Constantine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Lucifer karaktere tényleg jó volt, de ez kevés.
jol eltalaltak mindketto karaktert.. a film nem nagy cucc de azert elvezheto..
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Tényleg ne vedd kötözködésnek, de tényleg nem értem. :(
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Nekem tetszett, szerintem a hangulata nagyon ott van. Pont Gabriel, Lucifer, és Constantine karaktere miatt.
Mondjuk elég meredek, hogy Gabriel rá akarja szabadítani az ördög fiát a Földre, de valahogy ez is ott van.
Amúgy nem értem mi a baj a CGI-vel, mindenki ezt mondja, de hogy mér'
Nah ittvagyok enis. Megneztem mert olyan sok jot hallottam rola, de az en velemenyem kulonbozik ezektol az allaspontoktol. Ilyen egy szart gyerekek!
Gabriel egesz karaktere nevetseges, ahogy Luciferé is. A gondolat meg h a pokol ill menny ugyanaz mint a fold hat erre mar szo sincs. A vegen meg bemutat Lucifernek Constantine. bááz. Az egesz film tok kiszamithato, persze ez még nem is lenne baj, de amikor jon a vegen h Constantine azt keri lucifertol h jusson a mennybe annak a csajnak a testvere.. eeh. :D
Szoval csalodott vagyok. :( Tucatfilm ezis.
NEMERTEM mi a FASZER CGI-ZNEK MINDEN KIBA filmbe... From dust till dawn aki latta tudja, marhara lertonata azt a filmet a CGI. A tobbi filmmel is igyvan. Áh nagyon kiabrandultam az amerikai filmgyartasbol. :(
Fisherman\'s Friend
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Legnagyobb bajom a középsõ résszel volt, semmi pörgés ,lassu tempo és nagyon beleuntam magamat. Annak ellenére hogy a vége jó volt ,de a középsõ üres járata nagyon lehuzza az egész filmet. Ennek ellenére tetszett a film.
6/10
I love this game!
leszámitva a pokoljeleneteket...
+Lucifer karaktere...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ad2.: Ahogy elõttem is mondták nem fanoknak készült a film (pl én azt sem tudtam mi ez a constantine úgyhogy beültem volna egy kellemes pop-corn mozira és jólesett volna)
Ad3.: Nem minden baromság ami nem a te véleményedet tükrözi...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SPOILER!
A segédje sírján hagyja az öngyújtóját, majd mikor elfordul, elõbújik a segédje a sírból, csak már szárnyakkal mert elõléptették angyalnak.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Feliratokkal mi van? Állítólag, stílusosan, a technika ördöge lépett közbe?! :D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
álmos vagyok, lusta vagyok írni róla, de nekem is tetszett! nagyon is! :)
Teljesen kész vagyok tõle! A sztori teljesen egyben van, a karakterek qrva jók, a látvány ûberklassz!
Berzerker kollégának a következõt üzenem:
Lehet, hogy a képregény ismeretében én is másképpen vélekednék a filrõl, de a világon 100 emberbõl 99 életében nem is hallott még Consantine-ról. A készítõk pedig ennek a 99%-nak csináltak egy nagyon jó kis filmet, teszem hozzá nagyon helyesen. Mivel te is azt írtad, hogy az eredeti képregényt nem lehet megcsinálni popcorn mozinak (elég messze van ez a popcorn mozi fogalmától), ezért gondolom a film csak MERÍT a képregénybõl, és nem egy az egyben dolgozza fel. Viszont ezt a filmet így lealázni, ahogy Te tetted, butaság. Én, mint egyszerû halandó, fergeteges 2 órát töltttem a vászon elõtt, és már alig várom, hogy az eredeti DVD-t felrakhassam a polcra a többi nagyszerû film közé.
Uff, én beszéltem!
Ja, amúgy PEACE!
én a hétvégén majd megnézem, és fogadok hogy jó lesz!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a trailer alapjan pedig igencsak lehet remenykedni...
A film pedig egyértelmûen akciófilm, talán egy kis szemnyi horror van benne, inkább csak akció démonokkal.
Képregényeket pedig én is olvastam, nem voltam fan, de azért olvasgattam, igaz inkább a kedveltebbek közül. De jó történeteket, olyan dolgokat, amiket hollywoodi filmen nem láthatsz, afféle tabukat olvashatsz könyvben is, nem annyira maradi dolgok ezek... ;)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
egy idoben a preacher-bol is akartak filmet csinalni.az megint egy olyan dolog hogy...vagy megcsinaljak huen, es akkor az osszes egyhaz es erdekvedelmi szervezet tiltakozni fog (olyan dolgok vannak benne amit csak egy kepregenyben lehet leirni szerintem mert isznyatosan durvan tamadnak benne eszmeket es vallasokat) vagy egy rakas szart csinalnak belole.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )