1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • maruzst24
    Tyler:van a gépedben valami hűtőventilátor??
  • tyler82
    Még mindig nem bírom a supply line küldetést megcsinálni!!
    Valaki mondja már el legyen szíves PONTOSAN hogyan is csinálta!!!
    Már megőrülök...
  • tyler82
    Én bő egy hónapot játszottam vele aktívan. napi 8-10óra. összesen már egy éve.
    semmi baja az olvasófejemnek.Verbára van kikarcolva.
  • maruzst24
    Nektek vinyóról megy a GTA3?Mert állítólag kinyírja egy hónap alatt a ps2 olvasófejét.Tapasztalatok?
  • zutyu
    Egy év 1 hónap és végeztem vele.Igaz nem játszottam non-stop de azért fordítottam Rá heti pár órát.Ende.Finitó.....
  • MacrosTheBlack
    A motorozás elég könnyű, egyből padlógázzal indítasz, a gyalogosokkal nem kell foglalkozni, átmész rajtuk, a repülőt meg úgy kell megközelíteni, hogy a repkedő hordók mellett nyomulsz, majd a végén fordulsz rá a rámpára mikor már ottvagy közvetlen előtte.
  • MacrosTheBlack
    OG Loc. :)
  • MacrosTheBlack
    Nem kell száguldozni 1000-rel, csak ne maradj le túlságosan, mert akkor elszalasztod és vége. Követni kell, ha nem sikerül leszedni útjözben, majd a végén megvár a haverjaival és ott is leszedheted. A lényeg hogy ne hagyd nagyon lelépni.
  • MacrosTheBlack
    Felesleges vinni bárkit is, csak elédállnak, elállják a kilátást, meg lelövetik magukat. :)
  • MacrosTheBlack
    Rá kell célozni mintha lőnél és a "group control forward" (vagy back) gombot megnyomod.
  • tyler82
    Az melyik küldetés pontosan?
    A címét mondd a missionak!

• mouse0001
    Én nem tudom megölni a Freddyt mert mindig felborulok a motorral .
    Aki tud segteni azt kérem írja le.
    előre is köszi.
  • mohuska
    jah de így 7 embert is össze tudsz szedni.....
    azt uzsgyi a lilákhoz bandaháborúzni.....
    így könnyű területet foglalni...asszem

ez konzolos fórum úgy h játékosok fóruma ember, ott a helyed!!
  • Zozo76
    Hat ez mondjuk konzolos forum, ugyhogy nem igen kell driverrel szarakodni :).
  • tpisti24
    Sziasztok! Miért van az, hogy játszom a San Andreassal és egyzsercsak újraindul a gép? Nem azért mert másik Driver kell rá? Ha igen akkor melyik?
    Leccives válaszoljatok!
  • tyler82
    De rá tudod. célozz rá automata célzással de ne öld meg hanem felfelét nyomj az irányítón. akkor CJ elkezd valamit pofázni. (többször nyomkodd) aztán már csatlakozott is hozzánk. így lehet bandát toborozni. és mindenhová követnek. Megszerzed így a két embert aztán uzsgyi be a kocsiba.
  • zutyu
    Los Desperados küldi:
    Szerzek négyajtós kocsit..
    Azt nem akar Velem jönni Senki , csak Ceasar.Nem tudom Rá venni két embert, hogy beszáljon.
  • zutyu
    Már megy minden mint a karikacsapás.Köszke Tyler

• tyler82
    Ja és a klíma sárgával van jelezve a radaron!
    Így nem lesz nehéz megtalálnod.
  • tyler82
    Figyi:
    Le kell menned és van egy ilyen karbantartó helység vagy mi. Itt tönkre kell tenned a klímát. (ajánlom a baseballütőt pl.) Eztután megszólal a tűzjelző és mindenki őrült módjára elkezd futkosni az épületben,. De te ne is törődj velük hanem MOST fotózd le a tervrajzot. Utána juss ki az épületből ami nem lesz egyszerű...

Remélem segítettem valamit.

Tyler
  • zutyu
    jaja. már probálkoztam de semmi,lelövö ma pasit is mert állandóan ugat,vagy ha nem lövöm le akkor meg figyel azt lefotozom, majd mission failed...

