GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wave>
Nem tud valaki SHREK2 -játékban segíteni???PS2-re!!<#help><#help><#help>
<#integet2>

Köszönöm elõre is...<#csodalk>

<#violent><#violent>

<#taps>

tyler82!!

Zero küldetése elég szopatos. Itt volt,hogy hónapokra elraktam a játékot,mert már széttörtem a joyt.
Kitartás, kitartás és fõleg kitartás.Egyik reggel elõ vettem(igaz már elõtte ismét szívatott),de nagy nehezen sikerült.

tyler82
Nekem az elsõ sikerült kb 15.re
csak ezzel a supply line-al szopok!!

A smooth sea never made a skillfull sailor

PLaci
Nekem még Zero elsõ küldije se sikeredett soha... 😞

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

tyler82
Ez a supply line még mindig nem akar sikerülni...Valaki segítsen HELP Please!!

tyler82
Az utána következõ Zero-s küldetés (supply line) vagy mi is elég durva. Egy játékrepülõvel kell 5 futárt likvidálni de nem elég a Fuel!!! egyszer sikerült mindet kinyirni de visszatérni Zero boltjának a tetejére végképp nincs elég nafta!!
Próbálkoztam úgyis hogy rászállok a villamosra de nem sikerül...

Valaki megcsinálta ezt???

Gratula!

tyler82
Na ez is megvan!
A dolog nyitja az, hogy nem a repcsikre kell igazából ráálni, hanem az antenna lófaszokra. Nem szabad a látóterükbõl kimozdulni, és ha valami oda bekerül akkor lõni mint a disznó!!
Nekem így sikerült.<#vigyor4><#gun><#violent><#bee1>

eightmiles
nappal menj oda. én elõször éjjel mentem, gondoltam is milyen keci nehéz egy küldetés, nem is látom a heli-ket, buktam is persze. de nem olyan nehéz az sem, csak gyakorold

tyler82
Nekem is sikerült végre.
De azt hittem van még mission ezután. De látom nincs...
Most a zero boltjának a tetején próbálkozok a játékrepülök szétlövésével. Eddig nem sok sikerrel...ha jól vettem ki akkor az a feladat hogy a játékrepülõktõl kell megvédeni azokat az átjátszó biszbaszokat antennákat vagy mi??? De hát nem lehet 1 szerûen...Vagy csak én vagyok a béna????
vki adjon tanácsot ha tud.
köszi.

eightmiles
nekem elsõre sikerült, és még könnyûnek is tûnt. nem értettem, miért ilyen könnyû az uccsó pálya, de akkor már látom, hogy mégsem az

tyler82
Igen a tüzet tényleg nehéz eloltani.
De nem ez a gondom, hanem hogy utána Sweet et elkapjam a tûzoltókocsiról, utána meg lelõjjem a zsernyákokat a létra végérõl! Az egyiket sikerült.
Ezt kell csinálni nem??

Helló! Szerencsére nekem másodjára sikerült, de az életcsík már villogott, azaz éppen hogy megvolt. Nekem egyedül kifelejövetnél volt bajom a tûzzel+sötét+lõnek rám. Hogyha megcsinálod a tûzoltó küldetéseket akkor tûzálló leszel, de szerintem ez még nehezebb mint a küldetés. Én nem oltottam a tüzet hanem átszaladtam rajta, mivel volt olyan tûz amit egyszerüen nem tudtam eloltani. Próbálkozz, biztos sikerülni fog!

tyler82
Ez az End of the line küldetés baszott nehéz!!
Ellopom a rendõrségi tankot és betörök a falon át big Smoke narkólaborjába. Eddig OK. végigmegyek az emeleteken és leölök mindenkit. Ok. Megölöm Big Smoke-ot. Ok. Végigverekszem magam visszafelé az emeleteken úgy, hogy közben halomra ölök mindenkit de a tüzet is oltsam hogy ne égjek meg meg a termoszemüveget is használjam, mert különben nem látok lófaszt se!! Ok.
Utána a száguldó tûzoltóautó létrájáról szedjem le Sweet-wt. Ok. De utána még Lõjjem le a két zsarut a tûzoltókocsi létráján??
Kész lehetetlenség, mert az egyik még csakcsak megvan, de a mésik sehogyse akar lehullani!! Közben jönnek az ellenséges gang memberek meg pár zsernyák pluszba kocsival.

