37137
-
Totti,Tuvok igazatok van ;)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Soha nem fog összejönni annak, akinek nem tanították meg hogy kell. SOHA ne ugráljon senki ! -
Voltam én is hogy benéztem egy állomást... leszálltam a következőn. Buta dolog ha valaki ilyet csinál, csak magára vessen. -
Lehet,hogy megijedt,hogy tovább megy és nem gondolkozott hanem ugrott,de nem jól jött össze neki :I -
Inkább keresett volna egy vészféket... -
Kiesett a vonatból? :/
Az előbb a Hírekben még azt mondták,hogy magától ugrott ki,mert elaludt a leszállójánál :/ -
nagyon úgy tűnik -
Kiraboltak egyet megint? -
amúgy nem baleset, de igen nagy balhé van tőlem nem messze az utca végében. Egy dohánybolt előtt állnak a rendőrök 4 autóval és már a mentő is itt van... -
De ha jönnek szembe, akkor miért érdekes, hogy havas-e az út?
Hisze, abban az esetben semmi esetre sem előz az ember.
-
egy hülye arabbal kevesebb -
Hibátlanul csinálták, kár hogy nem a tréler lapította őket össze. -
RealCián #24481 Ehhez csak gratulálni lehet, miért is ne két egymás mellet haladó teherautóval szemben drifteljenek? -
-
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2014/02/01/baleset_tortent_a_ferihegyi_uton_lezartak_a_fovaros_fele_vezeto_utszakaszt/ -
gyorshajtás öv nélkül
esetleg majd pár rendőr ennek hatására figyelmesebb lesz... -
http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/egy-fiatal-lany-meghalt-a-gyorsforgalmin-2234965 -
RealCián #24476 Ezért ne előzz ezerrel havas úton, ha jönnek szembe...
-
Ferihegyi út -
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/01/31/kathi_bela_ladat_emel/
-
Örültél gondolom :D -
Héeder #24472 Szerintem ez lesz az! -
Héeder #24471 Ez nem az, közben megtudtam, hogy zalahalápnál történt a baleset :( -
Amúgy mostanában valahogy vonzom is ezt az árokból rángatósdit. Az elmúlt 3 napban ő volt a 4. akit kihúztam valahonnan:D milyen jó is az a drótkötél -
Nincs mit, akkor jó ;)
Egyébként ma majdnem telibe vertem oldalról egy mercit. Megelőzött (mert neki az a 120-as tempó nem elég, mindegy a gyorshajtás témába pont én nem megyek bele.:DD ), aztán számomra érthetetlen módon akkor lépett oda neki mikor az út közepén járt, ami még teljesen havas, latyakos volt. Egyből keresztbe vágta magát előttem, két lábbal tapostam a féket, hogy ne küldjem bele oldalról magam :D Aztán megúszta annyival, hogy árokból ki kellett rángatnom, mer' még annyi emberség is volt bennem, hogy megálltam megnézni él-e a birka :D -
sztanko15 #24468 Köszönöm a választ, időközben előkerítették szerencsére! :) -
Hali
Nálunk úgy megy, hogy minden terméknek van egy kódja, ami megvan nálam, bent a cégnél és amit odaadok az illetőnek papírt azon. Plusz a telefonszámunk és ugye az összeg. Ahogy hozom el ott kódszám alapján gép rögzíti mi van nálam, nálam is van egy kódolvasó és mikor leadom az törli is a listáról. Ha esetleg valami megmaradna azt vinni kell másnap vissza a raktárba. De olyan sose volt, az a gyakoribb, hogy valahogy ( ezt sose fogom megérteni, hogy hogyan:D ) a raktárba is megvan egy kód, plusz nekem is "kicímkézik", de a raktár terméket/csomagot nem kap hozzá. Ergo már ahol pakoljuk meg a kocsit ott sincs. Ezek postán szoktak eltűnni, vagy rontott a kódszám és nem is létezik olyan csomag egyáltalán.
Mi ellopni egy csomagot sem tudunk, esélyünk nincs rá. Max olyat tudnánk kamuzni, hogy a keresett személy nem volt elérhető, de azt másnap vagy az nap este még rakjuk is le a cégnél és a cég addig zaklatja telefonon amíg új időpontot nem egyeztetnek vele, arra meg már nem biztos, hogy pl én viszem. Na meg olyan ellenőrzések vannak, hogy a borravalóval is az utolsó forintig el kell számolni ( ez persze mellékes :D ) -
-
nem sok hiányzott
-
sztanko15 #24464 Írok pü-t hogy ne offoljuk szét a topikot! :) -
Jobbulást neki ! :/ -
IVU #24462 http://www.infoesztergom.hu/hir_olvas/permalink:baleset-a-veszprembol-tapolcara-vezeto-77-es-uton-2014-01-29-120825/ -
Héeder #24461 A mai Tapolca környéki balesetről nincs hír? Fontos lenne mert az egyik kollégám az :( -
Az szép... Hát elméletileg ha ilyen céggel vitetted kell lennie azon a papíron egy számnak amit adott neked. Futár száma vagy valami. Az alapján megtudják ki volt.
Papírt adott ? -
mint aki az utlsókat fujja :D -
az komoly. -
ez beszart :D
http://www.liveleak.com/view?i=12c_1391015033 -
sztanko15 #24456 A helyzet az volt, hogy egy elég drága hardvert vettem, ami meghibásodott. Ekkor én megrendeltem a garanciafutárt bla bla.. jött is érte 2 hete, átadtam neki a terméket. Ezután én ma jóhiszeműen írok a cégnek, akitől vásároltam a termékemet, hogy mizu van a garanciával, erre közlik hogy hozzájuk nem érkezett meg a termék, aztán szinte rögtön hívtak a futárcégtől hogy milyen csomagolásban volt stb stb stb szóval most keresik.. -
Nem tudok nyilatkozni, mert 1 én nálam nem igazán tűnnek el dolgok. Olyan van, hogy mitudomén erdei gyümölcs tea helyett sima gyümölcsöst viszek :-) De eltűnni nem szokott.
Eltűnni csak úgy tud, ha lenyúlja valaki, vagy elkeverik. Ez alatt azt értem, hogy megvan csak mondjuk a cégnél, és valami oknál fogva nem kerül a futárhoz.
Ha hozzám, vagy írhatom úgy hozzánk kerül egyrészt le van papírozva, tehát nem tudjuk letagadni, hogy nálunk van. Amikor átadom Neked te aláírod, és ezzel kerül le rólam amit másnap leszámolok bent a cégnél, befizetem a pénzt stb stb.... Szóval elég valószínűtlen, hogy a futár nyúlja le. Több mint valószínű, hogy ő nem kapja meg..