37137
  • Roger6
    Aha. Szóval mert több gázt adott, meg kellett volna rugdosni. Szerinted mennyi kára keletkezett a kereskedőnek? Így van, pont nulla, sőt, amit letarolt, azt is kifizettetik vele. Minek fejbe rugdosni?
  • desigo
    Nem lett annak sok baja...
  • Alien69
    Hehe a kis kecsegláda. Végig kanyarod sávból gizdázott. Meg is kellett volna rugdosni a fejét.
  • w77d
    Ferrarit zúznak a tesztúton

hát, nem lennék a helyükben :D
  • FrezeR
    Tetőre vágódó BMW rombolt a rendőrség közelében

Szépet repült. Még jó, hogy nem sétált arra senki éppen.
  • Norbi1990
    Azt én is láttam Pesten. Ma reggel is láttam egyet.
  • SimaSuna #25852
    néhány napja láttam egy Tesla-t. Bordó színü, TESLA - 1 rendszámmal.

egész jó gép lenne, mondjuk egy V8as motorral :)
  • Szabi #25851
    -.-
  • Coral Springs
    Most zajlik a Costa Concordia kiemelése. Akit érdekel itt nézheti élőben, vagy itt.
  • desigo
    majd készítenek neki újat xD
  • Misuka963
    De sokat járt felénk ez a Celica :/

http://www.szon.hu/ket-toyota-tort-ossze-vajan-amikor-baleset-tortent-a-49-es-uton/2595982
  • Szabi #25847
    csúnya baleset volt ma a DTM-en :(

• Totti5
    Legalább mást nem nyírt ki. Többet nem fog száguldozni lakott területen.
  • FrezeR
    Halálos baleset Vecsésen

Nem sok maradt belőle :/
  • TG Gida
    Nem szereti a jégkrémet?
  • Roger6
    Az, hogy felelősséget vállal viszont nem jelenti azt, hogy nem fogják rásózni egy (nagy) részét, és mehet boldogan haza a parkolós csávó.
  • Misuka963
  • PetruZ
    A Lánchíd budai végénél vigyázzatok, egy félmeztelen, csinos csajszi mászkál arra, én is majdnem belehajtottam az előttem haladóba. :P
  • desigo
    A munkáltató felelősséggel tartozik az alkalmazottja iránt.
    Ha egy benzinkúton a kutas tankolás közben megkarcolja az autódat akkor nem a kútvezetőnél kezdesz el reklamálni,hogy térítsék meg a károd hanem a kutast zaklatod?
  • Alien69
    LOL, de azé ezt TE sem gondolod komolyan. Vagy ha igen... Mégis, honnan a fenéből lehetne "tapasztalata"? Gondolom, hogy a saját garázsából hoz egy csere lambót. Jelenlegi tendencia az, hogy a "tapasztalatot" NEM akarják megfizetni, mert olcsóbb felvenni az utcáról egy embert, akinek van jogsija, azt ennyi.
  • Coral Springs
    Valószínűleg a baleset abból eredt hogy rálépett a gázra, és az autó jobban meglódult mint a sofőr gondolta volna, majd jött a pánik. Azért aki egy öt csillagos szállodának sofőrként dolgozik több tapasztalata kéne legyen ennél.

Közbe erősen benéztem ezt a hárítás dolgot...
  • SimaSuna #25836
    nehogy már a hotel fizesse ki a keletkezett kárt...
    csávókámnak nem lesz munkahelye, amit keres meg megy a Lambo javítására.. :/
  • desigo
    "Az ötcsillagos hotel menedzsmentje minden felelősséget elhárított"
  • Coral Springs
    Nem lennék a csávó helyében, valószínűleg az állása is ráment erre.

Rommá törte a hotelalkalmazott a luxuskocsit.

Videó
  • w77d
    barátom evo VI-ába bele szált egy részeg gyerek, de úgy, hogy TK lett az autó. A biztosító másfél évig! ült az ügyön.
  • Varenga
    Én hasonlóan jártam októberben, csak nekem a bal elejét kapták el a verdának. Balos lámpa+index, a sárvédő és a futóművem is kapott -csonkállvány heló-...ez mind ment a levesbe. Emberünkről ott helyben levettem egy százast, mert mérlegeltem, hogyha nekiállunk kék-sárgázni, akkor pöcsölés a biztivel, az autó addig használhatatlan stb. Szinte pont nullára jöttem ki a költségekkel és az autót 4nap alatt helyreraktam. Szóval ha nem kapott a futóműved, akkor tutter jól jártál. ;)
  • sovatalevi
    Ebben igazad van!
  • milk4
    Szerintem a végén a duplája fog kijönni ennek. Rendőrrel jobban jártál volna szerintem.
  • Stockbauer33 #25829
  • Nyiri
    Én hívtam volna. Ilyen semmirekellő csaló senki német rendszám, román, szlovák papírokkal simán lehet hogy körözik. Takarodjon az ilyen innen.
  • Carlos
    En meg ugy gondolom, hogy igenis kell.
    Ha latja a gyoker hogy mit okoz egy baleset akkor lehet elgondolkozik, hogy 3 sor meg ket feles utan kocsival megy-e haza.
  • w77d
    nem baszakodtam, mivel szemlátomást be volt szarva attól, hogy rendőrt hívok, ezért felajánlottam, hogy kp ott helyben. Végül is 350 eurot sikerült kialkudni, ami azért jó, mert a kárérték ennek úgy kb a 60%-a.
  • Misuka963
    http://www.liveleak.com/view?i=dfe_1285508972
  • SötétBarom
    Majd amikor a biztosítójával megy a huzavona, akkor milyen agyfaszt fogsz kapni ;)
  • w77d
    meghúzta a felnit és a hátsó lököst, most erről tényleg képet akarsz?
  • sovatalevi
    Durva!
    Ilyen videókat szerintem nem kellene Youtubera engedni,eléggé felkavaró lehet kisebbek számára..
  • sovatalevi
    VIDEÓ

Szinte semmi nem maradt a Matizból.
  • sovatalevi

2 felnőtt és egy 1 éves gyerek halt meg.
  • milk4
    Képet vagy hazudsz.
  • w77d
    ma egy német rendszámú autóval egy román nő szlovákiai lakcímkártyával átment a záróvonalon, majd a piroson és meg sem állt, míg a kocsim bal hátulját el nem kapta... agyfasz kerülgetett, de amikor összeraktam ezt a három országot egy személyben elkapott a röhögő görcs...