1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • hiba
    amikor egy kuldetesnek vege akkorutana ahol jarunk pl epueltekbe vissza lehet kesobb menni Pl fodrasz? :)
  • eightmiles
    nektek mennyi a rekordotok a körbe-körbe pörgés/lövés játékgépen?
  • zaki
    ehh, én is azzal szenvedek már 1 órája
  • qper
    pff, gőzöm sincsen :)

Amennyi elrejtett titkos dolog van ebben a játékban, azt se csodálnám, ha a fejlesztők 200 helyre dugtak volna el repülőket, RC autókat :D
  • qper
    kapcsold ki a vibrát a kontrolleren, rögtön sokkal finomabban tudsz majd célozni.

Én ha jól emléxem, csak egy transzponderre koncentráltam, nem az összesre. Egyet védtem, de azt piszkosul. Kb. tizedszerre sikerült így megcsinálni a küldetést :)
  • vki
    karfiol: az első küldetését lassító koddal csináltam, de a második küldetés lesz a szivatás.

qper: csak ennyi? Máshol nincsenek kis RC cuccok?
  • karfiol
    Hogy a májba lehet Z első küldijét megcsinálni?már végignyomtam az összes küldetést,de ezt nem tudtam.
  • qper
    de igen. Ha megvan mind3 Z küldetésed, akkor kapsz egy minijátékot, amit Z boltjában lehet aktiválni. A Red Baronnal kell megadott idő alatt minél több Berkley furgon felrobbantani (asszem talán 2 perc).
  • vki
    Mármint a játékból.
  • vki
    Ha valaki hiányolja a jetski-t belőle, akkor ajánlok figyelmébe két csalást:

Kocsik a vizen:
    Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Quad Bike:
    Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2

Próbáljátok ki! Kegyetlen!
  • vki
    Ha a Z-s küldiket megcsináltam nem kapok valami kis távirányítós kisautót, repcsit vagy helit?
  • Extraboy
    Ezert kell baromira figyelni es ugyesen mar messzirol loni ra, meg akkoris ha 1-2 golyo talalja el onnan
  • SiteDisagner
    PS3
    ma 00:28 | Privát | Válasz | #741

De a legjobb az autós suliban az volt, amikor egy rámpán kellett félfordulatot csinálni.. a valós életben miért nem kell ilyen a jogsihoz? :-)

Talán azert nem mert tul egyszeru lenne!
  • PS3
    De a legjobb az autós suliban az volt, amikor egy rámpán kellett félfordulatot csinálni.. a valós életben miért nem kell ilyen a jogsihoz? :-)
  • PS3
    jajj.. az autós suliban egy rendőrrel kellett akkor csinálni? Mert ha az, akkor azt kb. 100x-orra sikerült megcsinálni! És még akkor sem tudtam igazából, hogy mit is kéne csinálni :-((( Nem elég, hogy Zero küldetéseit hanyadolom, erre most ez is..
  • qper
    nem szabad felrobbantani a kocsit!

Ha elvégezted az autósiskolát San Fierroban, ott megtanultad a P.I.T. manővert (a rendőrök használják előszeretettel). Pontosan ezt kell csinálni itt is. Ha nem voltál még az autósuliban: a kocsi farát ki kell billentened úgy, hogy a te autód orra kb. egy vonalban legyen a csaj autójának a hátsó traktusával. Ha ez megvan, akkor egy picit legyezz rá a kormánnyal, így sikerül a járgányát megpörgetned. A csaj egyébként ekkor kiszáll az autóból, neked pedig el kell vinned azt))

• PS3
    Help : Mit is kell csinálnom annál a küldinél, amikor egy autót kell követni, és nem szabad engedni hogy 'elhidegüljön',(Legalábbis így értettem) mert különben mission failed, ha felrobbantom, akkor szintén. Követni meg követhetem, de olyan gyorsan megy, hogy végén felrobbanok a sok sérülés miatt..
  • qper
    nekem csak így sikerült levadászni mindegyiket. A levegőből egyszerűen képtelen voltam úgy irányítani a tetves gépet, ahogy szerettem volna :)

Arról nekm is beszélve, hogy szerintem ha a levegőből az első rárepülés után nem robban fel a célpont, fordulhatsz rá mégegyszer, ami lénygesen nagyobb benzinveszteséghez vezet.

