37137
  • Susarc
    remélem az összes medgöglik!
  • SimaSuna #23450
    drága Impalát tetőrebaszni...
  • Carlos
    Uncsi...
  • pedobear
    Csak az eleje érdekes
  • pedobear
  • gordon 24
    Dehogy! Ha megnézed a videót bal oldalon áll egy törött autó amiből folyik az olaj. A videó vége felé látszik. A " versenyzők" birkák, mert egy roncs mellett mennek 1000-rel, még akkor is amikor minden sárgán villog. Idióta hülyék.
  • st3ve
  • W aWaW Wah
    van egy sanda gyanúm hogy a buzernyákok éjszaka fellocsolják a kanyart olajjal, aztán mennek ki reggel akmerázni
  • Blum
    Noverem most volt itthon nemetorszagbol (ahol dolgozik) egy -meglepo modon- nemet rendszamu autoval. Akkor o is adocsalo?
  • matyi0323
    eltüntette az útról?! el! problem? :DD
  • milk4
    Aha... vagy németben dolgozó és élő magyar családot látogatott.
  • RealCián
    "német rendszámú BMW... A baleset okozó, magyarul beszélő férfi"

Vagyis egy újabb külföldi rendszámmal adócsaló köcsög.
  • pedobear
  • W aWaW Wah
    nem talált embert aki bevállalja helyette :D szívás
  • jackoneill90

• sovatalevi
    A Fehérvári úton Budafok felé tartó, német rendszámú BMW a Vegyész utca kereszteződésébe a lámpa tilos jelzése ellenére nagy sebességgel behajtott. Balról egy Renault Thalia érkezett, amelyet úgy talált el, hogy az derékszöget leírva a Fehérvári úton sodródott tovább, mielőtt megállt volna, a piros lámpánál álló 114-es busz oldalának is nekicsapódott. A nürnbergi BMW a villamosmegálló táblájának oszlopát kiütötte, és a zebrán a megálló járdaszigeténél állt meg, elejével a sínen. A baleset okozó, magyarul beszélő férfi kiszállt a kocsiból, a többi szemtanúval odament a Renault-hoz, látta a volánnál az eszméletlen nőt, majd eltűnt. A súlyos sérültet a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból. Az okozó másnap kora hajnalban önként feladta magát a rendőrségen.

További képek.
  • sovatalevi
    Árokba borult kamion az M0-ás autóút és a 4-es út lehajtójánál, Üllő közelében 2013. október 30-án. A lengyel rendszámú teherautó vezetője feltehetőleg elaludt a volánnál, majd az árokba hajtott. A balesetben senki sem sérült meg.

• Misuka963
    Szegény
  • sovatalevi
    Volt egy jó munkája :D
  • Frank99
    mijafaxt keresett a másik sávban?

vagy csak én látom rosszul????
  • Benel
    Máshol nem láttam, de elvileg public video
  • haversvábbogár
    áldás békesség
  • sovatalevi
    Összeroncsolódott személyautó műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók egy oldalára borult autó mellett a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződésében Budapesten 2013. október 29-én, ahol három autó ütközött össze. A balesetben hárman sérültek meg.

• sovatalevi
  • RatBaG #23427
    http://www.liveleak.com/view?i=a8d_1382890060
  • Adaaam
  • sovatalevi
    Ajtóval szedi le a nő a motorost
  • milk4
    Az Audinkkal is ez van, ha 0-n van akkor mindenki villog szemből, ha lejjebb rakom akkor meg nem látok semmit.
  • gordon 24
    Nem tudsz mit tenni, mert alapból olyan magasan van, hogy bevilágít.

A 0-álláson maga elé világít ez az alap állapota. Így van ugye kitalálva. Le tudom állítani, de akkor én nem látok sötétben, mert nagyon maga elé világít.

Tehát a 0 állása az alap, a többi az akkor van, ha megvan pakolva a hátulja, és az égbe világítana. Ilyenkor kell leállítani. De ha így hagyom sötétben nem látok:-)
  • Misuka963
    Figyelj én tisztelem,csodálom,becsülöm a kamionosokat (én is az leszek) és tény hogy van közöttük néhány idióta (5%) de ez a sebesség túllépés sokban a cégek hibája mert hajtják néha kegyetlenül szegényeket és ez a baj meg a sok teljesíthetetlen határidő,egyszerűen féltik sokan az állásukat
  • st3ve
    Új a divat a rendőrök ábrázolásában, egyébként ilyenek azok a furgonok amikkel a románok, ukránok közlekednek, fehér merci, VWagen......hullaszállitók

• st3ve
    Érdekes olvasmány a kamionosokról, ezért a sok baleset.

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/10/29/lesavaztak_az_autojat_a_csalok/

• Misuka963
    Azt hogy
  • st3ve
  • st3ve

Ezek meg megsültek, kellett oda felmászni :D
  • st3ve
  • st3ve
    A minap is le akartam fordulni, már messziről láttam a tükörben hogy jönnek mögöttem a hullaszállitók(románok vagy inkább romániai cigányok amikről már sokszor irtam jellemzően jobbkormányos angol mercik) ezért már jó előre kilöktem az irányjelzőt, ennek ellenére leelőztek ugy hogy én már álltam, mire a 4. is elhuzott.
  • sovatalevi
  • desigo
    Kár ezért az A6-osért.
  • st3ve
    Motoros hátulról

Ezen se segit már a szivmasszázs pedig küzdöttek rendesen