1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • Tinman #1114
    PC-n ma kezdem el tolni, már várom :-)
  • dinomano
    Igaz, h. ez nem a Just cause foruma, és tudtommal nincs is még neki; de ha tudjatok, probaljatok ki a Just Cause-t, nagyonaranyos...
  • Tinman #1112
    Hopp, nyomon vagyok :-)
    Preview képem már van... alakul a dolog, d.u.-ra remélem, tudom már dobni a linket.
  • Tinman #1111
    Na ehhez kérném a segítséged, vagy másét.
    VIVO-s VGA kártyám van és megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy tudom megjeleníteni a PS2 képet a gépemen.
    A VIVO kimeneten rajt figyeg a 4 ágú kábel, melyből egyik video bemenet (sárga RGB dugó), erre rádugtam PS2 kimenő video jelét, de nem tudom, hogy kell megjeleníteni a PC-n.
    Az ATI catalyst progijában sem látok semmilyen a VIVO-val kapcsolatos opciót!

Valaki pls help... tök szívesen csinálok akár egy honlapot is ilyen video helpekről csak ezen jussak túl :-(
  • tyler82
    Küldesz akko' videot arról a missionról? (supply line) mert már megőrülök. Addig elő se veszem.
  • Tinman #1109
    Már eleve magasabbra repülj, mint ahol a térkép jelzi. De azért annyira ne...
    Gondolom azt tudod, hogy a térképen a kis sárga háromszög azt is mutatja, hogy lent, vagy fent van hozzád képest a gép.
    Mihelyst meglátod a gépet -abban a magasságban ahol vagy- azonnal fordul meg!
    Így nagyon közel kerülsz a géphez... nyomd neki rendesen, majd egy kis lefelémenet /ilyenkor gyorsabb a géped/ és már bent is vagy.
    Bent ne lepődj meg... azonnal lőnek... menj heccsátra a kispisztollyal /mert csak azzal enged lőni/ :-D
  • Bugge
    Sziasztok!
    Egy kérdés!
    Elakadtam annál a küldetésnél, ahol be kell repülni egy gép mögött lévő körbe, még azelőtt, hogy elérné a várost. Nos én azzal a géppel amelyikkel megyek sehogy nem érem utol!!! Valami tipp? hogy hogyan kell csinálni??
  • 22Barna22
    Erre inkább nem mondok semmit.
  • 22Barna22
    Ne húzd már fel magad...
  • Loco
    Rád szokás azt mondani: önálló gondolatokkal kevéssé terhelt.
    Tessék rákeresni.
  • 22Barna22
    hol keressem?
  • Loco
    Ne ebben a topikban keresd
  • 22Barna22
    Hello...Nem tud valaki infót a most megjelenő GTA-ról?MINDEN ÉRDEKEL!Linkeket szívesen fogadok!
  • alkess
    Csak akkor vagy jó, ha szép színes betükkel és zenével társítva írja ki, hogy New Record. Amíg az nincs, addig nem teljesítetted a feladatot (PS2 változat). Amíg nincs az értékelés asszem 90% körüli, addig nem enged tovább, illetve nem lehet lerombolni a járművet. Sorry ha nem tudtam segíteni, más nem jut az eszembe.
    Amúgy nem hiszem hogy ez a baj, mert az első feladatok elég könnyűek.
  • tyler82
    Így se sikerül...Ha még három fuár lenne azt mondom ok de 5 van!!
    Azt mondom csináld meg azt a videó végigjátszást erről a missionról. (Én PS2őn játszom remélem te is)

Egyébként a mission neve supply line
  • FGergő
    Légyszi aki tud válaszoljon a lenti kérdésemre!

Köszii!!
  • Tinman #1098
    Ha így sem sikerül, akkor csinálok neked egy video végigjátszást arról a pályáról...gondolom nem csak neked segítenék vele :-)
  • tyler82
    Most elő is veszem a gamet, ezt a hátrafele menetet kipróbálom. Próbáltam már úgyis hogy a villamos tetjére leszállok és amikor beéri a gyanútlan futárt, akkor támadok. Természetesen ez nem kivitelezhető...

De ha így sem sikerül....
  • Tinman #1096
    Jogos. Első végigjátszás alkalmával olyan 4-5 órán át folyamatosan próbálkoztam, 2.-ra már 30 perc alatt lezavartam.
  • 22Barna22
    Közben a problémám TALÁN megoldódott.De mindenesetre van remény a számomra.
    Azt mondták a PlayStation2 fórumban, hogy bizonyos játékoknál (mint az én esetemben pl.:GTA SA) a csalások miatt lehet hogy egy bizonyos ponttól nem lehet továbbvinni a játékot.Újrakezdtem hát a gamet és reménykedem...Ha sehogysem megy javallom mindenkinek, de ha nem akarjátok, akkor tudósítok mikor eljutottam Madd Dogg-ig.
    Sok sikert és. HAVE FUN!
  • alkess
    Azért lásd be, hogy egy alapvetően repülős küldetést a földön tolatva teljesíteni, nem egészen normális a játékfejlesztőktől! Szóval vagy szivatnak, vagy programhiba.
  • Tinman #1093
    Ugyan már... én vért köptem már sokszor de 2x is sikerült megcsinálni.
    Éppen 2 hete vittem végig a játékot újra. Nekem az jött be, hogy a legközelebbi futárokat HÁTRAFELÉ TOLATVA, a földön gurulva közelítettem meg, majd megfordultam és annyi nekik.
    Eztán már csak fel kellett újra szállni és hasonló módon elkenni a másik 2 futár száját is.

