GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem lehet hátrafele futni?
Tuftok vmi jó warezt ahonnan lehet szedni egyí mûködöképes verziót?
Garcia
Lehet h már volt a kérdés de miért tûnt el a kosárlabda??

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

insp
Na mi van, XBOX-on senki sem mozdult? <#confused>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Köszi, de közben megoldódott!
mila69en
melyik verzió van meg neked NTSC vagy PAL mert ha jól tom akkor eltérnek a kódjaik

nézz körül itt vagy itt vagy esetleg itt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Igazad lehet, mert van kód ami müködik, de az a baj hogy amik nem mennek, minden cheat listában ugyan azok szerepelnek, s nem találtam még olyat ahol más kód lenne. Engem a Fegyvereket elõhozó kód érdelne, de ami nekem van az nem müxik 😞
mila69en
pedig úgy kell akkor valszeg nem jók a kódjaid

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sziasztok!
A cheat kódokat hogyan kell bevinni? ...csak mert hiába nyomogatom végig a gombokat a megadott sorrendbe a játék közben, nem csinál semmit 😞
GamerAdams007
és mér nem enged sehol edzeni?? minden nap azt írja ki, hogy mára eleget edzettél, és mindenhol ezt teszi

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
mért nem elérhetõ a "Saint Mark's Bistro" nevû küldetés (Las Venturas utolsó elõtti)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bocsi, nekem 1bõl mûködött a tv-s dolog.

de jó lenne már valami bumm....

Árat nem tudtok?
én hallotam.és nem csak a SAhoz hanem a 3 és a VC-hez is segít,unigue jump akocsik a csajok minden...én megveszem majd...saturnban és media marktban lehet venni
mila69en
hét én errõ nem halottam, de sztem hülyeség lehet, a neten több infot találok mint 180 oldalon

Sziasztok!
Álítólag megjelent egy könyv ami 180 oldalon tartalmaz hasznos infókat a SA-ról. Hallott róla valaki, érdemes megvenni?
soprano
Üdv!
Valaki tudna adni egy linket ahol találok saját készítésü video-kat a game-rõl??
thx elõre is!

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

mila69en
én ugy emlékszem, h a shool-ok nonstop miután megkapod a térképen piros $ jelek

ttibi
hali!
sivatagnál vagyok és a repülõ sulit csinálom, annál vagyok ahol azal a két szárnyú gépel kell 2 kõr kõzõt forgatni a gépet,de nem sikerült.....
...tudnátok valami segitséget adni elõre is kõsszy

GamerAdams007
mikortól lehet tanulni a Driving School-ban?????
reggel/este? bizonyos küldetés után?

mila69en
van hát ketten is lehet szadúni egyszerre

GamerAdams007
nem megy! ezt nem csak akkor lehet, hogy ha már San Fierrobol is kapok kuldit
csak mert már át tudok menni, és nem tudok semmit csinálni a tvvel

GamerAdams007
kössz, és boccs, hogy türelmetlen voltam

nem.....én leütöttem és úgy is el tudtam kezdeni, ha jól emlékszem valami TV elé kell beállni...asszem.

ez nem chat hogy rögtön válaszolnak haver.

de jó lenne már valami bumm....

GamerAdams007
mi van má'????

GamerAdams007
hogy lehet elkezdeni a driviong schoolban atnulást???
muszaj elcsabitani a csajt???

UNREG
Ritmus, ritmus, ritmus.
Ha az nincs, elveszett ember vagy. 😊)

PS3
Az nem az, amikor csak a be kell nyomni a megfelelõ gombot?

HAli,
tud valaki segíteni? San Andreasban van egy pálya ahol táncolni kell a parton. Az istennek sem tudom megcsinálni, nem tudtok erre valami trükköt???
Kösz!
windrunner
...csak "egy"ps2-vel...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

windrunner
Lan-ban nem lehet vele multizni, csak ps2-vel.Meg kell keresni a Multiplayer ikont, ha megvan asszem 2player nyom egy startot és mehet moka...és ha beszáltok mindketten ugyanabba a kocsiba az 1ikõtök biztos tud lõni...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Halihó!
Mi olyanokat hallottunk a dologról, hogy meg lehet azt tenni, hogy az egyikünk az egyik konzollal vezet, a másik meg az ablakon kilógva lõheti az ellent a másik konzollal.
No ebben tegyetek igazságot....

