37135
  • sorler
    Két fiatal halott, egy atomjaira szakadt Audi A8 és az örök kérdés: megéri?

• FrezeR
    Traktor alá szorult egy gépkocsi Aszódnál

• Alien69
    Ráadásul, a cikk azt írja, hogy a rendőrség még vizsgálja a körülményeket. Pedig, egyszerű. Ott a maci sajt a totojának...
  • ximix #32325
    7:24-nél az katonai Urál, sem sok túlélőt hagyott maga után.
    Kíváncsiságból rákerestem és sajnos igen link
    videó
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.08.29. 15:56:18
  • Tuvok #32324
    Itt az ismert kutyás, meg a piros-fehér kéményes kereszteződés is. A csecsen "parlamenti helyettest" meg gyakorlatilag kivégezték..

• Bebut
    Ha nem dobja el, akkor meg meg is tud állni.
  • SimaSuna #32322
    Boldog Szülinapot haver! :D
    Ha gyorsabban jön lehet alá is csúszik...
  • RatBaG #32321
  • SimaSuna #32320
    Új
  • SimaSuna #32319
    Már 3-x4 írtam neki, hogy angolul is feliratozhatná... :/

Próbáltam kifürkészni, de akkor tényleg kritikus az állapota a kislánynak :/
  • Tuvok #32318
    Baccameg, hát ha valakit érdekel, 2:55-nél annyit kihámoztam, hogy a sofőr (1960-as nő Lada Grantával) elvesztette az uralmát a kocsi fölött, bolt teraszának ütközött, ő könnyebb, míg a falnál álló kislány (szül. 2005) súlyos sérüléseket szenvedett, újraélesztették, jelenleg is küzdenek az életéért. :/
  • Tuvok #32317
  • RatBaG #32316
  • RatBaG #32315
    aucs

• Tirion
    1:25-nél kiszállnék és pofánbasznám a nagymamát! az az autó gyök2-vel ment.....és még a maminak állt feljebb,hogy leszarta a kisunoka felügyeletét az anyával együtt
  • Tirion
    igen ez alap! engem is úgy tanítottak a szüleim,hogy ha zöld akkor is nézzek szét és ez úgy bennem van a mai napig,hogy sosem lépek az úttestre szétnézés nélkül.....ellenben a legtöbb fiatal / én 39/ telefont nyomkodva, fejessel, simán lelép mindenféle szétnézés nélkül.....ma már nem tanítják nekik?
  • PetruZ
    Mondjuk ez sok mindent elmond a helyi közlekedés szervezettségéről is... :) Azért nálunk ha felbukkannak ilyen gócpontok, előbb-utóbb megpróbálnak közbeavatkozni valamilyen forgalomszervezési módszerrel.
  • Tuvok #32311
    Igen, van pár visszatérő hely. :D
  • RatBaG #32310
  • RealCián
    Jó rutinos kutyák lehetnek már.. :)
  • PetruZ
    Érdekes, hogy az a bizonyos kereszteződés is mennyiszer szerepel benne, ahol mindig kifutnak a kutyák a csattanásra (10:02-től).
  • RealCián
    Tényleg borzalmas, amit a zebránál művelnek, erre semmiféle felmentés nincs.
    De nézzétek meg a gyalogosokat is, akik a legritkább esetben néznek körbe. Sem a szökdécselő lány, sem a rövid szőke hajú nő nem nézett semerre.
    Ott élnek, tudják, hogy milyen közlekedési állapotok vannak és mégsem néznek körbe.
    Én még akkor is körbenézek, ha zöldet kapok a zebránál.
  • kamionosjoe
    Bécsben is csak felnyomják a kék fényszórót és mindenki elengedi őket, tényleg csak vészhelyzetben kapcsolják be a szirénát. Sokkal élhetőbb is az a város meg lehet nézni.
    Ha egy ember a halálán van attól még nem kell megzavarni a több száz éjszakai műszakost, aki nap közben is pihenni szeretne.
  • Tuvok #32305
    Amit a zebráknál művelnek az már gyakorlatilag terrorizmus..