A MADDOG küldi nálam tökéletesen ment viszont hasonló "azonnal faield" jelenséget 1x tapasztaltam. Eggyel előtti kimentéssel volt csak jó.
  • alkess
    Azt én sem tudtam megcsinálni soha, mindegy volt merre indulok, mennyire gyorsan lövöm ki a futárokat, visszafelé félúton mindig kifogyott a nafta.
  • tyler82
    Nekem is hasonló a problémám. A Zero boltjánál lévő küldetések közül nem lehet megcsinálni az egyiket, amikor egy játékrepülővel kell likvidálni 3 v. 4 futárt és utána vissza kell szállni a bolt tetejére. De nem elég a battery! Sehogy nem elehet megcsinálni, hiszen a harmadánál a faladatnak elfogy!!!
    Próbáltam már mindenhogyan. Letöltöttem egy másik verziót de sajna az PALos volt így a mamóriakártyán fel se ismerte az állást. Ugyanis én NTSCn játszottam vele. De a fejemet teszem rá, hogy itt is valami programhiba van...
    Szerintem próbálj te is beszerezni egy másik példányt.
  • alkess
    Akkor szerintem hibás a lemez, mert az enyémben semmi ilyen probléma nincs. Próbáld meg kicseréltetni!
  • 22Barna22
    Hello.Pár hónapja megvettem a GTA SA-t PS2-re és az a probléma, hogy sztem valami bugot találtam a Madd Dog című küldetésnél.Az van, hogy mikor elindul a küldetés, abban a pillanatban leugrik a pali a tetőről.De szó szerint.Nincs időm megfordulni se.

Mit tehetnék?PLZ HELP!
  • FGergő
    Sziasztok!

Nekem az a problémám,hogy a GTA SA-ban nem engedi,hogy megcsináljam az autós a motoros és a hajós iskolát!Megcsinálom az első feladatot hibátlanul és az össz értékelést mégis 0%-nak írja!És nem tudok továbblépni a köv. feladatra.
    Tudja valaki mi lehet a gond??Amúgy XBOX-on nyomom!

Előre is köszi!
  • 22Barna22
    ja és ha itt vagyok:letöltöttem a San Andreas betűtípust és az is megvan hová kell bepakolni, de azt írja:
    "Nem lehet a betűkészletet telepíteni.

A fájl (.../Grand Theft Auto San Andreas.rar) vagy érvénytelen, vagy sérült."

nem tudja valaki mi a probléma?
  • 22Barna22
    SENKI???LÉGYSZI HELP!
  • 22Barna22
    De én mire egyet is léphetnék a pali leugrik..Ez valami hiba vagy mi...PLZ HELP!
  • pc killer
    Én már kipróbáltam azt, hogy lecseréltem pár autó és motor modelljét (úgy mint pc-n) és el is indult a játék de egy lecserélt kocsit se láttam + egyfolytában fagyott a game.
  • alkess
    Már régen játszottam. Ez a küldetés Las Venturasban van? Mert emlékszem ott van egy ilyen rész, hogy az arc le akar ugrani a tetőről. Oda kell vinni neki a parkolóból egy kisteherautót, amin dobozok vannak és úgy kell manőverezni, hogy a pali beleugorjon. Ha nem ugyanarról beszélünk, akkor bocsi!
  • 22Barna22
    Hali...Van egy PS2-m és megvettem rá(még régebben) a GTA San Andreast és az a gond, hogy a Madd Dog nevű küldetést nem lehet megcsinálni, mert(emlékeztek ugye?miután lemegy a küldetés intro-ja, kiírja hogy találj egy megoldást hogy megmenthesd Madd Dog-ot.Ugyanis le akar ugrani.) mire egyet is léphetnék a hülye állatja leugrik!Szó szerint...ilyenkor mit csináljak?????
  • KILLER2
    Mert végülis abban is van gta3.img meg ilyesmik meg data abban pedig handling.cfg, stb. szóval lehet, hogy jók lennének, de majd kipróbálom, az a biztos.
  • KILLER2
    Modellek. Autókra és motorokra meg fegyverekre gondoltam.
  • dinomano
    szerintem nem:-P marmint milyen modellek? skin-ek? uj object-ek, vagy mik? vagy komplett mod-okra gondolsz?
  • KILLER2
    XBOXNon működnek a SAhoz a PCs modellek?
  • Prince of Máté
    Photoshop powaa
  • Szaszura
    Bla bla bla stb...
  • Max 36
    Örülök hogy effektekbe szerelmes pc-s barátunknak a grafika az első,és nem a játékélmény.Ja,igen "csak" konzolos a grafikája. Játékélmény az smafu neked???