GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A cheat kódokat hogyan kell bevinni? ...csak mert hiába nyomogatom végig a gombokat a megadott sorrendbe a játék közben, nem csinál semmit 😞
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
de jó lenne már valami bumm....
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Álítólag megjelent egy könyv ami 180 oldalon tartalmaz hasznos infókat a SA-ról. Hallott róla valaki, érdemes megvenni?
Valaki tudna adni egy linket ahol találok saját készítésü video-kat a game-rõl??
thx elõre is!
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
sivatagnál vagyok és a repülõ sulit csinálom, annál vagyok ahol azal a két szárnyú gépel kell 2 kõr kõzõt forgatni a gépet,de nem sikerült.....
...tudnátok valami segitséget adni elõre is kõsszy
reggel/este? bizonyos küldetés után?
csak mert már át tudok menni, és nem tudok semmit csinálni a tvvel
ez nem chat hogy rögtön válaszolnak haver.
de jó lenne már valami bumm....
muszaj elcsabitani a csajt???
tud valaki segíteni? San Andreasban van egy pálya ahol táncolni kell a parton. Az istennek sem tudom megcsinálni, nem tudtok erre valami trükköt???
Kösz!
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Mi olyanokat hallottunk a dologról, hogy meg lehet azt tenni, hogy az egyikünk az egyik konzollal vezet, a másik meg az ablakon kilógva lõheti az ellent a másik konzollal.
No ebben tegyetek igazságot....
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
De csak akkor adjátok át az irányítót, ha meghalt a másik....
Vagy van multi része is?
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Egy az egyben ugyan az az eltünés/feltünés mint a VC-ben...
Elmegy valami mellette hátat fordítasz neki mire visszafordulsz már nincs ott semmi...😊
És az is megmaradt hogy ha beszállunk egy autóba akkor hatalmas százalékban olyan nautók fognak velünk szembe jönni mint amiben ülünk...
Asszem most már nem gurulnak le az autók a kocsiszálítós játgányról, és van egy vontatókocsi aminek a hátulján a kampót be lehet akasztani a több ijárgányba és lehet húzni! Meg a traktorral is meg lehet csinálni ezt!
Viva La Virus1!!!
mert megvettem a NFSU2-tõt és szeretem volna kormályal nyomni! de az én szobámba nem lehet mert fent van az ágyam. és úgy nem lehet, kinti tv-n meg szürke igy nem tok "kormányozni". ez tiszta gáz!
Nem, legalabbis nem annyira feltunoen, mint peldaul VC-ben.
"A SA-ben lehet kamionra pótkocsit fel és le akasztani, vagy ezt még mindig nem oldaották meg?"
En nem talalkoztam vele, van viszont potkocsis kamion, sot mitobb kulon kuldetest is felvehetsz, ahol egy szallitmanyt kell adott helyre eljuttatnod potkocsis kamionnal.
"Meg még az lenne a kérdésem hogy itt már lehet kocsikat szállítani utánfutón."
Ilyennel se talalkoztam.
jaja, nekem is olyan sz@r volt a régi tévém, hogy hiába ntsc kábel, a világosabb képeknél elkezdett eszeveszetten villogni (így nyomtam végig az FFX-et <#pardon1>#pardon1>)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. csak los santosban vannak tag-ek?
2. egy parkolóház tetejérõl lefényképeztem egy videokamerás ikont, ilyeneket hol találni még?
király ez a játék...