GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tyler82
Az melyik küldetés pontosan?
A címét mondd a missionak!
<#vigyor4><#gonosz1><#vigyor2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

mouse0001
Én nem tudom megölni a Freddyt mert mindig felborulok a motorral .
Aki tud segteni azt kérem írja le.
elõre is köszi.

mouse 001

jah de így 7 embert is össze tudsz szedni.....
azt uzsgyi a lilákhoz bandaháborúzni.....
így könnyû területet foglalni...asszem

ez konzolos fórum úgy h játékosok fóruma ember, ott a helyed!!

de jó lenne már valami bumm....

Hat ez mondjuk konzolos forum, ugyhogy nem igen kell driverrel szarakodni 😊.
tpisti24
Sziasztok! Miért van az, hogy játszom a San Andreassal és egyzsercsak újraindul a gép? Nem azért mert másik Driver kell rá? Ha igen akkor melyik?
Leccives válaszoljatok!

tyler82
De rá tudod. célozz rá automata célzással de ne öld meg hanem felfelét nyomj az irányítón. akkor CJ elkezd valamit pofázni. (többször nyomkodd) aztán már csatlakozott is hozzánk. így lehet bandát toborozni. és mindenhová követnek.<#buck><#worship> Megszerzed így a két embert aztán uzsgyi be a kocsiba.<#hawaii><#vigyor>

Los Desperados küldi:
Szerzek négyajtós kocsit..<#violent>
Azt nem akar Velem jönni Senki , csak Ceasar.Nem tudom Rá venni két embert, hogy beszáljon.<#confused>

Már megy minden mint a karikacsapás.Köszke Tyler<#law><#love12>

<#dumcsi><#taps>

tyler82
Ja és a klíma sárgával van jelezve a radaron!
Így nem lesz nehéz megtalálnod.
<#hehe><#love12><#vomit>

tyler82
Figyi:
Le kell menned és van egy ilyen karbantartó helység vagy mi. Itt tönkre kell tenned a klímát. (ajánlom a baseballütõt pl.) Eztután megszólal a tûzjelzõ és mindenki õrült módjára elkezd futkosni az épületben,. De te ne is törõdj velük hanem MOST fotózd le a tervrajzot. Utána juss ki az épületbõl ami nem lesz egyszerû...
<#vigyor1><#nyes><#integet2>
Remélem segítettem valamit.

Tyler

jaja. már probálkoztam de semmi,lelövö ma pasit is mert állandóan ugat,vagy ha nem lövöm le akkor meg figyel azt lefotozom, majd mission failed...
<#wilting>
Nincs msn-nem melóból pötyögök, itt csak Skype van.<#duma>

KILLER2
Igen így is el lehet mondani.

Töltsük le az internetet!

tyler82
Le kell fotózni a "térképet" ami igazából egy kaszinó tervrajza.
Fényképezõgépet úgy tudsz szerezni, ha a mission elején megölsz egy turistát és elveszed tõle.

KILLER2
Figyu zutyu!<#nyes> Ha van MSN-ed akkor inkább azon beszéljük meg mert picit hosszú.

KILLER2
De!

Király kösz.<#integet2>
Te figyu gyorsan átfutottam,de nem találtam infot arról amikor Vegasban vagy aztán be kell menni valami cég hez és térképet kell megszerezni.Nem vágom hogyan.Zöld dollár a jele.Ezt véletlenül nem vágod?<#worship>

KILLER2
Próbáld meg begyûjteni a 2 bandatagot mert csak úgy adja ki, hogy hova kell menni. Nem tudom mi lehet a baj mert nekem elsõre ment (persze elõtte legamlább 5ször elbarmoltam mert nem tudtam mit kell csinálni). Amúgy má nehpgy valaki eelküldje nekem az általam kért fájlokat mert má megvannak! Megjegyzem a http://free.srv.hu/g/t/gta4/ oldalon van végigjátszás nézd meg ott hátha találsz valamit ami segíthet.

Gond van így se megy a Los Desperados küldi.Csak egy haver jön Velem azt lemegyünk a vasút állomásra,de semmi.Csak löhetem a jónépet.<#violent>
Nem vágom.Jön egy vonat is azt is lenyulom,de semmi. [#szomoru1

KILLER2
Nem tudná valaki elküldeni nekem mailba a gta3.img fájlból a cj_horse_shoe.dff és a horse_shoe_pick.txd-t? Sürgõs lenne, elõre is köszönöm.

KILLER2
Keress egy négyüléses autót ültess be 2 bandatagot azt mennyé a megadott helyre (a vasútállomáshoz vagy mihez) onnan meg minden simán menni fog mert mutatja mit kell csinálni. <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Hello Nem vágjátok ,hogy a Los Desparados küldinél mi fenét kell csinálni??
Amikor vissza kerülsz Greenwoold-ba A haverodékhoz(Sweetihez) és örjöng az egész város.<#wow3>Fel alá fut mindenki azt lövik egymást tévét lopnak???

