37137
-
El se tört. Ha eltörik a fél városrész leég.
-
jó egy gázcsonk van ott, persze a kijavitott -
..... :(
-
Nagy sebességnél bármi lehetett és nem 100 al mentek. -
Lehet hogy műszaki hiba is közrejátszott a balesetben. -
http://auto.indavideo.hu/video/Az_ukran_tuntetok_nem_szorakoznak
Még nem tudják miért tüntetnek annyira. -
Áramkimaradást okozott a brutális baleset -
Coral Springs #23884 Még mindig nem tudom elhinni, nem kellett volna beszállnia.
A BMW -s drifter csávó is úgy halt meg hogy nem ő vezetett, geci ez az élet.
-
Há :D és milyen igazam volt a greenscreenel, ezt a videót még nem láttam, tehát csak ugy irtam, hogy biztos ugy vették a jeleneteket és valóban, az egyik hiroldalon van a baleset képeivel.
-
Namost, abban az autóban már TUTI nem volt test. Ha be is voltak kötve, rég egy másik helyen voltak. Az adott darab, ami a fa körül van, az minimum 90 km/h-val csapódott be, ergo, az első ütközés ennél jóval nagyobb sebességnél történt. (vannak videók, ahol látható, hogy egy átlag autónál kb a 90, ahol már nagyon bejön egy fa/oszlop). Tehát, előbb ketté szakadt az autó. A benne lévők ebből következően kb akkor élhették volna túl, ha taxival mennek. -
Ha már váci út:A baleset szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt
-
csalóka a kép, a fa mellette van
-
Igen, le vannak takarva a szarrá égett holttestek. Nem vágom ezzel mit akartál mondani. -
egyénként még a fa is az utastérbe került
18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nem azt mondom hogy meg lehetett volna menteni, hanem hogy legalább úgymond a méltóságát meg lehetett volna őrizni azzal hogy nem hagyják szénkockává égni. 6-7 éve én ott voltam a Váci úton, amikor a Fiat Bravo kettészakadt az oszlopon, a srác ott is azonnal meghalt de legalább emberféle maradt, nem szakadt darabokra és nem porladt el, el tudták normálisan temetni a szülei. Tehát az hogy szétszakadt a kocsi még nem jelenti azt, hogy cafatokká váltak a bent ülők. -
Van már valamelyikőtöknek autós kamera? -
most remélem ezt nem gondoljátok komolyan.. nem a tűzoltók vágták szét így a járgányt.. és szinte biztos, hogy nem csak az autó szakadt szét... :( -
W aWaW Wah #23874 hát itt tényleg nem nagyon lehetett volna segíteni, max ha elkezdik egyből oltani a környékről az emberek.
nagyon nagy szerencsétlenség, hogy pont ott volt a gázcsap is, meg a fa meg minden, ez így összejött, nagyon fura "véletlen" az biztos. -
én inkább úgy fogalmazok, hogy minél előbb el kellett volna kezdeni az oltást. a környéken biztos akadt volna valahol pár oltókészülék. -
nem tudom feltűnt-e, de szétszakadt az autó.. nem volt miből és kit kihúzni..
18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
így van -
W aWaW Wah #23870 talán ha időben kihúzzák a testeket az arra járók videózás helyett, akkor könnyebb lett volna azonosítani őket. -
kamuznak.. rendőrségi jelentésben áll, hogy annyira összeégtek, hogy ha nem tudnák hogy Paul ült az anyósülésen, akkor nem lehetne megmondani hogy valószínűleg melyik melyik. Pár órája még a fogászati vizsgálatra vártak a közlemények szerint. -
Azon én is csodálkoztam hogy hogy, mivel a kocsi rendesen égett, a kép a daily oldaláról van. -
fake... több helyen írták, hogy csórikám úgy összeégett, hogy azonosítani is nehéz.. ezen a képen meg még a szakáll sem perzselődött le, tehát nem volt hőhatás. olcsó kamu.. -
szvsz fake..elvileg benn égett nem, akkor nem így kellene kinéznie..
-
De csak +18.Akinek..........ne nézze meg! -
reggel több oldalon is ilyen képekbe botlottam, azóta szerencsére törölték, bár igazából nem látszott semmi felismerhető
ilyen bazinagy kép volt a kocsi hátuljától fotózva és pár órával korábbról
állítólag rendszeresen szoktak a helyi vagányok arrafelé driftelgetni, hátha volt kamera az épület sarkán.. -
Roger Rodas -
Adott volt nekik a lehetőség de nem azt választották.
612 lóval mentek volna inkább ki lezárt pályára.
Ki volt egyébként a sofőr? -
a legjobb lett volna ha csak simán semmit sem vernek telibe :( -
te hol láttál ilyen képeket? -
Azért bármennyire is szomorú a történet mindenki jobban járt,hogy a gázcsapot verték telibe mint például egy babakocsit toló kismamát vagy épp egy fiatal görkoris lányt. -
Nem lehetett szép a látvány az biztos
-
ott már barátom nem volt kit kihúzni. -
mert ha valami brutálisan lángol és az egész utca tele van a törmelékeivel akkor nem mész oda berobbanni fölöslegesen..
több híroldalon van/volt kép az oltás utáni állapotokról.. nem a tűzbe haltak bele, ahogy mondani szokás, élettel össze nem egyeztethető sérüléseik voltak.. -
W aWaW Wah #23855 aki ilyenkor elsőként ér a helyszínre miért nem fut oda és húzza ki a testeket az autóból, vagy kezdi el oltani? -
Isten nyugosztalja :( -
amikor telibekapták a fát majd rápördültek az oszlopra már kettészakadtak az autóval együtt :( -
:(
Nem hiszem, hogy az úgy rendben volt biztonsági szempontból.