GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, nem lesz <#idiota>

SiteDisagner
Irigyellek titeket....ti épp azon filoztok, hogy SA-ban mit kell csinálni, mi PC-sek meg még csak nyálcsorgatva olvashatunk titeket! De nekunk végul is lesz Multink is!!! <#mf2>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SiteDisagner
Kösz, már elindult! Kaptam egy fulest, hogy a magyarításnál állítsám más nyelvre, és ment is....Már 2 napja megállás nélkul jáccok, még nem is ettem! De még mindig csak 30valahány%-nál tartok <#szomoru1>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Banyapapa
Gamefaqs-on nincsenek mentések?

UNREG
Itt szinte mindenki PS2-n GTA-zik, nem hiszem, hogy sokat érnél a save-ünkel.

SiteDisagner
áááá...ugy próbálom magam nyugtatni, hogy VC-zek...de nem segít. Ujbolakarom kezdeni, de lefagy a második kuldetésnél, amikor a telot mexerezzuk, és beulunk az autoba a niggerrel! Tudom h ez SA-s forum, de te jofejek vattok! Vki tud adni egy sav-game packot, ami nem csak a 100%-os hanem a részletes, kuldetésenkénti???, PLS!!! <#lookaround><#shakehead><#rinya><#confused><#dumcsi><#dumcsi><#help>

SiteDisagner
Bocs a reklámlért, de nem az volt a célom! Csak segíteni akartam. De most asszem megszünt az összes PHP-Nuke-os oldal, mert Apache server hiba van vagy mi! Nekem nem jön be a GtaOnline, meg ilyenek! Nektek se???? Pls irjátok már le!<#confused><#nemtudom>

kojotomi
sikerült???

kojotomi
jóvan na... akó VHS-t! Bódog v?

JohnnySmith
dvd-t ?? 1992 ben ?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

kojotomi
A Los Santosi edzõteremnél vannak kék házacskák! Az eggyik háznál ott áll az a nagy kirámolós kocsi... abba beszálsz és majd este megnyomod az R3-at(2.analóg)! És akkor egy csomó házba be tudsz menni és kihozni a TV-t DVD-t Hifit stb... és egy kijelölt pontra elszállítani(oda ahhova a kirámolós küldibe is elvitted!)

Ronaldo07
Hy mindenkinek!!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan lehet este kirabolni a házakat,mert az egyik küldetés végén mutatta de azóta sem tudom!!😊
Elõre is köszi a segítséget!

Extraboy
Legyszives a reklamot fejezd be! koszi! mert csomoszor feljovok a san andreas topicba es azt latom, hogy itt hirdeted az oldalad ami nem baj, csak kerlek ne ilyen sok* tedd!

Extraboy
www.rockstargames.com/sanandreas

valaki nem tudna adni egy linket vagy valahonnan lelehetne tolteni a térképet?

kojotomi
" állítólag mindenkinek jár 15 perc... állítólag..."

szánalmas...

kojotomi
Már ezt leírtam a #654 hozzászólásban,ha észrevetted volna!

SiteDisagner
Látom sok a lámer kölök itt, ugyhogy annyit kellett volna csinálnotok, hogy rámentek a http://stuckgamer.com -ra, és máris baloldalt fenn lett volna egy San Andreas kép, és máris ott van minden egyes kuldetés videoja....de úgy látom ennyi esze senkinek nem volt.....<#rinya><#lama> De addig is nézzétek E Z T az oldalt szorgalmasan! <#wink>

kojotomi
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!

kojotomi
Csak úgy elmondom,hogy a http://www.stuckgamer.com/ -on vannak ezek a végigjátszások de az oldal átmenetileg nem müxik de próbálgatni lehet!

kojotomi
épp ez az! 😞)

kár hogy a linkek nem mûködnek <#zavart2>

SiteDisagner
Most nem azér, de esetleg ha venné vki a fáradságot, és megnézné a Fan SA Site-ot, akkor ott van a San Andreas menu alatt egy olyan pont: 100%-os kijátszás videoban! És akkor esetlegesen ráklikkelsz a linkre, és ott van az összes video a játék kuldetéseirol <#violent><#lama>

