37135
-
női sofőr, 3 utassal nem vette észre a sorompót...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.08.11. 14:50:10 -
Itt megnézhető. A szintkülönbség, sebesség különbség miatt igen sokan buknak.
Hiába fogom mondani, hogy bukkan. HA 50-nél kicsit bukkan, az 100nál erőset dob...és ha belekormányzol, igen nagyot lehet bukni..
-
1 éve navigátoroskodom.
Más sebességgel történik a pálya felírás, mint a verseny.
+ ha TI vagytok az első páros, akkor TI takarítjátok a pályát...Ilyenkor még nincs felhordás, nincs levágott kanyar..ilyenkor még a "tő"-nél ott lehet a nagy kavics darab, mély árok, stb...
A kicsúszásnak több oka lehet.
Elmért sebesség, nem úgy fog a fék ahogy kell (túlmelegszik, nincs fékhatás), a pilóta kiesett a ritmusból, szarul felírt kanyar (igen, ez is előfordul, hogy egy pl Jobb 3 ami pici befékezéssel 5. padlón bevehető az igazából egy Jobb 4 amit erős fékezéssel 3. nyélgázon, vagy 4.ben kellett volna bevenni...)
Vagy olyan felhordásos, hogy az autó elúszik rajta. Illetve van a pilóta hiba, amit a vezető nézett be. Bevállalta és nem adta ki.
Az itinert a pilóta és a navigátor együttesen írja. -
Halál komolyan. Nem ismerem annyira a rally világát, de mindig is érdekelt ez a jelenség.
Ez van, én egy ilyen ember vagyok, hogy amit nem tudok és érdekel, akkor azt előbb utóbb megkérdezem. Még ha egyesek számára nagyon triviális a dolog. -
VJP #32242 Biztos vagy te ebben? -
Tirion #32241 miden 1000. motorosnál pedig minden 1000. nem megy át
ezen kéne elgondolkozni! a sebesség túllépésről nem is beszélve ugye....,mert vannak hülgyerek autósok akik basszák neki a Vácin,DE mutass nekem egyetlen szabályos motrost....még a youtube-on is a magyar vlogolos motorosok is szarnak a KRESZ-re és 130-al megy a városban....és a balfasz még a netre is felteszi -
-
-
Nyiri #32238 Ez nem motoros különlegesség. Autósok is átmennek piroson. -
Stockbauer33 #32237 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!komolyan nem értem a motorosokat
http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/brutalis-balesetben-halt-meg-egy-fiatal-motoros/8elwfc1 -
Mondjuk a felvétel felkerült a netre, így gyanítható a végeredmény. :) -
Ahhh értem. Köszi! :) -
Gyanítom a párbeszéd miatt. Az utas fékezésre és megállásra bíztatta a másikat, aki viszont nem akart rendőrkézre kerülni, így megegyeztek elrejtőzésben. Szabadabb fordításban a "be vagy b*szva mint a k*rva anyád"-ból sejthető, hogy miért. :D -
mi az isten nyila volt az ott 4:44-től? Nekiment a suzukisnak aztán szó nélkül továbbhajtott, de mi a fenéért ment még vagy majd 4 percig a videó?? -
Szép "vérengzést" rendezett. :) -
NSFW - Not Safe For Watermelons
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.08.08. 13:42:37 -
Stockbauer33 #32230 1.50.Hát ez mit akart a repülővel? :D -
Friss....
-
RealCián #32228 A legidiótább, aki a hátára kötözött gyerekkel nagy sebességgel bebringázik a zebrára.
Ilyenkor 10X annyira oda kellene figyelni. -
Úgy látszik az agyatlanságnak tényleg nincs határa.. gondolok itt az Opel-osra..
-
Stockbauer33 #32226 -
Stockbauer33 #32225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ezt most komolyan kérdezted? -
Mindig is érdekelt a rallynál, hogy miért van ennyi kicsúszás bizonyos kanyarokban. Rossz a navigátor "füzete" vagy nem ír a megváltozott útfelületről? Vagy csak elbízza magát a pilóta, esetleg nem értelmezi megfelelően az elmondottakat? -
De :D -
2:13-nál a finn rallis résznél nem azt hallani hogy "ottvan bazmeg/"? :D -
Elég sok magyar van most benne, pl.:
"- A nyomba! A nyomba! Megint kimentél a nyomból.
- Nem bírok belemenni!
- ...Állj meg, állj meg!... Azt a k* anyját!... Tolass vissza!"
-
memphis1985 #32220
Utoljára szerkesztette: memphis1985, 2017.08.04. 17:18:31 -
Tirion #32219 balfasz pilóta.....minek ment annyira a szélre ahol merem feltételezni hogy 32 féle felefele jövő légáramlat van -
-
-
Amíg ő tudja a KRESZ-t, és jó eséllyel tudja, addig nincs nagy gáz. :D -
+1
villantás és hagy menjen... -
Én azt mondom biztos ami biztos alapon, hogy busszal nem baszakszunk. -
Ahogy meglett a jogsim és elkezdtem kocsival járni melóba (kb. egy időben), naponta 2x mentem el egy négyágú kereszteződésben, ahol a lámpa logikusan, mindig szemben lett zöld, hol erre az útra, hol arra. Viszont stop tábla van két egymás melletti úton, ergo a forgalmi rend a lámpa bedöglése esetén megváltozik. Ezt a kereszteződést még anno kresz tanfolyamon is megemlítette az oktató, innen maradt meg, hogy a lámpa a főnök ha van, és jó is. De amúgy én is a táblákat bámultam pár percig. :D -
Gyanús, hogy nem is találkoztam ilyennel. Nem emlékszem rá.
-
Nyiri #32211 Dettó. Valszeg azért mert itthon nagyon ritka (már ha egyáltalán van) hogy főútvonal kanyarodását jelző táblát megfejeljék lámpával.
De tényleg ott az aranyszabály, hogy mit kell figyelembe venni sorrend helyesen az úton:
Rendőr, Lámpa, Tábla, Útburkolati jelek. -
Nagyon magabiztosan ráklikkeltem a rossz válaszra.
-
Nem baleset, de érdekes.
Na ki mire szavazott ? :D -
-