37135
  • Tinman #31962
    Rohadtul nem erről van szó. Senki nem szokott azért morogni, ha egy családos apuka a gyereke védelmében a gyerek bal oldalán teker. Senki.

Ellenben amikor a felező/záróvonal jobb oldalától 5 centire teker és baszik lehúzódni az egyedül tekerő, magányos kerékpáros, az nincs rendben. Főleg azért se, mert jobbra és nem balra tartási kötelezettsége van.
  • Stockbauer33 #31961
  • RatBaG #31960
    kérem tegyék meg tétjeiket...

• El Gigante
    Idehaza én sem tudnám ezt elképzelni! Az más ha egy verekedésbe vagy erőszakosabb dologba nem mindenki mer beleszólni, de ebbe??? Örülök hogy nem oda születtem!
  • Tinman #31958
    Idehaza tök mást tapasztaltam eddig mindig hasonló helyzetekben.

Ilyen esetben a közöny se más szimpla gonoszság.
  • Nyiri
    Érdekes cikk a témában
  • RatBaG #31956
  • Tinman #31955
    Erre az egészre rohadt nehéz mit mondani.

1. Miért viselkedett olyan furán a nő átkeléskor?
    2. Aki elütötte, hogy a fenébe nem ment vissza?
    3. Hogy a rákba ennyire fosok az emberek, hogy egy zebra mellett fekvőt le sem szarnak?
    4. Aki ráment elég durván és ezzel borítékolhatóan kivégezte, az mi a tökömet nézett, hogy nem vette észre?

Ebben az egész történetben résztvevő laza 50 ember brutálisan meg kéne büntetni, mert ez a viselkedés nem lehet se a jelenünk, se a jövőnk!
  • kamionosjoe
    8:05-nél +18
    Ezt nem hiszem el, hogy látják elütik a nőt és ott fekszik az út közepén, ott van egy csomó kocsi el is megy mellette meg az emberek is áhh, végignézni is borzalmas...
  • Alien69
    Hát ez az! Ő se értette az óttómata váltó gombjait valszeg. Ő a féket nyomta!
  • Szabi #31952
    videó

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.10. 18:53:58
  • Totti5
    Bővebben : Former Top Gear host Richard Hammond is airlifted to hospital after flipping £2million supercar in horror crash during filming of Amazon show
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.10. 18:41:03
  • desigo
    Richard Hammond is eldobta ezt :

• Totti5
    Nem értem mi történik. Ilyet nem lehet még direkt se
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.10. 18:06:18
  • RatBaG #31948
  • RatBaG #31947
  • RatBaG #31946
  • sorler
    Megrázó fotókon az 51-es úton történt tragédia
    Úgy tűnik, hogy az áruszállítóban valami nehéz valami volt és az nyomta előre a sofőrt a halálba.
  • Stockbauer33 #31944
  • Roger6
  • RatBaG #31942
  • gotchaaa
  • Szabi #31940
    látta hogy jön a székely, így gyorsan ledőlt.. :D
  • gordon 24
    Mi az elfáradt az Astra a szolgálatban? :-)
  • Szabi #31938
  • Totti5
    Hülye az autós is és hülyék a kamionosok is. Az sem normális hogy autópályán keresztbe lepakolják a monstrumokat. Barmok.
  • Nyiri
    Gondolom ilyen népnevelő vagy biztosítási csalás (azon a vidéken szokásos) SATU majd ha van kocc akkor megy a hiszti hogy BELÉMJÖTTÉL FIZESS
  • SimaSuna #31935
    Félelmetes ügy....
    Hűha, 2 saller...

Előzményt kellett volna látni, hogy miért fékezgetett a kamionos előtt....Persze az valahol lemaradt..
  • RatBaG #31934
    http://www.origo.hu/auto/20170606-satufeket-nyomott-a-kamionos-elott-felelmetes-ugy-lett-belole-video.html
  • Stockbauer33 #31933
  • PetruZ
    Kínai SUV-osnak mákja volt, hogy normális kocsi volt alatta, nem valami ázsiai papír...
  • Alien69
    Az a gáz, hogy ilyet autósokkal kellene csinálni, csak az ugye kimeríti a közúti veszélyeztetés fogalmát. Ma is volt olyan autós, aki qrvára bele szart, hogy piros a lámpa. Szépen áthajtott rajta. Fiumei úton a felüljáró után a balesetinél. Álltunk a belső sávban, a másik szabad volt. Piros volt. Erre a nyominger relative gyorsan jött, lassított, majd nagyon lassan átcsúszott a piroson, és a 10 méterre lévő lámpa zöldre váltott. Holott, a balról (Festetics utca) jövőknek váltott igaziból, csak mázlijára onnan nem jött senkise.
  • Totti5
    Biztonsági öv nem volt, ittas, száguldozott, téli gumi.

