Gyûjtést szerveznek a Sasser féreg megalkotójának
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The file is created especially for the Russian version of Windows 2000; the malicious code will not function on other language versions."
hogyan lesz ez:
"Érdekessége, hogy az Agent által közvetített rosszindulatú kód elsõsorban az orosz nyelvû Windows 2000 rendszereket fertõzi meg, más nyelvû rendszerek védettebbek."
http://hirek.prim.hu/cikk/39699/?sr=aghirkereso:
aha.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Azért remélem te is sejted, hogy a Linux nem UNIX. Szóval ha a lista elején 2 UNIX van, attól még a Windows veri a Linuxokat ezen lista alapján...
Kavarás #2: "Valamint a windowsok még mindig nincsenek hivatalosan felkészítve az IPV6ra"
Tévedés! Az XP SP1 óta hivatalosan is kezelik az IPV6-ot. Ezzel egyidõben jelent meg W2k-ra is SP, az is tartalmazza. W2k3-ban pedig ALAPBÓL van.
Kéretik nem homályosítani és dezinformálni!
Ennek a c-nulla-der (c0der)-nek meg nem akarja valaki szétcsapni az fejét rajtam kívûl? Ha én teszem, az csúf nagyon, valaki szerényebb, ha megpróbálná...
Csak nem egy Suse/RedHat/UHU/Lindows/etc disztribútor mondja ezt személyesen? :-P
További kellemest.
Ez lenne a megoldás??
(Amúgy alinkelt webzinbõl süt az értelem, a jóindulat, a harmonia, türelem.)
És nincs mód, törekvés feljavítani a Linuxot, ezt is olyan szupi nem monolitikussá tenni?
végülis már látom ,a végén az unixbõl is pénzes üzlet lesz, akkor meg viszont szükség lesz müködõképes alternatívára.
az enyémet meg pl. kapásból kikerülteés eddig még egyszer sem egypercezett és az összesen tök kényelmesen tudtam felrakni a foltokat, pedig aránytalanul többet netezek mint ismerõseim akik már bekaptak egy-egy ilyet
egyszerûen kevesebb annyi linuxos terjed még, kiragadtál egy példát a millióból
lehetsz nyugodtabb, ameddig teheted... minden csoda 3 napig tart
pl. levlist anno winhez is volt, de sajnos a mostani linuxoknál is egyre inkább csak addig segítenek amíg úgy tartja kedvük. barátságos fsf-ben író programozók ide vagy oda, egyre inkább ez is kezd elszemélytelenedni és már csak küldözgetik ide-oda a usert. rövid idõn belül szerintem ez az OS is meg fogja termelni a lámáit... :(
csak a csúnya gonosz tõzsdéspacák van
meg a nemes cél érdekében cselekvõ vírusíró
szerinted az átlaguser mit vétett és õt hova sorolnád?
nem mondom, hogy mki legyen Teréz anyu, de azért ha az eddigi tudásomat ilyen személyiségtorzulással kellett volna megszereznem inkább elástam volna magam
jó elismerem ez így még a bevételek 10%-át sem jelentené, de ha megnézed, hogy billi bácsi már nem az elsõ, akkor lehet hogy megköszöni még magának az anno elkövetett "gyûjtögetést"/rablást
de nézz meg pl. egy Scagliettit, Miért nem volt az még 1980-ban?
nem volt mert mindenhez idõ kellett, jótékonykodni senki sem fog a kor természetébõl adódóan, amíg meg nincs más addig marad a várakozás 'nnyi
Nem Dial-up, KábelTV, vagy DLS-rõl beszélek, kapjál az agyadhoz. Szélessáv, tûzfal nélkül. Jó reggelt.
Ez szvsz hülyeség. Az antivírus cégek sem vesznek fel olyan embereket, akiknek bármi közük is lehet a vírusíráshoz. Kétlem, hogy az MS-nél máshogy lenne, elvégre ott sem dilettáns barmok dolgoznak, mint ahogy egyesek feltételezik.
figyelemfelkeltesnek ez azert durva volt, am az MS meg a hivatalosan biztonsagi cegek altal felfedett hibakat sem javitja ki, ez a masik fele a dolgoknak.
itt nincs jo megoldas, csak ha minel tobben partolnak el az MS szoftvereitol es esetleg valamifele verseny alakul ki, akkor mindenki torekedne a minel jobb szoftverre ...
Forza.
Figyelemfelkeltés? Mire hívja fel a figyelmet? Arra, hogy muszály bizonyos környezetben windowst használni? De ki issza meg a levét? Talán a Microsofttól bárkinek is nyugtalanabb lett az éjszakája, mert elindult egy ilyen féreg?? Engem viszont a vérbe szopat, mert a munkámból kifolyólag kétszer kell windowst telepítenek egy gépre. Eljutottunk oda, hogy szélessávú hálón nem lehet windowst telepíteni, mert mire lehúzod a patcheket, benyalja ezt a szart. Félreértés ne essék, nekem nem lételemem a windows install, de ha valaki infromatikus, akkor rákényszerül. Szívem szerint tennék linuxot, de azon nem megy az a kliens alkalmazás, amire szükség van (sajnos).
Megmondom, hogy miért van ennyi virus. Mert túl puhák a vírusírókkal szemben. Ha a 80 éves nyugdíjas illegális programot használ a gépén, már viszi is a rendõrség. Egy ilyen hülyegyereknek, aki meg kiéli az exhibicionista hajlamait, annak meg gyûjtést rendeznek, kap egy ejnye-bejnyét, és felveszik a Microsofthoz fejlesztõnek.
