1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • mohuska
    enyim vajszínű bakkeró vörös farmer, félpucér cuban gold FUX red tint napszemcsííííí, cesar haj. Maxragyúrva!
  • eightmiles
    most olyan, mint egy csávóka az utcán, aki tiszta pirosban van. piros csuka, piros gatya, póló nincs, piros sityak (nem olyan, mint neki), karóra és lánc. de nekem kéne az is, ahogyan járkál : )
    nincs rá vmilyen csít? csak úgy kipróbálásra ; )

ja és tudja valaki, melyik verda az a tanker? vagy esetleg hajó? franc nem tudom megtalálni, pedig már mindenhol kerestem.
  • SKABALABABA
    valaki adjon már egy linke honnan lehet leszedni!
  • Zozo76
    Ugyan se PS2-m, se SA-m nincs de vegigjatszasom mar van... :)
  • Afe
    mindenkinek, aki veszi az 576Konzolt :)
  • SKABALABABA
    van vkinek san andreashoz magyar végigjátszása?
  • mohuska
    ja az jol jönne...

te embered hogy néz ki?
  • eightmiles
    egy kérdés: bövebb cuccok nem lesznek benne? nekem most ami uccsó ruhaüzletem van, az a Didier Sachs. utána még kinyílik vmilyen shop? olyan cuccok kellenének, mint amilyenek a bandatagoknak vannak.
  • mohuska
    szerintem semmit....v én nem tok róla h lehet
  • SKABALABABA
    hi!mit kell nyomni hogy a társak kihajoljanak és lőjenek a kocsiból?most kezdtem a játékot és néha kihajolnak néha meg nem.segítsetek lécci!!
  • mohuska
    köszi
  • mohuska
    ja és ha ott tartok most hogy sweet visszajött és így bandaháborúzunk + ilyenek, kb mennyi van még a játékból.....nagyon nagy ez a játék gokart, légpárnás mittomén mi , beszarás! lehet jobb a következő?! die mothafucka die ezt szokjuk üvölteni bandaháború közben!
  • duc
    Toljad előre a jobb kart. jól.
  • mohuska
    rohadt vadászgéppel hogy lehet gyorsan repülni? ha meg nem lehet gyorsabban mi értelme? viszont állatul néz ki....na meg ez is van benne!
  • eightmiles
    ti már repültetek az at-400-as utasszállítóval? nem semmi, mekkora gép! Las Venturasban van a repülötéren a nagy hangárban (ha esetleg valaki még nem tud róla).
  • dravenstorm
    de azt se tom merre van
    vége az animácionak már leis ugrott és mission faild
  • Extraboy
    Mindig kovesd a kisteherautoval amerre akar ugrani ugy, hogy amikor ugrik akkor azt az autoba tegye es ne haljon meg.
  • dravenstorm
    a 3. szigeten azt a kuldetést hogy kell megicsálni amikor állok a ház elott és megkell kadályozni hogy a csávo leugorjon, de vége a videonak és egybol mission faild. és épphogy eltom olvasni hogy valmi kicsod kéne haszálni ami a sarkon van
    pls help
    thx :)
  • hiba
    nem a True Crime ?
  • windrunner
    Az nem SA, az a Fear & Respect. GTA stilusu game.
  • mohuska
    most láttam ilyen screenshot-t.....elvileg xboxos sa-ban Snoop Dogg a főszereplő CJ helyett? ez lehet?! (www.ign.com)
  • PS3
    Ügyesen.. de mire akarod elkölteni?
  • zaki
    és hogy?
  • eightmiles
    nem lovi! játékgép... és ez komoly, nem vicc.
  • PS3
    El lehet érni több száz millió dollárt is.. de minek?
  • windrunner
    nah ja a lovi rendesen felturbozza a tárcánkat
  • zaki
  • zutyu
    Nem akarlak letörni,de szerintem az nem is volt oly nehéz az ami viszont utánna jön a kis makettes dolog,na annál már lehet törni a joyt!
  • eightmiles
    nekem 13 milla
  • zaki
    az a gáz, hogy pár patkót nem lehet mexerezni, csak ha van jetpackod, mert olyan helyeken van fenn, ahova nem tudsz felmenni anélkül
  • qper
    túlzottan jó szisztéma nincsen, csak annyi, hogy ments, lovizz, és nyerj (pénzvesztés esetén pedig visszatöltés). Bár ha előtte elmész Las Venturas-ba, és ott összegyűjtöd a patkókat, sokkal nagyobb lesz az esélye a nyerésnelk a különböző szerencsejátékokon.

Los Santosban ajánlom a kecókba történő betörést. 20.00-6.00-ig lehet nyomni, szépen tejel.
  • Afe
    persze nyomtam reflexből :)
    most vagy vmi 1szerübb pénzforrás kellene,
    vagy 1 qrwayó szisztéma a lovihoz.
  • UNREG
    Load?
  • Afe
    vmi könnyüpénz jól jönne.
    most b@sztam el az összes pénzem ezen a kibeb@szott lóverseny f@szságon
  • qper
    a Zero küldetések nem kötelezők, nélküle is végig tudod játszani a játékot, csak nélküle nem lesz meg a 100%

Egyébként a küldetés előtt kapcsold ki a vibrát, így sokkal könnyebben célzol. ne az összes transzpondert védd, hanem csak egyet, sokkal könnyebb. (igaz még így is rohadt nehéz)
  • mohuska
    Hi all...nem tudja valaki h zeronál, amikor vagy 20ezer kis rc röpcsit kell lelőni.....azt hogy a rákba kell? már majdnem töröm a joyt!
  • Neme.
    Na, megszereztem én is eme "kis" játékot. :)
  • surdilovic
    Üdv Konzolosok!

PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
    Hibátlan, gond nélkül működik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
    Köszi a figyelmet!

Attila
    Telefon: 0670/220-9436
    E-mail: [email protected][IMG]http://www.vatera.hu/photos/langs/hu//123177/big/1593593.jpg [/IMG]
  • zaki
    9200 :P
  • duc
    Nekem se ment elsőre, azóta vmi zörög a kontrollerben, de működik. Pár nap múlva próbáltam és láss csodát... (a vibrát én is kikapcsoltam és rövid sorozatokkal operáltam.) A killzone normal botok ellen teamdeathmach gyakorlásnak kiváló! egy 500 fragos menet, és minden sima lesz :)