129
  • Tetsuo
    A terror a szegények háborúja és minden háborúban legalább 2 oldal van.
    Frank biztos megvan az oka hogy a dagadt részvényesek oldalán állsz..talán a torz manipulatív médiák hatása.
    :-)
  • Frank99
    a vírusírók egyenlő= terrorista

irtani kell őket....
  • Csatti
    Vírust írni manapság sokkal könnyebb mint régen volt. Egyrészt tele van a net példákkal, amikből egy luzer is lazán összetoldozgat foldozgat egy új kártevőt, a legtöbb kódja elég ocsmány is manapság. Másodrészt manapság rengeteg lámának van gépe (lámának lenni nem bűn, senki sem érthet mindenhez) akinek nem sok foglama van a védelemről. Harmadrészt míg régen csak közvetlen másolgatással tudtak elterjedni a vírusok és mindenki vadul ellnőrzött addig manapság már az oprendzserek lyukain jutnak be a legtöbbször a felhasználó külön tevékenysége nélkül. Ez azt is jelenti, hogy régen egy jó vírusnak rengeteg dolognak kellett megfelelnie, legyen kicsi, lehetőleg polimorfikus és nehezen detektálható. Manapság tök lényegtelen miben készül (már régen nem assemblyvel dolgoznak pedig az volt a szép :) ) nem számít a méret, elrejteni se nagyon kell hisz nem fájlok másolgatásával terjed, a polimorfizmus meg kiterjed abban, hogy milyen fejlécet válasszon a levélnek... (bár persze ennek semmi köze ahhoz a polimorfizmushoz, amit régen értettek alatta). Szal éppenhogy visszafejlődött az egész és átlagpistike is írhat manapság vírust/férget, csak épp átlagpistikét majd jól lekapcsolják a zsaruk mert arra már nem gondol, hogy nem otthonról kéne elindítani a járványt... és én örülök is neki mert nem tartom sokra az efféle seggfejeket.
  • Borg
    Szar a géped.
  • Piscator
    kékhalál:
    az xp viszonylag jó; DE:
    mennyi idő - fejlesztés kellet hozzá, míg eljutottak?
    nem lehetett volna - grafika,játék mániások bocsi - egy olyan rendszert csinálni, mely xp stabil, de kb elmegy a régi gépeken, mert nem dúsítják fel - szükségtelen - (grafikai)szolgáltatásokkal?
  • Piscator
    Ez olyan, mint az Izaura esete, a szappanoperák hőskorából.
    Gyűjtést szerveztek neki.
    Szerintem...
    A windowson - talán több (volt) a gagyi, elemibb hiba, amit könnyebb felfedezni, kihasználni, mint a linuxnál.
    Nálam sem volt rég kékhalál, max valamely processz kilővése miatt, de az is szándékos.
    Inkább hardverfüggő.
    Sok a hiba a winfoson, de központi javítás letöltő hely van(winupdate) az ezzel járó adatvédelmi kockázatokkal, a illegális winek elnemfogadásával.
    Persze a sec.bulletinek, meg más letölthető ettől még.
  • Ingy
    miutan a reset hatasara sérült lett a mentésem csak gratulálni tudok az ilyen <nagyon erősen cenzurázott szöveg>nak
  • Ingy
    az ilyen virusíró csíráknak tőből vágnám le a kezét, mostanra tudtam összefoltozni a rendszert hogy ne reseteljen kurvára nem fogják fel hogy nem a mezei juzert kell buntetni a microsoft hujesegei miatt, menjenek a picsbe, amennyit szenvedtem a házival hogy megcsinaljam gépen és egy ilyen baromarcu miatt fogom lekésni a hétfői leadást
    nagyon de nagyon nem vagyok vidám...
  • Mice
    és gondolod attól megjavulnának mi?!? ennyire naív vagy?????
  • Mice
    akinek nem tetszik írjon jobbat!

a sasserosokról meg annyit, hogy ha tényleg olyan jótét lelkek voltak miért nem a techsupportnak írtak levelet. pofátlanságnak tartom azt a paypal-os account-ot

a bablevessel meg egyet értek mocskok és kész
  • Mice
    én elég hosszú ideig használtam a win9x-em és szkeptikusan fogadtam az xp-t anno. sőt hogy pontosabb legyek utáltam. a 15 perces setup-ok havonta a 98nál már nem is idegesítettek. amikor viszont alaplap miatt xp-re kellett váltanom (nuku normális driver 9x alá), akkor érdekes mód még fél év után sem volt semmi bajom, pedig a biztimentéses funkciók is tiltva vannak mindig.

kék halált utoljára csak 9x-ben láttam, meg a nővérem gépénél közvetlen bootkor, de egy újraindítás után az is eltünt.

a sajátommal viszont semmi gondom. egyszer nem fagyott eddig még. max a civ-nak sikerült 95%-os prociterhelést elérnie, de az is csak azért volt mert valamiért nem komálta az explorer exe-t és összeakadt vele, de annak zárása után tökéletesen futott.

a linux meg maradjon meg ott és annak akinek kell. nem akarok mutogatós dumát elindítani, de a kékhalálosok menjenek a tudják hová mert kde alatt ez dettó megvan, max SIGSEV-nek hívják. a noname üzenet nélküli elszállásokat meg ne is említsem.

a büntetgetősdivel (ms) meg már tele van a hócipőm. ennyi erővel a SzabolcsTejet is be lehetne perelni, mert 100-ból egy tej lyukas a boltban
  • HuAn82
    A több mint fél éves XP-m ma fagyott le előszőr. Az én hibámból...
  • SoDI---
    WindowsXP-ben nincs kékhalál.
    Memóriát is faszábban kezeli, mint a linux.
  • mrzool
    Azért ehhez pofa kell... A vírus íróját és ezeket a gyűjtögető barmokat is be kéne tenni pár hónapra köztörvényesek közé, aztán megtanulnák, hogy csúnya dolog vírust készíteni...