Ez senkinek sem tûnik fel? Ne a végfelhasználót vérbe szívatva hívják fel valamire a figyelmet. Ennél még az is jobb, ha Billit lelocsolják egy vödör festékkel.
Ugyan mit magyarázzak meg? Nem szóltam hozzá a win-lin flame-hez, de ha arra vagy kíváncsi, hogy miért van több vírus vindózra, engedd meg, hogy idézzem Eugene Kaspersky-t (remélem nem kell bemutatnom az urat):
"Ha a Windows és a Linux elterjedtsége 50%-50% lenne, a vírusok aránya a következõképp alakulna:
40% - windows
40% - linux
20% - mindkét rendszeren futó"
Azt hiszem ezzel a téma részemrõl lezárva.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Szeritnem se egy naprakészre peccselt linuxot se egy wint nem nyomnak csak úgy fel... amúgy meg gondolom sp2-re gondoltál.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Kritikus hibák
Windowsupdate: adatvédelmi aggályok, legális windoz estén is.
Inkább jogoknál, hozzáféréseknél fontos, hogy kb. a linux inkább tiltótípusú, mint a mindent engedõ windows.
Persze ma már a win is ráeszmélt.
ms addíg nem javít hibát, amíg valaki rá nem döbbenti a népet arra, hogy létezik"
Ez nem igaz, a vírusok 80%-a nagyjából egy éve úgy jelenik meg, hogy már elõtte 1-2 hónappal a windowsupdate-en ott figyel hozzá a javítás...
Az pedig, hogy valaki VAK, vagy lusta legalább egy héten egyet klikkelni, õ maga tehet róla (én naponta 1x megnézem...nekem megéri, másnak a reinstall éri meg...megérdemli...)
Legyen szó bármilyen rendszerrõl, ma már védeni kell, aki az ellenkezõjét mondja, hazudik, vagy hülye...
Az alap nem láma, úgy indul ki eleve, hogy tûzfal on, aztán dugó be...hidd el, hogy ha az a tûzfal on és aztán dugó be, semmi nem jött volna (ez tapasztalat)...
Én mindig így telepítek (XP óta, mivel abban van beépített tûzfal, így elõzõleg nem kell semmi ribancot telepíteni)...
ms addíg nem javít hibát, amíg valaki rá nem döbbenti a népet arra, hogy létezik
viszont talán elég lett volna egy bosszamtó figyelmeztetés is, mondjuk hogy : bejöttem,mert be tudtam, de legközelebb lehet, hogy nem elégszemmeg ennyivel...
lehet, hogy ez is lett volna olyan célravezetõ, mint amilyen végül is lett :D
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Linux szerver+tûzfal mögött Windows-os gépek vannak, tökéletesen mûködik, hozzáteszem, az elsõre a Linuxot is meghackelték, mert valami javítás nem volt fenn, úgyhogy a Linuxban legalább annyi gebasz van, de kevesebben ismerik, és a Windows nyilvánosságra hozott hibáit többen basztatják...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Persze, amikor dollármilliókért veszik a fegyvereket...
amúgy semmilyen dagadt részvényesek oldalán nem állok, de rengegeteg szerveren, láma számítógépezõ gépén és az interneten is komoly fennakadásokat okoznak, és rúgják is pofán azt, aki ilyen ír. Ne a vírusírással hívja fel magára a figyelmet az ilyen. Ez pont olyan mint a 12 éves fiuk+lányok, akik azt hiszik, hogy attól nagy fiúk, ha bagóznak....
napi 15-20 virusos levelem jön, dögöljön meg az összes vírusíró.
A Linux+Win vitáról meg annyit, hogy aki azt használ, használja egészséggel és fordítva, és ne akarja a másikat meggyõzni, mert mindenki másképp gondolkozik és másra van szüksége...
Frank biztos megvan az oka hogy a dagadt részvényesek oldalán állsz..talán a torz manipulatív médiák hatása.
:-)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
irtani kell õket....
az xp viszonylag jó; DE:
mennyi idõ - fejlesztés kellet hozzá, míg eljutottak?
nem lehetett volna - grafika,játék mániások bocsi - egy olyan rendszert csinálni, mely xp stabil, de kb elmegy a régi gépeken, mert nem dúsítják fel - szükségtelen - (grafikai)szolgáltatásokkal?
Gyûjtést szerveztek neki.
Szerintem...
A windowson - talán több (volt) a gagyi, elemibb hiba, amit könnyebb felfedezni, kihasználni, mint a linuxnál.
Nálam sem volt rég kékhalál, max valamely processz kilõvése miatt, de az is szándékos.
Inkább hardverfüggõ.
Sok a hiba a winfoson, de központi javítás letöltõ hely van(winupdate) az ezzel járó adatvédelmi kockázatokkal, a illegális winek elnemfogadásával.
Persze a sec.bulletinek, meg más letölthetõ ettõl még.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
nagyon de nagyon nem vagyok vidám...
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
a sasserosokról meg annyit, hogy ha tényleg olyan jótét lelkek voltak miért nem a techsupportnak írtak levelet. pofátlanságnak tartom azt a paypal-os account-ot
a bablevessel meg egyet értek mocskok és kész