GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_01.html
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_02.html
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_03.html
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A játékra térve: nagyon szuper játék, nagyon hangulatos. Egyszerüen fantasztikus. Nem is tudom mivel kezdjem. Nagyon sok mindent belesüritettek, ugy hogy a régi elemek is megmaradtak. Enned kell: sok étterem, büfé van a városban, ahol lehet venni ennivalót. Itt több fajta kaja között válogathatsz. Az 1ik legdrágább a Salata, mert nemcak hogy jól laksz tõle, de nem is hízol. Igen ám, hízás... Ha túl sokat eszel, lehet hogy CJ örülni fog, de sajnos nem fog tudni olyan gyorsan futni, lustább lesz. Azért ha mégis elhíznál, ne szomorkodj, van Gym-is a városban. Itt sújokat emelhetsz, futhatsz, szobabiciklizhetsz és még sok más dolgot csinálhatsz.
Szobabicikli: ez a ''fat'' skillünket csökkenti, amig van felesleg rajtunk, ha már nincs akkor meg az erõnlétet.
Különbözõ sújemelés gyakorlatok: ezek a muszklit növesztik. Nagyon fogsz csodálkozni hogy az elején elég rossz passzban lévõ CJ-d milyen átalakuláson fog keresztül menni. Nekem ez a skill maximumon van, elképzelhetitek...
Ha elég erõgyakorlatot csináltál akár új harci mozdulatokat is tanulhatsz.
Futópad: Ugyan az mint a Szobabicikli.
Még az is újitás hogy a városokban megtalálhatóak a BMX-ek, sima biciklik, stb. Ezektõl is fogyhatsz, erõsödhetsz. Van a városban borbéj. Itt az arcszõrzeteidet variálhatod egy kis pénzért cserébe! Van ahol tetolválnak. Nagyon érdekesek a küldetések is.
A stadionba miért nem lehet bemennem ott a ahol a kupa van?
Valaki árulja már el, mit akar az a k****g vak kínai mikor kilök, hogy gyakoroljam a merülést, van valahol iskola?
Én amúgy mindíg el szoktam olvasni a manual-okat. A bevezetõk gyakran igazi pluszt adnak a történethez (pl. ICO).
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
viszont repülni már tudok! :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Bazi nagy és részletes térkép
- Minden idõk egyik legötletesebb manual-ja (aki nem ismeri: olyan, mintha egy san andreasi reklámújságot olvasnál, csak itt éppen minden infó hasznos a valósággal szemben :)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Pénzszerzésre a tûzoltó a legjobb.
Szóval hol van a pilótaoktatás? És mikor tudok átmenni majd másik városba? :)
Abban még segíthetnél hogy hogyan tudnék legálisan átjutni másik városba. Mit kell csinálnom ahhoz?
A táncolós feladat fontos ehhez? Vagy addig nemtok továbblépni amig az nincs kész?
Ja és hol van a pilotaoktatás? :)
Hogyan tudnám ezt kihagyni és valahogy továbblépni?
Kurvázni hogy kell?
Úgy fog magába szippantani, mint egy mmorpg, félek.
Asszony ki fog baszni itthonról.
lovin meg nem nyertem sose :)
Manit akarok:)) honnan szerezzek :D
En a legtobb penzt a caszinoba es a lovin szereztem :DD
A rablasoknál mit érdemes összeszedni ?:) vagy hova érdemes menni, hogy jó sok money-t összetudjak szedni egy éjszaka ?:))
tnx
Ha a fenti két költõi kérdés közül már az egyikre "igen"-nel válaszoltál, megveheted bátran.
Ha az NHL vagy a Fifa jelentette eddig neked a "játékot", nem biztos, hogy a San Andreas a te játékod...