Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf1>#mf1><#zavart1>#zavart1>
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
sanyi
sanyi
Ha végigvitted a game-t Leonnal akkor lehetõség nyillik rá,hogy Adavál két mellékküldetésben( Assigment Ada és The Separate Way) menj.
Az Assigment Ada egy rövid kis küldetésbõl áll ahol 5 plagas mintát kell beszerezned és egy Leonnal is bejárt területen kell menni vele.Úgy max 1 óra alatt simán meglehet csinálni.
A The Separate Way már kicsit más..ezt a részt lényegében úgy kell elképzelni,hogy mikor Leon játékában feltûnik Ada és segít vagy ilyesmi..nos itt azokat a részeket fogod te csinálni.
Pl. Mikor a faluba érve rengeteg falusi támad rád a vég elõtt megszólal a harang és megmenekülsz mert elmennek a falusiak.Nos ezt a harangot Ada húzta meg és itt pl neked kell elkövetned azt,hogy megszólaljon.
És hasonlók.....nem rossz még én sem értem a végére teljesen.
Jó játékot!!!!
láttam néhány bemutatóban hogy csajjal is lehet menni (piros ruhás) ez kötelezõ lesz?
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
csak bolyongok.az ideg meg szétvet.köszi
PSN ID.: Beegabor
akkor a striker-t abba 100 löszer lesz exclusival
meg az alap mesterlövészt, mert késöbb joval angyobbat fog sebezni mint amit késõbb lehet majd megvenni mesterlövész, bár az asszem gyorsabb picit
meg a broken butterfly-t, killer7 csak az elején jobb, és broken-t lehet ingyér találni a kastély területén
PSN ID.: Beegabor
ha ott akkor csak le kell menned az oltár elé...
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
elakadtam ott amikor kiszabadítoom az elnök lányát.de utánna nem tom hova kell menni.elmentem már minden lehetséges helyre találtam néhány ajtót amit leszögeltek és nem tok rajta átmenni.lécci írjátok le hogy mit kell csinálni!
ON
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
nezd mar meg lecci, hogy execftpssel be lehet kukucskalni a ps1es memkarytara-e!!!44 mar tokre erdekelne, csak holnap fogok tudni hazamenni :D
/off
ize meg mintha "gyorsabb" lenne, pedig mind2 verziom ntsc, szal 60hz de megis valahogy porgosebb a gc verzio :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(jatekmenetben tok ua ez teny)
aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
szemet!<#bee1>#bee1>
Ahogy Deep is említette már, csak mentett állásból kezdve maradnak meg az elõzõ játékban megszerzett motyóid.
Ha végigvitted a SW-t az örök rakétavetõ is 1 millióért a tied!
Szupi..írta is hogy megkapom a Chicago T. 1 milcsi a rendes játékban,300 a separate wayben.
Kössz a tanácsot!
Szuper...Ezt az örök CTypewriter nekem szánták :))
Szerettem volna játszani úgy végre egyszer a játékkal hogy nem kell figyelnem a lõszerre.
Apropó azt is hallottam valahol hogy ha újrakezdem a játékot akkor megmarad a fegyvertáram nagysága is meg a stukkerek is.
Én az easy után elkezdtem egy normalt de ugyan úgy alapról indulok.Akkor ez kamu szöveg volt??
Megint én..bocs hogy ennyit kérdezek csak tetszik a játék és van még amit 1 kijátszás után sem értek.
Valaki nekem azt mondta, hogy a kincseket amiket megszerzek valahogy összelehet kombinálni és így drágábban lehet eladni az árusnak.
Nos én nem találtam semmi ilyen lehetõséget,egyik kincset sem engedte összekombinálni a másikkal.
Ebben tud valaki segíteni ha létezik ilyen??
Másik kérésem az lenne, hogy leírná nekem valaki hogy melyik játékrész után mit lehet nyerni???
Assigment Ada után ha jól tudom a Chicago Typewriter amiben örök lõszer van???
Én most az AA mellett elkezdtem újra Leonnal a játékot csak nem easy-n hanem normal fokozaton.Érdemes folytatni??Kapok érte valamit ha kijátszom???
Elõre is köszönöm a sok segítséget!!!