Constantine

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszöm!!!!!!!!!! Már nem is tudom milyen régen keresem! Tényleg köszi!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Iori
de okos vagyok :DDD megtaláltam neked, remélem segitettem ;)
itt

I love this game!

Köszi!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Iori
utánanézzek hátha találok vmit

I love this game!

azt hiszem egy kör és egy háromszög, illetve a háromszögbõl áll ki még valami, mintha nyílak lennének, nemtudom, ilyt jelet sehol nem találtam, szerintem keresztény jelnek kell lennie, de nem tudom hogy isteni vagy sátáni jelkép.

itt egy kép róla, ennél jobbat nem tudok mutatni mert ritkán mutatják, a tetkó két félbõl áll és ha így összeteszi a csávó a kezét akkor lesz egy azthiszem! Ismeri valaki ezt a jelképet? Jelkép

Iori
ha benyomod a képét akkor tudunk segiteni

I love this game!

Tudna valaki segíteni? A filmben a fõszereplõ karján volt egy tetoválás, ezzel akarta megidézni a démont a film végén amikor Gabriel közbelépett. Nem tudja valaki hogy minek a jelképe és hogy hol találnék errõl a szimbólumról valami információt, mert én már nagyon rég keresek, de nem találok! Elõre is köszike!

artschiatwork
Én tegnap néztem meg, szvsz volt már Keanu Reeves-nek jobb filmje is.
Lucifer karaktere tényleg jó volt, de ez kevés.

CSOCSO
Gabriel es Lucifer szerintem uber volt:)
jol eltalaltak mindketto karaktert.. a film nem nagy cucc de azert elvezheto..
Hat peldanak epp azert hoztam fel a from dusk till dawn-t. Igen szerintem hagyagolni kellene (kellett volna) ha lehetseges a CGI-t. Gyurukuraval is ez a bajom. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Gorvik
A démonokat kellett volna játszania beöltözött embereknek, vagy még be sem kellett volna öltözni?

Tényleg ne vedd kötözködésnek, de tényleg nem értem. :(

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Pl a demonok

Gorvik
Milyen odacsinált bigyúszt kellett volna ejátszani színésznek? Nem kötözködésképp, csak egyszerûen nem értem, hogy mért.

En nemtudom megmagyarazni, a lenyeg h szamomra legalabbis elrontja a hangulatot. Meg istenem azert vannak szineszek h szineszek jaccak a szerepet, nem holmi odacsinalt bigyuszok. :)

Gorvik
Na akkor én is.

Nekem tetszett, szerintem a hangulata nagyon ott van. Pont Gabriel, Lucifer, és Constantine karaktere miatt.
Mondjuk elég meredek, hogy Gabriel rá akarja szabadítani az ördög fiát a Földre, de valahogy ez is ott van.

Amúgy nem értem mi a baj a CGI-vel, mindenki ezt mondja, de hogy mér'

Spoilerveszely!

Nah ittvagyok enis. Megneztem mert olyan sok jot hallottam rola, de az en velemenyem kulonbozik ezektol az allaspontoktol. Ilyen egy szart gyerekek!

Gabriel egesz karaktere nevetseges, ahogy Luciferé is. A gondolat meg h a pokol ill menny ugyanaz mint a fold hat erre mar szo sincs. A vegen meg bemutat Lucifernek Constantine. bááz. Az egesz film tok kiszamithato, persze ez még nem is lenne baj, de amikor jon a vegen h Constantine azt keri lucifertol h jusson a mennybe annak a csajnak a testvere.. eeh. :D
Szoval csalodott vagyok. :( Tucatfilm ezis.

NEMERTEM mi a FASZER CGI-ZNEK MINDEN KIBA filmbe... From dust till dawn aki latta tudja, marhara lertonata azt a filmet a CGI. A tobbi filmmel is igyvan. Áh nagyon kiabrandultam az amerikai filmgyartasbol. :(

Lu' jó volt!!!

Fisherman\'s Friend

KeKKSZike
Engem nem érdekel ez a film, nem is fogom megnézni, mert ez nagyon nagy kamu film! De akik eddig látták... Nem mondtak róla jó véleményt! Én tudtam... :D :D

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Iori
Na megnéztem ma a filmet, egy picit csalódott vagyok. Jobbra számítottam.
Legnagyobb bajom a középsõ résszel volt, semmi pörgés ,lassu tempo és nagyon beleuntam magamat. Annak ellenére hogy a vége jó volt ,de a középsõ üres járata nagyon lehuzza az egész filmet. Ennek ellenére tetszett a film.

6/10

I love this game!

Dynamic
jól van már.
TheBerzerker
pontosan.sot meg a tucatfilmnel is gyengebb.

Tatyla
nekem tucat film...
leszámitva a pokoljeleneteket...
+Lucifer karaktere...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bucser
Ad1: Meglehet a véleményed és azt kultúráltan is kiadhatod...
ad2.: Ahogy elõttem is mondták nem fanoknak készült a film (pl én azt sem tudtam mi ez a constantine úgyhogy beültem volna egy kellemes pop-corn mozira és jólesett volna)
Ad3.: Nem minden baromság ami nem a te véleményedet tükrözi...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én láttam.:)

SPOILER!

A segédje sírján hagyja az öngyújtóját, majd mikor elfordul, elõbújik a segédje a sírból, csak már szárnyakkal mert elõléptették angyalnak.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

batman
<#eljen>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

mommá mivót!

Davidus
Tizest én csak a film végére adnék. Amúgy erõs hatos:P

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
Istencsaszar a film!!! egyedul az a "keresztes shotgun" gagyi,de amugy 10-es!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dynamic
Egyetértek.Elég bosszantó, amikor minden képregényfeldolgozás után törvényszerûen jönnek a sírások is hogy, jaj a képregényben nem is így van, jaj meg az nem is úgy volt.Persze, mert õk még nem jöttek rá, hogy a képregény,szg.-es játék stb. adaptációkat nem csak és kizárólag a rajongóknak készítik hanem-ha tetszik, ha nem-fõleg annak a sokmillió átlagembernek, akinek fingja nincs hogy eredetileg mi az/ki az a Constantine.Többek között én sem ismertem, de a lényeg, hogy a film tetszett és per pillanat magasról teszek rá, hogy a képregényben, hogy volt eredetileg.
Kandurex
Mi volt?

Feliratokkal mi van? Állítólag, stílusosan, a technika ördöge lépett közbe?! :D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Apám beájulna?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

azért kíváncsi vagyok, hogy hányan várták ki a stáblista utáni fél perces jelenetet:)
TheBerzerker
az en polcom is tele van dvd-kel de a constantine nem lesz koztuk.nagyobb filmek vannak itt annal hogy odaferhessen.

én is most jövök a filmrõl ;)
álmos vagyok, lusta vagyok írni róla, de nekem is tetszett! nagyon is! :)

Most jöttem meg a moziból, és B@SZOTTUL NAGY FILM!!!
Teljesen kész vagyok tõle! A sztori teljesen egyben van, a karakterek qrva jók, a látvány ûberklassz!

Berzerker kollégának a következõt üzenem:
Lehet, hogy a képregény ismeretében én is másképpen vélekednék a filrõl, de a világon 100 emberbõl 99 életében nem is hallott még Consantine-ról. A készítõk pedig ennek a 99%-nak csináltak egy nagyon jó kis filmet, teszem hozzá nagyon helyesen. Mivel te is azt írtad, hogy az eredeti képregényt nem lehet megcsinálni popcorn mozinak (elég messze van ez a popcorn mozi fogalmától), ezért gondolom a film csak MERÍT a képregénybõl, és nem egy az egyben dolgozza fel. Viszont ezt a filmet így lealázni, ahogy Te tetted, butaság. Én, mint egyszerû halandó, fergeteges 2 órát töltttem a vászon elõtt, és már alig várom, hogy az eredeti DVD-t felrakhassam a polcra a többi nagyszerû film közé.

