GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, a back to the scool az az a kuldetes ahol az autos iskolanak minden feladatat minimum 75%ra el kell vinned. ha ez megvan akkor kapni fogsz tovabbi missziokat!
Valaki segítsen nekem, van a második városban egy $ jel aminél ilyen kocsis feladatok vannak. A küldetés neve Back To school. És nem aakarja adni a köv küldetést pedig joformán mindenem silver..egy két arany van csak 😛 de mit kell csinálnom vagy mi a faxom??
van itt vlki?
FEnnt van a tetején. felülsz a biciklire 07:00 és 18:00 között és már megy is, kurva nehéz
Mount Chiliad azt még én is kerestem multkor de nem találtam! Én az egész Mount Chiliad-ot végignéztem de nem találtam!
Birdseye race a neve
Amit a Mount Chiliad hegy tetején meg kell csinálni biciklis küldtés, azért kapok vlmilyen versenyt. Azt hol találom meg amit megkaptam?
hát hogy a San Andreas jobb
SA powaa
Na végre valaki észre vette!
Itt egy másik
Ez tényleg a VC! Most csináltam egy összeállítást és sztem tök jól sikerült!
Itt egy másik
Ez tényleg a VC! Most csináltam egy összeállítást és sztem tök jól sikerült!
Ez Sa nem vice
Nagyon megfogtak benne a néger hangnem 😊
Ahogy tudnak beszélni az a lazaság meg minden nagyon ott van.
Ahogy tudnak beszélni az a lazaság meg minden nagyon ott van.
ja lehet az lesz 😊)
jajaja, te most ujra kezded?
nem gond azé van a forum 😄
Buvárkoggyá...😄DD Amugy imádom a gamet csak itt értetlenkedek
ez nem a te játékod 😊)
De amugy nem kell sokat...csak usszáá
De amugy nem kell sokat...csak usszáá
amugy sokat kell buvárkodni?? Hány skill elég?? Szal hányszor kel adnia?
köszi, azt a videos cuccot nemtudod?
Lung izé az mi?? 😄D Wu Zi Mu -nál van egy küldetés aminél ilyen videójátékban kéne elvernek, azt irja hogy még gyakoroljak.. De mit hol???
szanci amit adott linkeket, ahol fennt vannak a missziók videóba ott nemtudom lejátszani a videókat, hang van de kép alszik. Milyen codec kellene?? Vagy mit csináljak??
Ez a legtöbb üldözõs autós misszióra igaz, ha nincs "követõs mérce", akkor biztos lehetsz benne, hogy meg kell ölni a benne ülõket.
Valaki segítsen mááááá pls
Szerintetek lesz ez a gém sony psp-re?
Valaki nemtudja hogy amit adott hp-t szanci, az ott lévõ vidokat milyen codekkel láthatom?
Jizzy ez a nevee
Most ennek a Jeasy vagy minek csinálok missiot, elviszem a csaját avval a pimp kocsival utána ki kell nyirnom egy faszit aztán még1et aki üti a csajt, azután meg egy dzsipet és egy limusint kell követnem vagy mi..Ott mit kell pontosan?
Mennem kéne feküdni de most rámjött a játszhatnék
Asszem pancsee aztán még egy kicsi gamma
Asszem pancsee aztán még egy kicsi gamma
okay, köcce
Haggyad a Z-t a francba azt majd legutoljara, a fo missziokra koncentralj es amikor atjuts las venturasba akkor az lesz majd a missön hogy vedd meg azt a repteret es annak az elso kuldije, hogy csinald meg a repulosuli minden feladatat min 75%ra 😊
A vizsgát akkor kapod meg ha megveszed egyik küldiben a "falusi repteret" és ott letod tenni a jogsit repcsire, Z-t meg hagyd a picsába azok fasságok 😊
Hali mindenki! Depi látom már végignyomtad, akkor lenne pár kérdésem hozzád ha nem gond. Elõször is hol lehet megtalálni a repülõ iskolát, mert mikor be akarok menni a repülõ térre akkor azt irja hogy takarodjak el repülõ suliba mert még béna vok.A másik hogy a Z betüs gyereknél van egy repülõs küldetés. A fuel azaz a benzinem mindig elfogy, hogyan csináljam meg szted?? Nem bírom kinyirni az összeset, nincs elég kera. Pls help, mert nagyon tetszik a játékde elakadtam és nagyon kiváncsi vok a 3. városra. Elõre is köszönöm
Na kipörgettem 😄
Kezdem ujra
Kezdem ujra
mennyit kell kb elfoglalni?
faszom má ebbe a sok terület foglalos szarságba 😄
fõleg, hogy oda meek 8 emberrel és azok senkit nem tudnak lelõni...
fõleg, hogy oda meek 8 emberrel és azok senkit nem tudnak lelõni...
faxa 😄
Ne egyel semmit, fussal, de soha ne sulyzozz meg csinalj olyan dolgokat amitol bizt nem novekszik az izmod es akkor lassacskan elgyengulsz!
Azt, hiszem lehet pl. Én egyszer hülyére ettem magam az egyik kajáldában és rókáztam mint állat próbáld ki cool.<#pias>#pias>
PS4 PSN: angyisz
Akkor ezek szerint nem tévedtem, csak már rohadtul unom a merülgetést úgy hogy nem történik semmi.<#falbav>#falbav>
PS4 PSN: angyisz