1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • ent
    Attól függ hol "veszed"!:)
  • ent
    pcsx2 sem jó?
  • Mike at home
    koszi

tudtommal maga a gep nem draga, de hozza a programok azok igencsak
  • Luiprima
    Működő pc-s emu az biztosan nincs és x-boxon se keresd még szerintem. Egy ps2 használtan már van 28-30E körül "lehet sokat is mondtam" + memoria kártya kb.6E
  • Mike at home
    mennyibe faj manapsag egy ps2? vagy fut ez a program xboxon is?
    vagy vegyek egyet hasznaltan? esetleg van PC-s emulator, ami hasznalhato?

(ja es, hogy miert itt kerdezem: a GTA SA apropojan, nem biztos, hogy akarok varni 1 evet)

thx
  • Luiprima
    A a hippik a fogyasztói társadalom ellen lázadó fiatalok voltak lásd
    Woodstock , Hair stb.
  • Extraboy
    1. nem tudom mi a hippi s :(
    2. hunter
    3. valszeg keves a bicas skilled vagy nem megfelelo idopontban jottel oda.
  • Extraboy
    nem muszaly 100%, a kotelezo az a repulo es autosuliban a 75% onnantol rad van bizva! A tornatermeket jelzi a terkep olyan nincs hogy "meg van csinalva" nem ertem mit ertesz ez alatt!
  • szaboa
    szia skacok,lenne egy két kérdésem:-hol van san fierro-ban a hippi shopper?-mivel érdemes megcsinálni a vigilante missiókat?-miért nem enged versenyezni a mount chiliadon?kevés a kerékpár skillem az lehet?-
  • szaboa
    az iskolákat a100%-hoz aranyra meg kell csinálni?a gym-eket honnan tudom,hogy meg van-e csinálva?
  • Extraboy
    A robbery a rablasos misszio utan a los santosi tornateremmel szemben van. a Freight az a teherhordo vonat a 3. kocsit meg mar leirtak!
  • szaboa
    ezek hol vannak?
  • UNREG
    Pimp car egy cabrio, kurvákat lehet vele futtatni, a robbery egy fekete furgon, éjszaka betörni lehet vele járni.
  • szaboa
    A Pimping,Robbery ,Freight HOL TALÁLHATÓ ÉS MIK EZEK?
  • szaboa
    NRG-500 Challenge hol található pontosan?
  • shevy
    akkor menj n-hez
  • bobo11
    nincs w jelüm,a buvártudás fullon van,csak z jel és n jel van,slussz passz
    üdv
  • szaboa
    lenyomtam a küldetéseket,az asseteket is meg kell a 100%-hoz csinálni,meg az iskolákat is?
  • szaboa
    menj vissza a kinaihoz ha a búvártudást felfejlesztetted,az majd ad küldetést,a "w"jelűhöz
  • bobo11
    semmi nincs,most már eluntam ez egy szar
  • shevy
    a reptéren nincs küldetésed?
  • bobo11
    hello
    még mindig nincs küldetésem,csak az iskolákat tudnám csinálni,de ahhoz nincs kedvem,az utolso amit kaptam az az volt hogy felküldtek valami hegyre arra fele amerre a repülös iskola van ott leszedtem pár helikoptert az ledobott valami csomagot aztán azt elvittem egy másik helyre amit megjelölt oszt kifujt,most mivan
    köszönöm
    üdv
  • DoNorBi
    Az mindenképpenDe egy jó TV se árt
  • MoLc
    Halee :) Lenne 1 kérdésem , nekem NTSC-s verzióm van, és kajak homályos a kép ... a kis térképet alig látom... :( . 1 RGB kábel segítene ?
  • UNREG
    Igen, sokat kell merülni.
  • Angyisz
    A búvártudást, hogy fejleszted ? Fogod magad és úszkálsz a vízalatt bármelyik pocsojában ?
  • UNREG
    Ha megvan a búvártudás, a kikötőbe vagy hova kell menni, jelezve van. A vak kínai adja a küldetést.
  • bobo11
    sziasztok
    elakadtam nincs küldetésem csak ilyeneket tudok csinálni hogy pilota iskola,hajo vezetö iskola,meg az a hülye mini rc kisrepcsis pályák az elsö abbol megvan végre,a buvértudást felfejlesztettem fullra és most hova tovább
    köszönöm
    üdv
  • Kit--Kat
    nem pörög a topik, bezzeg a pc-s:D
  • bobo11
    thx
    Bocs, lejön, csak Operával nem. Explorerrel megy.
    Hmm... nekem innen semmi nem jön le :(
  • UNREG
    Az rc repcsis feladat csak egy asset, ami azt jelenti, hogy nem kötelező a továbbjutáshoz, a boltot kapod meg, ha megcsinálod.
    Viszont a búvártudást kötelező fejlesztened, anélkül nem enged tovább.
    A pénzszállító motoros elkapását is kihagyhatod, az csak egy pénzszerző misszió.
  • DoNorBi
    Valakiről letudnám tőlteni a játék soundtrackjét?
  • bobo11
    de nemkapok uj küldetést mig valamelyiket megnem csináltam,csak az a hülye telefonos van mannyek a világ végére és kapjak el egy motorost
    üdv
  • UNREG
    A búvártudást fejleszteni kell, menj a vizbe és merülj sokat, ha növekedett a csík, akkor jól csináltad.
    A repcsis feladathoz nincs mit tanácsolni, az az egyik legszivatósabb küldetés, de mindig ugyanonnan jönnek a gépek, egy idő után ki lehet ismerni. Ha nagyon nem megy, nyugodtan kihagyhatod, nem történik semmi.
  • bobo11
    sziasztok
    elakadtam :nemtudok tovább menni mert valami buvártudást kér:hogy és hol,a másik pedig a tetön kellene leszednem a mini rc repcsiket a zero bolt tetején semelyik se akar összejönni hogy tudnék tovább menni
    elöre is köszi a segitséget
    üdv
  • UNREG
    Bandaháborúra egy tipp, ami a legtöbb lövöldözős küldetésre jó.
    Fejlesszétek "hitman" szintre a M4-es katonai gépkarabélyt, brutális egy fegyver lesz, messzebről befogja az ellenfelet, mint ahogy az észrevesz. Így a legtöbb bandaháborús rész energiaveszteség nélkül csináltam meg.
    Jó, ha egy sarok védi a hátatokat, nem tudnak hátbatámadni, csak előröl, egyszerű.
  • JohnnySmith
    Hát jah nem kicsit :)
  • shevy
    mostmár sikerült :) most bandaháború van de ez nagyon szar