37137
-
Stockbauer33 #28835 -
de ezzel mit ért el?Az ő autója jobban összetört ad kettő lehet céges a kocsi,mivel fog elszámolni,mivel ő ment bele a másikba ad három,ha az első pici koccnál leveri az agyát egy baseball ütővel azt még megértem.:) -
Ezek az oroszok... Bár a végén a pick up-os fószer reakciója teljes érthető. -
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez így fasza is volt reggeli közben

-
Rev Hard #28831 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rev Hard #28830 0:50 -től.
-
Nem véletlenül voltak elhűlve a világban a magyar mentős vonulás utáni videón. Kb itthon azért elég szépen működik ez. -
How Germans React to Ambulance Siren
1-2 hülye itt sem tudja mit kell csinálni..... -
Stockbauer33 #28827 http://www.hir24.hu/Kulfold/2015/07/12/Mindent-elpusztitva-borult-fel-a-tankszallito-kamion/ -
Biztosnági kamera rögzítette... -
kanada... :DDD
-
KaBuTo666 #28824 Sajnos nem volt bekötve...renault clioban ült hátul, kettészakadt az autó. :(
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.07.13. 18:59:43 -
Debrecenben is... -
19 éves lány vesztette életét a gyorsulási versenyen.. -
Rev Hard #28821 Mintha aludna az összes, több másodperces reakcióidők, helyzetfelismerésük gyakorlatilag nincs, bambán mennek előre azt lesz ami lesz. Én az oroszok helyében a végletekig szigorítanám a jogosítványszerzést mert nagyon durva amit művelnek. -
Rev Hard #28820 
"In Russia,
hello can I have a drivers licence,
Yes, here you go, drive safe." -
komolyan mondom ezek nem előre néznek vezetés közben? Fék nélkül tarolnak rendszeresen a zebrán... -
Stockbauer33 #28818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megdöbbentő hogy ezek örökre ilyenek maradnak
-
CCT-75, szokásos heti válogatás, az utolsó a legjobb :) -
Amcsik még ebben is gyengék, ráadásul az ismétlések tényleg rettentő kínosak... gondolom ott náluk a felfogás elsőre nem megy. -
RealCián #28815 A Puntós egy fasz volt, ez tény.
De a Porschés sem volt a helyzet magaslatán. Nem ment annyira gyorsan, hogy egy jávorszarvas manőver ne fért volna bele. Ehelyett nyomta a füstölgős gumis satuféket. De még ha átmegy a szembe sávba, az is jobb lett volna, látszik, hogy nem jött senki.
Valahogy így kellett volna:
-
Amerikaiaknak mindent ismételni kell hogy felfogják mi történt? -
Rev Hard #28813 -
És ilyenkor szokott karcolás nélkül elhúzni a baleset okozója... -
-
Stockbauer33 #28810 http://www.origo.hu/itthon/20150711-villanyoszlopnak-utkozott-egy-auto-nyiregyhazan.html -
:-DDD -
Kiegészítő tábla nincs nekik? Mert akkor bemehet. -
Én nyelezem kettesben tiltásig, akkor mindenki kicsit hátralép, problem solved. -
Ha nem száll le akkor nem állok meg neki. Eddig még nem jöttek belém, bár olyan szinten tesznek a Kreszre hogy félelmetes. Halálom hogy minden reggel jön a 2 gyerek meg apa anyu szembe az egyirányú utcában... -
Még jó... nem szeretnék börtönbe menni. Viszont aki a zebra mellett csak ténfereg, annak nem szoktam megállni, csak lassítani, hogy eldönthesse mit is akar. -
Pontosan... nem véletlen, hogy eléggé ugrok a témára.
15 éve volt egy 1 éves peres ügyem ebből. Faszikám zebrán így suhant át, én meg a fülemmel is fékeztem, de későn... életjáradékot követelt aztán, mert megsérült a térde. Nem jött össze. -
Rev Hard #28803 És ha leszáll megfogsz állni és átengeded ? Én nap mint nap látok gyalogosokat, vagy akár a magam példájából kiindulva hogy senki nem akar megállni, megy a sok fasz szarik rá hogy ott a zebra, ha valaki nem elég bátor akkor ott áll percekig mire átjut. Én speciel erősebb fékezésre szoktam kényszeríteni a sok majmot, max ha elüt perkál pluszba a táppénzem mellé. Azért ezekről sem ártana szót ejtened. -
Szóval figyeljek, nehogy valaki szándékosan el akarjon ütni, ha bicózok. :D -
"Amennyiben a zebrán elütik a kerékpáron fennülve közlekedő kerékpárost, a baleset okozója ő lesz."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azokra rá szoktam dudálni. Nem azzal van a bajom, hogy átteker, én is át szoktam, hanem hogy kiköveteli az elsőbbséget magának. -
A biciklisek idehaza is miért tekernek át a zebrán? Persze amikor nem 1x rájuk szóltam, hogy legközelebb nem fogok fékezni, akkor még nekik állt feljebb. -
Rev Hard #28798 Poroltó az minek.
-
Gyalogosok vs autósok, 6. rész (CCW) -
RealCián #28796 Tahóság: level 1000.
Elgázol két embert, az egyik meg is hal, de az első, hogy az összetört autója felett sajnálkozik.