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Elõször az egyikõtöknél van a konzol, utána a másitkótoknál...
De csak akkor adjátok át az irányítót, ha meghalt a másik....
Vagy van multi része is?
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#confused><#confused><#confused>

mila69en
na ezt nem értem énse mindíg meg valtozik a helye sokáig nekem ott volt ahol az elsõ csajod van, az ajtónál (térképen szív) 1 olyan piros ikont kell keresni 2 emberke van rajt, de azt onnan eltünt<#nemtudom> és meg találtam a 2. városba 1 garázsnál nem tom má hol ha meg találod az ikont a kettes joyon start

hali! nem tudja valaki hogy lehet ketten nyomni a játékot??? sehogy nem tudtam rájönni...<#falbav><#falbav>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

sigmavirus1
De az úgy már nem olyan látványos!😊

Viva La Virus1!!!

mila69en
de ha elkezdesz hátra tolatni kanyar valamelyik irányba akkor simán le akad a pótkocsi😊)és nem is burulsz fel

Skynet
???
Egy az egyben ugyan az az eltünés/feltünés mint a VC-ben...
Elmegy valami mellette hátat fordítasz neki mire visszafordulsz már nincs ott semmi...😊
És az is megmaradt hogy ha beszállunk egy autóba akkor hatalmas százalékban olyan nautók fognak velünk szembe jönni mint amiben ülünk...
sigmavirus1
Lehet kamionra pótkocsit rakni de levenni nem tudtam max felborulni és akkor lejön!😄

Asszem most már nem gurulnak le az autók a kocsiszálítós játgányról, és van egy vontatókocsi aminek a hátulján a kampót be lehet akasztani a több ijárgányba és lehet húzni! Meg a traktorral is meg lehet csinálni ezt!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Lehet hogy kábellel megoldhato, vagynemtom!😛

Viva La Virus1!!!

ttibi
megvan a GTA SA: az én tévémen szines a napaliban meg szürke a kép! és ez gáz!
mert megvettem a NFSU2-tõt és szeretem volna kormályal nyomni! de az én szobámba nem lehet mert fent van az ágyam. és úgy nem lehet, kinti tv-n meg szürke igy nem tok "kormányozni". ez tiszta gáz!

Rincewind
"A kocsik ugyan úgy tûnnek el és jelennek meg az utcákon mint a VC-be?"

Nem, legalabbis nem annyira feltunoen, mint peldaul VC-ben.

"A SA-ben lehet kamionra pótkocsit fel és le akasztani, vagy ezt még mindig nem oldaották meg?"

En nem talalkoztam vele, van viszont potkocsis kamion, sot mitobb kulon kuldetest is felvehetsz, ahol egy szallitmanyt kell adott helyre eljuttatnod potkocsis kamionnal.

"Meg még az lenne a kérdésem hogy itt már lehet kocsikat szállítani utánfutón."

Ilyennel se talalkoztam.
A SA-ben lehet kamionra pótkocsit fel és le akasztani, vagy ezt még mindig nem oldaották meg?Meg még az lenne a kérdésem hogy itt már lehet kocsikat szállítani utánfutón.A kocsik ugyan úgy tûnnek el és jelennek meg az utcákon mint a VC-be?

musha
egy próbát biztos megér...

hiba
Mindenre nem mukodik bele kell tenni a mode selectort amibol lehet valasztani ntsc pal es pal-yfix kzott. kb a gamekg 60-70%a megy vele de van par ami nem.

musha
😊)
jaja, nekem is olyan sz@r volt a régi tévém, hogy hiába ntsc kábel, a világosabb képeknél elkezdett eszeveszetten villogni (így nyomtam végig az FFX-et <#pardon1>)

Sephi
En is. Bar lehet TV is az oka. Anno amikor Ps2-ot vettem csak azert csereltem le a TV-et mert nem birta a NTSC es en nem fogok Kingdom Hearts -ot fekete feheren jaccani 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

2 kérdés:
1. csak los santosban vannak tag-ek?
2. egy parkolóház tetejérõl lefényképeztem egy videokamerás ikont, ilyeneket hol találni még?
király ez a játék...
musha
én még anno próbáltam ilyet Final X-zel, de kurvára nem mûködött (illetve mûködött, csak maradt ntsc). lehet, hogy azóta már van használható, de én is inkább az ntsc kábelt (rgb kábelt) javasolnám.

hiba
NTSCTOPAL YFIX valami ilyesmi konverter progit kell keresned raereszteni az imagere es azt kiirni.

ezutan menni fog paloson az ntsc.