Sziasztok!

Valaki tud valamit a san andreas xbox-os verziójának hdd-s javításáról? Hogy menjen vinyóról. A default.xbe kellene. Köszi!

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Tyler kitartás, kitartás<#eljen>.Én kis millió ötödszere csináltam meg,de majdnem tört a joy.<#violent><#violent>

tyler82
kössz a helpet.
amit ide kimásoltál az nem segít olvastam.
de ps2õn csináltad meg vagy pcn?
én szerintem szar a DVDm mert akkor is Lfogy idõ elõtt a fuelem...

Ortopéter
Hö!
Király KÖSZI!!!

Supply Lines…

Valószínûleg a R* ráérzett, hogy a távirányítású jármûvek nem nyerték el a VC-játékosok tetszését, éppen ezért, csak asset-küldetésként kerültek bele a San Andreasba. Ebben a misszióban egy repcsit (RC Baron) kell terelgetned. A cél: borsot törni Berkley orra alá, mégpedig úgy, hogy leamortizáljuk öt futárját. Mindezt azért, mert egyszer felakasztotta Zerót a WC-ben az alsónadrágjánál fogva… Tehát van egy géppuskával felszerelt RC Baron, és hozzá egy adag üzemanyag. Vigyázni kell, nehogy nafta elfogyjon, ezt a jobb oldali csík mutatja. Tüzelni az L1-gyel tudsz, de közben még a repcsit is irányítani kell! A gépfegyver viszonylag hamar felrobbant a járgányokat, fõleg ha a benzintankra célzol, de le is szállhatsz eléjük/mögéjük. A motorossal vigyázz, mert tüzet nyit rád, de õt úgy is megölheted, hogy nekirepülsz a fejének. Elõször menj északra, ott szedd le a futárokat (2 db), majd irány Garcia és Hashbury (3 futár), aztán vissza Zero boltjához, és egy szép landolás a tetõn.
Jutalom: 5000 $

Ennyi van! Én megcsináltam kb. harmadszorra. Tipp: a meglátod a célpontot szálj le, akkor nem fogy a benzin és célozni is könnyebb.

Javaslatom: ha PC-re van meg akkor írd be a kisebb forgalom kódot. (a zavargás kód nem segít)
<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

tyler82
Valaki nem tudja hogyan kell ezt a Supply line missiont megcsinálni? Zero boltjának a a tetjérõl kell indulni egy játékrepülõvel és 5 futárt likvidálni de nekem mindig elfogy a Fuel a 3. futár kinyírása után. 😞
Már mindenhogy próbáltam és egyszerûen nemtom hogyan lehetne megcsinálni. Van aki azt mondta hogyha nem nyomom a gázt a levegõben akkor nem fogy a fuel, de nekem fogy!!
valaki segítsen már legyen szíves!!! Megnéztem a gtaoldalon de ott sincs semmi leírás errõl.
<#rinya><#guluszem1><#falbav><#wilting>

Van már a San-hoz magyarosítás?

tyler82
keress rá góglival, hátha...

Ortopéter
mármint végigjátszást?

Ortopéter
Helló!
Nem tud valaki magyar leírás a játékhoz?

Nos azt hiszem már Én is túl vagyok rajta,bár nem vagyok benne biztos.<#confused>Szóval Akkor Önmagától nem lehet ráakadni sehol a pályákon?<#rinya>
Na mindegy köszi azért..<#worship><#taps>

tyler82
Az ejtõernyõt meg asszem megkapod egy repülõs mission után,ami szerintem közepesen geci mission, nehézségileg. Egy superbike motorral kell egy teherszállító gép gyomrába bejutnod, de úgy hogy a gép közben fel akar szállni...Közben a genfszterek dobozokat hajigálnak rád. Szerintem ez a legnehezebb része a küldetésnek. Ha benntvagy a gépben mindenkit le kell gyilkolnod, persze lõfegyvert azt nem használhatsz, mert akkor robban a gép. Ha mindenkit leöltél, akkor az egyik embertõl el tudod venni az ejtõernyõt amivel ki tudsz ugrani a gépbõl. Ugráskor aktiválnod kell a távirányítós detonátorral a bombát amitõl felrobban a gép.- amikor te már a levegõben vagy, tehát kiugrottál a gépbbõl- és utána kurva gyorsan kinyitni az ernyõt. Ha mindent jól csinálsz akkor van Mission Passed. 😊
Ha túl hamar nyitod felrobbansz te is a géppel, ha túl késõn, akkor lezuhansz...
Na ezután a küldetés után volt nekem mindig elérhetõ az ejtõernyõ.
<#hawaii><#hehe><#merges2><#gonosz3><#nyes>

tyler82
bocs 13 hónapja kb. már számolni se tudok...
<#szomoru1><#vigyor4><#wink><#hehe><#vigyor2><#dumcsi><#dumcsi><#falbav>
A hivatalos verzió elõtt már kb. egy hónappal megvolt warezban.