Sikerült ez valakinek?? (persze kód nálkül)

tyler82
Na sikerült!!
Végre.<#wow2><#hawaii><#bee1><#nyes><#nevetes1><#papakacsint>

tyler82
HELP!
Valaki mondja már meg hogy a Vertical bird misszióban hogyan kell letenni a gépet! R3at benyomom? De akkor nem marad egy helyben!! Pedig úgy kéne lennie.
Nem tuzdok leszállni mert hirtelen kapok egy 4es vagy 5ös körözöttségi szintet aztán leszednek rakétával mint a szart!!<#schmoll2><#rinya>
=red help!

tyler82
Meg az autószalon is asett. Tudja vki hogy az autósexpotrttal hogyan lehet sok lét csinálni??

Elõre is kössz.

Tyler

tyler82
Hi!
Az autós és a repülõs sulik megvannak, a motorosba meg a hajósba bele se néztem, de az nem szükséges ahhoz hogy továbbhaladjak a FÕ küldetések mentén nem?? Én a megnyerést akarom már látni, a záróvideót! Arra hajtok.
Más: Hogyan lesz a kaszinó asett? Mert a térképen ott a dollárjel (a négy sárkány) de ha bemegyek nem találom a lét! eddig csak a sivatagi reptéren tudok lét felvenni! 😞
Amúgy a JetPack-el kurva jó közlekedni és a legnehezebb-fõleg repülõs, helikopteres- küldetések is lazán kivitelezhetõek vele.

admi
Vannak olyan gyûrûk, amiket sehyogy nem tudok elérni, pl. ilyen a betonba mélyített ugrató fölötti.

Az NRG-500-nál éreztem, hogymeglehet csinálni, ott csak az idõ volt a gátló, csak amiatt kellett többször nekifutnom. Itt viszont lenne elég idõm, de nem vagyok képes megérinteni kb. 3 gyûrût... De mindegy, nem is idegesítem magam ezen, mert így is 99%-ra megvan. Jó lenne, ha 100-on lenne, de mint mondtam, nincs hozzá türelmem a továbbiakban, hogy megcsinájam ezt az egy küldit... Sajna😞

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

PLaci
Nem tom mi a gondod, nekem sikeredett full skillel... (XboX)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

admi
megnéztem, és cycling skill maximumon van. És egyszerûen nem sikerül, bármennyire is próbálkozom. Ezen kívül minden megvan, csak ez hiányozna a 100%-hoz, úgyhogy bosszantó. Mindegy, már egyébként belefáradtam ebbe, és semmi motivációt nem érzek, hogy továbbpróbálkozzak.

admi
Köszi, majd ha lesz idõm ps-ezni, kipróbálom. Úgy derengett, mintha maxon lenne a bike skillem, de majd megnézem.

A halfpipe-okon lévõ karikák kivételével mindegyiket el lehet érni sima bunny ugrálással. Elõbb nyugodtan kerekezve szedd össze mindegyiket ami a földön van, utána menj a magasak alá és hopp. Ha nem elég magas a bicikli skilled, akkor pattanj rá egyre és keresd meg vele az összes graffitit például, mire megtalálod mindet, garantáltan max lesz a skill.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

PLaci
Kerekezz sokat, nyomd minnél magasabbra a bicigli skillt 😉

admi
Hú, gyerekek! A BMX erõpróbával nem bírok. Nektek is nehezen ment, vagy csak nekem?

A display optionsban a Frame Limiter mire jó? Persze azt értem, hogy 25 FPS-ben maximalizálja a játék futási sebességét, de miért is jó ez?

sigmavirus9
Nembaj, legalább ezt is tudom már hogy van PS2-re is!😊
UNREG
Izé, én értettem félre, azt hittem a Hot Coffee modra írtad, hogy nem lehet PS2-n... 😊

sigmavirus9
Ecsém, eddig csak a Tekken 5 Jinpachija miatt akartam AR cuccot, de ezek után már tutira be fogom szerezni!😄DDD
sigmavirus9
Ja:
attól még autókat nem lehet kicserélni benne!😄DD
sigmavirus9
Baszki, ez az a mod amiben mutatják ahogy ...ehemm...?😄
UNREG
Tévedsz. 😊)

sigmavirus9
Hát PS2-n kizárt hogy meg lehet csinálni, ellenben X-boxra van mindenféle kütyü meg progik amivel sanszos...bár X téren nem vagyok otthon!😛
PLaci
Nem elég nagy a "Lung Capacity"-d, ami a víz alatti levegõ visszatartás mértéke, ha a víz alatt elfogy a levegõd, akkor elkezd a HP-d csökkenni...
Valahol csobbanj a tengerbe, és búvárkodj 1 keveset... Esetleg szedd össze a kagylókat, akkor végtelen ideig búvárkodhatsz... 😉

Hali nekem Tudna valaki segíteni az amphibius assault küldetést mért nem csinálhatom????
admi
Nekem is ez a kedvenc részem. Eddig még egyik sem tudott olyan élményt adni,amiért megpróbálom a 100%-ot. Amúgy már 96%-nál tartok, és pont a legrázósabb rész van hátra: graffitik, fotók, patkók... Huhh, mire ezeken túl leszek!!!

Sziasztok! Egy kérdésem lenne: Én PC-n játszom a SA-t és meséltem egy XBOX-os ismerõsnek, hogy kicseréltem pár jármûvet a játékban.
Ezt meg lehet tenni konzolon is? Ha igen van valami leírás róla, hogy hogyan?
Elõre is köszi a segítséget.

bokunoyume
72 % de simán abbahagytam a siren miatt xDDD Amugy nekem ez a Gta rész tetszett a legjobban.

Az élet egyenes út a halál felé...

admi
Én valamikor a hét elején fejeztem be a fõküldetéseket, most pedig a mellékküldetéseket csinálom. 100%-ot akarok elérni. Sikerült már valakinek innen? Most 68%-nál tartok.

PLaci
XboX-on csak párszor volt gondom 😉

Don Laguna
Pc szerintem bonyolult az iranyitas PS2 sokal de sokal könyebb volt..

Az elte egy nagy játék!

PLaci
Ha már megvan a 3. város, akkor lopj egy tankot a katonai bázisról 😉

admi
Sziasztok! Közületek valaki próbálta már megcsinálni a rendõrös Vigilante küldetéseket? És olyan is van, akinek sikerült? Állítólag 12 szintet kell megcsinálni, de a 10.-tõl már k* nehéz, mert valami shotgunnal lõnek rám, és nagyon hamar meghalok.

SEGÍTSETEK, pls!

PLaci
Bazzz....
1.) Ez nem a PC verzió topicja.
2.) Ezt én is megmondhattam volna, nekem is nForce alaplapom van.

Luiprima
Köszönjük hogy megosztottad ezt velünk bár nem hiszem hogy a PS2 ill. X-BOX tulajdonosoknak túl sok problémájuk lett volna ezzel. KONZOLOSOK FÓRUMA !

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

HI all!
HEUREKA!Megvan a Gta San Andreas ujraindulasra a megoldas!
Abban az esetben alkalmazhato akinek nforce os alaplapja van.
Szoval nem videokartya problema volt meg driver,hanem hangkartya!Akinek be van allitva az inditas es helyreallitasnal hogy rendszerhibanal ne induljon egybol ujra a gep hanem kek halal legyen akkor kiir egy olyat hogy:
nvmcp.sys nel all meg a program.Aki nem hiszi rakereshet hogy ez a file a hangkartyadriver hez tartozik.A lenyeg hogy le kell szedni egyszeruen az nvidia.com rol a kulon audio drivert,ami nem setup-os hanem eszkozkezelo bol kell telepiteni.Szoval felrakjatok az uj audio drivert es jo lesz!
Ennyi.
ha elõbb szolsz másfél hónappal tuti kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor1><#hawaii><#felkialtas><#vigyor2>
julezz.tagek csak los santosban vannak.
igazad van hesha ki a rákot érdekel hogy ezeknek milyen gépük van.<#falbav>