GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna valaki segíteni a freefall címûû küldiben.ez las venturasban kapod és a maffia adja a calligula casinóban. hogy lehet egyszerûbben elkapni azt a k*rva repülõt.
Én csak a Hot Coffe mod-ot tudom XboX-ra :D
hot_coffee_v2_xbox.zip
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Honnan a ... ból tom letölteni a multit a san hoz?
<#help>#help>
de jó lenne már valami bumm....
ilyen van
Magasabb körözöttségi szint: R1, R1, Kör, R2, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra
Alacsonyabb körözöttségi szint: R1, R1, Kör, R2, Fel, Le, Fel, Le, Fel, Le
de a #869-es h.sz.-ben vannak oldalak belinkelve ott találsz mindenféle csalást
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
tud valaki ps2-re csalást?
én a zsaruk eltûnnek-re gondolok
köszi
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Itt van egy pár:D
(\\/) (O.o) ()_() This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
http://vwclubsopron.hu
1., még nem játszotta végig senki
2., ki az a hülye, aki ír 100 oldalt egy ilyen rohadt hosszú játékról?!
pedig tényleg jó lenne
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
nem tudjátok hol találok komplett végigjátszást? Mindenhol csak 60-70%-t találtam.
KÖsz!
Mindegyik gombám piros és nem zöld Vegasba.Nos akkor mi a gond pedig küldetés nincs.Segíts...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
de jó lenne már valami bumm....
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
olyan nincs, csak property, ami ingatlan (birtok, vagyon stb.) :)
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Én már meg csináltam nagy nehezen Z-drága küldetéseit.Most vennék szívesen kaszinót Vegasba,de nem engedi valami properlety kell.AZ meg mi?
Mit kell teljesíteni ahhoz,hogy újra küldetések legyenek?Iskolákból párat megcsináltam és a versenybõl is.Valaki tudja?
Kösz elõre is...
Nincs meg a SA? -Vedd meg!!
A játékról írjatok ne a gépeitekrõl,fogaskerékagyú barmok!!!!!!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Hát vártuk, megérkezett.Én is fölraktam és egy 10-15 vagy max 20 percnyi játék után úgy kifagyott a windowsom,mint a csuda!Nem is kékhalál hanem reset!Na ez miért is van és töprengtem, visszavettem a procim órajelét, a memóriát és semmi.Ugynúgy kifagy. Mondta egy ismerõsöm,h neki is ugyanez a probléma volt majd fölrakta újra az nvidia audiodriverét és akkor okés lesz.Hát nem lett.Nem volt valakinek hasonló gondja és esetleg olvasott róla,h hogyan lehet megoldani?Nekem Athlon64 3000+, Gigabyte alapdeszka, van Windows Xp64 Professionállal. Ha valakinek hasonló gondja van, akkor kérem írjon.
Köszi
BaF.hu P@gi _BL_
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A grafikárol roviden annyit hogy én ennel tobbet vartam. X tudásához kepest sztem semmit nem pakoltak rá pluszba a grafikara, siman atportoltak ps2-rol azt annyi.
Kabelpoznak vezetekei, az autok korvanala bizonyos szogbol nezve olyan szinten recés hogy az mar faj. Mikor vice megjelent pc-re és x-re, még nem volt konzolom.
Ha annak gyengebb grafikaja volt mint a most kijott SA-nak akkor jobb is hogy nem neztem meg. SA pc-re megeri az arat de X-re semmikepp sztem.