109
-
#29 az egy nagyon jó bige szerintem! ha minden igaz ma megnézem -
#28 Most ltáom csak ,hogy félig magyar a csaj, aki játszik a filmben :) Rachel Weisz. Weisz Györgynek a lánya. -
#27 Ez nem erre a fórumra vonatkozik persze itt korrekt hozzászólások voltak, hanem van néhány elvadult filmes fórum. -
#26 Megannyi kis filmesztéta bukkan fel ilyenkor, kezdve az "index mindent lehuz" felütéssel, de csak azért hogy ö százszorta jobban lehuzza, és tényleg moslék filmek kerülnek a mennybe. Emlékezetem szerint a szerintem szuper Hellboy-t mivel kokrétan fikázni részleteiben nehéz volt, csak a lenézö "na hagyjuk", meg "Ehhhh" kommentekkel intézték el. /idöközben rehabilitálva lett némiképp, de frissiben fikázni illik, mégha katarzist élt át az illetö, akkor is/ -
#25 Na ha ilyeneket irtok akkor biztos fantasztikusan jó. Mivel jó magyar szokás a mindent élböl lehuzás, még ha tetszik is, mire a billentyüzethez ér az ujj, jön a nagy átváltozás és a fikazuhatag, majd a végére odabiggyesztve, amugy nem rossz. -
#24 ja. azt mondják nem is olyan rossz. azaz más filmadaptációkhoz képest :) -
Cicero #23 Játék is készült belőle nem? -
_Vegeta_ #22 Erdekelne mar, de elegge ketkedve fogadom, mivel kepregenyadaptacio, megaztan tomegtermek, mindenesetre asszongyak mennyek csak el moziba lecsekkolni. :) -
sirdond #21 nekem is tetszett, de szerintem egy kicsit elvont film :)
amúgy jól meg van csinálva -
#20 Nekem tetszett, bár kicsit azért többet vártam tőle. Remélem, hogy a játékot sem qrták el nagyon. -
sirdond #19 nekem már 2 hete meg van otthon a film, csak eddig nem volt hozzá felirat és angolul meg nem akartam megnézni, de hétvégén már végre meg tudom nézni -
#18 Nah, milyen ez a film? Látta valaki? Felirat már van hozzá, pár verzió és kering, szal? Mi..? Hogy? -
#17 hangulat:) az jo mert nekem nem hozot tmeg semmilyen hangulatot... -
_Vegeta_ #16 Kiderul a moziban. :>> -
#15 miről is szól ez konkrétan? -
flashX #14 Jó lesz. -
_Vegeta_ #13 Minden trailer aze van h felkeltse az erdeklodesed. ;)
Sztem jo filmnek igerkezik, bizok Reeves bacsiba -
#12 Nem piszkálni akarlak, csak nem értettem: "nagyon ott van a hangulat."
Milyen hangulat?! A látottak alapján nem sok mindent tudok a filmről, csak hogy van benne látvány. Ez Amerika!
Mindegy, hagyjuk... -
#11 gamestaron írták, hogy jövő tavasszal jön -
#10 Thx! -
#9 Melyik részét nem érted? Betűzzem? -
Gandibá #8 A Trailer felkeltette az érdeklődésemet, kiváncsi leszek a filmre! De mi az hogy jövő tavasszal jön?! :( -
#7 HuAn82: csak jövő tavasszal... -
#6 "Megnéztem a trailert és nagyon ott van a hangulat."
MIVAN?! -
#5 "ha utánnaolvasok nyilatkozom" Akkor a "bombasztikus kaki" mire volt jó? Gratula... -
#4 A trailer alapján:
Húúú, hűűű... De mi ez?
Majd, ha utánnaolvasok nyilatkozom. Addig csak egy bombasztikus kaki. -
#3 Megnéztem a trailert és nagyon ott van a hangulat. Moziban mikor várható? -
#2 1. kép
2. kép
3. kép -
#1 Trailer
Mindenki nézze meg, oszt' írja a véleményét le. Egyébként Kenau Reeves új filmje. ;)