Uff, én beszéltem!

Ja, amúgy PEACE!
akkor is elfogult vagy..
én a hétvégén majd megnézem, és fogadok hogy jó lesz!

Ez meg engem marhara nemerdekel. :P (marmint a sincity):)

TheBerzerker
talan azokat ismerem a legkevesbbe:)

Malakai
Ok, csak korábbi hozzászólásod úgytûnt, mintha csak a hollywoodi filmeket ismernéd...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TheBerzerker
egyetlen kepregenyfilm van amit most nagyon varok es mar jon is le aza sin city.de abban a kepregeny szellemi attya es vizualis mestere frank miller keze is benne van.
a trailer alapjan pedig igencsak lehet remenykedni...

TheBerzerker
hat ha valaki akkor en nem halivudi retegfilmeket zenek:)eleg nagy dvd nyujtemenyem van aminek a 98%-at olasz es europai horrorok teszik ki szoval hidd el igencsak behatoan ismerem a retegfilmeket:)

Ertem. De tulsagosan hasonlitod ahhoz amibol keszult. Csak nehogy a keszulo dragon ball z-rol igy kelljen beszelnem majd mint neked errol. :D

Malakai
A képregényeket szerintem inkább könyvekhez hasonlítsuk és ne filmekhez, nem egy kategória. A filmeknél pedig te úgytûnik inkább a hollywoodi részleghez méred a dolgokat. Vannak ám rétegfilmek is. Persze hollywoodon kívül nem nagyon állnak neki képregény adaptációnak.

A film pedig egyértelmûen akciófilm, talán egy kis szemnyi horror van benne, inkább csak akció démonokkal.

Képregényeket pedig én is olvastam, nem voltam fan, de azért olvasgattam, igaz inkább a kedveltebbek közül. De jó történeteket, olyan dolgokat, amiket hollywoodi filmen nem láthatsz, afféle tabukat olvashatsz könyvben is, nem annyira maradi dolgok ezek... ;)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TheBerzerker
iszonyat sok filmet nezek.valamennyire biztos elfogult vagyok de a filmekhez is ertek.foleg a horrorhoz (marpedig allitolag ezt is annak tartjak bar nemtudom miert)

TheBerzerker
en eleg sok kepregenyt olvasok.es olyan dolgok vannak hogy hihetetlen.egy kepregeny sokkal nagyobb szabadsagot enged egy ironak mint egy film.a kepregeny reteg dolog eppen ezert ott aztan lehet tombolni mint az allat.egy mozifilm nagy koltsegvetest jelent ahol hozni kell a nezoket ezert kompromisszumokat kell kotni.ezek a kompromisszumok egy reteg kepregenyt (mint a hellblazer) egyszeruen megol!ezert volt sikeres az x men es a spiderman.azok nepszeru megvalosithato dolgok.nincsenek benne olyan dolgok amiket egy mozifilm nem birna el.a hellblazerben pedig vannak (sot azzal van tele)
egy idoben a preacher-bol is akartak filmet csinalni.az megint egy olyan dolog hogy...vagy megcsinaljak huen, es akkor az osszes egyhaz es erdekvedelmi szervezet tiltakozni fog (olyan dolgok vannak benne amit csak egy kepregenyben lehet leirni szerintem mert isznyatosan durvan tamadnak benne eszmeket es vallasokat) vagy egy rakas szart csinalnak belole.

Malakai
Akárhogy is mondod, te már elfogult vagy, nem tudsz eltekinteni affelõl, hogy mibõl készült, ha próbálsz is. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Szerintem nem volt rossz, nem volt fergeteges, de ki lehetett kapcsolódni rajta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nem vagyok nagy képregény fan, de azért ezzel egyetértek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TheBerzerker
mondjuk 1 kezemen megtudom szamolni hany jo kepregenyadaptacio szuletett ami hu volt ahhoz amibol taplalkozott.

Oldal 1 / 3Következő →