1688
  • Code92
    Rakétavetőt meg strikert(bár az utóbi csak későb lesz megnyitva) de aroksát mindenképp az nagyon FUN plussz minden főellennek elég belőle egy plsussz néhány shotgun lövés
  • Tekken5
    Meglesz eme játék! :D
  • Prince of Máté
    Na megsasoltam milyen speckó fegyverek vannak...Melyiket érdemes megvenni?
  • Prince of Máté
    Na megöltem a szakállast és kiesett a szeme,most a várban tartok!!
  • tamas1992
    ADA-val mikor lehet végigtólni a játékot?
  • Prince of Máté
    OKk kössz a tippeket:)
    De az a baj h a shotgunomban már régóta nincs töltény, és nem találok sehol sem:(
  • Solidus
    2 követ tudsz rágörgetni.Kék gránát van?mikor a kő alá ér kék gránát,kőtartó ellő.Elfut másik kőhöz kék gránát,kőtartó ellő.Ez a bonyolult megoldás.Egyszerű megoldás:mielött kiválasztod melyik ajtón mész be veszel egy rocket launchert(1 lövés és kifekszik)... :)
  • Solidus
    Nah,proban 5-1 chapternél járok.Jó így a játék!Ellehet szenvedni.Késsel gyilkolok(lábon lő,aztán ha földön van karistolok)... :)Kell a P.L.R...
  • Code92
    a job oldali sokkal könnyeb annyi az egész h. mikor odajön hiozzád a bazinagy izé akkor a lábaiközött elfutsz és a falnál 3-at rúgsz az ajtón lévő lakatba és mész tovább 3 ilyen fal lesz ha jól emléxxem és utána megint egy nagy kapu azon ki "open" ezel és megmenekültél és nem fogyasztottál töltényt sőt a második vagy az első fasl után a kis kunyhókba még gyarapíthatod is a feghyvertáradat.Rakétát pedig majd érdemes lesz venni de nem lövöm le a poént hogymiért majd rájössz magadtól is jó szórakozást
  • Dajin
    a láncfűrészeseknél shotgun+gránát sztem tökéletes,a szörnynél meg amikor legörnyed és kijön a hátán az izé, elöször löjj bele 1-2-őt aztán utána ugorj rá és vágd,
    ps2-es verzioban vann plusz 2 custom/ruha,
    separate ways(ada hosszú története, plusz saját fegyverekkel, plus főellenségekkel, meg megtudunk pár dolgot, pl leon eltűnt kabátját is megtaláljuk:))
    akkor van leonnak egy plusz lézerágyuszerűség kb ennyi
  • s73
    A bel oldali egy picit könnyebb, mert a caajt el tudod bújtatni. Mikor jönnek a láncfűrészesek, rohanj vissza a létrán, és módszeresen nyírd ki őket, a gránát segít. A szörnynél pedig lődd a fejét, mikor összeeseik, ugorj rá, és csapkod a parazitát a hátán, Ezt háromszor megcsinálod, kifekszik. De tunningold szorgalmasan a géppityut, azzal a szörny nem lesz gond.
  • Prince of Máté
    Nas most ott tartok hogy két út felé lehet menni:
    Bal oldali úton "emberek" ellen kell harcolni ez még könnyű de mikor majd jönnek a láncfűrészesek akkor...

Jobb oldali úton pedig egy bazinagy szörny.Rágurítom a kavicsot de utána elkapja a csajt...

Melyik a jobb választás?
    És milyen fegyvernek érdemes lennie?
    PL a Handgunt eladjam, mert van egy kifogyhatatlan Punisherem?
    De a rakétavető nem ér 30ezret sztem mert csak egyet lehet lőni vele=(
  • Prince of Máté
    Hogy értettétek azt h PS2őn több extra van mint GC-n?Milyen extrák?
