Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
függõ...
:D

.:SOLIDUS:.

csháb
deep
Vazz...
Seth
Abban a bõröndben egy felfújható Tyrant van???

PSN ID.: Beegabor

<#worship><#worship><#worship>

Petyus_

<#mf1><#zavart1>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

na mind1, már sikerült......

sanyi

hellosztok! én már megtaláltam a csajt és a csukjás föellenséggel is találkoztam, most a csávoval+a csajjal vok, megyek velük mindenfele, de sehol senki, a legtöbb út lockedolva va! most mit kell csinálni van valami titkos járat?? vagy kulcsot kell szerezni?? pls segitsetek!

sanyi

A csinos piros ruhás hölgyike Ada Wong aki Leon útját végigköveti a játék során és többször ki is segíti õt a játék során.
Ha végigvitted a game-t Leonnal akkor lehetõség nyillik rá,hogy Adavál két mellékküldetésben( Assigment Ada és The Separate Way) menj.
Az Assigment Ada egy rövid kis küldetésbõl áll ahol 5 plagas mintát kell beszerezned és egy Leonnal is bejárt területen kell menni vele.Úgy max 1 óra alatt simán meglehet csinálni.
A The Separate Way már kicsit más..ezt a részt lényegében úgy kell elképzelni,hogy mikor Leon játékában feltûnik Ada és segít vagy ilyesmi..nos itt azokat a részeket fogod te csinálni.
Pl. Mikor a faluba érve rengeteg falusi támad rád a vég elõtt megszólal a harang és megmenekülsz mert elmennek a falusiak.Nos ezt a harangot Ada húzta meg és itt pl neked kell elkövetned azt,hogy megszólaljon.
És hasonlók.....nem rossz még én sem értem a végére teljesen.

Jó játékot!!!!

Lammer
nem

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hello
láttam néhány bemutatóban hogy csajjal is lehet menni (piros ruhás) ez kötelezõ lesz?

hejj!köszönöm a segitséget.jelntkezem ha gondjaim akadnak még.kösz!!!!!!!
ha jol azonosítottam be ottvagy, ahol Ashley csatlakozik, na itt csak a felsõ párkányról átkell ugrani a csillára, majd onnan a köv párkányra, leszz ott egy fényes-forgatós kis logikai játék, na az nyitja a rácsot
spockee
Kicsit pontosíts, mert számomra ez így beazonosíthatatlan.

WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!

Victor1103
www.gamefaq.com<#nezze>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

segitsen vki!resident evil 4 játékkal elakadtam.a templomban nem nyilik a vasrácsos ajto és van 1 nagy kapu amit nem tudok kinyitni.már ellenség sehol
csak bolyongok.az ideg meg szétvet.köszi
Seth
Kösz a tippeket

tmp-t is vehecc, elég sok lõszer van hozzá, csak foglalja a helyet, fõleg ha kitámasztóval van, akkor én max 2-3 gránátot tartotam magamnál
háát, aszzem csak broken-t találsz meg egy egyszerhasználatos rocket launcher-t, meg ha 10 kék izét leszeded akkor egy ingyen punishert.. red9 elég hamar lesza shopban érdemes emgvenni, akkor a mesterlövész is egybõl van, striker meg késõbb
Seth
és mik azok,amikre felesleges pénzt költenem, tehát meg se kell vennem az árustól,mert szar, vagy mert késõbb találok mindegyikbõl a pályán?

red9-et az lesz a legerõsebb pisztoly
akkor a striker-t abba 100 löszer lesz exclusival
meg az alap mesterlövészt, mert késöbb joval angyobbat fog sebezni mint amit késõbb lehet majd megvenni mesterlövész, bár az asszem gyorsabb picit
meg a broken butterfly-t, killer7 csak az elején jobb, és broken-t lehet ingyér találni a kastély területén
Seth
Melyik fegyvereket érdemes tuningolni és melyek azok amik totál feleslegesek???

kösz

spockee
Ha a sejtésem igaz, akkor menj arra a pályára ahol a tehenek tartózkodnak. Ott balra és jobbra is van kapu, de csak a bal oldalon tudsz továbbjutni Ashley segítségével. Menj közel a kapuhoz úgy, hogy veled legyen a kiscsaj, és láss csodát, továbbjutottál...

még az elején a templomban?
ha ott akkor csak le kell menned az oltár elé...

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

helo
elakadtam ott amikor kiszabadítoom az elnök lányát.de utánna nem tom hova kell menni.elmentem már minden lehetséges helyre találtam néhány ajtót amit leszögeltek és nem tok rajta átmenni.lécci írjátok le hogy mit kell csinálni!

biziclop
Csatlakozom.
Tudod a pénz nagy úr...

