az autósport veszélyes, aki ezzel nincs tisztában az így járt. Kimész egy Formula-1es futamra, történik egy váratlan baleset, alkatrészek kivágódnak a nézőtérre és halál eset is lehet. Azt hiszed hogy ez nem történhet meg, mert tele van mindenféle biztonsági intézkedéssel a pálya, tévedsz. Sose legyél biztos ezekbe, én amikor kint vagyok mindig úgy készülök hogy bármi megtörténhet, mindig figyelek mindenre.
  • st3v3
    haha :D :D "szalag mögé" , A Szalag megvéd, vagy mi? Meg irod korábban belső iv, kanyar után mindkét oldal veszélyes, egy esetleges autó irányithatatlanság, kicsuszás, stb miatt.Ha meg bejön egy ziccer akkor több tucat ember is meghalhat.A felelősség mindenképp a rendezőké, mert azt a tudatot ültetik a fejükbe, hogy a szalag mögött biztonságos.

Szerintem komolyabb biztonsági intézedések kellenének, mint valami idióta kihuz egy két helyre egy szalagot és akkor az már biztonságos is, mégvalami, nem azért irom ezeket hogy veled vitatkozzak vagy kötekedjek, hanem csak a realitás oldalát nézem.
  • Roger6
    Te igen hülye vagy. Fogalmad sincs miről beszélsz. Elmész egy rally versenyre. Látod ott vannak a szalagok, mondta a mellényes bácsi, hogy azok mögé lehet állni. Ott vagy a kiccsaláddal, amikor egy autó - tegyük fel - defektet kap, aztán elkaszálja anyut, meg a kölköt. És akkor megy oda egy hasonló felfogással rendelkező néző mint te, és ezt mondja: "hát én nem sajnálom hogy ez történt veletek".

Empátiából jeles vagy, ezt már többször bizonyítottad. De hogy kifejtsd azt, hogy nem sajnálod azokat az embereket, akik szabályos helyen széken ülve, elbaltázta őket egy autó belső íven - na ez vitt mindent. Sajnálom ha nem fogod fel, ez vezetési hiba volt, megcsúszott a hátulja, ez a szerencsétlen meg nem tudta összeszedni a verdát.

"HA EGYSZER VALAMI KÜLÖNÖSEN ÉLETVESZÉLYES, AKKOR MIÉRT KELL AZT CSINÁLNI" - huha, bringázni is az forgalomban, vagy akár autót vezetni, beszállni egy liftbe. Meg ennyi erőből menjen a franc rally versenyre (vagy akármilyenre), mert bármikor lehet baleset, amik szenvedő alanya a néző lesz.
  • KaBuTo666
    Szard már le. Nem a te bajod ez az egész rally versennyel járó veszély és következmény. Te nyilván azért nem vagy ilyen eseményen, mert tisztában vagy vele járó veszéllyel, felelősséggel és következménnyel. Manapság meg az a probléma az emberrel, hogy ezekkel nincs tisztában vagy szarik rá és meg is van a baj.
  • gordon 24
    Te szereted a Rallyt?
  • st3v3
    Autópályán rendőri engedéllyel zárjatok le kordonnal a leállósávból egy 15 méteres szakaszt, tegyetek ki, egy asztalt, iszogassatok, nézzétek a forglamat, álljon 4 rendőr fel stb. Kiváncsi vagyok mennyi idő kell, hogy az első kamion vagy autó bezuzzon a nézelődők közé, de meg lehet ezt tenni egy forgalmasabb autóuton is és itt még rallyról versenyről szó nincs.

HA EGYSZER VALAMI KÜLÖNÖSEN ÉLETVESZÉLYES, AKKOR MIÉRT KELL AZT CSINÁLNI, ENNYI ERŐVEL A RALLYUT KÖZEPÉN IS LEHET BÁMÉSZKODNI, EGYESEK MEG IS TESZIK!!!!
  • Roger6
    Belső íven voltak, ami szinte soha nem tiltott. Azt nem értem, hogy szerinted akkor hol lehessen nézni a rally-t? 50 méterre az úttól mindkét irányba? A külső íven nézelődő sárga ruhás szervező milliószor veszélyesebb helyen állt.

