37137
-
Ezek a világ legveszélyesebb útjai
"Mi a helyzet itthon?
Magyarországon 2014 első negyedévében 13 százalékkal több személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, mint az előző év hasonló időszakában. A halálos balesetek száma 39 százalékkal, a súlyos sérüléssel járóké 20 százalékkal volt több, mint 2013-ban, a könnyű sérüléssel járóké pedig 8,4 százalékkal növekedett." -
olyan, mintha a talaj sem lenne egyenletes... -
Szar érzés lehet így elbaszni valamit. =/ -
Coral Springs #26141 Szerintem ahogy kihozta a konténert le kellett volna engedni, hülyeség volt magas súlyponttal manőverezni. De nem vagyok darukezelő, nem értek hozzá. 
-
Ugyanmindegy a biciklis volt a figyelmetlen :/ -
VJP #26139 Hát nem mondom, hogy nincs igazad, de nem hiszem, hogy 64 km/h-nál váltott kettesbe az elején. Nem pörgött túl magas fordulatszámon. -
USA = mph -
VJP #26137 Nekem 76 km/h-nak tűnt városon kívül... -
A fekete is rendesen leamortizálódott... -
Igen, hiszen 120 km/h a megengedett sebesség közúton ugye?
Elhiszem, hogy ekkora sebességnél nehéz észrevenni valakit... -
Coral Springs #26134 Ez csak egy erős majdnem, idióta gyökér bringás ! 
-
Ma engem is szinte elcsaptak. Állok a benzinkútnál ( ott dolgozom) épp tankoltam egy autót,és hallom keréknyikorgást és érkezik egy csajszi felém 3-as Golffal . Aztán végül nekiment a járdaszigetnek,ahol vannak a pompák jó 40 cm-s járda fel is szökött rá és a pompánál állt meg. Csak egy felni+gumija bánja az egészet. -
Pff ezt a manővert jól elmérte csóri. -
https://www.youtube.com/watch?v=dY7ZD4lR6AA
https://www.youtube.com/watch?v=Thd7ZqjclZE -
-
Mindketten megúszták
több kép : link -
Szerintem ez fake -
erről bővebb info? -
-
Én ma emiatt a baleset miatt vártam jó pár órát a buszon, illetve a busz mellett. -
Gheorghe Filip, a megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, munkatársai a helyszínelés során nem állapítottak meg semmilyen törvénysértést, a balesetnek nem voltak súlyos sérültjei, sem jelentős anyagi kár nem keletkezett. A teherautó egyébként valószínűleg elvesztette egyensúlyát, ezért borulhatott az árokba.
-
Ha volt pályabejárás a verseny előtt akkor láthatták a navigátorok az oszlopot... -
Baromi jó vidi :-)
Amúgy a szervezőknek meg a jó k. anyját, hogy nem biztosították azt a részt... mitomén' szalmabálák, kis elterelés, mesterséges lassító előtte, etc. -
Elég kemény,hogy annyira összetört,hogy alig tudjuk felismerni... -
A 14:24-nél látható jelenetről tud valaki valamit? Volt róla valami hír a neten? (Azért a 16:33-nál lévő jelenet is szép.)
-
-
-
-
Lerobbant, Felemelték, leejtették hát ez gáz...
-
Nem semmi gond,én kevertem össze,te csak helyesen kijavítottál,nem történt semmi :)
Az biztos,de élvezetes munka is egyben :)
Melyik futárcégnél dolgozol ha szabad kérdeznem ? -
Nem para. Nem leoltás vagy valami, csak gondoltam beírom.. Rossz látni ilyet. Én is egész nap megyek vezetem, szar ez... Brrr Vigyázni kell magunkra... -
Uhh elnézést,igen,most nézem,ez az újabbik Partner,bocsánat hirtelen rápillantásra VW Caddy-nek láttam :) -
Ez egy Partner... 100x
Én is ilyet vezetek. Nézd meg a tolóajtó kilincsét, illetve a hátsórészénél a doboz tetején az ívet.
Vagy az első sárvldő lámpa részét..
Ez egy Peugeot Partner.. Szépen szétesett szegény...
-
Ilyennel közlekedek minden nap :( -
Volt a kis Caddy :( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden valaki másnak a nevén van... párommal nem vagyunk házasok, meg szülők nevén van csomó minden. -
Hoppá! Ez egy Autonet-es autó ^^ -
akkor hogyan oldjátok meg a dolgokat, rezsit stb? asszony,gyerek?szülő? testvér? -
Összeroncsolódott személyautó és kisteherautó Gyömrőn, az Üllői úton 2014. július 30-án. Az autó vezetőjének életét a többszöri újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni. A kisteherautó sofőrjét a monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, a súlyos sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.
-
Isten nyugosztalja :(