GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A címét mondd a missionak!
<#vigyor4>#vigyor4><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor2>#vigyor2>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Aki tud segteni azt kérem írja le.
elõre is köszi.
mouse 001
azt uzsgyi a lilákhoz bandaháborúzni.....
így könnyû területet foglalni...asszem
ez konzolos fórum úgy h játékosok fóruma ember, ott a helyed!!
de jó lenne már valami bumm....
Leccives válaszoljatok!
Szerzek négyajtós kocsit..<#violent>#violent>
Azt nem akar Velem jönni Senki , csak Ceasar.Nem tudom Rá venni két embert, hogy beszáljon.<#confused>#confused>
<#dumcsi>#dumcsi><#taps>#taps>
Így nem lesz nehéz megtalálnod.
<#hehe>#hehe><#love12>#love12><#vomit>#vomit>
Le kell menned és van egy ilyen karbantartó helység vagy mi. Itt tönkre kell tenned a klímát. (ajánlom a baseballütõt pl.) Eztután megszólal a tûzjelzõ és mindenki õrült módjára elkezd futkosni az épületben,. De te ne is törõdj velük hanem MOST fotózd le a tervrajzot. Utána juss ki az épületbõl ami nem lesz egyszerû...
<#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes><#integet2>#integet2>
Remélem segítettem valamit.
Tyler
<#wilting>#wilting>
Nincs msn-nem melóból pötyögök, itt csak Skype van.<#duma>#duma>
Fényképezõgépet úgy tudsz szerezni, ha a mission elején megölsz egy turistát és elveszed tõle.
Töltsük le az internetet!
Te figyu gyorsan átfutottam,de nem találtam infot arról amikor Vegasban vagy aztán be kell menni valami cég hez és térképet kell megszerezni.Nem vágom hogyan.Zöld dollár a jele.Ezt véletlenül nem vágod?<#worship>#worship>
Nem vágom.Jön egy vonat is azt is lenyulom,de semmi. [#szomoru1
Amikor vissza kerülsz Greenwoold-ba A haverodékhoz(Sweetihez) és örjöng az egész város.<#wow3>#wow3>Fel alá fut mindenki azt lövik egymást tévét lopnak???
Valaki tud valamit a san andreas xbox-os verziójának hdd-s javításáról? Hogy menjen vinyóról. A default.xbe kellene. Köszi!
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
amit ide kimásoltál az nem segít olvastam.
de ps2õn csináltad meg vagy pcn?
én szerintem szar a DVDm mert akkor is Lfogy idõ elõtt a fuelem...
Valószínûleg a R* ráérzett, hogy a távirányítású jármûvek nem nyerték el a VC-játékosok tetszését, éppen ezért, csak asset-küldetésként kerültek bele a San Andreasba. Ebben a misszióban egy repcsit (RC Baron) kell terelgetned. A cél: borsot törni Berkley orra alá, mégpedig úgy, hogy leamortizáljuk öt futárját. Mindezt azért, mert egyszer felakasztotta Zerót a WC-ben az alsónadrágjánál fogva… Tehát van egy géppuskával felszerelt RC Baron, és hozzá egy adag üzemanyag. Vigyázni kell, nehogy nafta elfogyjon, ezt a jobb oldali csík mutatja. Tüzelni az L1-gyel tudsz, de közben még a repcsit is irányítani kell! A gépfegyver viszonylag hamar felrobbant a járgányokat, fõleg ha a benzintankra célzol, de le is szállhatsz eléjük/mögéjük. A motorossal vigyázz, mert tüzet nyit rád, de õt úgy is megölheted, hogy nekirepülsz a fejének. Elõször menj északra, ott szedd le a futárokat (2 db), majd irány Garcia és Hashbury (3 futár), aztán vissza Zero boltjához, és egy szép landolás a tetõn.
Jutalom: 5000 $
Ennyi van! Én megcsináltam kb. harmadszorra. Tipp: a meglátod a célpontot szálj le, akkor nem fogy a benzin és célozni is könnyebb.
Javaslatom: ha PC-re van meg akkor írd be a kisebb forgalom kódot. (a zavargás kód nem segít)
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Már mindenhogy próbáltam és egyszerûen nemtom hogyan lehetne megcsinálni. Van aki azt mondta hogyha nem nyomom a gázt a levegõben akkor nem fogy a fuel, de nekem fogy!!
valaki segítsen már legyen szíves!!! Megnéztem a gtaoldalon de ott sincs semmi leírás errõl.
<#rinya>#rinya><#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Na mindegy köszi azért..<#worship>#worship><#taps>#taps>
Ha túl hamar nyitod felrobbansz te is a géppel, ha túl késõn, akkor lezuhansz...
Na ezután a küldetés után volt nekem mindig elérhetõ az ejtõernyõ.
<#hawaii>#hawaii><#hehe>#hehe><#merges2>#merges2><#gonosz3>#gonosz3><#nyes>#nyes>
<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor4>#vigyor4><#wink>#wink><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2><#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi><#falbav>#falbav>
A hivatalos verzió elõtt már kb. egy hónappal megvolt warezban.
Én a gyûjtõgetést a végére hagyom azzal is ellehet szórakozni.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudod merre találok ejtõernyõt?<#wow1>#wow1>Én már elfelejtettem ,hol szedtem össze.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az a másik amikor tényleg két hónapig hozzá se nyúltam.Már október óta nyomom.
Annál a küldetésnél majdnem eltörtem a joyt.<#violent>#violent>
nagyon gáz.
Öszinte részvétem...<#bdead>#bdead>
Elég durva. Egy játékrepülõvel kell 5 futárt likvidálni de nem elég a Fuel!!! egyszer sikerült mindet kinyirni de visszatérni Zero boltjának a tetejére végképp nincs elég nafta!!
Próbálkoztam úgyis hogy rászállok a villamosra de nem sikerül...
<#hehe>#hehe><#csodalk>#csodalk>
AMA Supply line micsoda?Hogy felkészült legyek.
<#wave>#wave><#hawaii>#hawaii><#unalmas>#unalmas>
Sok sikert!
<#pias>#pias><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
Az amikor azzal a roncs lefullados géppel kell felszállni egy adott magaságba és aztán egy kört kell tenni a coronákon át.NEM BÍROM.<#falbav>#falbav>
Valaki valami ötlet?hiába minden trükk.
Kérlek segítssssss<#help>#help><#help>#help>
<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#merges2>#merges2><#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt><#szomoru2>#szomoru2>

de jó lenne már valami bumm....