37137
-
Nem pont balesetek, de ha van felesleges 13 perced, érdemes: Autós Bunyók -
Két halott a BMW-ben
-
Ehh :D
-
Isten nyugosztalja szegényt
-
még meleg..
-
-
Egyiknek se jutott eszébe, hogy előrébb menjen és integessen hogy lassítsanak az érkezők :D -
Stockbauer33 #26945 -

-
-
Stockbauer33 #26942 http://www.origo.hu/itthon/20141104-tanulovezeto-sulyos-balesete-4-gyerek-megserult.html -
Végül is ott a fotó, ergo van rendszám. Előbb-utóbb lekapcsolják, ha nem nyugszik. Vagy ellenfélre talál és bezúzzák egymást. -
Valami olyasmit olvastam róla korábban, hogy ha kielőzted akkor vagy rád húzta, vagy direkt padlózott, vagy utánad tépett, kielőzött, büntetőzött, beállt a sáv közepére, vagy éppen leszorított. Azonnali kivégzését javaslom.
Vannak ilyen emberek... és nem érted miért csinálja. Velem legutóbb egy Renault Megane-os lépte ezt meg itt Zala megyében (~1.5-2 éve), de volt egy Opel Kadett(?)/Astrás(?) kopasz barom is hátul a gyerekével, de ennek már legalább 10 éve.
Azóta, ha meglátom a fenti Renault-ost padlógázzal tépek el mellette és az esélyt sem adom meg neki a köcsögösködésére. -
Ez szép basszus, mit kell ahhoz csinálni az úton, hogy a sajtó foglalkozzon veled ? :D -
http://index.hu/belfold/2014/11/03/hetek_rettegesben_tartja_az_m3-as_autopalyat_egy_amokfuto/
-
Necces, hogy ha mögé kanyarodik akkor elfért volna e. Nem kell mit szépíteni, csak az igazi tahó parasztok parkolnak így mint a piros peugeot...
Utoljára szerkesztette: w77d, 2014.11.02. 19:33:17 -
5:51-nél kezdődik a ladás mizéria. Ott számomra nem egyértelmű, ki-, vagy be akar állni, mert látszólag VAN elég hely. A másik oldalán lévő autó nagyon hátra volt állva, az kevésbé akadályozta. Ha meg ki akart állni, akkor nem balra fordul, hanem jobbra a piros autó mögé, vissza tolat egyel arrébb, és onnan kiáll.
(szerintem)
-
Nem tudom eldönteni, hogy ezek tényleg ekkora idióták vagy csak ennyire bíznak a szerencséjükben. -
nem beállni akart, hanem kiállni... a piros verdás egy paraszt volt -
Ahogy én látom a ladás ki akart kanyarodni balra, de abba kis kereszteződésbe pont középre állt a paraszt piros verdás. Szerencsétlen ladás küzdött, de a ladába nincs szervo ugye, a forduló íve meg pofátlanul nagy, nem tudom, hogy én is pont nem jártam volna-e ugyan így ladával. -
Elég keményre sikerült most, csak óvatosan. 21+
-
Mi a ráknak akart oda beállni, ha nem "ért" hozzá, hogyan kell tekerni azt a nyavalyás kormányt? Szééép nagy tükrök vannak rajta, látnia kellett volna, hogy hozzá fog érni. Amúgy semmi baja se lenne, egy kis karc nem oszt, nem szoroz a ladának.
-
így kell a parasztjának :D -
Hehe, ez nem jött össze:
-
Van második része is, 18+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mondjuk gyanítom nem abba halt bele. -
szénné égett -
Utolsóra: Türelmes Ladás... mikor meghúztam volna a kocsim miatta legyalultam volna a piros (szabálytalanul parkoló) autót az 100%. -
még friss..
-
megégett? -
Majdnem meg kérdeztem hogy hol a pilóta.. -
Stockbauer33 #26921 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Halálos baleset történt Nagyvenyim közelében
-
Békés, nyugodt, támogató családanyák :D -
66zio #26918 Mi az, hogy más szemszögből? Milyen az alap szemszög? :D:D -
Én is megköszönöm. Autóban meg zömében át is engedem a gyalogosokat. Ugyanakkor van olyan, is, hogy átengeded aztán a zebra közepén elküld a k.... anyádba. Ezt mondjuk nehezen értem, de volt rá példa :-) -
Van hogy én is megszoktam, de azért ez nem mondható természetesnek. Pont fordítva kéne lennie. Ha az autóst átengedik, akkor köszönje meg.. -
Én is mindig intek egyet ha átengednek a zebrán,szerintem alap dolog
-
Orosz NŐK más szemszögből :D
-
Blum #26913 Az itthon tahónak titulált autósok nagy része Oroszországban béke-Nobel-díjat kapna :D
Ez amúgy tök jó meg minden de ha jobban belegondolunk egy kicsit azért megdöbbentő (és szomorú), hogy egy ilyen apróságot is mennyire nagyra értékelnek. Ez is nagyszerű példája annak, hogy mennyire a béka segge alatt van ott az általános közlekedési morál.
Amúgy pont ma délután futottam össze temetőbe menet egy kamionos ismerősömmel, aztán mesélte, hogy épp most hagyta ott a céget ahol dolgozott? Kérdezem, miért?
"Oroszországba akartak küldeni 2. alkalommal én meg mondtam a főnöknek, hogy SOHA TÖBBET, BAZDMEG!" :D