1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#994 mármint végigjátszást? -
#993 Helló!
Nem tud valaki magyar leírás a játékhoz? -
zutyu #992 Nos azt hiszem már Én is túl vagyok rajta,bár nem vagyok benne biztos.Szóval Akkor Önmagától nem lehet ráakadni sehol a pályákon?
Na mindegy köszi azért..
-
#991 Az ejtőernyőt meg asszem megkapod egy repülős mission után,ami szerintem közepesen geci mission, nehézségileg. Egy superbike motorral kell egy teherszállító gép gyomrába bejutnod, de úgy hogy a gép közben fel akar szállni...Közben a genfszterek dobozokat hajigálnak rád. Szerintem ez a legnehezebb része a küldetésnek. Ha benntvagy a gépben mindenkit le kell gyilkolnod, persze lőfegyvert azt nem használhatsz, mert akkor robban a gép. Ha mindenkit leöltél, akkor az egyik embertől el tudod venni az ejtőernyőt amivel ki tudsz ugrani a gépből. Ugráskor aktiválnod kell a távirányítós detonátorral a bombát amitől felrobban a gép.- amikor te már a levegőben vagy, tehát kiugrottál a gépbből- és utána kurva gyorsan kinyitni az ernyőt. Ha mindent jól csinálsz akkor van Mission Passed. :)
Ha túl hamar nyitod felrobbansz te is a géppel, ha túl későn, akkor lezuhansz...
Na ezután a küldetés után volt nekem mindig elérhető az ejtőernyő.
-
#990 bocs 13 hónapja kb. már számolni se tudok...
A hivatalos verzió előtt már kb. egy hónappal megvolt warezban. -
zutyu #989 Hogy volt Neked meg olyan korán??Én csak úgy tom Szeptemben jött hozzánk a játék.
Én a gyűjtőgetést a végére hagyom azzal is ellehet szórakozni.
Nem tudod merre találok ejtőernyőt?Én már elfelejtettem ,hol szedtem össze. -
#988 Én 16 hónapja nyomom de csak most szeptember végén sikerült végigvinni a fő küldetéseket. most a mellékmissionokat nyomom. Supply line meg ilyenek... -
zutyu #987 Vágom.
Az a másik amikor tényleg két hónapig hozzá se nyúltam.Már október óta nyomom.
Annál a küldetésnél majdnem eltörtem a joyt.
nagyon gáz.
Öszinte részvétem... -
#986 Supply line- Az egyik leggecibb küldetés, a zero boltjának a tetjén kell a játékrepcsiket szétlőni (air rapid asszem) küldetés UTÁN követkető küldetés tehát a második Zero-s mission.
Elég durva. Egy játékrepülővel kell 5 futárt likvidálni de nem elég a Fuel!!! egyszer sikerült mindet kinyirni de visszatérni Zero boltjának a tetejére végképp nincs elég nafta!!
Próbálkoztam úgyis hogy rászállok a villamosra de nem sikerül...
-
zutyu #985 Köszi .Szinte éreztem.Már egyideje bénáztam vele.Ekkor tegnap besétáll az egyik munkatársam aki PC-n nyomja és rá világított a problémámra.Így amikor haza értem már tudtam ,hogy az a bűvős R3-as lesz a megoldás.Persze már megcsináltam a sulit,de éreztem hogy ma itt is választ kapok.,mivel két hónapja tépem a szám.Na mindegy,azért tényleg
AMA Supply line micsoda?Hogy felkészült legyek. -
#984 Én amúgy még mindig a supply line-al szopok de két hete már nem vettem elő a játékot. Nem merem... -
#983 A gép azért fullad le, mert amikor felszállsz nem nyomsz R3at!! Azt muszály mert különben nem zárja be a kerekeket és akkor egy bizonyos magasságnál lefullad a repcsid.
