1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#266 Kicsit talan tul koraiak ezeke a kerdesek testvi'r :DDD -
#265 Végre lejött nekem is ránézésre tuti -
#264 Nah, elkezdtem én is, két kérdés :))
-Nincsenek csomagok, vagy csak én vagyok béna és nem találok egyet sem?
-Mire jó a graffitizés, érdemes keresgélni, lesz valami jutalma? -
#263 Jo akkor nezzuk igy. Ha vegig vitten a kuldeteseket akkor tuti tudnod kell hogy a kozepe fele amuitan elegetik a hazat , CJ hova koltozik? -
#262 tényleg, minél kevesebbet játszom egy játékkal annál jobb nekem. logikus. :) főleg egy olyan játéknál, amiben a szabadságérzet adja a legnagyobb élményt. -
#261 Ja... van, aki amatőrködik, van, aki játszik. -
Microcosmos #260 Nem mindenki amatörködik hetekig hónapokig egy játékkal! -
#259 Ééééééééééés good-bye evribodri forever! Ez volt az utolsó post-om. Időzítés rulez!
1901 -
#258 Ja meg szerncsed hogy Lazar-nak szolitotta' mert kulomben irgumburgom 2 lett volna es az juj. -
#257 Na jo! Most az egyszer! De masodszora nehogy mert irgumburgum. -
#256 Ó ne már vazze'! ;) -
#255 Ne hari de szolni fogok hogy moderajanak ki mert tulepted az egy mondtaban megjeleno vazze' kifejezes hasznalatat. -
#254 Jó' van vazze' én még nem nyomom vazze', mert no warez vazze' így honnan a bránerből tuggyam vazze'?! -
#253 Mi vagy te papagáj?:D -
#252 -
#251 amugy a harmadik kepen a ket arc odajott hozza, es aztmondja, Milyen jok az uj tetkoid haver!!.. :)))) majd nekidol a kocsimnak, es dumal tovabb... var egy kicsit, majd odaszol a spanjanak, Na huzzunk innen!! :))))) -
#250 ide is belokom :)
CJ Laza
-
#249 Pioneer 107D a nyero.
Mindketottol de inkabb az elso.
Nincsenek. -
joe69 #248 OFF
mivel masik topicban nem kaptam valaszokat, igy itt tennem fel kerdeseimet, mert most mindenki ide jar...
-milyen dvd irot erdemes beszerezni ps2 jatek irasahoz?dual layeres kell?
-netrol erdemes beszerezni "probahasznalatra" a jatekokat, vagy a seftesektol?
-ps2 jatekok nincsenek elhanyagolva a neten, pl. hogy csak 1-2 hettel megjelenes utan talalod meg?
valaszokat thx!
ON -
#247 És amikor megyek az úton, körbe nézzek.. láttok egy jó kocsit!:)
Sietek oda mert rendőrök nuku.. hallom viúúú-viúúú mondom mi a fasz?!
Erre üldöznek vmi mukit azt jönnek oda a rendőrök.. azt ölik.. :) Kurva jó!
Jah és van barátosném is!:D -
#246 Én beteszek oda neked két kocsit meg egy mocit is sztem.. mondjuk nekem most egy kocsi, moci, bicikli van bent! -
#245 Már az elejen ott van egy garázsod vazzeg!! -
Freeeee #244 San Fieroban. -
#243 Van vmi reptér or somethin'? -
Freeeee #242 A repulest feltetlen probaljatok ki.Brutalis:))) -
#241 :DDDD -
#240 Nahh ma sikerült egy szép kis tömegszerencsétlenséget összehoznom az autópályán. Gengszterkedtem 1 kicsit motorral, és ennek hatására vagy 6-8 kocsi rohant egymásba (: Majd megjelent a tüzoltó autó, aki azon nyomban elkezdte volna az oltást, ha nem hajtott volna fel, a pályát megfelező betontömbre, ahonnan le sem bírt szállni, igy csak szirénázott a lángoló roncsok mellett -
karfiol #239 Mázlisták...
Nekem még várnom kell... -
#238 Huaa'! -
#237 Feco, csak nem te vagy itt? :)))))))
Mit te kepzelsz, ki te vagy?! :))) -
#236 Ne meseled!!! :DDDD
Alig varom mar! Ahogyan haza ertem reggelig jaccom ha birom :DD -
Freeeee #235 Hihetetlen jatek,szuper hangulat,de ami nekem eddig a legjobban bejon,az a videki hangulat:)Ahogy a poros uton szaguldok a motorral,vagy mikor a sztradan repesztek,mellettem kis benzinkutak,motellek,boltok.Ha ez igy megy tovabb,akkor az evtized jateka:) -
#234 mikor megyek a kodos autopalyan, neha vannak jo kis akarmbolok :)
motorosok csuszkalnak ide-oda... a traktorokat kerulgetok is csinlanak galibat neha :)) kira.. -
#233 jah, 'vegigszenvedted'?!... akkor ne jatsz GTA-val :))))) -
#232 Bisztos nem adot neki elsobseget! :D -
#231 kva jo ahogy 'zajlik' az elet...
setalok, a pirosnal megall 2 auto, majd a hatsobol kiszall egy ficko golfutovel, odarohan az elotte allohoz, es elkezdi utni :) az panik, es menekul :) -
#230 Traktor a rulz (: -
#229 Vaon majd a szanto kombajd belefer? :DDD -
#228 befer oda 2 kocsi is, csak szukosen :)))) -
#227 az elejen, mikor mutatja a hazat a "narrator", meg a garazsajtot is felhajtja, hogy lasd, be lehet pakolni oda vmit...
Egyedul a VC-ben nem volt az elejen garazsod, mert ott szallodaban laktal az elejn... a GTA3-ban es itt is a haz bal oldalan van a garazs...