1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#954 Nem tom mi a gondod, nekem sikeredett full skillel... (XboX) -
#953 megnéztem, és cycling skill maximumon van. És egyszerűen nem sikerül, bármennyire is próbálkozom. Ezen kívül minden megvan, csak ez hiányozna a 100%-hoz, úgyhogy bosszantó. Mindegy, már egyébként belefáradtam ebbe, és semmi motivációt nem érzek, hogy továbbpróbálkozzak. -
#952 Köszi, majd ha lesz időm ps-ezni, kipróbálom. Úgy derengett, mintha maxon lenne a bike skillem, de majd megnézem. -
Jissi #951 A halfpipe-okon lévő karikák kivételével mindegyiket el lehet érni sima bunny ugrálással. Előbb nyugodtan kerekezve szedd össze mindegyiket ami a földön van, utána menj a magasak alá és hopp. Ha nem elég magas a bicikli skilled, akkor pattanj rá egyre és keresd meg vele az összes graffitit például, mire megtalálod mindet, garantáltan max lesz a skill. -
#950 Kerekezz sokat, nyomd minnél magasabbra a bicigli skillt ;) -
#949 Hú, gyerekek! A BMX erőpróbával nem bírok. Nektek is nehezen ment, vagy csak nekem? -
bgabor #948 A display optionsban a Frame Limiter mire jó? Persze azt értem, hogy 25 FPS-ben maximalizálja a játék futási sebességét, de miért is jó ez? -
#947 Nembaj, legalább ezt is tudom már hogy van PS2-re is!:) -
#946 Izé, én értettem félre, azt hittem a Hot Coffee modra írtad, hogy nem lehet PS2-n... :) -
#945 Ecsém, eddig csak a Tekken 5 Jinpachija miatt akartam AR cuccot, de ezek után már tutira be fogom szerezni!:DDDD -
#944 Ja:
attól még autókat nem lehet kicserélni benne!:DDD -
#943 Baszki, ez az a mod amiben mutatják ahogy ...ehemm...?:D -
#942 Tévedsz. :)) -
#941 Hát PS2-n kizárt hogy meg lehet csinálni, ellenben X-boxra van mindenféle kütyü meg progik amivel sanszos...bár X téren nem vagyok otthon!:P -
#940 Nem elég nagy a "Lung Capacity"-d, ami a víz alatti levegő visszatartás mértéke, ha a víz alatt elfogy a levegőd, akkor elkezd a HP-d csökkenni...
Valahol csobbanj a tengerbe, és búvárkodj 1 keveset... Esetleg szedd össze a kagylókat, akkor végtelen ideig búvárkodhatsz... ;) -
Boyz #939 Hali nekem Tudna valaki segíteni az amphibius assault küldetést mért nem csinálhatom????
-
#938 Nekem is ez a kedvenc részem. Eddig még egyik sem tudott olyan élményt adni,amiért megpróbálom a 100%-ot. Amúgy már 96%-nál tartok, és pont a legrázósabb rész van hátra: graffitik, fotók, patkók... Huhh, mire ezeken túl leszek!!! -
Guri #937 Sziasztok! Egy kérdésem lenne: Én PC-n játszom a SA-t és meséltem egy XBOX-os ismerősnek, hogy kicseréltem pár járművet a játékban.
Ezt meg lehet tenni konzolon is? Ha igen van valami leírás róla, hogy hogyan?
Előre is köszi a segítséget. -
#936 72 % de simán abbahagytam a siren miatt xDDD Amugy nekem ez a Gta rész tetszett a legjobban. -
#935 Én valamikor a hét elején fejeztem be a főküldetéseket, most pedig a mellékküldetéseket csinálom. 100%-ot akarok elérni. Sikerült már valakinek innen? Most 68%-nál tartok. -
#934 XboX-on csak párszor volt gondom ;) -
#933 Pc szerintem bonyolult az iranyitas PS2 sokal de sokal könyebb volt.. -
#932 Ha már megvan a 3. város, akkor lopj egy tankot a katonai bázisról ;) -
#931 Sziasztok! Közületek valaki próbálta már megcsinálni a rendőrös Vigilante küldetéseket? És olyan is van, akinek sikerült? Állítólag 12 szintet kell megcsinálni, de a 10.-től már k* nehéz, mert valami shotgunnal lőnek rám, és nagyon hamar meghalok.
SEGÍTSETEK, pls! -
#930 Bazzz....
1.) Ez nem a PC verzió topicja.
2.) Ezt én is megmondhattam volna, nekem is nForce alaplapom van. -
#929 Köszönjük hogy megosztottad ezt velünk bár nem hiszem hogy a PS2 ill. X-BOX tulajdonosoknak túl sok problémájuk lett volna ezzel. KONZOLOSOK FÓRUMA ! -
decibel #928 HI all!
HEUREKA!Megvan a Gta San Andreas ujraindulasra a megoldas!
Abban az esetben alkalmazhato akinek nforce os alaplapja van.
Szoval nem videokartya problema volt meg driver,hanem hangkartya!Akinek be van allitva az inditas es helyreallitasnal hogy rendszerhibanal ne induljon egybol ujra a gep hanem kek halal legyen akkor kiir egy olyat hogy:
nvmcp.sys nel all meg a program.Aki nem hiszi rakereshet hogy ez a file a hangkartyadriver hez tartozik.A lenyeg hogy le kell szedni egyszeruen az nvidia.com rol a kulon audio drivert,ami nem setup-os hanem eszkozkezelo bol kell telepiteni.Szoval felrakjatok az uj audio drivert es jo lesz!
Ennyi. -
killah #927 ha előbb szolsz másfél hónappal tuti kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
killah #926 julezz.tagek csak los santosban vannak. -
killah #925 igazad van hesha ki a rákot érdekel hogy ezeknek milyen gépük van. -
killah #924 bálaszoljatokmár vimennék rágyujtani.- -
killah #923 norbu!ez már megoldották los santosban a vidéki küldetéseknél catalina ad egy ilyen küldit, -
killah #922 választ várok bszátokmeg. -
killah #921 szevasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudna valaki segíteni a freefall címűű küldiben.ez las venturasban kapod és a maffia adja a calligula casinóban. hogy lehet egyszerűbben elkapni azt a k*rva repülőt. -
#920 Multi? Konzolon?
Én csak a Hot Coffe mod-ot tudom XboX-ra :D
hot_coffee_v2_xbox.zip -
kiskezdo #919 Szeva mindenkinek!
Honnan a ... ból tom letölteni a multit a san hoz?
-
#918 Én a honosítást várom már !!
Elég régóta. -
mohuska #917 csinálni, csinálni, csinálni........amíg nem sikerül.nekem is kb csak 5-szörre sikerült. -
#916 sztem olyan nincs, hogy rendőrők eltünnek esetleg lőd le mindet
ilyen van
Magasabb körözöttségi szint: R1, R1, Kör, R2, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra
Alacsonyabb körözöttségi szint: R1, R1, Kör, R2, Fel, Le, Fel, Le, Fel, Le
de a #869-es h.sz.-ben vannak oldalak belinkelve ott találsz mindenféle csalást
-
#915 Sziasztok
tud valaki ps2-re csalást?
én a zsaruk eltűnnek-re gondolok
köszi