OFF: egy világ dõlt össze bennem hogy kiadták PC-re...grrrrr
ON

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Már nem tudom sajna, mert meghajlítottam örömömben :DDD 900 ft-ért ien xart :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
off
nezd mar meg lecci, hogy execftpssel be lehet kukucskalni a ps1es memkarytara-e!!!44 mar tokre erdekelne, csak holnap fogok tudni hazamenni :D
/off
ize meg mintha "gyorsabb" lenne, pedig mind2 verziom ntsc, szal 60hz de megis valahogy porgosebb a gc verzio :D

Tettek rá effektet képsimítást, meg a textúrák egy fokkal szerintem jobbak. Ha nem is sokkal. Hja, és nem riceg, nem tünedezik el a zombik lába sem... :)

Lammer
"1:1 konverzió" no azert nezd meg a regi ps1 meg dc cimeket... egy picit azert "szebittetek" rajt... pont a minap jatszottam a 3 "backupjaval" es csodalkoztam, hogy nem olyan recefice mint az elodje :D
(jatekmenetben tok ua ez teny)

deep
Csak az elsõ rész remake. A 2, a 3 és a veronica 1:1 konverzió. A zero meg GC only.
biziclop
Mercenaries Hunkkal 4.pálya 59970 pont kb.50. próbálkozásra.Az agyvérzés kerülget.

Davidus
ezek ilyen turbózott részek mnt az 1 vagy csak újra kiadták gecire?

V9ykn8_TZL0

Disk
ehhh....közben megtaláltam...nálam volt...

Disk
Hello.Most kezdtem,ott akadtam el,amikor kijövök egy házból -elõször jött láncfûrészes- és visszamegyek a faluba.Itt egy nagy vas ajtót találtam,de semmi kulcsom nincs hozzá....Hol ez a kulcs?

Lammer
kettoharomkoodveronika!!!!!!!!!!!4444444444444444
aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
szemet!<#bee1>

deep
Mit össze szívtam a 2. résszel:D
Szép kis gyûjtemény! <#eljen>

deep
Féloff:)
Kössz a segítséget...sok jó dolgot megtudtam.THX

spockee
Sok kincset lehet kombinálni egymással. A korsót és a lámpát bizonyos drágakövekkel, egy koronát is összelehet tákolni, illetve egy macskaszobrot is 3 gyémanttal tudsz díszíteni. A treasure menüben próbáld összeilleszteni a tárgyakat.

Ahogy Deep is említette már, csak mentett állásból kezdve maradnak meg az elõzõ játékban megszerzett motyóid.

Ha végigvitted a SW-t az örök rakétavetõ is 1 millióért a tied!

Lammer
mi lenne HA! kicsit hasznalnad a keresot is?

deep
Jaja.
Arra gondolsz amit zölden jelez a mentéseknél egy cleared game néven???

Áhh kinyirtam..fene egye meg baromi egyszerû volt tényleg így.
Szupi..írta is hogy megkapom a Chicago T. 1 milcsi a rendes játékban,300 a separate wayben.

Kössz a tanácsot!

deep
Kaptál egy 0. mentést amikor végeztél, azt kell betöltened.
Ohh értem :))

Szuper...Ezt az örök CTypewriter nekem szánták :))
Szerettem volna játszani úgy végre egyszer a játékkal hogy nem kell figyelnem a lõszerre.

Apropó azt is hallottam valahol hogy ha újrakezdem a játékot akkor megmarad a fegyvertáram nagysága is meg a stukkerek is.
Én az easy után elkezdtem egy normalt de ugyan úgy alapról indulok.Akkor ez kamu szöveg volt??

Üdv!!

Megint én..bocs hogy ennyit kérdezek csak tetszik a játék és van még amit 1 kijátszás után sem értek.
Valaki nekem azt mondta, hogy a kincseket amiket megszerzek valahogy összelehet kombinálni és így drágábban lehet eladni az árusnak.
Nos én nem találtam semmi ilyen lehetõséget,egyik kincset sem engedte összekombinálni a másikkal.
Ebben tud valaki segíteni ha létezik ilyen??

Másik kérésem az lenne, hogy leírná nekem valaki hogy melyik játékrész után mit lehet nyerni???
Assigment Ada után ha jól tudom a Chicago Typewriter amiben örök lõszer van???
Én most az AA mellett elkezdtem újra Leonnal a játékot csak nem easy-n hanem normal fokozaton.Érdemes folytatni??Kapok érte valamit ha kijátszom???
Elõre is köszönöm a sok segítséget!!!