-
#982 Pedig meg lehet. Az nekem viszonylag könnyen sikerült. Annyi az egész hogy belső nézetből csináltam, tehát a gépet nem látod csak a tájat, mintha bennt ülnél a gépbe és néznél kifele. az r meg l 2 vagy 3 nem tudom most pontosan melyik segít kanyarodni, az is sokat segít, de csak 1 irányba kell kanyarodnod mert vagy az óramutató járásával megegyezően mész vagy fordítva. összevissza nem lehet. kis gyakorlás és akkor sikerül. Az utána lévő amúgy még gecibb mert akkor ugyanezt kell megcsinálnod csak utána le is kell szálnod!! Elég szopacs azis de nekem sikerült azis.
Sok sikert!
-
zutyu #981 Egyszerűen nem bírom megcsinálni a repülős suli egyik feladatát.
Az amikor azzal a roncs lefullados géppel kell felszállni egy adott magaságba és aztán egy kört kell tenni a coronákon át.NEM BÍROM.
Valaki valami ötlet?hiába minden trükk.
Kérlek segítssssss -
#980 Zutyu: próbálkozok csak már fogyóban a készpénzem új controlerre!
-
zutyu #979 Akkor ötlet,hol probálkozzak??Néztem de semmi hasonló. -
Norbi7 #978 Hopp, nem ezt akartam. ( egyébként van a borítóban fantázia) -
Norbi7 #977 -
mohuska #976 -
#975 Ez GTA SAs topik erre itt nemigazán kapsz segítséget.
Viszont ha valaki tudja hogyan kell megcsinálni ezt a ringyó supply line mission-t akkor segítsen PLEASE! -
zutyu #974
Nem tud valaki SHREK2 -játékban segíteni???PS2-re!!
Köszönöm előre is... -
zutyu #973
-
zutyu #972 tyler82!!
Zero küldetése elég szopatos. Itt volt,hogy hónapokra elraktam a játékot,mert már széttörtem a joyt.
Kitartás, kitartás és főleg kitartás.Egyik reggel elő vettem(igaz már előtte ismét szívatott),de nagy nehezen sikerült. -
#971 Nekem az első sikerült kb 15.re
csak ezzel a supply line-al szopok!! -
#970 Nekem még Zero első küldije se sikeredett soha... :( -
#969 Ez a supply line még mindig nem akar sikerülni...Valaki segítsen HELP Please!! -
#968 Az utána következő Zero-s küldetés (supply line) vagy mi is elég durva. Egy játékrepülővel kell 5 futárt likvidálni de nem elég a Fuel!!! egyszer sikerült mindet kinyirni de visszatérni Zero boltjának a tetejére végképp nincs elég nafta!!
Próbálkoztam úgyis hogy rászállok a villamosra de nem sikerül...
Valaki megcsinálta ezt??? -
Norbi7 #967 Gratula! -
#966 Na ez is megvan!
A dolog nyitja az, hogy nem a repcsikre kell igazából ráálni, hanem az antenna lófaszokra. Nem szabad a látóterükből kimozdulni, és ha valami oda bekerül akkor lőni mint a disznó!!
Nekem így sikerült. -
#965 nappal menj oda. én először éjjel mentem, gondoltam is milyen keci nehéz egy küldetés, nem is látom a heli-ket, buktam is persze. de nem olyan nehéz az sem, csak gyakorold -
#964 Nekem is sikerült végre.
De azt hittem van még mission ezután. De látom nincs...
Most a zero boltjának a tetején próbálkozok a játékrepülök szétlövésével. Eddig nem sok sikerrel...ha jól vettem ki akkor az a feladat hogy a játékrepülőktől kell megvédeni azokat az átjátszó biszbaszokat antennákat vagy mi??? De hát nem lehet 1 szerűen...Vagy csak én vagyok a béna????
vki adjon tanácsot ha tud.
köszi. -
#963 nekem elsőre sikerült, és még könnyűnek is tűnt. nem értettem, miért ilyen könnyű az uccsó pálya, de akkor már látom, hogy mégsem az -
#962 Igen a tüzet tényleg nehéz eloltani.