  • Dajin
    eccerű, lehet felszedni időt a pályákon, pl az első pályán több percet is, használd a robbano hordokat, és nemárt a fejlövés+rugás kombo sok használata, főleg leonnaál mer kevés lőszere van
  • tamas1992
    tudna vki segíteni a re4-ben amikór végigtolom a játékot az extrákba a THE MERCENARIES-ben hogy csináljam hogy maradjon időm és kettő csillagnál több legyen
    HELP MEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lammer
    hat azert a texturak joval reszletgazdagabbak gcn, joval reszletgazdagabbak a 3ds modellek, (fak, mberek stb) gcn... ps2n erezni a dither feelinget erosen...
    de en is ps2on tolom inkabb(ezt a verziot vettem meg legalisan), mert ad1: vinyorol fut ad2: extra content :D
  • Solidus
    :)
  • Prince of Máté
    Én a Brightnesst feltoltam a max-ra úgy talán jobb valamennyivel
  • turho
    Valahogy fakóbb is ps2-n, de mindent összevetve böcsületes munka, gratulálok a portolóknak.
  • Tekken5
    Hát, én PS2-s vagyok, de be kell vallani, nem annak volt jobb grafikája :(
  • Prince of Máté
    A képek alapján a GC-n világosabb a kép ezért szebbnek tűnik+több a fa GC-n:)
  • Solidus
    Kösz a segítséget!A páncél megvan!Majd kipróbálom.Jó8!
  • Dajin
    suplex csak csukjásoknál van, na joccakát
  • Dajin
    ashlyt felkell pakolni vagy a toronyba vagy egy konténerbe az r2-vel..
    DE ottvan az special ruha, amikor ashlynek fém ruhája van akkor sebezhetetlen, nemtudják elcipelni, és páncélnak is jo, bállítod magad elé és készz, naésez mehet pro modba is kezdésből, asszem ezért a separate wayst kell végigtolni, bár eza mod meg ruha ps2 exkluziv
  • Solidus
    Proba csináltam elsőnek ezt:lábon lő félig letérdel és Kick helyett valam supplex(mell alatt átkarol aztán csak olyan lazán fej felett átdob csigolyatöröbe)imádom... :D
  • Solidus
    Megéri P.L.R 142-ért a sok fáradozás?
  • Solidus
    Ezt próbálom én is!Normálban még ment!De itt annyira sokan vannak néha,meg Ashley is jobban akadályoz(folyamatosan sikítozik,már az idegeimre megy :D )!
    Ha meg nincs velem akkor ezek a tücsökpöcsök idegelnek!Menni fog de vért fogok izzadni(meg pisilni)!
  • Dajin
    persze volt oylanis hogy szitát csináltak belőlem, vagy szétvágtak mint a papírt:D
    NAGYON sok féle(bruális) halálnem van, főleg leon részére:D
  • Dajin
    nemlehet átvinni, énis probáltam:D
    aztán belejöttem az egész falut késsel végigirtottam:D
    beállsz ajtoba, vagy keritéshez, lábra-fejre, azt tántorognak, beléjük rugsz,a végére annyira belejöttem hogy a felém jövö nyilakat sarlokat is leütöttem késsel:D
  • Solidus
    Hát nem tudom lehet neked van igazad!Nekem gyengébbnek tűnik,de kihozták a PS2-ből a maximumot,és nem szégyenkezhetnek!
  • Solidus
    Akkor te tudod a kérdésemre a választ!Nem lehet normál végigvitt NEW ROUND-os mentésből Proffesionálban kezdeni.Mentést nem lehet átvinni,igaz?Hát én megszenvedek Proba... :(
  • Dajin
    annyit láttam az összehasonlításból, hogy ps2 verzio sötétebb, igy egy picit nyomasztobb, és szerteágzobb fák vannak gc-n, a fák texturája picit élesebb gc-n, de semmi lényeges...ezek a képek is inkább csak 10%:)
  • Dajin
    végigvittem professionalba már rég
  • Solidus
    Megtaláltam
  • Solidus
    Professionalon az!Úgy próbáld ki.
  • Solidus
    Valamelyik konzollap összehasonlította a kettőt.Csak tudnám melyik.Vissza kéne olvasnom mert erről itt volt már szó!Nehéz elhinni,de tényleg annyival szebb.
  • Dajin
    hááát képek alapján nem véltem feldezni 30%-ot, még 10%-is alig, icipicit élesebb lehet gc-n, hangulat, gameplay ottvan mindkettőn, eza lényeg, csak aza baj hogy nemannyira paráztatós
  • Solidus
    Ehh,gyorsabb voltál... :DD
  • Solidus
    Mert ha nem tennék akkor unalmas lenne. :)
    Egyébként azért mert ezt az utasítást kapják.
  • Dajin
    mert irányítják őket, bennük van a plagas nevű lény