UNREG
Én segítenék, de nem tudom, melyik az a Los Desperados. Írd körül, akkor beugrik.

kojotomi
IGEN!

köszönöm, tehát ugyanugy vannak be videok, animáciok meg a rádio is?

kojotomi
Semmibe sem külömbözik!csak abban,hogy az eggyik másolt a másik nem!

nyomi nem tudsz nekem segiteni?

Valaki segíyítsen ebbe a Los Desperadeos küüldetésben pls!!!
hello!
azt szretném kérdezni hogy a netrol letoltheto és a boltos San Andreas miben kulonbozik?
mert ugytom a bolti 2rétegu dvd
thx

kojotomi
nem tudja valaki véletlenül,hogy a DRIVER3 mikor jelenik/jelent meg?

A los desperados küldetést tudja valaki hogyan kell?
én már 60%nál tartok jupíí! Amugy fasza a kép
kojotomi
Ritkán szoktam kenni...

SiteDisagner
Jah és nagyon jo az oldalad!!!

SiteDisagner
Miota kened kojotomi?

kojotomi
kössz!

SiteDisagner
Jah KojoTomi! Tok jo a kép!!!!

SiteDisagner
Hehe NyOmI, én NEM egyedi oldalt akarok csinálni, csak egy infós központot!!!!!
Amugy most kezdem el PS2-n a játékot, mert még nem volt rá idom, és ha lett is volna, mindentol eltiltottak....<#alien2><#wink>

kojotomi
Találtam az eggyik hídon egy nagyon érdekes dolgot!
"There are no Easter Eggs up here Go away" ami kábé azt jelenti:Itt nincs Húsvéti Tojás, menny el. Íme egy kép is erröl az érdekes dologról!:

SiteDisagner, kirõl koppintottad a saját oldalad? Csak nem a gtaonline-ról? <#crazya>Lebuktáál 😊)
SiteDisagner
Én most kezdem majd el a game-et, de én elötte megnéztem rola azokat a videokat...legalább is párat...hát nem semmi...jo nektek ez nem ujdonság, de még sokaknak az!!! HÁL' Istennek a pc-s megjelenés juni 10 igy nem szemétkedhettek velunk pc-sekkel h még várhatunk egy évet! Na csá all!

<#gun><#gun>GTA FAN SITE!!!! THE BEST OF SA!!

Afe
Csak a 'Gran Turismo szar lenne pc-re' miatt, meg 10pc-sböl 9 azt állítja hogy a GTA pc-s game.
OFF..lehet..sz@rok bele 😊

JohnnySmith
OFF kicsit.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Afe
Mostanában kijött vmi Gt szerü játék pc-re. Azt mondja egy pc-s ismerösöm, hogy "Ez nem olyan arcade game mint a GT3, hanem tök szimulátor, mert itt tudni kell rendesen vezetni, különben elszálsz"
Enyhén felb@szta az agyam. Méghogy a GT arcade game.
A pc-sek összetennék a két kis kezüket, ha vmi csoda folytán kijönne az õ gépükre is.

PS3
"PC-n szar lenne"

Gran Turismo : igen
San Andreas : nem

nekem is ugy tünt hogy a gtasa-t mondod hogy nem lesz...

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

PS3
Te olyan hülye vagy, mint a seggem.. kár hogy a Gran Turismoról volt szó, de ne zavarjon! Mehetsz is vissza a zártosztályra!

Rincewind
Manapsag mar mindenkit kiengednek a zartosztalyrol...? o.O
A RockStar miota Sony, attol, hogy PS2-re (is) fejlesztenek meg nem tartoznak a Sonyhoz. Jovore jon Xbox-ra es PC-re az SA, tessek: Forras: 1UP.com.