• Extraboy
    én épphogy a levegobol valo tamadast javaslom, ha leszallsz foldre akkor elmegy csomo benzin meg lassan mesz moge + felszallsz
  • UNREG
    Indulj el a többiekkel, majd meglátod, kiket kell lelőni. A fejük felett lesz a háromszög, nem a térképrn.
  • MrJ
    Atérkép nem jelez semit.
  • UNREG
    Hogy lehet a Los Desperadosban elakadni? Mindenkit le kell lőni, piros háromszög jelzi, 3 vagy 4 hullámban jönnek, már nem emlékszem...
  • MrJ
    Nem tudtok végigjátszást ? Elakatam a Los Desperados küldinél nem tom mit kel csinálni és idegesit... Ha esetleg tudja valaki az irjon nekem maillt vagy irjon ide sürgös lene. ([email protected])
  • zutyu
    Köszke.
    :))
  • qper
    Zutyu:

egy kis segítség az index San Andreas topikjáról, anno M2 kolléga írta le a következő sorokat, nekem baromi sokat segített vele:

"Nem annyira gáz! Minden lövöldözést a földről kezdjél. Alacsony sebességgel, hogy jól irányítható maradjon a repcsid. Elsőnek rárepülsz a biciklis gyerek mögé, lelövöd, mint a kutyát. Aztán visszafordulsz az utcában, és a másik közeledben lévő furgont kezded el lőni. Aztán tovább a Hippy Shopper közelében lévő furgont. És onnan repülsz a motorosokhoz. MINDEN TÁMADÁST A FÖLDRŐL KEZDEMÉNYEZZ! NE A LEVEGŐBŐL!"
  • cue
    Csatlakozom ez előttem szólókhoz, de kiegészíteném a saját (szenvedéssel megszerzett) tapasztalatommal:
    -földfelszín közelébe ne repkedj, mert irányíthatatlan lesz a repülő
    -lövöldözni szigorúan csak a földön tudtam sikeresen - levegőben üldözni és lőni nem nagyon...
    -két objektum közti távot jó magasra repülve, majd vitorlázva próbálj meg áthidalni

...de tényleg csak a kitartás segít! :)
  • qper
    Hát tényleg csak kitartást lehet kívánni. Ülj le azzal az elhatározással, hogy addig nem állsz fel a gép mellől, amíg meg nem csinálod a Vörös Bárós küldetést. Meg lehet. Még nekem is sikerült, pedig többször is azt hittem, hogy a falhoz vágom a kontrollert :(

Ha megvan, a harmadik Z misszió biztos tecceni fog :
  • zutyu
    Kösz Ungreg.

Több mint egy hónapja ezért raktam félre a játékot.
  • JohnnySmith
    Ez bazz+ nóóórmális vagy csak 14? (az iq-ja is)

dvd-----cd elmebeteg
  • UNREG
    Nem tudunk segíteni, a Z küldetéseihez két dolog kell:
    1. Kötélidegek.
    2. Kitartás, kitartás, kitartás. Ja és végtelen kitartás.

Ha nagyon nem bírod, nem kötelező megcsinálni.
  • zutyu
    Sziasztok.
    Szeretnék valamit kérdezni.
    Meg vettem San Franciscoban a hülye makettes boltját és van egy küldetés amit nem tudok megcsinálni,mert nehéz.(Z-a jel)Valaki tud segítsen!!!Na meg,hogy ha nem vettem volna meg akkor más uton modon lehet tovább jutni??Amikor pici makett repülővel kell lőni és 5 embert kell kilőni.Mindig ki fogy a benzinem is. :(
  • kojotomi
    hmmmm... ez nem semmi...
  • qper
    valamiért azt érzem, hogy teljesen megérdemelten nyerte el. Döbbenetes ez a game.
  • cenobite
    gamefaqs.com szavazás:

BEST OF 2004: Game of the Year (Final Vote)

Vote Accepted
    Grand Theft Auto: San Andreas 34.16% 5387
    Half-Life 2 20.96% 3306
    Halo 2 21.44% 3382
    Metroid Prime 2: Echoes 23.44% 3697

TOTAL VOTES 15772
  • qper
    http://www.gtawh.com/sa/vehicles.php

itt megtalálod az összes kocsi képét.
  • qper
    teljesen felesleges a kocsik tuningolása!

Drága, semmilyen képességedre nincs kihatással (sem a driving skillre, sem a vonzerőre, stb). Arról nem is beszélve, hogy a gamerek nem töltenek egy autóban három percnél többet, erre a kis időre meg minek tuningolni a verdát súlyos ezrekért? Inkább lóversenyezz, abban van a pénz!
  • qper
    azért nem volt az rossz a játék elején sem :)
  • UNREG
    Leginkább a respect és a fegyver upgrade miatt hasznos, ne érezd úgy, hogy kárbaveszett idő volt.
  • Afe
    szal tök felesleg volt,leszámítva a bandaháborukból származó előnyöket (fegyverhaszn, pénzmag)
    pedig nem 2perc volt míg a sárgából+lilából zöldet csáltam :(
  • UNREG
    Vissza nem kapod, neked kell újra elfoglanod jópárat, addig nem is enged az utolsó küldetéshez.