1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
ent #554 Attól függ hol "veszed"!:) -
ent #553 pcsx2 sem jó? -
#552 koszi
tudtommal maga a gep nem draga, de hozza a programok azok igencsak -
#551 Működő pc-s emu az biztosan nincs és x-boxon se keresd még szerintem. Egy ps2 használtan már van 28-30E körül "lehet sokat is mondtam" + memoria kártya kb.6E -
#550 mennyibe faj manapsag egy ps2? vagy fut ez a program xboxon is?
vagy vegyek egyet hasznaltan? esetleg van PC-s emulator, ami hasznalhato?
(ja es, hogy miert itt kerdezem: a GTA SA apropojan, nem biztos, hogy akarok varni 1 evet)
thx -
#549 A a hippik a fogyasztói társadalom ellen lázadó fiatalok voltak lásd
Woodstock , Hair stb. -
#548 1. nem tudom mi a hippi s :(
2. hunter
3. valszeg keves a bicas skilled vagy nem megfelelo idopontban jottel oda. -
#547 nem muszaly 100%, a kotelezo az a repulo es autosuliban a 75% onnantol rad van bizva! A tornatermeket jelzi a terkep olyan nincs hogy "meg van csinalva" nem ertem mit ertesz ez alatt! -
szaboa #546 szia skacok,lenne egy két kérdésem:-hol van san fierro-ban a hippi shopper?-mivel érdemes megcsinálni a vigilante missiókat?-miért nem enged versenyezni a mount chiliadon?kevés a kerékpár skillem az lehet?- -
szaboa #545 az iskolákat a100%-hoz aranyra meg kell csinálni?a gym-eket honnan tudom,hogy meg van-e csinálva? -
#544 A robbery a rablasos misszio utan a los santosi tornateremmel szemben van. a Freight az a teherhordo vonat a 3. kocsit meg mar leirtak! -
szaboa #543 ezek hol vannak?
-
#542 Pimp car egy cabrio, kurvákat lehet vele futtatni, a robbery egy fekete furgon, éjszaka betörni lehet vele járni. -
szaboa #541 A Pimping,Robbery ,Freight HOL TALÁLHATÓ ÉS MIK EZEK? -
szaboa #540 NRG-500 Challenge hol található pontosan?
-
#539 akkor menj n-hez -
bobo11 #538 nincs w jelüm,a buvártudás fullon van,csak z jel és n jel van,slussz passz
üdv -
szaboa #537 lenyomtam a küldetéseket,az asseteket is meg kell a 100%-hoz csinálni,meg az iskolákat is? -
szaboa #536 menj vissza a kinaihoz ha a búvártudást felfejlesztetted,az majd ad küldetést,a "w"jelűhöz -
bobo11 #535 semmi nincs,most már eluntam ez egy szar -
#534 a reptéren nincs küldetésed? -
bobo11 #533 hello
még mindig nincs küldetésem,csak az iskolákat tudnám csinálni,de ahhoz nincs kedvem,az utolso amit kaptam az az volt hogy felküldtek valami hegyre arra fele amerre a repülös iskola van ott leszedtem pár helikoptert az ledobott valami csomagot aztán azt elvittem egy másik helyre amit megjelölt oszt kifujt,most mivan
köszönöm
üdv -
#532 Az mindenképpenDe egy jó TV se árt -
#531 Halee :) Lenne 1 kérdésem , nekem NTSC-s verzióm van, és kajak homályos a kép ... a kis térképet alig látom... :( . 1 RGB kábel segítene ? -
#530 Igen, sokat kell merülni. -
Angyisz #529 A búvártudást, hogy fejleszted ? Fogod magad és úszkálsz a vízalatt bármelyik pocsojában ? -
#528 Ha megvan a búvártudás, a kikötőbe vagy hova kell menni, jelezve van. A vak kínai adja a küldetést. -
bobo11 #527 sziasztok
elakadtam nincs küldetésem csak ilyeneket tudok csinálni hogy pilota iskola,hajo vezetö iskola,meg az a hülye mini rc kisrepcsis pályák az elsö abbol megvan végre,a buvértudást felfejlesztettem fullra és most hova tovább
köszönöm
üdv -
#526 nem pörög a topik, bezzeg a pc-s:D -
bobo11 #525 thx -
#524 Bocs, lejön, csak Operával nem. Explorerrel megy. -
#523 Hmm... nekem innen semmi nem jön le :( -
#522 Az rc repcsis feladat csak egy asset, ami azt jelenti, hogy nem kötelező a továbbjutáshoz, a boltot kapod meg, ha megcsinálod.
Viszont a búvártudást kötelező fejlesztened, anélkül nem enged tovább.
A pénzszállító motoros elkapását is kihagyhatod, az csak egy pénzszerző misszió. -
#521 Valakiről letudnám tőlteni a játék soundtrackjét? -
bobo11 #520 de nemkapok uj küldetést mig valamelyiket megnem csináltam,csak az a hülye telefonos van mannyek a világ végére és kapjak el egy motorost
üdv -
#519 A búvártudást fejleszteni kell, menj a vizbe és merülj sokat, ha növekedett a csík, akkor jól csináltad.
A repcsis feladathoz nincs mit tanácsolni, az az egyik legszivatósabb küldetés, de mindig ugyanonnan jönnek a gépek, egy idő után ki lehet ismerni. Ha nagyon nem megy, nyugodtan kihagyhatod, nem történik semmi. -
bobo11 #518 sziasztok
elakadtam :nemtudok tovább menni mert valami buvártudást kér:hogy és hol,a másik pedig a tetön kellene leszednem a mini rc repcsiket a zero bolt tetején semelyik se akar összejönni hogy tudnék tovább menni
elöre is köszi a segitséget
üdv -
#517 Bandaháborúra egy tipp, ami a legtöbb lövöldözős küldetésre jó.
Fejlesszétek "hitman" szintre a M4-es katonai gépkarabélyt, brutális egy fegyver lesz, messzebről befogja az ellenfelet, mint ahogy az észrevesz. Így a legtöbb bandaháborús rész energiaveszteség nélkül csináltam meg.
Jó, ha egy sarok védi a hátatokat, nem tudnak hátbatámadni, csak előröl, egyszerű. -
#516 Hát jah nem kicsit :) -
#515 mostmár sikerült :) most bandaháború van de ez nagyon szar