37135
-
Kúrva eget, ezt még egy kibaszott játékban is átgondolom... Ezért jó hogy egyre több magyar autós is használ már kamerát, nem baleset de centiken múlt. -
Valszeg közterületesek vóttak a 4-s 6-s vonalon, és vissza tartották a bliccelőt. Gondolom, onnan átkerültek a KFC-be.
-
Es ez csak az, ami a mediaban megjelenik:/
Es meg mennyi lehetne, ami csak a szerencsen mulik.
Most hazafele elottem nagy BMW, macisajt, ment volna tovabb, de szerencsere radudaltak keresztbol, nyomott egy satut. Ha nem dudal vagy nem veszi eszre BMW elejet, akkor kicsit csattannak. A BMW-nek valszeg csak az eleje kereszbe; a masik ugy ahogy, de tuti elrantja balra (meg arra is tolja a BMW); es mivel a szabalyos autossal szemben eppen egy biciklis jott, tuti frontalisan elcsapta volna.
Igy meg lett volna a szokasos "evolucio": a total kivulallo biciklis meghal; az atlag autos szarul erzi magat es nincs autoja; a BMW-s meg masnap atul a masik BMW-be. -
kamionosjoe #32646 Újabb gyalogos gázolás, ezúttal Debrecenben, 1 nő meghalt.
Durva egy nap :/ -
Mint minden hanyasban van zoldborso es repakocka, igy minden balesetben is van BMW. -
Mert nem 150 el ment az autó.. Ennyit számít ha valaki felelőtlen, és úgy jön össze, vagy csak nem jön össze.. -
kamionosjoe #32643 Hasonló baleset történt Zuglóban, mint múlt héten Ukrajnában, úgy néz ki itt legalább halálos áldozat nincs. 4 gyalogos sérült. -
A nyergesvontató pótja leakadt... -
AP-762: A végén keményen elintézik a motor rablót... -
gotchaaa #32640 a legjobb, amikor gyorsan letekeri a hangerőt :D -
Tirion #32639 nem volt bekötve....mekkora mákos -
Hát nem tudom, én ezen a videón semmi extrát nem látok. Vagy az a célja, hogy ismét nyihogjunk a BMW-seken? Mert ahhoz képest egész jól kijött belőle, nem sok baja esett... -
övet persze nem kötünk mert az full ciki
-
Pár hete rakták fel a videót, de mintha láttam volna ezt régebben is. Ettől függetlenül még mindig jót röhögök az ipsén, biztos sok orosz "mafia driver" videót nézett azt gondolta ő is kipróbálja mit tud. :D
-
Nyiri #32635 Így lassítva durván fájdalmasnak néz ki -
https://streamable.com/n565y -
Stockbauer33 #32633 1.26
-
-
-
2015 óta megvan, akkor volt 37 ezer. Tökéletesen teszi a dolgát. -
Köszi, jónak tűnik. :)
Prestigio-t vettem idén, harmadik kamerám és ennek van eddig a legrosszabb képe, a hangról nem is beszélve. Többet vártam. -
ASUS RECO Classic Car Cam -
:D
Milyen kamerád van ? -
Nooormááális? még jó hogy nem téblábolt arra senki ( két gyalogos utána éppen ott ment el és egy autó is befordult, igaz már a másik sávot használva ) hülyebarmok.
-
Amikor lezuhansz egy repülővel de azonnal egy másikra raknak és úgy visznek el.
Jobbulást...
lezuhant egy Cessna típusú repülőgép Érsekcsanádon
-
-
Tirion #32623 az amerikaiak nem tudnak vezetni és ez nem vicc -
Ha megnézzük a videókat, abból nem derül ki az igazság. Itt említeném meg, hogy elnézést kérek, a múltkor elragadtattam magamat az ügyben, pedig nem volt igazam! Alyona NEM annyira hibás, sőt! Ugyanis, PetruZ #32587 hsz-ében (youtube link) 03:31-től látszik a lényeg. Egy másik autó lökte a zebrán várakozók közé! Amiről Ő ugye nem tehet, hiszen, Ő még a sárgán hajtott át, valszeg.
A Neki ballról érkező meg nekifutásból ment be az éppen váltó lámpánál.
-
RealCián #32621 Mi van ezzel a kanyarral, hogy ennyire szedi az áldozatait?
Látszólag egy sima hajtűkanyar. -
Stockbauer33 #32620 -
kamionosjoe #32619 Az összes biztosító ezzel foglalkozik, hogy emberi életeket számol ki pénzbeli értékre, úgy hívják a terméket, hogy "életbiztosítás". Nem szép dolog, főleg az áldozatok és a családtagjaik szemszögéből nézve, de biztosan ki lehet azt is számolni mekkora kár okoztt ezzel a balesettel pénzbeli értékben számolva. -
Halálos baleset történt Gödnél – fotók
-
n003 #32617 vajon mennyit ér egy emberi élet az 'elkövető' szempontjából és mennyit a hozzátartozóéból?
azért elgondolkodtató, hogy testőrt fogadtak a kicsi lányuk mellé, de hagyták vezetni annak ellenére, hogy tudták nem jó és nem normális a vezetési stílusa .. miért nem a testőr vezetett? -
Tirion #32616 mekkora nevetséges törvény már??!?! mert az ugye előfordul,hogy megvesztegetnek bírókat-ügyészeket ,de itt meg baszki kajakra törvénybe van foglalva,hogy simán "kifizeted az árát" a bűncselekményednek -
Stockbauer33 #32615 http://www.blikk.hu/galeria/az-m2-esen-tortent-tragedia-megrazo-kepei/elhszhx -
Sajnos akkora médiát kapott a baleset,hogy nincs az az isten,aki kihozná.Főleg,hogy elismerik a bűnösségét.Rezesova is leüli,amit le kell ülnie,akármilyen gazdag...egyébként meg jó tanulópénz a maradék életére.Talán még jóember is lehet. -
Stockbauer33 #32613 Vár6ó volt -
-
Csőlátás, kombinálva a szláv nyomulós stílussal... -
Délután megint volt valami a Szentendrein, most befelé, az aquincumi vasúti híd után. Csak a külső sáv volt zárva, de két törött kocsit is láttam, az egyik elég csúnyán nézett ki, bal első kereke hiányzott, stb..