Amúgy meg nézd meg régebben milyen volt egy rally, a nézők a pályán álltak. A gond ott van, hogy a pénzes gyökerek juthatnak autóhoz, nem a tehetségek, innentől nagyobb a balesetek száma is.
  • st3v3
    Te sem vagy normális, mint ahogy azok sem, akik engedélyezik a nézelődést adott helyen és ugynevezett "szakértők is".
  • Roger6
    Engedélyezett helyen voltak. Remélem téged is elbasz egy rally autó ott, ahol engedélyezik a nézelődést. Majd én sem sajnállak.
  • st3v3

http://www.atv.hu/videok/video-20131020-cegledi-halalos-baleset-szakertok-vizsgalodnak

http://tv2.hu/musoraink/tenyek/136751_lanyok_halalos_diszkobalesete.html
  • w77d
    de hogy lehetett nyitva a pálya mellett egy kocsma? Igazság szerint ráférne a rally világára, ha valami normális szervezőgárdát szereznének és komoly szabályrendszert találnának ki. Pontosan úgy, mint a többi pályaversenyzésnél.
  • st3v3
    meg is érdemelték, nem tudom sajnálni a rallynézőket
  • ozimak
    íj...
  • öregember
    Városlőd, rallye
  • RatBaG #23267
    http://www.liveleak.com/view?i=c19_1382210887
  • w77d
    hogy játssza az agyát a másiknak XD
  • pajti

• st3v3

http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/10/20/ket-halott-cegleden/
  • st3v3
    Megint eléjük végott, vagy kanyarodott egy villamos(láthatatlan). :D
  • Roger6
    Az ember tévedhet. Most jobb attól, hogy itt rinyálsz? Vagy változni fog valami? Nem.
  • Misuka963
  • gordon 24
    Tök hülyeség ezen pattogni. Ugyan úgy benézheti, mint ahogy bárki. Most pont 2 rendőr autó volt. Nem tudhatod mi történt. Lehet az egyik ment megkülönböztetővel a másik nem vette észre. De tök mind1. Elbaszták összetört 2 autó azt ennyi. Majd megjavítják őket ha lehet aztán ennyi. Nem kell ezt így felfújni. Emberek ők is hibázhatnak. ennyi.
  • desigo
    Mivel én "az állam tulajdona" vagyok ezért én a tőlem elvárható jogkövető magatartást tanúsítok.
    A törvényeket betartva élek,minden konfliktust kerülve.
    Talán elvárható lenne a rendőröktől is,hogy a felszerelésükre,munkaeszközükre vigyázzanak.
    Nyilván a foglalkozásukból adódóan sokszor sietnek és természetes,hogy baleseteznek nincs is ezzel semmi gond.
    Nade,hogy hajnal ötkor egy gyér forgalmú úton KÉT rendőrautó egymást törje totálkárosra az nonszensz.
  • W aWaW Wah
    casco önrészt kifizetik és meg van oldva, nem biztos hogy emiatt elküldik őket
  • Roger6
    Akkor biztos direkt csinálták, hogy utána kapjanak két új autót, meg a kórházi számlájukat is TE álljad a saját adódból.

Ja, mégvalami. Az, hogy mit vesznek az adódból, nem TE döntöd el, és legfőképpen nem TIÉD, szóval ha összetörik, akkor egy szavad sem lehet (nem beszélve arról, hogy gyaníthatóan ezek az egyének nem fognak többé szolgálatot teljesíteni, és ha kiderül hogy vétkesek, még meg is fizettetik a kárt velük). Tudod miért? Mert amikor aláírtad a személyi igazolványodat, és átvetted, akkor ennek alárendelted magad, az állam "tulajdona" lettél.
  • sovatalevi
    Ki kapja el hamarabb a kormányt- játszodtak.. Nem jött össze.
  • Misuka963
    Mi a tökömet csináltak ezek az okos zsernyákok?
    Amúgy meg teljesen egyetértek veled
  • desigo
    Nem nincs leszarva mert az általam befizetett adóból vásárolt munkaeszközt törik totálkárosra.
    Voltam már az összetört rendőrautók gyűjtőtelepén.
    Elkeserítő volt a látvány.
  • Roger6
    Ezt minden egyes büdös, gyökér, láma senkiházira rá lehet fogni, pont le van szarva, hogy sünök.
  • desigo
    Idióta,buta láma senkiháziak
    Nem volt nekik elég széles az a 20-30 méter?
  • st3v3
    phejj pont (vagyis több képet keresgéltem, ami nincs)irtam, miközbe elküldted. :DDDD
  • st3v3
    Sün VS Sün :DDDDDD

http://www.origo.hu/itthon/20131019-osszeutkozott-ket-rendorauto-a-x-keruletben.html

• Szabi #23249