1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#1074 Szerintem ez hülyeség,mert pcre késöbb jöt ki(gyenge konzolos graffikával) és a pc verzió sokkal több fény effektet,Mesterséges inteligenciába is jobb...Stb stb. -
GERINC94 #1073 halli...tugya valaki hogy lehet neten nyomni a GTA-t ??? mer má 6x nyomtam végig... és kicsit unom, de mégse -
#1072 sorry, nem ide -
#1071 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a VC-ből és a SA-ból lehet autókat, modelleket a GTA 3-ba konvertálni, és ha igen mivel ? Skyline úgy tudom te ehez értesz, tudnál egy picit segíteni ? -
#1070 A magyaritasok.hu-n van hozzá magyarosítás, mentés meg az xbox-saves.com-on van. -
A tumi #1069 Hello
Tudna valaki mentést(100%) küldeni,vagy linket adni ahonnan le lehetne tölteni?
Ha lehet olyan kellene ami magyarosítással van ,mert én is úgy nyomom.
Kosy
-
Zozo76 #1068 De lehet a feka sracnak egy jo napja... -
komikky #1067 hát nem mész sokra a qrvázással
-
#1066 Jobbra v. balra kell nyomni az iránygombot(igen v. nem)most hirtelen nem tudom meik meik próbáld ki(nem az analog bütyit)Csáá!!!!
-
mt91 #1065 Sziasztok még kezdő vok és csak azt szeretném kérdezni,h hogyan lehet felszedni a qrvákat a kocsidba addig mindig eljutok,h meg kérdez,de aztán nem tom,h mit kell csinálni.Segítsetek plz. -
argo001 #1064 Sziasztok!
Én még nem játszottam a SA-val PS2-n, csak PC-n, de azt mondják, sok tekintetben jobb a PS2, mint a PC, mások viszont semmi különbséget nem tapasztalnak a "két játék" között. Én viszont úgy hallottam, hogy PS2-nél a fegyverhangok, és az autóhangok másak. Igaz ez? PC-n hogy is mondjam... eléggé gyenge lett a fegyverhang, kicsit trararásra sikeredett... -
komikky #1063 meg kell csináni a repülős sulit -
joe1980 #1062 Na sikerült???Plz válaszolj!! -
joe1980 #1061 Bocs billentyükkel.csak elirtam -
joe1980 #1060 Ha gépen játszol,nem a nyilakkal hanem a numerikus billentyüzettel kell.Ps2-őn nem tudom.(nem akarok hazudni,szerintem úgy kell) -
Chewby #1059 Sziasztok!
Nem tudom,hogy segítek-e ezzel a linkkel,de itt megtaláltok mindent,amit a GTA:San Andreas-ról tudni kell,1 gond lehet:az oldal angol nyelvü!Mindenesetre itt a link:
GTA:SA -
Zolee08 #1058 Helló mindenkinek! Csak szt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet leszedni a MULTI THEFT AUTO-nak azt a váltoratát amibe nem versenyezni(Race modÿ(vagy mi) kell hanem jobbra balra mászkálsz aztán lövöldözöl.HONNAN LEHET LESZEDNI????
MEG MI A NEVE???? -
#1057 Hali! Vki légyszi segítsen, most kezdtem el a játékkal játszani, de a lowrider-es küldetést nem bírom megcsinálni pedig azt írják nagyon könnyű !!! de nem tom mit kell csinálnil ahogyan próbálok arra mozogni amerre a nyíl mutat de nem jó valami. Légyszi ha tudtok segítsetek mit és hogyan kell pontotsan csinálni, mert már elég ideg vok ... -
#1056 hol vagy?
-
#1055 Vlaki nem tudja, hogy az xboxos gta saban is .img fájlban vennek-e a verdák? (egyszerűbben: mennyire különbözik a PCstől? -
#1054 Hát erre nem is fogsz, mert nem lehet. Moért lehetne lemosni őket, ha nem is lehet
őket összekoszolni? -
#1053 Hogy lehet lemosni akocsikat a gameben??? Már végigvittem xbox-on és ps2-n is de erre nem tudok rájönni. -
#1052 Szerintem ezt a kérdést sem itt kéne feltenni, mert én nem ismerek konzolra MTA-t.
Amúgy a PC-s fórumban biztosan tudnak segíteni ebben. -
#1051 szevasztok
Tudjátok hogy lehet használni ezt a San-Andreas MTA módot?????
Előre is kösz -
Anotino #1050 Azt a patchet senki nem hasznalja a pc-s gta-sok kozul. Csak a hot-coffee mod-ot irtja ki meg jobban. -
#1049 GTA patch for U
ONLY PC -
#1048 rohadt drága menő ruhák meg aranylánc= max sexappel -
#1047 Sztem a barátnőkkel kell eksönözni ha jól emlékszem akkor nő a sexappel érték!! -
jani12121 #1046 hello.valaki tudja,hogy kell felvini a sexnek a százalékát akkár mennyi kurvát szedek föl mindig ugyan az marad.köszi -
#1045 Úgy tudom, hogy ilyen eléggé nincs és nem is nagyon lesz meg aztán nem is volt. -
#1044 Tudnátok nekem segíteni ?
Az a baj hogy a San-Andreasba az emberek akadoznak és azt mondta az egyik haverom hogy ezt be lehet állítani valahogy a opsiont-ba.
Nem tudja valaki hogy kell ezt beállítani? -
#1043 Szevasztok
-
#1042 Ha van valakinek kártyaolvasója küldjön nekem 1 mentett állást lécce a PALos verzióhoz...vagy akár az NTSCshez...köszi. -
#1041 Akkor mi a brét csináljak??
-
#1040 tuti hogy akkor az egyik EU-s-:) akkor nem szokta megtalálni a mentést -
#1039 Letöltöttem fájlcserélővel a játékot. Faszán elindul de egyszerűen nem látja a mentett állásokat a memóriakártyán a játék. Ha azt a lemezt teszem be amivel eddig is játszottam akkor semmi gond. De ha ezt a frissen letöltött verziót próbálom akkor nem látja a mentéseket. Mind a kettő USAfullDVD nem rip.
Nem értem...
-
#1038 Vitorlázva ia fogy a kurva nafta az a baj!!!
Persze többen mondták már hogy nem fogy de nekem richtig fogy...Ezért elkezdtem letölteni egy másik ISOt a netről. Kiírom RWre és megnézem hátha csak a "warez átka" ez és csak az én verzióm csinál ilyet... Mert gyúrni se tudok nem enged be a konditerembe hiába várok 24 órát akko is azt írja ki hogy mára már elegett edzettél!! És egyre fogy a muszklim...:(
De ha ez se válik be eret vágok magamon!!! :( -
#1037 ezzel én is szívtam ano ölég sokat, de ha nem nyomod folyton a gyorsítást (vitorlázz),lehet az üzemanyaggal takarékoskodni.
engem mindig az a 2 motoros lőtt le :( -
#1036 Nekem behalt a ps2-m...:D
De nem hinném hogy ez miatt..igaz GTA3-VC-ig-SA-ig elég sokat nyomattam mindegyik részt...
Mindegy már van új, kisebb PStwo-m..:) -
#1035 Van hát.
SCPH 50004es
most is azt a k*rva küldetést próbálom csinálni...kinyírok hármat akkor elfogy kb. a fuel fele...utána már felesleges a maradék két futár után menni mert úgyse érek vissza a bolt tetejére...Inkább leszállok az út közepére és várok.