• Tirion
    kívánok neked sok ilyen ladást a tűzoltó,rendőr vagy mentő elé ami hozzád igyekszik....majd a "ladás" eldönti,hogy kell-e sietniük avagy sem
  • RealCián
    A végén milyen csicska "maffiózó" reklámozza.
  • PetruZ
    Ja, ez a másik.
  • Tuvok #32301
    Át szoktam klikkelni, de egy balesetes, "oktató jellegű" videóban autóba szerelhető, vezetés közben is használható nyerőgépes játékot reklámozni enyhénszólva is kétes..
  • PetruZ
    Jóideje már reklámokat szúrogat be a videók elejére, vagy végére (volt már a közepén is). A YT úgy egy éve vezetett be valami olyasmit, hogy azok a csatornák, amik nem érnek el 10k nézettséget sem, ne tudjanak gombamód szaporodni és hit-n-run módszerrel lenyúlni a reklámpénzekből járó részesedéseket (ezelőtt talán 1k volt a szükséges minimum nézettség).

A mai (700.) részben is van egy nagy repülés 8:04-től, csoda, hogy a fickó épen szállt ki belőle.
  • Tinman #32299
    Tűzoltó: Mindenki tudja mit kell tenni. Én is tudom. De ott abban a helyzetben nem mentem volna át a piroson és nem is húzódtam volna félre, mint nincs hová.

Nem mellesleg rohadtul nem lehetett sietős a tűzoltónak, mert világosan látszik, hogy NEM használt megkülönböztető jelzést! Annyit tett, hogy beállt a roncs mögé majd nyomkodta a dudát. Majd amikor az a sokadik után se mozdult nyomta be a szirénát! Ha valaki életet menteni megy, akkor az minimum megkülönböztető jelzéssel halad és ha látja, hogy kereszteződés van rátolja a szirénát is.

A tűzoltó fasz volt. Szarjon sünt.
  • Tuvok #32298
    Mindig is mondtam, hogy az okostelefonok gödörbe juttatják az emberiséget. Hát tessék.. :D
  • RatBaG #32296
    :DDDDD

• Tirion
    azért ezt most gondold át újra..................persze ne startoljon el,de kötelessége lehúzódni! másodperceken múlhat az emberélet!
  • Tirion
    a videók elején a porsche-s gyerek miafenéket intrózik? és miért számolgatja a lóvét? ennyi pénze van mások bajából?
  • Tuvok #32293
    Engem villogott le éjjel rendőr megállni tilos tábla hatálya alatt, amikor odajött azzal kezdtem, hogy UGYE az nem baj, hogy itt megállni tilos van ?! Mert mondom akkor megyek innen.. Azt mondta hatósági intézkedés során nem számít.
  • Tuvok #32292
    Amikor bekapcsolta a megkülönböztetőt, akkor legkésőbb már illett volna elengednie, senki nem veszi a fejét, ha emiatt belóg a pirosba kicsit. :)
  • Alien69
    Balra beáll a másik elé, és csá.
  • El Gigante
    Szerintem simán le tudott volna húzódni jobbra, még ott a zebra is!
  • Tinman #32289
    Utolsó: A tűzoltó is jó nagy fasz volt ám. Mégis hova a bánatos francba húzódott volna le az a szerencsétlen? Nyilván a pirosba nem hajt bele, én se tenném, lehúzódnék amennyire lehet ééééés ki is derülne, hogy az ott abban a helyzetben k. nem lett volna elég, hiszen nem személyautóról van szó, hanem egy bazi nagy tűzoltó verdáról.
  • Alien69
    Hát ez az. Szégyen gyalázat, ami itt folyik. Amikor párszor ugye nyílvános kivégzést emlegettem, meg hasonló dolgokat, páran megrökönyödtek. Pedig, valszeg Nekem lenne igazam. Pl az ilyeneket gondolkodás nélkül. Semmi bírósági megtévesztő tárgyaáskamuk. Me ze az. Szabadlábon védekezhet egy maffiózó, gyilkos (ráadásul többszörös)...