Kimeríti az közveszélyes, szándékos öngyilkos/gyilkos fogalmát. Végülis jól végződött más a közlekedésben résztvevevők szempontjából
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.04. 21:25:14
  • desigo
    Valószínűleg ittas volt annak a Volkswagen Golfnak a vezetője, ami halálos balesetet szenvedett vasárnap hajnalban a 86-os úton Szombathely határában. Az utas súlyosan megsérült.

• PetruZ
    CCT-172: szegény jól összecsukták 2:10-nél...
  • z0ty4
    Nem baleset de nagyon jó videó.
  • Roger6
    Egyetértek mindegyikőtökkel. Figyelem az alapja mindennek.
  • Totti5
    Attól hogy valakinek elsőbbsége van a tábla, felfestés szerint még körbe kell nézni. Az autós nem fog megállni minden átkelőnél, gyalogos pedig takarásból bármikor ott teremhet. Sosem lehet tudni. Mind a két félnek figyelni kell. Autósnak a megállásra, ha szükséges a gyalogosnak arra hogy megáll e az autós. Ha mind a ketten egyetértettek abban hogy a gyalogos elsőbbséget megkapja akkor elindulhat. Ha nem akkor vár tovább......

Bármi lehet, ezer 1 féle mód elcsaphatja az embert valaki és valami. Egy debil, drogos, alkoholista, vagy rosszúl lesz, vagy a rendőr elöl menekül vagy csak büdös paraszt és 80al megy a városban is leszarva mindent. Nem kell bízni a másikban, mert sosem tudni hogy ki az az illető. Sőt egy mentő és rendőr autó is jöhet, az elé nyilván nem kell kimenni és megállásra kényszeríteni hiába van elsőbbséga akárkinek is, nade ha filmet néz, litániát ír, könyvet olvas vagy zenét bömböltet a legrosszabb esetben a mentőnek is meg kell állni hogy a nyomorultja átmehessen és ne üsse el...

Hülyék mindenhol vannak, akikre figyelni kell és nagyon sok minden elkerülhető lenne...

• Tirion
    ezt magyarázzuk ha a földön pörögsz akkor is átmegy rajtad 1300 KG és okoskodhatsz az intenzíven! nekem megéri azt a 2 és fél másodpercet,hogy még a zöldnél is szétnézzek ha gyalog vagyok.......sőt autóval is kivárok egy szusszansnyit ha én vagyok az első a zöldnél ott is mondhatom hogy jaj nekem volt elsőbbségem ha egy figyelmetlen 50-el telibever

a linkelt hölgy pedig azért lett linkelve,mert a gyalogos kultúra évek óta ilyen,hogy nyomkodják a faszom telefont és mennek mint a bírkák! ennek is elsőbbsége volt! na és?! majdnem átment rajta egy busz! megérte???
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.06.03. 15:03:55
  • Roger6
    KRESZ 43. § Magatartás a gyalogosokkal szemben:

"Kijelölt gyalogosátkelőhelyen a járművel a gyalogosnak elsőbbséget KELL adni. Útkereszteződésnél a bekanyarodó járművel - kijelölt gyalogosátkelőhely hiányában is - elsőbbséget kell adni a gyalogosnak, ha azon az úttesten halad át, amelyre a jármű bekanyarodik.

(2) Azt a helyet, ahol az (1) bekezdés értelmében a gyalogosnak elsőbbsége van, a jármű vezetőjének csak olyan sebességgel szabad megközelítenie, hogy a jármű vezetője az elsőbbségadási kötelezettségének eleget tudjon tenni. A jármű vezetőjének a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelítenie, hogy a járművel, amennyiben szükséges, a gyalogos átkelőhely előtt meg is tudjon állni. "

Ezt nem azért írtam ide, mert egyetértek azzal, hogy valaki ökörbarom módjára mindenféle körbenézés nélkül rálép zebrára, vagy bringával ráhajt, de fontos tudni, hogy hiába vannak ilyen agyatlan emberek, a KRESZ őket védi.

Mondjuk azt is hozzátenném, hogy az esetek nagyon-nagyon-nagy részében a zebránál nem állnak meg az autók, ha át akarok kelni az úton, ha pedig átengednek, az tuti Osztrák, vagy valamilyen külföldi rendszámos autó lesz.

Amúgy meglepő, hogy mennyien nem is tudják, hogy zebránál elsőbbséget kell adni. Legtöbben azt hiszik, hogy a zebra csak azért van, mert a gyalogos CSAK OTT keresztezheti az úttestet , ami - mint tudjuk - nem így van egyáltalán, csak a zebra miatt elsőbbsége van bármikor.

Az egész közlekedéskultúránk (autó-bringa-gyalog) a béke segge alatt van, és ezt nem a zebrás dologra értem, hanem úgy anblock.