Nincs msn-nem melóból pötyögök, itt csak Skype van.
  • KILLER2
    Igen így is el lehet mondani.
  • tyler82
    Le kell fotózni a "térképet" ami igazából egy kaszinó tervrajza.
    Fényképezőgépet úgy tudsz szerezni, ha a mission elején megölsz egy turistát és elveszed tőle.
  • KILLER2
    Figyu zutyu! Ha van MSN-ed akkor inkább azon beszéljük meg mert picit hosszú.
  • KILLER2
    De!
  • zutyu
    Király kösz.
    Te figyu gyorsan átfutottam,de nem találtam infot arról amikor Vegasban vagy aztán be kell menni valami cég hez és térképet kell megszerezni.Nem vágom hogyan.Zöld dollár a jele.Ezt véletlenül nem vágod?
  • KILLER2
    Próbáld meg begyűjteni a 2 bandatagot mert csak úgy adja ki, hogy hova kell menni. Nem tudom mi lehet a baj mert nekem elsőre ment (persze előtte legamlább 5ször elbarmoltam mert nem tudtam mit kell csinálni). Amúgy má nehpgy valaki eelküldje nekem az általam kért fájlokat mert má megvannak! Megjegyzem a http://free.srv.hu/g/t/gta4/ oldalon van végigjátszás nézd meg ott hátha találsz valamit ami segíthet.
  • zutyu
    Gond van így se megy a Los Desperados küldi.Csak egy haver jön Velem azt lemegyünk a vasút állomásra,de semmi.Csak löhetem a jónépet.
    Nem vágom.Jön egy vonat is azt is lenyulom,de semmi. [#szomoru1
  • KILLER2
    Nem tudná valaki elküldeni nekem mailba a gta3.img fájlból a cj_horse_shoe.dff és a horse_shoe_pick.txd-t? Sürgős lenne, előre is köszönöm.
  • KILLER2
    Keress egy négyüléses autót ültess be 2 bandatagot azt mennyé a megadott helyre (a vasútállomáshoz vagy mihez) onnan meg minden simán menni fog mert mutatja mit kell csinálni.
  • zutyu
    Hello Nem vágjátok ,hogy a Los Desparados küldinél mi fenét kell csinálni??
    Amikor vissza kerülsz Greenwoold-ba A haverodékhoz(Sweetihez) és örjöng az egész város.Fel alá fut mindenki azt lövik egymást tévét lopnak???
  • szabzol
    Sziasztok!

Valaki tud valamit a san andreas xbox-os verziójának hdd-s javításáról? Hogy menjen vinyóról. A default.xbe kellene. Köszi!
  • zutyu
    Tyler kitartás, kitartás.Én kis millió ötödszere csináltam meg,de majdnem tört a joy.
  • tyler82
    kössz a helpet.
    amit ide kimásoltál az nem segít olvastam.
    de ps2őn csináltad meg vagy pcn?
    én szerintem szar a DVDm mert akkor is Lfogy idő előtt a fuelem...
  • Ortopéter
    Hö!
    Király KÖSZI!!!
  • en99
    Supply Lines…

Valószínűleg a R* ráérzett, hogy a távirányítású járművek nem nyerték el a VC-játékosok tetszését, éppen ezért, csak asset-küldetésként kerültek bele a San Andreasba. Ebben a misszióban egy repcsit (RC Baron) kell terelgetned. A cél: borsot törni Berkley orra alá, mégpedig úgy, hogy leamortizáljuk öt futárját. Mindezt azért, mert egyszer felakasztotta Zerót a WC-ben az alsónadrágjánál fogva… Tehát van egy géppuskával felszerelt RC Baron, és hozzá egy adag üzemanyag. Vigyázni kell, nehogy nafta elfogyjon, ezt a jobb oldali csík mutatja. Tüzelni az L1-gyel tudsz, de közben még a repcsit is irányítani kell! A gépfegyver viszonylag hamar felrobbant a járgányokat, főleg ha a benzintankra célzol, de le is szállhatsz eléjük/mögéjük. A motorossal vigyázz, mert tüzet nyit rád, de őt úgy is megölheted, hogy nekirepülsz a fejének. Először menj északra, ott szedd le a futárokat (2 db), majd irány Garcia és Hashbury (3 futár), aztán vissza Zero boltjához, és egy szép landolás a tetőn.
    Jutalom: 5000 $

Ennyi van! Én megcsináltam kb. harmadszorra. Tipp: a meglátod a célpontot szálj le, akkor nem fogy a benzin és célozni is könnyebb.

Javaslatom: ha PC-re van meg akkor írd be a kisebb forgalom kódot. (a zavargás kód nem segít)
  • tyler82
    Valaki nem tudja hogyan kell ezt a Supply line missiont megcsinálni? Zero boltjának a a tetjéről kell indulni egy játékrepülővel és 5 futárt likvidálni de nekem mindig elfogy a Fuel a 3. futár kinyírása után. :(
    Már mindenhogy próbáltam és egyszerűen nemtom hogyan lehetne megcsinálni. Van aki azt mondta hogyha nem nyomom a gázt a levegőben akkor nem fogy a fuel, de nekem fogy!!
    valaki segítsen már legyen szíves!!! Megnéztem a gtaoldalon de ott sincs semmi leírás erről.
  • en99
    Van már a San-hoz magyarosítás?
  • en99
    Végigjátszás a San Andreashoz: http://free.srv.hu/g/t/gta4/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=25
  • tyler82
    keress rá góglival, hátha...