Constantine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
allitom neked hogy kismilliardszor tobbet tudok a dologrol mint te!
eloszor is john constantine egy szoke haju liverpoolban szuletett igazi angol arogans csoka aki kb mindenkit ismer a vilagon!!es nem egy barnahaju amerikai idiota (kianu rivsz)
masodszor en elolvastam jopar hellblazert (ez alapjan keszult a constantine mivel a foszereplojet john constantine-nak hivjak) de azt tutira vehetitek hogy a 200 resze negyedeben fele annyi akciojelenet van mint a filmbesz osszesen.constantine nem egy verekedos ugralos repkedos csoka.inkabb egy kibaszott okos es neha morbid fazon akinek mindnehol vannak baratai es sokmindenkit huz ki a szarbol.
fegyvert se lattam a kepregnyben a kezeben pl.a filmben meg egy kereszt alaku shatgannal lovoldozik (az anyatok picsajat mar!!!)
a film nagy resze a dangerous habits cimu garth ennis altal irt 6 reszre probal hagyatkozni.de mindezt iszonyat hulyen dolgozta fel.kifacsarta megrakta es kikopte kb a filmben a tortenet menetet.ezaltal totalisan azt az eszenciajat vesztette el a tortenet ami a lenyeg volt.
es meg sorolhatnam a hulyesegeket napestig amikkel tele volt a film.
a hellblazer egy osszetett okkultizmussal es fekete humorral teli dolog amit NEM LEHET KEPTELENSEG megcsinalni egy popcorn mozinak mert ertelmetlenne valik az egesz es meghal a dolog igazi lenyege.megis megprobaltak es az eredmeny katasztrofalis lett...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
legalabbis en akkr neztem meg moziba.
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
csak szegeny jamie delano-t es garth ennis-t sajnalom hogy ezt meg kellett elniuk:(
Mellesleg, hogy ne legyek annyira OFF, más nem tapasztalta az elcsúszott kép effektust? (A szokásos kontraszt/fényerõ problémák mellett, ami kamerásnál mindig van.) Fõleg elején látni, meg sok jelenetnél, na meg az arc közeliknél, amikor a szeménél vágja el a kép.. Még mindig nem néztem végig, csak mostmár jobban belenéztem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A grunzs aze mar eleg "regi" cucc, a konstantin meg most megy még amcsiba is. Konstantinbol szentem max srceener dvd lehet (nem dvdscr hanem mozi screener) normal dvd még nem. :)
és tényleg 5.1-es a hang, mert házimozin néztem meg...
ja, és azt a videót 3-4 hete töltöttem le.
szal constantine-ból sem lehetetlen, h legyen dvd rip. attól, h még dvd ripnek írátk, annak nem törvényszerûen DVD-rõl kell származnia. a dvd rip elsõsorban a kép és hangminõséget jelenti.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
bár letölteni nem próbáltam. lehet kamu volt.
lol. persze.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Vagy túl keveset néztem és az elsõ 1-2 perc után helyrerakják? Ha igen, akkor esetleg lekapom.
A képminõség szerintem jó lehet.
Jah, és szóljatok, ha nem ide való ez a téma. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
www.exeem.com
A kliséktõl függetlenül nekem nagy favorit lett a film, mindenkinek csak ajánlani tudom

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
amúgy jól meg van csinálva
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sztem jo filmnek igerkezik, bizok Reeves bacsiba
Milyen hangulat?! A látottak alapján nem sok mindent tudok a filmrõl, csak hogy van benne látvány. Ez Amerika!
Mindegy, hagyjuk...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17