Hogy volt Neked meg olyan korán??Én csak úgy tom Szeptemben jött hozzánk a játék.<#circling>
Én a gyûjtõgetést a végére hagyom azzal is ellehet szórakozni.<#nevetes1>
Nem tudod merre találok ejtõernyõt?<#wow1>Én már elfelejtettem ,hol szedtem össze.<#falbav><#falbav>

tyler82
Én 16 hónapja nyomom de csak most szeptember végén sikerült végigvinni a fõ küldetéseket. most a mellékmissionokat nyomom. Supply line meg ilyenek...<#violent><#eplus2><#kuss><#falbav><#falbav><#fejvakaras><#duhos2>

Vágom.<#wilting>
Az a másik amikor tényleg két hónapig hozzá se nyúltam.Már október óta nyomom.
Annál a küldetésnél majdnem eltörtem a joyt.<#violent>
nagyon gáz.
Öszinte részvétem...<#bdead>

tyler82
Supply line- Az egyik leggecibb küldetés, a zero boltjának a tetjén kell a játékrepcsiket szétlõni (air rapid asszem) küldetés UTÁN követketõ küldetés tehát a második Zero-s mission.
Elég durva. Egy játékrepülõvel kell 5 futárt likvidálni de nem elég a Fuel!!! egyszer sikerült mindet kinyirni de visszatérni Zero boltjának a tetejére végképp nincs elég nafta!!
Próbálkoztam úgyis hogy rászállok a villamosra de nem sikerül...
<#hehe><#csodalk>

Köszi .Szinte éreztem.Már egyideje bénáztam vele.<#szomoru1>Ekkor tegnap besétáll az egyik munkatársam aki PC-n nyomja és rá világított a problémámra.<#nezze>Így amikor haza értem már tudtam ,hogy az a bûvõs R3-as lesz a megoldás.Persze már megcsináltam a sulit,de éreztem hogy ma itt is választ kapok.<#vigyor2>,mivel két hónapja tépem a szám.Na mindegy,azért tényleg <#puszis>
AMA Supply line micsoda?Hogy felkészült legyek.

tyler82
Én amúgy még mindig a supply line-al szopok de két hete már nem vettem elõ a játékot. Nem merem...<#wow3><#ejnye1><#merges2><#shakehead><#sir><#idiota>

tyler82
A gép azért fullad le, mert amikor felszállsz nem nyomsz R3at!! Azt muszály mert különben nem zárja be a kerekeket és akkor egy bizonyos magasságnál lefullad a repcsid.
<#wave><#hawaii><#unalmas>

tyler82
Pedig meg lehet. Az nekem viszonylag könnyen sikerült. Annyi az egész hogy belsõ nézetbõl csináltam, tehát a gépet nem látod csak a tájat, mintha bennt ülnél a gépbe és néznél kifele. az r meg l 2 vagy 3 nem tudom most pontosan melyik segít kanyarodni, az is sokat segít, de csak 1 irányba kell kanyarodnod mert vagy az óramutató járásával megegyezõen mész vagy fordítva. összevissza nem lehet. kis gyakorlás és akkor sikerül. Az utána lévõ amúgy még gecibb mert akkor ugyanezt kell megcsinálnod csak utána le is kell szálnod!! Elég szopacs azis de nekem sikerült azis.
Sok sikert!
<#pias><#wave><#integet2>

Egyszerûen nem bírom megcsinálni a repülõs suli egyik feladatát.<#falbav>
Az amikor azzal a roncs lefullados géppel kell felszállni egy adott magaságba és aztán egy kört kell tenni a coronákon át.NEM BÍROM.<#falbav>
Valaki valami ötlet?hiába minden trükk.

Kérlek segítssssss<#help><#help>

tyler82
Zutyu: próbálkozok csak már fogyóban a készpénzem új controlerre!
<#gonosz3><#gonosz3><#merges2><#falbav><#ijedt><#szomoru2>

Akkor ötlet,hol probálkozzak??Néztem de semmi hasonló.<#fejvakaras>

Hopp, nem ezt akartam. ( egyébként van a borítóban fantázia)

<#mf1>

de jó lenne már valami bumm....

tyler82
Ez GTA SAs topik erre itt nemigazán kapsz segítséget.
Viszont ha valaki tudja hogyan kell megcsinálni ezt a ringyó supply line mission-t akkor segítsen PLEASE!<#szomoru1><#falbav><#falbav><#fejvakaras>