1688
-
#1358 Resi 1,2,3 és most jön hamarosan a 4. (Veronica, Outbreak stb. nem jelentek meg PC-re.) -
#1357 OFF
RE sorozat mely részei jött ki PC-n?
ON -
#1356 tegnap kukkantottam bele, nyomtam 1 fél orat; nagyon bejövös a game... :-P Azonnali szerelem lett, még annak ellenere is, hogy teljesen mas mint az elözö 3 rész (azokat nagyon szerettem)... -
#1355 hát igen az eszméletlen jó hangulatú volt, meg a grafika is ütött. Viszont nem passzolt volna re-hez egy kísértetkastélyos ijesztegetés. Valszeg erre rájöttek a készítők is és lecserélték az egész koncepciót. -
#1354 mondtam mar, hogy az elso projekt beszaras jo lett volna??? :D nemreg nezegettem meg a hoszabb trailereket, a kastelyos kisertetes DARKos elodjerol... lepeteztem... azt a megagigafeelinget lecsereltek erre a f0sra persze ha nem is tudok az elod letezeserol, akkor igy siman okes, de ezek utan -
#1353 Mondtam már, hogy besz*rás jó ez a játék? -
#1352 ehh persze az ember lazadozik... de ertelmetlem, mert ugyis vegigviszi megint proban 2X -
#1351 Nekem nagyon bejön, pedig én tökre ellene voltam, hogy akciójátékot csináljanak belőle. Tök jó köztesút lett a kalandozás, meg az akció között. Még a Disgaea-t is félreraktam. ;) -
#1350 regi rezi stylet akarok!4444 ez man akko' sem az a rezi :ccccc
-
#1349 Én teljesen kimaradtam a megjelenéskori hájpból, meg a PS2 portolási hájpból, meg a game of the year hájpokból, ami a RE4-et illeti.
Mostanában vettem meg über leárazás után PS2-re. És valami eszméletlenül bejön. Resiket mindíg is bírtam a jellegzetes, kalandos része miatt, de ebben a 4-ben még a gameplay is élvezetes. Ritkán van olyan játék, amiben inkább nem mentem el egy boss után, csak mert mégegyszer meg akarom csinálni. -
simirizsa #1348 Ezért kérdeztem mert inkább az 576 pénztárcáját gazdagitanám :) -
Stinger 576 #1347 Seth :)
Független kiadóról van szó - ettől eltekintve szvsz az 576 is árulja majd - a többi mellett. -
#1346 szerinted miért reklámozza?? ^^ -
simirizsa #1345 Asszem ezt nem ártana beszerezni az 576-nál belehet majd szerezni ? -
Stinger 576 #1344 ööö azt elfelejtettem mondani, hogy természetesen magyar nyelvű kiadványról van szó :) -
Stinger 576 #1343 Skacok, karácsonykor piacra dobnak egy Resident Evil - Silent Hill Guide-ot - abban minden lósz@r benne lesz, amit csak tudni érdemes ezekről a játékokról több, mint 200 oldalon (full háttérsztori (olyan mélyen belemászva, hogy egészen az umbrella alapításáig visszamegy az időben), történet, mellékszálak, fegyverek, karakterek és biográfiájuk, képességeik, érdekességek, kocsik tárgyak, minijátékok, titkok-tippek-trükkök-csalások, programhibák, fullos végigjátszások, Tárgy, fegyver, ellenfél leírások, jellemzések...) film és játék kapcsolata, stb... hosszan sorolhatnám) Resiből 0-1-2-3-4-CV-OU1-OU2 játékok lesznek kivesézve, mig a silentből a négy epizód. 4/5 arányban RE a tartalom, 1/5-ben SH.
A könyv a Gamepress/Gamemaster unofficial guide sorozat legújabb tagjaként lát majd napvilágot december elején, gyaníthatóan a karácsonyi időszakra időzítve. -
#1342 Hell! Próbálta már vki lefordítani a gamet? ÉN mindent értek benne és
tök fa**a lenne egy magyar feliratokkal,szovegekkel teli rezi4.
Megcsinálnám de nemtom milyen programokkal lehetne a text fileket és a videokat megnyitni... -
#1341 Ahoy!
Handcannont kapsz,aminek alapból 30-as az erőssége.Sajnos még nem tudtam fullra feltuningolni,kiváncsi vagyok,mit ad spec. tuningként. -
#1340 Hell!Mit kapok ha megcsinálom 5 csillagra az összes
pályán az öszzes emberrel a mercenaries küldetést,ha
vmi sz**t akkor hagyom a fenébe és nem szenvedek...
-
#1339 De én a helyedben normál helyett proban vinném végig.Amit normalban megszerzel azt proba nem viheted át.Egyébként szerintem proban a legjobb.Nehéz de így sokkal jobb!Ha proban végigviszed megkapod a chicago typewritert(erős és kifogyhatatlan lőszeres),Rocket launchert(szintén kifogyhatatlan),a P.L.R-t (lézerágyú,vakít,és ha egy sorban támadnak rád simán lekaszál mindenkit,ez is kifogyhatatlan),meg merchantban a matildát meg asszem a chicago typewritert.Na meg a ruhákat. -
#1338 Igen van plussz pro módban , P.L.R lézerágyú amivel a plágákat tudod ritkítani.Nem nagy szám,lassú mert fell kell tölteni lövés elött és közelről olyan hatása van minta fénygránátnak :vakít.Merchantban nincs lézer. -
NIG Perfectism #1337 Akinek van megírhatná mennyibe kerül Merchantnál az a lézert lövő fegyver,most kezdtem el a normál módot.Ja meg van valami plusz extra ha végigviszem a professionalt? -
#1331 elvileg megjelent... -
joenumberone #1330 mikor jelent meg a Resident Evil 4 PC-re egyáltalán megjelent már nem hallotam róla?
-
#1329 Sikerült végigvinnem proban.Nem volt könnyű.Hát ez a P.R.L nem egy nagy szám,lassú.De a Matildáért megérte. -
#1328 Sokat...:P Főleg Merchant kivégzése ^^
-
#1327 én most ültem neki pár napja ujra a stuffnak,még anno a ps2verziót nyomtam de egykét bug annyira felidegesitett hogy azonnal abbahagytam...aztán nemrég észrevettem hogy megmaradt a mentése,eldöntönttem hogy teszek vele még1 próbát,és mit ad isten tökre rácuppantam!:D
5-2 chapternél járok asszem már nincs sok hátra,a bonus játékmódok amugy mennyi játékidőt tartogatnak majd? -
Code92 #1326 háét ja igaz ez az egyetlenm hátránya -
#1325 Jól kihalt a fórum
-
#1324 jah csak ha kozelre losz, akkor fexel te isch -
Code92 #1323 nem nem a roksa utáni legkiráb stukker egyértlműen max tuningal a S.T.R.I.K.E.R!!!!!!!!!!!!!! -
#1322 pontosan a brókön báttörfláj a beszt! maxra ápgrédelve a legerosebb fegyver a raketa utan =) -
#1321 Sztem a shotgun az egyik legjobb fegyver!
Don't leave home without it:D -
Dajin #1320 igaz hogy a killer 25-ös alapresősségű, de eztán csak 2 fokozatot lehet fejleszteni, a broken butterflyt többet, és ha jol emlékszem a teljesen felfejlesztett változata simán kiüti a killer7-et -
#1319 Lehet találni magnumot,sajnos nem a killer7-et hanem a broken butterflyt(gyengébb).A killer7 Wesker ellen tökéletes.Amúgy meglepődtem,mert proban nagyon sok lőszert ad.Néha nem fér már el több skuló(hiába tuningolom a kapacitását a fegyvernek :) ).Én a red 9-et hagytam ki. -
#1318 Az vmi magnumszerűség ugye? Azokhoz kevéske volt a lőszer azért nem vettem soha.
Nagy király vagyok mert végigvittem az alább említett fegyverekkel?? Az olyan nagy dolog? ^^ Red9 a legerősebb pisztoly (ami ugye nem magnum ezért 5x gyorsabb) , és rengeteg lőszer van hozzá. Striker asszem egyértelműen a legjobb shotgun + gyors is. Géppityut se használtam túl sokat, csak ha kifogyott a másik kettő, de ehhez is jó sok lőszer van. Rakétavető asszem 1x volt a kezemben (amit úgy lehett találni a manor-ban). Naszóval ezek mind maxon, és pite volt ( normalon, nem pro-n of course ^^, oda majd más gyilokszerszámokat választok ) -
#1317 Akkor te nagy király vagy...
:)
A legjobb fegyver a killer7(25-ös alaperősség). -
#1316 Mert nem toltad Pro-n:D
Ha tévedek, úgy elnézést. -
#1315 Nálam a Red9, az első rifle, a STriker, és géppityu volt a nyerő, soha nem kellett rakétavető -
#1314 de a rocket launcher az 30 ezer és csak egy lövés van!!