1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
nYoMi #594 Valaki nemtudja hogy amit adott hp-t szanci, az ott lévő vidokat milyen codekkel láthatom?
-
nYoMi #593 Jizzy ez a nevee
-
nYoMi #592 Most ennek a Jeasy vagy minek csinálok missiot, elviszem a csaját avval a pimp kocsival utána ki kell nyirnom egy faszit aztán még1et aki üti a csajt, azután meg egy dzsipet és egy limusint kell követnem vagy mi..Ott mit kell pontosan?
-
nYoMi #591 Mennem kéne feküdni de most rámjött a játszhatnék
Asszem pancsee aztán még egy kicsi gamma
-
nYoMi #590 okay, köcce
-
#589 Haggyad a Z-t a francba azt majd legutoljara, a fo missziokra koncentralj es amikor atjuts las venturasba akkor az lesz majd a missön hogy vedd meg azt a repteret es annak az elso kuldije, hogy csinald meg a repulosuli minden feladatat min 75%ra :) -
DePreSsZYo #588 A vizsgát akkor kapod meg ha megveszed egyik küldiben a "falusi repteret" és ott letod tenni a jogsit repcsire, Z-t meg hagyd a picsába azok fasságok :) -
nYoMi #587 Hali mindenki! Depi látom már végignyomtad, akkor lenne pár kérdésem hozzád ha nem gond. Először is hol lehet megtalálni a repülő iskolát, mert mikor be akarok menni a repülő térre akkor azt irja hogy takarodjak el repülő suliba mert még béna vok.A másik hogy a Z betüs gyereknél van egy repülős küldetés. A fuel azaz a benzinem mindig elfogy, hogyan csináljam meg szted?? Nem bírom kinyirni az összeset, nincs elég kera. Pls help, mert nagyon tetszik a játékde elakadtam és nagyon kiváncsi vok a 3. városra. Előre is köszönöm -
#586 Kezdjed! Én már legalább egy hete nem is játszottam vele! -
DePreSsZYo #585 Na kipörgettem :D
Kezdem ujra -
#584 Ja egy kicsit gáz! -
DePreSsZYo #583 mennyit kell kb elfoglalni? -
#582 Ja, tudom! Hiaba van veled 8 ember, jo ha 1-et lelő :DDD -
DePreSsZYo #581 faszom má ebbe a sok terület foglalos szarságba :D
főleg, hogy oda meek 8 emberrel és azok senkit nem tudnak lelőni... -
#580 nem -
#579 at lehet vhogy konfigolni a billeket a gamepadon? -
DePreSsZYo #578 faxa :D -
#577 Ne egyel semmit, fussal, de soha ne sulyzozz meg csinalj olyan dolgokat amitol bizt nem novekszik az izmod es akkor lassacskan elgyengulsz! -
Angyisz #576 Azt, hiszem lehet pl. Én egyszer hülyére ettem magam az egyik kajáldában és rókáztam mint állat próbáld ki cool. -
Angyisz #575 Akkor ezek szerint nem tévedtem, csak már rohadtul unom a merülgetést úgy hogy nem történik semmi. -
DePreSsZYo #574 Amugy nekem is lenne egy kérdésem.
Ha már egy izmos batár állat vaok, akkor mér nem lehetek ien kis vézna nigga mint játék elején?
Pl meghizok mint állat és lefogyok. azt lehet? -
DePreSsZYo #573 pedig azt ugy kell. -
Angyisz #572 Segítsetek W-től csak úgy kapok feladatot ha a búvár tudásomat fejlesztem, erre én beugrottam az első közelbe eső vízbe merültem mint állat össze-vissza de az a rohadt skill nem növekszik. Hol a rákba lehet növelni a búvártudást, ez itt a kérdés ??? -
#571 nem akarok beleszolni, de tudomasom szerint lesz pc-re is, csak a sony egyelore 1 evig csak ps2-re adott jogokat
az eddigi osszes gta kijott pc-re
sot az os gta-k csak arra -
#570 jol hangzik -
#569 Bocsi csak a fórum nevét néztem -
#568 Kösz mester :D -
#567 Gran Turismoról volt szó, de mind1 -
#566 Hát nem tudom az első GTA-t még Pc-n játszottam le akkor nem volt még PS-em és jól szórakoztam vele szerintem korrekt volt. -
#565 ja, de PC-n nincs olyan, hogy jól megírják :-) -
#564 ma mar azert nem lenne olyan fos ha jol megijrak az nfsu2 is szebb lett szvsz :) -
#563 mert PC-n szar lenne :-) + talán a legnagyobb presztízsű gém PS2-n + SONY emberei csinálták.. -
#562 "Ha van már Xboxod akkor ha jol emlexem arra van ps2 emulator szoval avval elvileg el tudod inditani Xboxon"
Sőt, van GC és PC emulátor is Xboxon, ezeket kihagytad! -
#561 jovanna fingom sincs ki mit hogy adki oreg vagyok en mar ehhez.
de akkor pcre mer fog kijonni? gt3 sincs :) -
#560 de, a SONY gőzerővel hajt, hogy boxra is megjelenjen -
#559 LOL -
#558 gtasa nincs xboxra se? -
#557 Ha van már Xboxod akkor ha jol emlexem arra van ps2 emulator szoval avval elvileg el tudod inditani Xboxon de nemtudom mert nekem meg soha nem volt csak PS2-m! -
szaboa #556 nincs valami jótanácsotok a robbery-s misszióra?mer csak egy tévét sikerült lopnom.10000dollárnyi cumót egyszerre kell ellopni vagy több éjjel is lehet?
a burger shotos küldit csak egyszer kell végig csinálni vagy az összes burgeresnél?
már csak ezek kellenek a 100%-hoz
-
#555 40ezer a medimarktaban a legújabb PS2 és hozzá a GTA:SA ! (állítólag) Érdemes megnézni.