De nem ez a gondom, hanem hogy utána Sweet et elkapjam a tűzoltókocsiról, utána meg lelőjjem a zsernyákokat a létra végéről! Az egyiket sikerült.
Ezt kell csinálni nem?? -
Norbi7 #961 Helló! Szerencsére nekem másodjára sikerült, de az életcsík már villogott, azaz éppen hogy megvolt. Nekem egyedül kifelejövetnél volt bajom a tűzzel+sötét+lőnek rám. Hogyha megcsinálod a tűzoltó küldetéseket akkor tűzálló leszel, de szerintem ez még nehezebb mint a küldetés. Én nem oltottam a tüzet hanem átszaladtam rajta, mivel volt olyan tűz amit egyszerüen nem tudtam eloltani. Próbálkozz, biztos sikerülni fog! -
#960 Ez az End of the line küldetés baszott nehéz!!
Ellopom a rendőrségi tankot és betörök a falon át big Smoke narkólaborjába. Eddig OK. végigmegyek az emeleteken és leölök mindenkit. Ok. Megölöm Big Smoke-ot. Ok. Végigverekszem magam visszafelé az emeleteken úgy, hogy közben halomra ölök mindenkit de a tüzet is oltsam hogy ne égjek meg meg a termoszemüveget is használjam, mert különben nem látok lófaszt se!! Ok.
Utána a száguldó tűzoltóautó létrájáról szedjem le Sweet-wt. Ok. De utána még Lőjjem le a két zsarut a tűzoltókocsi létráján??
Kész lehetetlenség, mert az egyik még csakcsak megvan, de a mésik sehogyse akar lehullani!! Közben jönnek az ellenséges gang memberek meg pár zsernyák pluszba kocsival.
Sikerült ez valakinek?? (persze kód nálkül) -
#959 Na sikerült!!
Végre. -
#958 HELP!
Valaki mondja már meg hogy a Vertical bird misszióban hogyan kell letenni a gépet! R3at benyomom? De akkor nem marad egy helyben!! Pedig úgy kéne lennie.
Nem tuzdok leszállni mert hirtelen kapok egy 4es vagy 5ös körözöttségi szintet aztán leszednek rakétával mint a szart!!
=red help! -
#957 Meg az autószalon is asett. Tudja vki hogy az autósexpotrttal hogyan lehet sok lét csinálni??
Előre is kössz.
Tyler -
#956 Hi!
Az autós és a repülős sulik megvannak, a motorosba meg a hajósba bele se néztem, de az nem szükséges ahhoz hogy továbbhaladjak a FŐ küldetések mentén nem?? Én a megnyerést akarom már látni, a záróvideót! Arra hajtok.
Más: Hogyan lesz a kaszinó asett? Mert a térképen ott a dollárjel (a négy sárkány) de ha bemegyek nem találom a lét! eddig csak a sivatagi reptéren tudok lét felvenni! :(
Amúgy a JetPack-el kurva jó közlekedni és a legnehezebb-főleg repülős, helikopteres- küldetések is lazán kivitelezhetőek vele.
-
#955 Vannak olyan gyűrűk, amiket sehyogy nem tudok elérni, pl. ilyen a betonba mélyített ugrató fölötti.
Az NRG-500-nál éreztem, hogymeglehet csinálni, ott csak az idő volt a gátló, csak amiatt kellett többször nekifutnom. Itt viszont lenne elég időm, de nem vagyok képes megérinteni kb. 3 gyűrűt... De mindegy, nem is idegesítem magam ezen, mert így is 99%-ra megvan. Jó lenne, ha 100-on lenne, de mint mondtam, nincs hozzá türelmem a továbbiakban, hogy megcsinájam ezt az egy küldit... Sajna:(