GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Tudna valaki mentést(100%) küldeni,vagy linket adni ahonnan le lehetne tölteni?
Ha lehet olyan kellene ami magyarosítással van ,mert én is úgy nyomom.
Kosy
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Én még nem játszottam a SA-val PS2-n, csak PC-n, de azt mondják, sok tekintetben jobb a PS2, mint a PC, mások viszont semmi különbséget nem tapasztalnak a "két játék" között. Én viszont úgy hallottam, hogy PS2-nél a fegyverhangok, és az autóhangok másak. Igaz ez? PC-n hogy is mondjam... eléggé gyenge lett a fegyverhang, kicsit trararásra sikeredett...
Nem tudom,hogy segítek-e ezzel a linkkel,de itt megtaláltok mindent,amit a GTA:San Andreas-ról tudni kell,1 gond lehet:az oldal angol nyelvü!Mindenesetre itt a link:
GTA:SA
MEG MI A NEVE????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Töltsük le az internetet!
õket összekoszolni?
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Amúgy a PC-s fórumban biztosan tudnak segíteni ebben.
Tudjátok hogy lehet használni ezt a San-Andreas MTA módot?????
Elõre is kösz
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Az a baj hogy a San-Andreasba az emberek akadoznak és azt mondta az egyik haverom hogy ezt be lehet állítani valahogy a opsiont-ba.
Nem tudja valaki hogy kell ezt beállítani?
A smooth sea never made a skillfull sailor
<#wow2>#wow2><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem értem...
<#eplus2>#eplus2><#pardon1>#pardon1><#szomoru2>#szomoru2>
Persze többen mondták már hogy nem fogy de nekem richtig fogy...Ezért elkezdtem letölteni egy másik ISOt a netrõl. Kiírom RWre és megnézem hátha csak a "warez átka" ez és csak az én verzióm csinál ilyet... Mert gyúrni se tudok nem enged be a konditerembe hiába várok 24 órát akko is azt írja ki hogy mára már elegett edzettél!! És egyre fogy a muszklim...:(
<#integet2>#integet2><#boxer>#boxer><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
De ha ez se válik be eret vágok magamon!!! :(<#dumcsi>#dumcsi><#kuss>#kuss>
engem mindig az a 2 motoros lõtt le :(
De nem hinném hogy ez miatt..igaz GTA3-VC-ig-SA-ig elég sokat nyomattam mindegyik részt...
Mindegy már van új, kisebb PStwo-m..:)
Viva La Virus1!!!
SCPH 50004es
<#merges2>#merges2>
most is azt a k*rva küldetést próbálom csinálni...kinyírok hármat akkor elfogy kb. a fuel fele...utána már felesleges a maradék két futár után menni mert úgyse érek vissza a bolt tetejére...Inkább leszállok az út közepére és várok.
<#dumcsi>#dumcsi>
Valaki mondja már el legyen szíves PONTOSAN hogyan is csinálta!!!
Már megõrülök...
<#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
semmi baja az olvasófejemnek.<#wow2>#wow2><#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2>Verbára van kikarcolva.
<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor1>#vigyor1>
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.