37135
  • Tinman #31762
    Ebben az országban az emberek simán 90%-a ötletszerűen közlekedik. Sajnos az ürgének többször van igaza, mint nem... még akkor is, ha a stílusa nem túl elegáns.
  • vizes
    Mindenesetre, érdekes videó.
  • z0ty4
    Elborulás-Egy rosszul sikerült Klinikás (bel. tömb) szállítás története.
    barátunk kicsit ideges
  • RatBaG #31759
  • Master91
    Kíváncsiság :)
  • Pluskast
    Jósika. Miért?
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.04. 15:42:19
  • Roger6
    Alonso duplázott
  • Master91
    Melyik utca volt ez?
  • Pluskast
    Én múlt hét pénteken karamboloztam. A VII. kerületben egy szűk utcában haladtam szabályosan amikor egyszer csak oldalról egy épp a parkolóból elindulni akaró autós jött belém. Ő is telefonált és persze mindent nézett csak épp azt nem, hogy én jövök.
  • Tinman #31753
    Reggel jövünk melóba. Elsőbbségadás kötelező táblám van. Jön nekem balról 2 db. kamion. Kint az indexe az elsőnek nyilván jobbra. Lekanyarodik. Nézem a másikat, annak is kint van jobbra. Ok, akkor mehetek, nagyon nagy kereszteződés. Kimentem. Fékez. A nyelvemet ha kidugom az ablakon megnyalhattam volna a hűtőrácsát. LETESZI A TELEFONJÁT. VISSZAVESZI AZ INDEXÉT. Majd NEKEM mutogat, hogy ő egyenesen menne!

Apád faszát! Te gyilkos paraszt!
  • Psychedelic #31752
    Munkatársaim, sajnos ők ma nem értek be a délutános műszakra.
  • PetruZ
    Nem halt meg senki, sérülésekkel megúszták.
  • desigo
    Nem pont erre számítasz a pirosnál ácsorogva :(
  • RatBaG #31749
  • Roger6
    Hát szerintem meg mindegyikre mehetne karperec egy éjszakára, sőt, ha villanyoszlopot hoznak, akkor még letöltendő is.
  • kamionosjoe
    Csak azt mondom, hogy ezek vannak kb. 30-an, ennyi ember már kiszed egy beton villanyoszlopot és el tudják oda cipelni a pályára, ha azt lerakják keresztbe ott nem fogsz te átmenni, kivéve ha egy tankkal jössz. Ha így oda állnak és zászlókkal integenek, abból csak ez lesz.
  • Alien69
    Sajna, itt egyedüli jó megoldás a rendőrség lehetne csak. De kérdés, hogy ebben a kamu demokráciában hogyan oldanák meg a helyzetet... Ugye az átkosba egyszerűen. lovasrendőrök elzavarják őket.
  • SötétBarom
    Konkrétan ha 10en fekszenek meg kapaszkodnak az autómon azt simán vehetem támadásnak is.
  • Alien69
    De a végéről lefelejtetted az irányjelzőt, hogy jelezd a bekanyarodás végét.
  • Tinman #31743
    Szerintem az a bunkó, aki nekem önkényesen meg akarja mondani, hogy mehetek-e arra vagy sem, miközben NEM közigazgatási szerv, csak pár szedett-vedett abortusz/kormány/vallás/Uber/xyz ellenes arc.
  • Tinman #31742
    Na most vázoljuk fel azt a nem is valószerűtlen helyzetet, hogy a beteg családtagodhoz igyekszel, vagy a gyerekedért xy helyre. Teljes sávlezárás rohadt nagy kreténség és suttyóság. Ilyenkor a demonstrálók fél pályát szoktak elfoglalni, hogy ne tegyék pokollá a normális emberek életét.

Nem mondom, hogy így tettem volna, de megértem azt aki meg igen...
  • kamionosjoe
    Szerintem mondjuk csak nemjól csinálják, egy ilyen utat mindenképpen valami fizikai akadállyal is le kell zárni. Persze az autó a bunkó, hogy közéjük hajtott.
  • Roger6
    Na, akkor te érted, hogy miért mennek az autópályára tiltakozni. Kérlek mondd el.
  • gotchaaa
    Én azokat nem értem, akik emiatt embereken hajtanak át.
  • Roger6
    Soha nem értettem, hogy miért autópályán, vagy autóúton kell tiltakozni. Ezzel egész biztosan senkit nem fognak maguk mellé állítani, sőt, csak felhúzzák a sofőrök agyát, aztán ezek után meg látjuk mi történik.
  • kamionosjoe
  • SötétBarom
    Vissza egyes, mert nagyon szűk, és miután ráfordítom, rárúgok a kuplungra aztán nagygáz.
  • gotchaaa
    6:07
  • PetruZ
    Most akartam linkelni én is. 6:50-től kezdődik egy több kamerás durva eset.
  • Tuvok #31733
  • Tuvok #31732
    A Simsonom nem megy 50-nél többet, de gyorshajtó vagyok, el kell fogadnom a tényt. :)
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.05.01. 17:23:56
  • vizes
    A kárszemlés pofáját azért megnézném! :-P
  • RatBaG #31730
    https://gfycat.com/MeekResponsibleHatchetfish
  • Alien69
    Yoyo, de melyik évszázadra vonatkoznak? Ja, és én se vitázok. Kérdezek, ha magadban válaszolsz, ok.
    Napi szinten aztatat tapasztalom, hogy az óttosok 80%-a megszeg valamilyen kresz szabályt. A fennmaradó rész meg igaziból a BMW-sek szabálytalanságai.
  • Roger6
  • Nyiri
    Nem érted. EZEK TÉNYEK nincs vita :D :D :D
  • Alien69
    Én inkább autós vagyok, de szerintem óriási tévedésbe vagy. Már, az utcsó része, az autósokra vonatkoztatva.
    Gyors teszt kérdés. Adott egy egyenrangú útkereszteződés. Mondjuk ilyen:
    egyenrangú kereszteződés
    Fekvő rendőr, és sebesség korlátozás egész területre, 30-s. Jobbra kis ívben kanyarodás a cél, sehol senki, mondjuk, csak Te. Eleve lassan csurogsz, mondjuk. Hogyan fordulsz be?
    1, fékezek, tekerem a kormányt, és befordulok (tükörbe nézve persze meg jobbra-balra, de sehol senki)
    2, nem kell fékezzek, elég lassan haladok, tekerem a kormányt, és bekanyarodok (tükörbe nézve persze meg jobbra-balra, de sehol senki)
    Melyik a helyes sorrend?
    .
    .
    .
    .
    (neletyleh őttek dnim sédrék sótargueb ezsrep)
  • Roger6
    Uhh bakker, ez kemény.
  • RatBaG #31724
  • RatBaG #31723
    https://gfycat.com/AnguishedMatureChevrotain